Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Άλλη μια μέρα σπίτι και χαλαρά σε καναπέ με ενημέρωση ΣΚΑΙ .. Μα που πάμε επιτέλους; Τσ τσ ..

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας, κι έτσι να είναι εύχομαι :)

maryy, που λες εκεί που πέρασε μια χαρά το ΣΚ και το πρωί της Δευτέρας, τσουπ! να σου από το μεσημέρι να πονάω συνέχεια μέχρι το επόμενο πρωί στα δεξιά, χωρίς ούτε δευτερόλεπτο να σταματάει ο πόνος! Πήρα βέβαια τηλέφωνο την γιατρό που μου είπε να πάρω ένα panadol που δεν μου έκανε κάτι .. Να φανταστείς ότι δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ σχεδόν, ή καλύτερα κοιμήθηκα για κανένα 2ωρο και ξύπνησα από τους πόνους! Ευτυχώς από το πρωί της Τρίτης ο πόνος σταμάτησε να είναι συνεχόμενος, αλλά τον είχα 4-5 φορές την ώρα, και η γιατρός είπε ότι ήταν πολλές για τώρα -μια που μετά τους πόνους γινόταν σκληρή και η κοιλιά , οπότε μπήκα ξανά στην κλινική, όπου πήρα κοντά 2 ορούς! Λιγότερους από πριν, και κάθισα μόνο ένα βράδυ και όχι 2 όπως την άλλη φορά! Ελπίζω να ήταν η τελευταία πριν την τελική .. αλλά η γιατρός είπε ότι ίσως και να γίνει καμιά φορά ακόμη .. αλλά με βλέπει να έρχεται η ώρα και να μην έχω συσπάσεις τότε! χα χα!

Αλήθεια, έχετε δει για παρακολούθηση μαθημάτων ανώδυνου τοκετού; Θα επιλέξει κάποια καισαρική; Κάνετε ασκήσεις kegel (ή κάπως έτσι λέγονται); Και πείτε πάλι τι κρέμα βάζετε για τις ραγάδες! Πολλές οι ερωτήσεις .. αλλά θα είμαι για πολύ με όχι απασχόληση! χα χα!

Ωραίος ο καιρός δροσερός σήμερα .. αλλά αυτά τα σπίτι ακόμη ζεστά είναι μέσα! Ουφ!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βοήθεια μας κορίτσια!!! Παπατρίκος να χαίρεσαι τη πεθερά και με το καλο να γιορτάζεις και τη κορούλα σου μεθαύριο!!

Φραουλίτσα και μπαρμπουλα καλά αποτελέσματα!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Αχ βρε zophie τι τραβήξες πάλι!!! Ας ήταν το τελευταίο Παναγίτσα μου!!! Ξεκούραση τώρα κι όλα καλά!! Για τις ραγιάδες ο φαρμακοποιός μου είπε ότι η καλύτερη είναι της fissan, την πήρα αλλα ακόμα δεν την άρχισα γιατι η κοιλιΤσα δεν έχει μεγαλώσει πολυ! Όσο για μαθήματα ανωδυνου τοκετού που γίνονται βρε κορίτσια; Πληρώνεις; Για πείτε!!! Ασκήσεις kegel δεν κάνω γιατι φοβάμαι και καισαρικη μόνο αν προκύψει κάτι εκτος αν λιπόθυμώ απο τους πόνους και φωνάζω βγάλτε τοοοοοο!! :) :) :)

maryy, με έκανες να γελάσω! Βγάλτε το τώρα! αχαχαχα! Τότε να επιλέξεις επισκληρίδιο και να εύχεσαι να έχει πιάσει και τις 2 μεριές! Όσο για τις ασκήσεις kegel, διάβασα ότι βοηθούν στο να ελέγχεις καλύτερα τους μυς σου εκεί κάτω χαμηλά και κάνουν την ώρα του τοκετούς που "εύκολη", όσο μπορεί να είναι!

