Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Zophie βάζω πρωί-βράδυ και όταν μπορώ το μεσημέρι αμυγδαλέλαιο από το φαρμακείο (μεταξύ μας και μόνο αυτό μια χαρά είναι αρκεί να πασαλείβεσαι). Ραγάδες όντως αν είναι να κάνεις θα κάνεις όπως εγώ που γέμισα στην εφηβεία που ψήλωσα απότομα και έκανα και στο στήθος μάλιστα τότε. Τώρα ενώ παστώνομαι έχω κάνει και πάλι. Απλά λεω ότι ίσως γλιτώσω τις περισσότερες. Άλλωστε δεν βλάπτει. Στο στήθος δεν βάζω τίποτα, λίγο αμυγδαλέλαιο που και που. Ίσως δεν είναι και το καλύτερο να μαλακώσουν οι θηλές πολύ. Φοβάμαι ότι με το θηλασμό θα πονάω. Θα ρωτήσω σχετικά τη μαία.

Ασε με αυτο το αμυγδαλελαιο κατέστρεψα όλη τη προίκα μου με τα λάδια, σεντόνια ρούχα δεν φαντάζεστε λαδιες που δεν έφυγαν ποτε οπότε το σταμάτησα...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσια μου ολες...!να ειστε καλα..!εγω βαζω αμυγδαλελαιο στην κοιλιτσα μου που το εχω ανακατεψει με βιταμινη ε....γιατι με την βαζελινη δεν την παλευα...κ το βαζω κ στο στηθος οχι στην θηλη κ στα μπουτακια κ στο κωλαρινο....χεχεχε..!λοιπον χαιρετω....οταν επιστρεψω θα σας ενημερωσω...

για μαθηματα τοκετου θελω κ εγω να ψαχτω......!!φιλακιαααααααααα!!

κ zophie mou να ειναι η τελευταια φορα που επισκεφτηκες την κλινικη..!!

Jr39p2.png

Γεια σας και απο μενα κοριτσια!

Μεγαλη γιορτη σημερα και γιορταζει και ο μπαμπας μου και πιθανον και ο γιος μου του χρονου ;) !

zophie ταλαιπωρηθηκες παλι κοπελα μου...ευχομαι και εγω να ηταν η τελευταια φορα μεχρι τη γεννα!!Τωρα ξεκουραση πολυ εννοειτε!

Barboula περιμενουμε νεοτερα απο τη Β επιπεδου και καλη επιτυχια !

Papatrikos οργανομενη και καλα προετοιμασμενη σε βλεπω για τον τοκετο!!Καλα το κανεις..αν ειχαμε και εμεις μαθηματα εδω σιγουρα θα εκανα!!Τα κοριτσια που ειστε Αθηνα καλο να τα κανατε παντως νομιζω!

Fraoulitsa καλα αποτελεσματα στις εξετασεις και με το καλο ο γαμος σας!!

Mary Βοηθεια σου που κοινωνησες ....Εγω να δω ποτε θα αξιωθω να παω που ολο το λεω και ολο το αναβαλλω!

Κοριτσια εγω βαζω της frezyderm για τις ραγαδες...λιγο ακριβουτσικη αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απο τις καλυτερες γενικα ολες οι κρεμες που εχει αυτη η εταιρια..θα δειξουν τα αποτελεσματα αργοτερα!Εγω εχω ραντεβου την Πεμπτη να δουμε τον μπεμπη μας και καταλαβαινετε αγωνιω ,κλασικα!!

wsUfp2.png

Chot να χαίρεσαι το μπαμπάκα σου και με το καλο κι ο γιος!!! Έλα η Πέμπτη είναι κοντα!!! Τι να πω κι εγω που έχω 1/10 τώρα!!!!!! Θα περάσει όμως που θα παει!!!

Μπαρμπ θα περιμένουμε νέα!!

Κορίτσια Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Να τους χαίρεστε!!!

Λοιπόν έχω νέα να σας πώ!! Πήγε ο αντρούλης μου στη βουλγαρία σήμερα μαζί με τον πεθερό μου και ψώνισαν για τη γοργονίτσα μας.....κούνια με αλαξιέρα μαζί, ριλαξ, καρότσι, http://www.adbor.pl/7,VIVARO (πως σας φαίνεται?? σε γκρι και μωβ απόχρωση!!) 2 σετ σεντόνια, 2 πρόικες μια ροζ και μια μωβ, 2 μπανάκια και μαξιλαράκι για το μπανάκι, 2 κουβέρτες, μπουρνούζι και λίγα ρουχαλάκια μόνο με 600 ευρώ!!!!

