Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Οχι ευτυχως δεν εχασα αρχεια . Εχω 3 εξωτερικους σκληρους και δεν τα πειραξε αυτα γτ ηταν ο κεντρικος με τα windows. Τεχνικο εχω τον αντρουλη!!χαχαα Τεχνικος ειναι, μαζι τελειωσαμε πληροφορικη στο λυκειο κι εκεινος συνεχισε μετα γτ του αρεσε το αντικειμενο!!. Δεν εχασα φωτο και τετοια ΕΥΤΥΧΩΣ..κατι link εχασα που τα ηθελα :oops:

Άντε καλέ και μας τρόμαξες... πληροφορική ε?? Άρα θα ρωτάμε εσένα αν πάθουν κάτι τα pc :tongue::tongue:

Επίσης κάτι έπιασα για μάνα αστρολόγο... δεν μας 'ξηγείς λίγο το όνειρο χοντρά-χοντρά? Καλό το 2013?

Barboula τα ρούχα είναι λίγο ζόρι κοπέλα μου. Βολέψου με κανα τζιν και κολάν πλύνε-βάλε... Εγώ έχω από τις φίλες μου αρκετά ρούχα αλλά είναι και 80 χρονών η κάθε μια με μια αρμάδα παιδία...εσύ μικρομανούλα θα τα 'χεις πρώτη και θα τα δίνεις στις δικές σου :P

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου...τι κανετε??σημερα ξυπνησα με κεφι κ χαρα....εβαλα αυτο το παντελονακι που μου εδωσε η μανουλα μου κ επιτελους εβαλα αθλητικα απο κατω...κ νιωθω οτι πεταω..με κουρασαν πολυ τα παντοφλακια...Σκληρηναν τα ποδαρακια μου..!κ μου ειχε λειψει το αθλητικο..

papatrikos επιχειρησαν 2 φιλες μου να μου δωσουν ρουχαλακια..αλλα μου ειναι λιγο μεγαλα....ειχαν κιλα πριν την εγκυμοσυνη οποτε δεν μου κανουν καν....μονο η κουμπαρα μου μου εδωσε χθες ενα τζιν να δοκιμασω αλλα ειναι για πιο μετα...τωρα κολυμπουσα...!μου εδωσε κ επιθεματα για το στηθος γιατι βγαζω σταγονιτσες γαλα....που κ που...κ μου ειπε οτι εχει μαζεψει το relax...το λικνο κ οτι εχει πολλα μπιμπερο μικρα αχρησιμοποιητα...αποστειρωτη κ ολα για ολα...απλως εχω πει οτι δεν θελω να παρω τιποτα σπιτι μεχρι να παω 7 μηνων...μονο η συφινιερα εχει ερθει απο την ξαδερφη μου...κ αυτη την εχω σκεπασμενη με σεντονι στη αποθηκη....!αντε μια μερα εμεινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!:D:D:D

Jr39p2.png

Στα μισά ε? Αχ άντε να περάσει να τελειώνουμε..... δεν αντέχω με πιάνει τρελα!!!!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να φύγει το καλοκαίρι. Πάνω που είπε ο καιρός να σκατοφθινοπωριάσει, πάλι ήλιο.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ!! ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΧΙΟΝΙΑ, ΛΑΜΠΑΚΙΑ, ΦΩΤΑΚΙΑ, ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...

Συγγνώμη κόρες, έχω ξυπνήσει από τις 6:30...μια κρισουλα είναι θα περάσει.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα κοιλιτσες!!!! Τι μου κανετε??

Εμας μας ξενυχτησαν κατι βλαμμενα απ την απεναντι πολυκατοικια μεχρι τις 5 γκαριζανε και χαχανιζανε, μεχρι που βγηκε ο αντρουλης μου και του ειπε να το βουλωσουν!!χαχχαα;)

Ναι αστρολογος ειναι και πολυ καλη μαλιστα και την εγκυμοσυνη μου χε βρει και οτι θα ναι αγορι και οτι θα ξαναπαντρευτω..κλπ κλπ. Πληροφοριακα τα μωρακια μας ως και 9 Ιανουριου του 2013 θα ειναι Δρακοι στο κινεζικο. Δρακος ειναι και η μεγαλη μου :P:p μια χαρα παιδακια ειναι...!!!