Στην κλινική που ήμουν .. ήρθε μια έγκυος στο πρώτο και η γέννα ξεκίνησε μετά από 12 ώρες! Και μια στο δεύτερο, που γέννησε σε 30 λεπτά! Απίστευτο!

Η δική μου κοιλιά μου φαίνεται ότι έχει κάπως μεγαλώσει και τεντώνει, για αυτό και σκέφτηκα να βάλω κρέμα για ραγάδες. Και λίγο στους γλουτούς και μηρούς ίσως .. αλλά δε νομίζω στο στήθος. Η κουμπάρα μου μου πρότεινε αυτή που η ίδια χρησιμοποιούσε, percutalfa .. αλλά οι οδηγίες λένε να την χρησιμοποιήσω το πολύ ως 8 εβδομάδες .. βέβαια πρωί - βράδυ! Εγώ λέω για μια φορά την ημέρα .. και ίσως να την αλλάξω μετά τις 8 εβδομάδες. Η γιατρός μου πάλι αυτή δεν την ήξερε. Μου είπε κάτι σαν της Ίβα είναι η καλύτερη, αλλά μπορώ να βάλω και βαζελίνη! Τι μπέρδεμα!

XzvPp2.png

Zophie πρώτη φορα ακούω για κρεμα μέχρι 8 εβδομαδες!! Μήπως έχει συστατικά που πειράζουν το εμβρυο;; Α πα πα εγω δεν θα την έβαζα!!! Επίσης πολυ καλη είναι και της frezyderm! Εγω άρχισα να βάζω στη θηλή της ίδιας εταιρίας που τις μαλακώνει και τις προετοιμάζει για το θηλασμο! Στο στήθος δεν βάζω ούτε εγω. Βασικά διαβάζω ότι αν είναι να κανεις ραγάδες θα κανεις τι κι αν βάζεις κρεμες. Οπότε; Απλα για να μαλακώνει λίγο η επιδερμιδα!

Διαφημίσεις

Αγαπούλες εγώ αυτές τις ασκήσεις τις ξέρω για το sex όχι για την εγκυμοσύνη..

Εγώ βάζω την percutalfa που μου είπε η μαία μου. Δεν λεει πουθενά για 8 εβδομάδες. Ίσα-ίσα λεει κάθε μέρα πρωί-βράδυ από την αρχή και για κάποιες εβδομάδες μετά τη γέννα που θα μαζεύει η κοιλιά. Ίσως αυτό εννοεί.

Μαθήματα θα κάνω στο Έλενα.

Τώρα διαβάζω και τις οδηγίες σχετικά με την κρέμα. 6-8 εβδομάδες για την περίοδο που σπάει το δέρμα στην εφηβεία και για εγκυμοσύνη από τον 4ο μήνα πρωί-βράδυ και τουλάχιστον 2 μήνες μετά τον τοκετό. Μαιρουλα δεν υπάρχουν κρέμες που βλάπτουν το έμβρυο. Μόνο τα αιθέρια έλαια που προκαλούν υπεραιμία :)

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Παπατρίκος για πες για το Ελένα! Εκει θα γεννήσεις;; Μήπως να γράφτω κι εγω να πηγαίνουμε παρέα; Για πες λεπτομέρειες!

Λοιπόν έχω κλείσει για τις 5 Νοεμβρίου. Θα γεννήσω στο Μητέρα αλλά δεν έχει σχέση. Είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη. Κάποια στιγμή αργότερα σε καλούν και για ένα μάθημα θηλασμού.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Λοιπόν έχω κλείσει για τις 5 Νοεμβρίου. Θα γεννήσω στο Μητέρα αλλά δεν έχει σχέση. Είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη. Κάποια στιγμή αργότερα σε καλούν και για ένα μάθημα θηλασμού.