μετά τον υπέρηχο της πέμπτης θα πάω κι εγώ να πάρω κουνια και μια απλή συρταριέρα 2 σπίτια ένα στη δράμα κι ενα στην αιγείρα τι να κάνουμε...αλλά τουλάχιστον γλιτώσαμε πολλά έξοδα!!!!

το βράδυ θα μου τα δείξει και από το σκαιπ για να τα δώ και την τρίτη θα έρθει κιόλας και θα μου φέρει τα ρουχαλάκια ααααα πήρε και κάθισμα αυτοκινήτου!!!! γερό να είναι Παναγία μου και θα του παίρνουμε απ' όλα!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Τι λες τώρα!!!!! Καλορίζικα!!!! Και σούπερ τιμή ενταξει τι να πω πια!! Εδω τα έχουν διπλάσια και παραπάνω!!! Αυτο που λες γερα να είναι και θα τους πάρουμε απο όλα!!!! Πολυ όμορφο και το καρότσι μπράβο!!!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε?? Εγω ειχα παλι θεμα με τον Η/Υ οποτε γι αυτο με χασατε λιγο σημερα!! :(

Chot μου..Χρόνια πολλα !!!! Και σε οσους γιορταζουν!!!

Μπαρμπουλα με το καλο να δεις το μπεμπακι σου σημερα και αυριο περιμενουμε νεα!!!!!

Μαιρουλα βοηθεια σου!!!Κι εγω ολο λεω να παω και δεν αποφασιζω..:?

Παπατρικος μου, οχι δεν εστειλα μηνυμα αλλα θα στειλω του Σωκρατη να τον ρωτησω τι γινεται!!! Κι εγω εχω κλεισει για 29 Οκτωβρη τα μαθηματα κι οντως οπως τα λες ειναι 5 Ευρω το μαθημα για μια εβδομαδα.

Zophie εγω ουτε ασκησεις αλλες εχω κανει ουτε τιποτα. :tongue: :tongue:

Καισαρικη δεν θελω ουτε να ακουω...το μαχαιρι ειναι μαχαιρι...απαπαα ελπιζω μην μου τυχει κανα κουλο Παναγιτσα μου :? :-? Ραγαδες οτι και να βαλεις, ή που θα κανεις ή που δεν θα κανεις. Το πολυ πολυ απλα να μην γινουν τεραστιες..κι εγω εβαζα κι εχω..καργα :tongue: :tongue:

Στις θηλες οπως ειπα και στα κοριτσια, μου ειχε πει τοτε ο γιατρος μου να βαζω οινοπνευμα με λιγο βαμβακι καθε βραδυ οταν μπω στο μηνα μου. Τωρα λενε οτι αυτη η τεχνικη ειναι απαρχειωμενη αλλα εγω θα την ξαναεφαρμοσω γιατι θηλασα σουπερ, μια χαρα και δεν ειχα ουτε μια γρατζουνια 8 μηνες θηλασμου!!

Φραουλιτσα Με γεια το καροτσι, πολυ ωραιο!!!!

EDIJp1.png

καλησπερεςςς κοριτσια τι κανουμε??

εμας τελικα ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟΣ....πρωτη εικονα με το που ανοιξε ο υπερηχος ηταν τα ορθανοιχτα ποδια του να μας τα δειχνει....μετρησαμε τα ποδαρακια κ τα χερακια...τα δαχτυλακια....την κοιλιτσα....τον πλακουντα...το αμνιακο υγρο...τα ματακια...την μυτουλα...τα αυτακια...κ ξαφνικα γυρισαμε μπρουμυτα.....φαγαμε μελακι..ηπιαμε καφε....φαγαμε γλυκακι κ εκεινο εκει μπρουμυτα...πεισμωσε...οποτε την αλλη Πεμπτη παλι ραντεβουδακι για καρδουλα κ στοματακι....ολα καλα μεχρι τωρα....10 λεπτα μας ειχαν μεινει απο την εξεταση....ημουν ηδη 35 λεπτα μεσα ....τριτη τεταρτη νηστεια απο γλυκα,,,,!!αυτααααα....

μεγεια τα επιπλακιααααα φραουλιτσα...πολυ ωραια ολα κ οικονομικοτατα.....!!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

καλησπερεςςς κοριτσια τι κανουμε??

