Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρουλα κάνεις προπόνηση για τα ξενύχτια που θα έρθουν με τον μικρούλη? Εγώ ευτυχώς ακόμη κοιμάμαι τα βράδια καλά.

Grace οταν γεννηθουν οι αρκουδίτσες θα σε χρειαστώ για να μου πεις χαρακτηριστικά. Βέβαια δεν θα είναι αιγοκερίνες. Θα είναι (αν όλα πάνε καλά) τοξοτάκια, αλλά μπορεί να πιάσουμε και τελευταίες μέρες σκορπιού! τρέχα γύρευε.χιχχι

Καλε οταν γεννησουμε με το καλο εννοειται θα σας τα πω σε οοολες ;) ;)

EDIJp1.png

Χαχαχαχαχα!! Οριστε θα έχουμε και την προσωπική μας αστρολογο!! Μια χαρα!!!

Αρκουδίτσα μου το καμάρι μου με προπονείται απο την πρώτη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος!! Ένα βράδυ δεν έχω κοιμηθει!!! Χαλάλι του όμως!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπούλες τι κάνετε?? Μαιρούλα ωραια τα νεα του μπεμπάκου αντε με το καλο...α..και το site με τον υπολογισμο τελειο..

Οι αλλες οι τσουπίτσες τι κάνετε? πολυ στην αστρολογια μου το εχετε ρίξει....χιιχιχιχ

369220a3hjk9pcg9.gif

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα αγαπούλες τι κάνετε?? Μαιρούλα ωραια τα νεα του μπεμπάκου αντε με το καλο...α..και το site με τον υπολογισμο τελειο..

Οι αλλες οι τσουπίτσες τι κάνετε? πολυ στην αστρολογια μου το εχετε ρίξει....χιιχιχιχ

369220a3hjk9pcg9.gif

Καλώς τη Γεωργία! Ναι είναι ωραίο το site γιατι σου δείχνει με ακρίβεια πόσο είσαι!!! 5,1 5,2 χιχι!!! Τι κάνει ο μικρός σου;;; Καιρο ήθελα να σε ρωτήσω πως τα καταφερες τον πρώτο καιρο με τις αγκαλιές γιατι ξέρω κανονικα δεν επιτρεπεται βάρος!!

κοριτσια να ρωτησω κατι ξερει κανεις τι γινεται με το επιδομα γαμου απο τον εργοδοτη σου???εχει χαθει η οχι?γιατι εχω μπερδευτει κ ρωταει ο αμορες στην δουλεια του εδω κ 2 μηνες κ του λενε θα σε ενημερωσουμε μολις μαθουμε!!

Jr39p2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι ξερει κανεις τι γινεται με το επιδομα γαμου απο τον εργοδοτη σου???εχει χαθει η οχι?γιατι εχω μπερδευτει κ ρωταει ο αμορες στην δουλεια του εδω κ 2 μηνες κ του λενε θα σε ενημερωσουμε μολις μαθουμε!!

Μάλλον οι περισσότερες εταιρίες το κάνουνε γαργάρα. Στη δικια μου πχ δεν έδωσαν ποτε επίδομα γάμου και φυσικά ούτε επίδομα παιδιού θα δώσουνε... Κι αυτο χρόνια τώρα πόσο μάλιστα τώρα με τα νέα μέτρα...Αααα και ούτε στη εταιρία του άντρα μου βεβαίως! Μια απο τα ίδια! Ίσα ίσα μειώσεις είχαμε!

Κοριτσια για το επιδομα γαμου, δεν ξερω . Παντως για του παιδιου ξερω οτι αν δεν το δινει ο εργοδοτης πας στο ικα μια φορα το χρονο και στο δινουν απο εκει!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!τι κανετε?ολες οι φουσκιτσες καλα?

καλεεε εχουμε αστρολογο?αχ τι καλα ;);););)

μαιρουλα μου τι ξενυχτια εχεις καλο μου, ευτυχως θα εισαι ετοιμη για δεκεμβρη χ!χ!χ!

παπατρικος ολα αυτα που εγραψες τα θελω τοσοοοοοοοοοοοοο πολυ που αρχισα πια να βλεπω ονειρα με χριστουγεννιατικα δεντρα, χιονι, κ ολα τα κλασικα!που θα παει θα περασει κ αυτο το διαστημα εδω περασε τοσο καιρος!!!!

