Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Barboula πολυ ωραιο το θεματακι με τον μικρο πριγκηπα. Θυμαμαι μ αρεσε πολυ το θεμα και το βιβλιο οτανημουνα μικρη :D:D!!!

Καλα απο αστρολογια εδω... να ρωτατε τον ειδικο. Εχω και μανα αστρολογο αμε!!! Τι μπρικια κολλαμε??? χαχχαα Θα σας κατατοπισω οταν με το καλο γεννησουμε!!! ;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!! Αφου δεν είχα κλείσει μάτι όλη νύχτα, κατάφερα και κοιμήθηκα μια ώρα το μεσημέρι απο την υπερένταση!!

Μπαρμπούλα η Παρασκευή είναι κοντα ούτε που θα καταλάβεις για ποτε θα έρθει!! Και τέλειο το θέμα με το μικρο πρίγκιπα!!

Grace κι εγω νομίζω ότι σου μοιάζουν πολυ οι κόρες σου ειδικά η μικρή! Εγω δεν βάζω photo γιατι έτσι και το πάρει χαμπάρι ο άντρας μου θα με κυνηγάει μέχρι τη Καισαριανη!!!

Chot μου κι εμείς στο λαχανί θα κινηθούμε!! Άσπρο λαχανί είναι τα επιπλάκια μας και έτσι θα βάψουμε και τους τοίχους μισο μισο και ταινια στη μεση!! Μάλιστα ίσως βάλουμε μπρος απο τώρα για να ξεμυρίσουν και οι μπογιές πριν πιάσει κρύο!!!

Ο μπεμπούλης μου είναι πολυ ησυχος απο την ώρα που γυρίσαμε! Μάλλον ταλαιπωρήθηκε πολυ το καημένο απο τα ζουλήγματα!!! Αφου σε κάποια φαση έβλεπα τα χέρια του γιατρού στον υπέρηχο!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Καλέ που χαθηκατε όλες;; Το λίγο που κοιμήθηκα έβλεπα κάτι σκατόνειρα οπότε σηκώθηκα τώρα να κάνω καμία δουλίτσα..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣΣΣΣ...!!τιιιιι κανουμε???εγω κουραστηκα αρκετα χθες...γι αυτο κ δεν μπηκα καθολου....!!χαιρομαι που σας αρεσε ο μικρος πριγκηπας...θα σας στειλω κ το δωματιο οταν φτιαχτει ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ...χθες το βραδακι μολις ξαπλωσα το μπεμπακι μαλλον ειχε λοξυγγα γιατι επι 2-3 λεπτα εδινε ρυθμικες κλωτσιτσες.....χααχαχαχαχα...κ εμεις με τον αμορε το ευχαριστηθηκαμε κ χαζογελουσαμε.....!!!!

αντε κ 2 μερες εμεινανννννν...!!κοριτσια σημερα παω να ψωνισω κανενα ρουχαλακι για εμενα γιατι στην τελικη θα με περασουν για γυφτακι στην δουλεια....!κ δεν ειναι κ χειμωνας να την βγαζω με φορμες.....οποτε παω να παρω ενα τζινακι που βρηκα με 15 ευρο κ κανενα μπλουζι....!δεν γινεται αλλιως....κ το Σαββατο εχουμε γαμο στην Θηβα.....τουλαχιστον εκει θα βαλω ενα μακρυ φορεμα κ ολα καλα....!ετσι κ αλλιως δεν με ξερει κ κανεις..!!χεχεχε...!!

Jr39p2.png

Γεια σου μπαρμπ! Κλωτσίτσες εεε; Τι καλά! Εμένα μάλλον είναι ακόμα ταλαιπωρημένος απο χτες... :( ρούχα πάντως μην πάρεις πολλα! Δες σήμερα άλλαξε ο καιρός! Φθινοπωριασε επιτέλους!! Άντε να ερχόμαστε πιο κοντα στο όνειρο!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!

Σημερα εχω τααα απιστευτα νευρα!!! Επαθε κοκο-μπλοκο ο υπολογιστης και του κανε format ο αντρουλης μου και οοοοοτι ειχα αποθηκευμενο ΧΑΘΗΚΕ!!! Μιλαμε πολλα νευρα!!! Απ τις 8.30 παλευε να το φτιαξει.

Τρελαθηκα στις δουλειες μπας και ξεχαστω!

Κι εμενα το πρωι ο μικρος πρεπει να χε λοξυγγα..τακ, τακ, τακ εκανε σαν ρολοι!!!