Κλεινεις ραντεβου για ένα μάθημα; Πληρώνεις; Σορυ που ρωτάω αλλα είμαι ασχετη

papatrikos, ευχαριστώ για τις οδηγίες, μια που εγώ είχα μόνο αυτές που έγραφαν πάνω το κουτί και όχι το χαρτί μέσα στην συσκευασία (μάλλον η κουμπάρα θα το διάβασε και θα το άφησε απέξω -χα χα!) και τρόμαξα λίγο! Οπότε θα ξεκινήσω με αυτή κι εγώ. Βάζεις και στο στήθος; Την χρησιμοποιείς πρωί - βράδυ;

maryy, είναι δηλαδή οι θηλές σου σκληρές τώρα; Ή εννοείς ότι απλώς γίνονται ακόμη πιο μαλακές;

Όσο για τις ασκήσεις kegel .. είναι χρήσιμες και για τις 2 περιπτώσεις! χαχα! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! χαχα!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Κλεινεις ραντεβου για ένα μάθημα; Πληρώνεις; Σορυ που ρωτάω αλλα είμαι ασχετη

Οχι, κλείνεις για 4 μαθήματα. Δευτέρα εως Πέμπτη, 9-11 το πρωί και είναι 5 ευρώ νομίζω για κάθε μάθημα χωρίς να είμαι σίγουρη.

213-2051366 το τηλέφωνο.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Ευχαριστω κορίτσια! Ωραία χρήσιμες πληροφορίες μάθαμε σήμερα! Παπατρίκος θα πάρω αν είναι τη Δευτέρα να κλείσω ραντεβου. Λογικά σε ρωτάνε σε ποια βδομάδα είσαι και σου λένε αυτοι ΄ποτε περίπου να πας αν κατάλαβα.

Zophie οι θηλες δεν είναι σκληρές απλα άρχισα να τη βάζω τη κρεμούλα για προετοιμασια

papatrikos, ευχαριστώ για τις οδηγίες, μια που εγώ είχα μόνο αυτές που έγραφαν πάνω το κουτί και όχι το χαρτί μέσα στην συσκευασία (μάλλον η κουμπάρα θα το διάβασε και θα το άφησε απέξω -χα χα!) και τρόμαξα λίγο! Οπότε θα ξεκινήσω με αυτή κι εγώ. Βάζεις και στο στήθος; Την χρησιμοποιείς πρωί - βράδυ;

maryy, είναι δηλαδή οι θηλές σου σκληρές τώρα; Ή εννοείς ότι απλώς γίνονται ακόμη πιο μαλακές;

Όσο για τις ασκήσεις kegel .. είναι χρήσιμες και για τις 2 περιπτώσεις! χαχα! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! χαχα!

Zophie βάζω πρωί-βράδυ και όταν μπορώ το μεσημέρι αμυγδαλέλαιο από το φαρμακείο (μεταξύ μας και μόνο αυτό μια χαρά είναι αρκεί να πασαλείβεσαι). Ραγάδες όντως αν είναι να κάνεις θα κάνεις όπως εγώ που γέμισα στην εφηβεία που ψήλωσα απότομα και έκανα και στο στήθος μάλιστα τότε. Τώρα ενώ παστώνομαι έχω κάνει και πάλι. Απλά λεω ότι ίσως γλιτώσω τις περισσότερες. Άλλωστε δεν βλάπτει. Στο στήθος δεν βάζω τίποτα, λίγο αμυγδαλέλαιο που και που. Ίσως δεν είναι και το καλύτερο να μαλακώσουν οι θηλές πολύ. Φοβάμαι ότι με το θηλασμό θα πονάω. Θα ρωτήσω σχετικά τη μαία.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Ευχαριστω κορίτσια! Ωραία χρήσιμες πληροφορίες μάθαμε σήμερα! Παπατρίκος θα πάρω αν είναι τη Δευτέρα να κλείσω ραντεβου. Λογικά σε ρωτάνε σε ποια βδομάδα είσαι και σου λένε αυτοι ΄ποτε περίπου να πας αν κατάλαβα.

Μαιρούλα ναι νομίζω πας από την 32 εβδομάδα περίπου. Βέβαια σου κλείνουν όποτε υπάρχει χώρος γιατί γίνεται πανικός. Κλείστε κοριτσάκια σύντομα.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...