Μπαρμπουλα τι υψος εχεις? Εχω ενα τζινακι εγκυμοσυνης αμα θες να στο δωσω, εχω 4!! Θες??? Πρεπει να φοραμε παρομοιο νουμερο, ειναι στενουλι. μην πας να ξοδευτεις για 3,5 μηνες... Αμα ειναι μου λες εε???

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Στα μισά ε? Αχ άντε να περάσει να τελειώνουμε..... δεν αντέχω με πιάνει τρελα!!!!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να φύγει το καλοκαίρι. Πάνω που είπε ο καιρός να σκατοφθινοπωριάσει, πάλι ήλιο.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ!! ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΧΙΟΝΙΑ, ΛΑΜΠΑΚΙΑ, ΦΩΤΑΚΙΑ, ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...

...............Σε νιωθω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!

EDIJp1.png

καλημερα Grace....1.70 ειμαι....αν σου περισσευει το δεχομαι....αχαχαχα!!ολα τα δεχομαι...

papatrikos Μια απο τα ιδια...θελω να ερθει ο χειμωνας πια...δεν θελω αλλο καλοκαιρι..με κουρασε το καλοκαιρι.....θελω να χειμωνιασει να παρουμε αγκαλια το μπεμπακι μας ολες.....

grace μετα τις 9 Ιανουαριου τι ειναι τα μωρακια μας???ειμαι κ εγω εδωωωω......!!χεχεχεχε...!

εγω κοριτσια χθες που ημουν στην κουμπαρα μου καθομασταν στο μπαλκονι....κ απο εκει περνανε ολοι με την μουσικη τιγκα κ με τα μηχανακια κ τριζει το σπιτι...αφου το βαφτηστηρι ξυπνησε κ τρομαξε γιατι ετριζαν ολα....κ τους ελεγα πως ζουν εκει...(θελουν να φυγουν απο εκει γιατι ειναι πολυ ψηλο το ενοικιο για την εποχη κ ειναι κ οι 2 ανεργοι κ αυτος δεν το ριχνει)....δεν θα μπορουσα να μεινω εκει...με τιποτα...μονο φασαρια...!!κ μια φορα που φωναξε ο κουμπαρος μου σε κατι πιτσιρικια επειδη κοιμοταν ο μπεμπης τον πρωτο καιρο κ τον εγραψαν κ του εριξαν την μηχανη κατω...εχουν ξεφυγει...!!

Jr39p2.png

καλημερα Grace....1.70 ειμαι....αν σου περισσευει το δεχομαι....αχαχαχα!!ολα τα δεχομαι...

papatrikos Μια απο τα ιδια...θελω να ερθει ο χειμωνας πια...δεν θελω αλλο καλοκαιρι..με κουρασε το καλοκαιρι.....θελω να χειμωνιασει να παρουμε αγκαλια το μπεμπακι μας ολες.....

grace μετα τις 9 Ιανουαριου τι ειναι τα μωρακια μας???ειμαι κ εγω εδωωωω......!!χεχεχεχε...!

εγω κοριτσια χθες που ημουν στην κουμπαρα μου καθομασταν στο μπαλκονι....κ απο εκει περνανε ολοι με την μουσικη τιγκα κ με τα μηχανακια κ τριζει το σπιτι...αφου το βαφτηστηρι ξυπνησε κ τρομαξε γιατι ετριζαν ολα....κ τους ελεγα πως ζουν εκει...(θελουν να φυγουν απο εκει γιατι ειναι πολυ ψηλο το ενοικιο για την εποχη κ ειναι κ οι 2 ανεργοι κ αυτος δεν το ριχνει)....δεν θα μπορουσα να μεινω εκει...με τιποτα...μονο φασαρια...!!κ μια φορα που φωναξε ο κουμπαρος μου σε κατι πιτσιρικια επειδη κοιμοταν ο μπεμπης τον πρωτο καιρο κ τον εγραψαν κ του εριξαν την μηχανη κατω...εχουν ξεφυγει...!!