EDIJp1.png

marry τα ρουχα που θελω να παρω ειναι για τον χειμωνα πιο πολυ...ετσι κ αλλιως ευελπιστω να χειμωνιασει συντομα...αιντεεεεεεε~!!!grace δεν το εχω ζησει ποτε αυτο το λουκι που λες αλλα μονο στην ιδεα ιδρωσα στο να χαθουν ολα απο τον υπολογιστη μου....ομως ευτυχως τα πιο πολλα τα εχει κ ο αμορε στο λαπιτοπι...κ η κουμπαρα..ετσι κ αλλιως τον υπολογιστη μου πλεον τον εχω παρατησει στο πατρικο για να μπαινουν οι υπολοιποι που δεν εχουν.....!!:D:D:D

παω να φαω...κ να ξαπλαρω για λιγακι...φιλακιααααα!

Jr39p2.png

Εγω σήμερα είμαι χάλια. Πόναω παντού λες και με εδερναν όλη νύχτα. Χέρια ποδια πλάτη μέση και νυστάζα αλλα Απο τους πόνους είναι αδύνατον να κοιμηθω. Grace μου υπομονη!! Άντρες τι να τους κάνουμε!! Έχουμε και γιους!!Καλέ που έχετε εξαφανιστεί όλες απο χτες το απόγευμα;;

Βρήκα και αυτο το μηχανισμό για το πόσο μηνων είμαστε! Είναι πολυ ενδιαφέρον!! http://www.baby2see.com/weeks_months_convertor_1.html

Κοριτσια καλησπερα!!!

Σημερα εχω τααα απιστευτα νευρα!!! Επαθε κοκο-μπλοκο ο υπολογιστης και του κανε format ο αντρουλης μου και οοοοοτι ειχα αποθηκευμενο ΧΑΘΗΚΕ!!! Μιλαμε πολλα νευρα!!! Απ τις 8.30 παλευε να το φτιαξει.

Τρελαθηκα στις δουλειες μπας και ξεχαστω!

Κι εμενα το πρωι ο μικρος πρεπει να χε λοξυγγα..τακ, τακ, τακ εκανε σαν ρολοι!!!

Mηπως ο σκληρός είναι χωρισμένος σε 2 τμήματα? Συνήθως είναι σε C ΚΑΙ D. Γενικώς τσούπρες αν έχετε τη δυνατότητα αγοράς εξωτερικού σκληρού κάντε το και βάλτε ότι σημαντικό εκεί. Ειδικά τώρα με τις φωτο των μωρών!!! Επίσης καλό είναι να χωρίσετε τον σκληρό σας όπως σας είπα παραπάνω. Είναι ξεxωριστα 'διαμερίσματα' και δεν επηρεάζει το ένα το άλλο ακόμα και σε περίπτωση format αν και δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να τα επαναφέρεις και τώρα. Grace υπάρχουν κάποια ελεύθερα προγράμματα που επαναφέρουν δεδομένα αρκεί να μην έχει αποθηκευτεί κάτι από πάνω. Δοκίμασε αν ξέρεις το get data back ή το Disk recovery ας πούμε. Εγώ προσωπικά θα ρωτούσα έναν ειδικο γιατί μπορεί να σου τα βρει. Κάπου 30 εύρω το κόστος. Το έκανα μια φορά με επιτυχία αν και τις περισσότερες τα βρίσκω με τη βοήθεια των προγραμμάτων.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Βασικά απο τότε που βγήκανε οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και σταματήσαμε να τυπώνουμε τα ωραία μας τα φιλμ καταστράφηκαμε. Εγω τις γράφω σε cd αλλα κάποια στιγμη θα σταματήσουν να υπάρχουν και αυτα!! Όλο και κάτι νέο θα ανακαλυφθεί όπως κατήργησαν τις δισκέτες.

Mηπως ο σκληρός είναι χωρισμένος σε 2 τμήματα? Συνήθως είναι σε C ΚΑΙ D. Γενικώς τσούπρες αν έχετε τη δυνατότητα αγοράς εξωτερικού σκληρού κάντε το και βάλτε ότι σημαντικό εκεί. Ειδικά τώρα με τις φωτο των μωρών!!! Επίσης καλό είναι να χωρίσετε τον σκληρό σας όπως σας είπα παραπάνω. Είναι ξεxωριστα 'διαμερίσματα' και δεν επηρεάζει το ένα το άλλο ακόμα και σε περίπτωση format αν και δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να τα επαναφέρεις και τώρα. Grace υπάρχουν κάποια ελεύθερα προγράμματα που επαναφέρουν δεδομένα αρκεί να μην έχει αποθηκευτεί κάτι από πάνω. Δοκίμασε αν ξέρεις το get data back ή το Disk recovery ας πούμε. Εγώ προσωπικά θα ρωτούσα έναν ειδικο γιατί μπορεί να σου τα βρει. Κάπου 30 εύρω το κόστος. Το έκανα μια φορά με επιτυχία αν και τις περισσότερες τα βρίσκω με τη βοήθεια των προγραμμάτων.