εμας τελικα ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟΣ....πρωτη εικονα με το που ανοιξε ο υπερηχος ηταν τα ορθανοιχτα ποδια του να μας τα δειχνει....μετρησαμε τα ποδαρακια κ τα χερακια...τα δαχτυλακια....την κοιλιτσα....τον πλακουντα...το αμνιακο υγρο...τα ματακια...την μυτουλα...τα αυτακια...κ ξαφνικα γυρισαμε μπρουμυτα.....φαγαμε μελακι..ηπιαμε καφε....φαγαμε γλυκακι κ εκεινο εκει μπρουμυτα...πεισμωσε...οποτε την αλλη Πεμπτη παλι ραντεβουδακι για καρδουλα κ στοματακι....ολα καλα μεχρι τωρα....10 λεπτα μας ειχαν μεινει απο την εξεταση....ημουν ηδη 35 λεπτα μεσα ....τριτη τεταρτη νηστεια απο γλυκα,,,,!!αυτααααα....

μεγεια τα επιπλακιααααα φραουλιτσα...πολυ ωραια ολα κ οικονομικοτατα.....!!!!!:D:D:D:D

Τελειααα.και αλλο αγορακι.ασε που θα τον ξαναδεις σε 1εβδομαδα. Φαε γλυκακια απο πριν να εισαι ετοιμη

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα επεστρεψα απο βολτουλα...εχω τριημερο ρεπο κ θα λιωσω στον υπνο..αν κ αυριο εχουμε εναν γαμο στην ικαρια...!!ο γιατρος μου ειπε το σκ να κανω οσο πιο πολλες δραστηριοτητες μπορω...κ τριτη τεταρτη να μην φαω τιποτα γλυκο ωστε να απεξαρτηθει κ οταν παω Πεμπτη αν ειναι τουμπα παλι να φαω γλυκο να γυρισει....!ουφφφφφ......καλο βραδυ...παω να λιωσωωωω στον υπνο....

τωρα ξανακλωτσησε απο το μεσημερι κρυφτηκε...!!αχαχα!

ναι θα το δω την αλλη Πεμπτη κ μετα σε 10 μερες παλι...

Jr39p2.png

Μα βρε μπαρμπούλα πηγές και συ στο πόλεμο χωρις γλυκά απο την αρχη;;;; Χιχιχι! Συγχαρητηρια για τον αγόραρο σου κι εσύ λοιπόν! Να δω τι θα κάνουμε που δεν μας φτάνουν οι νύφες!!! Τυχερούλα όμως θα τον ξανάδεις σε λιγότερο απο μια εβδομάδα!!! Γιούπι!!!

γεια κ απο μενα!τι κανετε???απο που να αρχισω καλεεε??

χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν η ειχαν καποιον να γιορταζει!!

μπαρμπ με το καλο λοιπον ο μπεμπης!!!ολα καλα λοιπον!ετσι καλα θα ειναι κ τα υπολοιπα μερη του μικρου, κ συ σαν κ μενα λοιπον θα τον ξαναδεις σε λιγες μερες;);)

μαιρουλα μου τον κοινωνησες τον μικρο?τελεια, βοηθεια σας κ ολα καλα

φραουλιτσα καλα αποτελεσματα απο την καμπυλη κ μεγια τα πραγματακια σας, πολυ ομορφα

Zophie εδω στην θεσσαλονικη εχει μαθηματα ανωδυνου?για πες..

για ραγαδες εγω δεν βαζω κατι, θα αρχισω σε λιγο καιρο τωρα πια να βαλω δεν εχω ιδεαααααα, αλλα πιστευω οτι ισως να εχει δικαιο κ η χαρα , αν ειναι στο σωμα σου να τις κανεις θα τις κανεις, εμενα η κολλητη μου εβαζε αλλα η κοιλιτσα γεμισε, τι να πω..

εγω ευτυχως εχω ραντεβου την δευτερα με τον μπεμπη, παντως κ εγω τον νιωθω πολυ δυνατα , αφου ο αντρας μου λεει <<βρε τι κανεις εκει μεσα???>>

ισως φταιε που ειναι κ μεγαλυτερος 10 μερες απο την βδομαδα που ειμαστε

:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

εφαγα πριν μπω στον γιατρο σοκολατιτσα....αλλα λιγο οτι ο γιατρος καθυστερησε να μας παρει λιγο το οτι εγω ημουν σε υπερενταση για να μην χαλαρωσω να κοιμηθω μας τα χαλασε..ενω στην αρχη για κανενα 30 λεπτο εκανε τουμπες μετα αποκοιμηθηκε......κ μουτρωσε....αχαχαχα...!!αντε με το καλο κ εσυ την δευτερα στον γιατρο νενα....καλο βραδυ κοριτσια....!!!

grace τωρα ειδα το μνμ σου στο φεης....οποτε τα κατεφερω θα σου στειλω.....!!καλο βραδυυυυυυυυυυυ!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...