μπαρμπ εξαρταται απο την εταιρια νομιζω, μονο το παιδι ειναι υποχρεωτικο το 5% δλδ

αχ αντε να ερθει η δευτερα ν αξαναδω τον μπεμπουλη μου!!!

σημερα σκονταψα στο δρομο κοντεψα να σωριαστω κατω, λετε να εκανα κατι κακο? :confused::(

αν κ δεν ππιστευω αλλα ειμαι πολυ κοτα οπως λεει κ ο αντρας μου σε καθετι..

σας φιλω ολες γλυκα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Σώπα βρε Νενάκι μου!!! Αφου δεν έπεσες δεν έγινε τίποτα καλο μου!!! Εγω να δεις όλη μέρα σκουντουφλαω στα έπιπλα του σπιτιού! Τέτοια κουλαμάρα μιλάμε δεν υπάρχει!! Σήμερα εντωμεταξυ έχω κάτι νεύρα με έχει εκνευρισει τόσο πολυ ο σύζυγος που θέλω να σπάσω ότι βρω μπροστά μου. Γενικά κι η ψυχολογία μου δεν είναι πολυ καλη απο προχτές ενω θα έπρεπε αλλα ο μπέμπης παραείναι ησυχος μετα την εξέταση και ζήτημα να τον καταλάβω δυο φορές τη μέρα κι αυτο μια κλωτσίτσα και τίποτα άλλο. Κλαίω χώρις λόγο απο τα νεύρα μου!

Σώπα βρε Νενάκι μου!!! Αφου δεν έπεσες δεν έγινε τίποτα καλο μου!!! Εγω να δεις όλη μέρα σκουντουφλαω στα έπιπλα του σπιτιού! Τέτοια κουλαμάρα μιλάμε δεν υπάρχει!! Σήμερα εντωμεταξυ έχω κάτι νεύρα με έχει εκνευρισει τόσο πολυ ο σύζυγος που θέλω να σπάσω ότι βρω μπροστά μου. Γενικά κι η ψυχολογία μου δεν είναι πολυ καλη απο προχτές ενω θα έπρεπε αλλα ο μπέμπης παραείναι ησυχος μετα την εξέταση και ζήτημα να τον καταλάβω δυο φορές τη μέρα κι αυτο μια κλωτσίτσα και τίποτα άλλο. Κλαίω χώρις λόγο απο τα νεύρα μου!

Mαιρούλα Ψυχραιμία!!! Οι ορμόνες είναι δεν είναι τίποτα κι εγώ χθες ετσι ήμουν!!! όσο για τον μπεμπάκο σου μια χαρούλα είναι και διάβασα όλα καλά πήγαν και με τη β επιπέδου!! χαίρομαι πάρα πολύ!!!!

άντε να μας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να έρθει ο Δεκέμβρης γιατί κι εγώ αυτό ονειρεύομαι!!! χριστούγεννα με τη γοργονίτσα μου!!! τι ωραία!!!! εγώ την πέμπτη στις 20 θα πάω να τη δώ...εχω να τη δω από τις 17 αυγούστου αλλά την ακούω συνέχεια οπότε εντάξει δεν αγχώνομαι τόσο!!!

σήμερα βγήκα σε άδεια και θα ξαναπάω στη δουλειά 1 οκτώβρη!!! περιμένω και τον αντρούλη μου γιατί στις 21 παντρευόμαστε!!!

αυτά τα νέα μου χαίρομαι που είμαστε όλες καλά!!!

Φιλάκια

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Φραουλίτσα μου τι ευχάριστα νέα!!!!! Με το καλο ο γάμος!!! Να είστε πάντα μαζι κι ευτυχισμένοι!!!!! Και να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας με τον ερχομό της μπεμπούλας!!! Και καλη άδεια βεβαίως!!! Να την απολαύσεις!!!!

Νενακι και Μαιρουλα, ολα καλα και μην σκατε ε????

Φραουλιτσα μου παλι σε χασαμε??? Ολα καλα ακουω με την γοργονιτσα και χαιρομαι :D :D!!! Αντε ολες σιγα σιγα θα δειτε τα μπεμπουλινια σας. Εγω στις 27 εχω ραντεβου ;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...