Οχι ευτυχως δεν εχασα αρχεια . Εχω 3 εξωτερικους σκληρους και δεν τα πειραξε αυτα γτ ηταν ο κεντρικος με τα windows. Τεχνικο εχω τον αντρουλη!!χαχαα Τεχνικος ειναι, μαζι τελειωσαμε πληροφορικη στο λυκειο κι εκεινος συνεχισε μετα γτ του αρεσε το αντικειμενο!!. Δεν εχασα φωτο και τετοια ΕΥΤΥΧΩΣ..κατι link εχασα που τα ηθελα :oops:

EDIJp1.png

Οχι ευτυχως δεν εχασα αρχεια . Εχω 3 εξωτερικους σκληρους και δεν τα πειραξε αυτα γτ ηταν ο κεντρικος με τα windows. Τεχνικο εχω τον αντρουλη!!χαχαα Τεχνικος ειναι, μαζι τελειωσαμε πληροφορικη στο λυκειο κι εκεινος συνεχισε μετα γτ του αρεσε το αντικειμενο!!. Δεν εχασα φωτο και τετοια ΕΥΤΥΧΩΣ..κατι link εχασα που τα ηθελα :oops:

Εεεεε ενταξει τότε βρε παιδι μου!!! Μας τρομάξες πριν έτσι που τα εγραψες!! Τέλος καλο όλα καλά λοιπόν!!!

καλησπερα τι κανετε????

ευτυχως σημερα δεν γραψατε πολλα γιατι χθες που δεν μπηκα ξεσαλωσατε αχχαχχααχχα

μαιρουλα τελεια τα νεα του μπεμπη σας!!με το καλο λοιπον ο γιος που θα σε μοιαζει ;);)

καλε το δικο μου σε σχεση με τα δικα σας μωρακια θα ειναι θηριακι!!!

μπαρμπ φτανει η παρασκευη :D:D:D με το καλο να δεις κ εσυ το μωρακι σου κ ολα θα ειναι σουπερ!μεγια κ τα ρουχαλακια σου!!οσο για τις κλωτσιες απλως απολαυσε τες οπως ολες μας:D:D

χαρα καλη σχολικη χρονια, κ καλο κουραγιο σε σενα κ τις ομορφες κορες σου!!!αχ αυτοι οι υπολογιστες μωρε τρωνε ασχημα κολλημματα , αλλα ευτυχως δεν χαθηκε κατι απο αυτα τα σημαντικα που ηθελες ;);)

γεωργια με το καλο ο ανηψιος κ με ενα πονο!!!παρε κ καμια αδεια καλο μου να ξεκουρατσεις!!!

φιλια πολλα σε ολες :P:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλησπερα κοριτσια....τι κανουμε???εγω ψωνια γιοκ...δεν βρηκα τιποτα απολυτως...στ H&M δεν εχει αυτα που λενε στο ιντερνετ παρα μονο κατι αλλα καλοκαιρινα ακομη με 30 ευρο κ 40..θα παω κ στης Αθηνας οποτε εχω κουραγιο αλλα σ αυτα που ειχα ειχε πολυ λιγα..κ πηγα κ σε καποιο αλλο καταστημα κ ειχε μονο κατι γεροντε εγκυμοσυνης κ πανακριβα....30 ευρο ενα μπλουζοφορεμα κ 80 μια σαλοπετα....πηγα απο το σπιτι κ πηρα ενα φαρδυ τζιν που θα μου κανει για καμια εβδομαδα ακομη....κ μου εδωσε κ η μαμα ενα λαστιχο που αγορασε προσφατα για εκεινη αλλα μου ειναι τελεια....μου εδωσε κ η κουμπαρα ενα κολλαν εγκυμοσυνης κ ολα καλα...προς το παρον...αντε Πεμπτη αυριοοοοοοοοοο....

marry τελειο ο υπολογισμος μηνων....!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...