Λοιπον , όταν πας σπίτι, μέτρα ένα παντελόνι απο τον καβάλο και κατω να μου πεις πόσο ειναι το μπατζακι, να σου πω αν θα σου ειναι οκ στο υψος.

Μετα τις 9 Ιανουαριου αλλαζει και ειναι Φιδι!!!

EDIJp1.png

Καλημέρα,

Και εγώ με κρισούλα ξύπνησα σήμερα. Αχ πόσο με εκφράζουν αυτά που έγραψες. Απορώ πως αντέχουν άλλες.... Με πιάνουν τα νεύρα μου.:evil:

imQRp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγω απο τις 4:30 ξύπνια κλασικά μόνο που εξακολουθούν να πονάνε τα κόκαλα μου κι είμαι στο κρεβατι. Όταν σηκωθώ δεν μπορω να περπατήσω. Να μη σχολιάσω για τα ποδια απο τον αστραγαλο και κάτω όλη νύχτα...

Μπαρμπ μια μέρα έμεινε να δέις κι εσυ το καμάρι σου!

Παπατρίκος δεν θα μπορούσες να με καλύψεις περισσοτερο! Θέλω κι εγω χειμώνα μέλομακάρονα (μας βλέπω να περνουμε 10 κιλα μόνο τον τελευταίο μηνα) και το μωρο μου!!! Ήδη έχω γίνει τρελη και φιλαω τη φωτογραφία του νύχτα μέρα!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

εγινε grace θα μετρηθω κ θα σου στειλω στο φμ...

ΦΙΔΙΙΙΙΙ???κακο να υποθεσω ειναι αυτο???το παιδι μου θα βγει φιδι?:confused::confused::confused:ανατριχιασα...

happybear καλημεραααααα κ σε εσενα .....αφου το βλεπεις βρε Θεουλη οτι θελουμε χειμωνα....ολες οι εγκυμονουσες το ζηταμε...κ τα μωρακια μας επισης...κλωτσανεεεεε!!:D:D

Jr39p2.png

ΦΙΔΙΙΙΙΙ???κακο να υποθεσω ειναι αυτο???το παιδι μου θα βγει φιδι?:confused::confused::confused:ανατριχιασα...

happybear καλημεραααααα κ σε εσενα .....αφου το βλεπεις βρε Θεουλη οτι θελουμε χειμωνα....ολες οι εγκυμονουσες το ζηταμε...κ τα μωρακια μας επισης...κλωτσανεεεεε!!:D:D

Καλημερουδια νυχτεριδα μου!!!!!

Μια χαρα ειναι το φιδι καλε κι εξυπνο. Οσες ειναι γεννημενες το 77 ή οι αντρες σας κρινετε κι απο μονες σας!!! Κι εμενα ο αντρουλης μου φιδι ειναι!!χαχα Ψαξε τα χαρακτηριστικα στο google..μια χαρα ειναι σου λεω ;)

EDIJp1.png

Φίδι είμαι, του 77'...και δεν μασάμε λέμε!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Μαιρουλα κάνεις προπόνηση για τα ξενύχτια που θα έρθουν με τον μικρούλη? Εγώ ευτυχώς ακόμη κοιμάμαι τα βράδια καλά.

Grace οταν γεννηθουν οι αρκουδίτσες θα σε χρειαστώ για να μου πεις χαρακτηριστικά. Βέβαια δεν θα είναι αιγοκερίνες. Θα είναι (αν όλα πάνε καλά) τοξοτάκια, αλλά μπορεί να πιάσουμε και τελευταίες μέρες σκορπιού! τρέχα γύρευε.χιχχι

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...