Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες.

Grace πολύ όμορφο το δωμάτιο των κοριτσιών!!!

Λοιπόν κορίτσια κι εγώ σήμερα στις 7 στον Κεραμεικο!! Πείτε πόσες θα έρθετε να ξέρουμε πόσες θα περιμένουμε. Grace σου στέλνω fb το κινητό μου σε περίπτωση που αλλάξει κάτι. Αν αργήσω 5 λεπτά περιμένετε!!:P:p

Επίσης επειδή δε έχω ξαναέρθει στον συγκεκριμένο σταθμό, το ασανσέρ που λετε είναι μέσα η έξω από τον σταθμό?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια. Σήκωσα απότομα ασυναισθητα ένα σάκο φύλαξης με ρούχα και με επιασε ένας πονος δεξιά. Ελπίζω να μην έκανα κακο το ζώον. Ξαπλώσα λίγο. Προσπαθώ να φύλαξω τα πολυ καλοκαιρινά.

Λοιπόν παπατρίκος στο ασανσέρ τέρμα πανω στη πλατεία όχι στα εκδοτήρια! Δίπλα ακριβώς απο έξω είναι ένα μάτσο καφετέριες!

Ποιες άλλες είναι απο Αθήνα βρε κορίτσια; Αρκουδίτσα εσύ θα έρθεις; Η μπαρμπουλα νομίζω δουλεύει και η Γεωργία αν βρει κάποιον να της κρατήσει το μπόμπιρα.

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

γεια σας κοριτσια τι κανουμε???γυρισα σπιτι πριν καμια ωρα...κ θα ξαναφυγω στις 5-9 για την εκπαιδευση που σας ελεγα...ισα ισα για να φαω λοιπον.΄...ζηλευω που δεν μπορω να ερθωωωωωωωωωωωωωω...!αλλα τα λεφτα ειναι λεφτα....ελπιζω να υπαρχει κ 2η συναντηση....!καλα να περασετεεεεεεε....!!φιλακια πολλα.........!

Jr39p2.png

καλησπερα εγκυακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε πως ειστε?

σημερα πηγα ικεα κ κατα πασα πιθανοτητα θα παρω απο κει πολλα πραγματακια!!οπως λεει κ το λινακι μας κ εγω γαλαζιο θα το κανω το δωματιακι οπου κ αν ειμαστε κ θα βαλω αυτοκολλητα disney κ μαλιστα winnie!!το λατερυω κ ετσι θα ειναι στο παιδικο!θα βαλω κ εγω ραφακια, κορνιζουλες, χρωματα πολλαααααα, θα ειναι βασιλειο των χρωματων ;););)

καλα να περασετε στην ομορφη συναντηση σας!!!

zophie πολυ χαιρομαι για τα ομορφα νεα σου!ξεκουραση κ ολα καλα :D

grace3 χρυσοχερα εισαι!!τελειες οι φωτο

happybear το e bay εχει τελειες τιμες, εγω τα αυτοκολλητα που ειναι κ μεγαλα κ μπαινουν σε τοιχο η στο κρεβατακι η σε ντουλαπα οπου θες κοινως τα πηρα μολις 1 ευρω

μπαρμπ καλη εκπαιδευση

μαιρουλα τιποτα δεν θα επαθε ο μπεμπης!προστατευεται κανονικα!!ασε που αυριο θα το δεις κ θα τρελλαθεις!!

λινακι ενιωσες λοξυγγα?:shock: αχ τι καλααααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!! Έχω να σας πω ότι γνώρισα την grace και την papatrikos και είναι δυο αξιολατρευτες κοπέλες!!! Χάρηκα πολυ και περάσαμε τέλεια!!!! Αύριο έχουμε επιτέλους τη β επιπέδου μας και ανυπομονώ!! Αμήν Παναγίτσα μου να είναι όλα καλά!!! Με βλέπω απόψε να μην κοιμάμαι όλη νύχτα απο την αγωνία και να σας γράφω συνέχεια!! Χιχιχι!!

Καλημερααααα!!! Τελικα είχα δίκιο δεν έχω κοιμηθει καθόλου!! Και σε δυο ώρες σηκώνομαστε!!! Βλέπω να κοιμάμαι εγω αντι για τον μπέμπη στην εξέταση!! :)

Καλημέρα Μαιρούλα!

Καλή επιτυχία σήμερα με την εξέταση σου! Όλα καλά θα πάνε. Πίστεψε με αποκλείεται να κοιμηθείς, θα χαζεύεις όλη την ώρα "αχ να μια παλάμη, αχ να μια πατουσίτσα, αχ η καρδούλα του" :tongue: Απλά εύχομαι να είναι εύκολη εξέταση και να μην ταλαιπωρηθείς εσύ και ο μπέμπης!!

Περάσατε καλά χθές κοριτσάρες; Ελπίζω να βγάλατε καμιά φώτο!!!

Νενάκι, έχει τέλεια πραγματάκια το ΙΚΕΑ και πολύ οικονομικά! Και όχι μόνο στο παιδικό. Και φωτισμό, και ραφάκια και οτι φανταστείς για να έχεις ένα μικρό δωμάτιο λειτουργικότατο και πανέμορφο! :rolleyes:

oYNBp2.png

Καλημερα αγάπες μου ..τι κάνετε...εγω τρεχω και δεν φτανω...εχουμε πολυ δουλεια στο γραφειο εχω και το γιο του αφεντικου διπλα που του δειχνω δυο πραγματα για οταν φυγω και δεν προλαβαινω να διαβασω καθολου τα νεα σας...το απόγευμα με τρεχει ο Αποστολης και οι δουλειες του σπιτιου...Περιμενουμε και τον ανιψιο αλλα δεν λεει να βγει ..γενναει η αδερφη μου κανονικα ειχε ΠΗΤ 12/9 αλλα ειπε ο γιατρος να περιμενουμε μεχρι Παρασκευη Σαββατο και βλεπουμε...πολυ τρεξιμο μιλαμε αυτες τι μερες....να δω τι θα πρωτο κανω...μου λειπετε...φιλάκια..

καλησπερα εγκυακια, τι κανετε?

χτες τον ειδαμε τον μπεμπη κ ειναι μια χαρα δοξα το θεο, δεν πολυκαταλαβα που μοιαζει να σας πω, νομιζω παντως πως εχει τα χειλια μου :tongue:

φωτογραφια δυστυχως δεν βγηκαμε διοτι δεν καθοταν ο ατιμουλης!ωστοσο εχω το ντι βι ντι κ ετσι τον χαζευω απο κει

georgia.g τι κανουν οι γιοι σου???

νενάκι μου μπραβο στην αγορινα σου..ολα καλα κουκλα μου...αντε πηρε και τα χειλια σου ποιος την χαρη σου χαζομαμα μου...:tongue::tongue::tongue:

Οι γιοι μου καλα ειναι με μουρλενουν ο ενας εντος και ο αλλος εκτος

Καλησπέρα :) Πήγα στην γιατρό και μου είπε, αφού με έβαλε για ένα μισάωρο στον καρδιοτοκογράφο, ότι ναι μεν έχω συσπάσεις, αλλά δεν είναι δυνατές, και αφού η κοιλιά μου δεν είναι συνέχεια σκληρή όπως την προηγούμενη φορά, απλώς να μετακινούμαι μόνο όταν χρειάζεται και όσο είμαι ξύπνια να παίρνω το yutopar κάθε 4ωρο. Θα την ενημερώσω την Δευτέρα πως ήταν το ΣΚ και βλέπουμε. Νομίζω ότι απλώς θα συνεχίσω έτσι μέχρι τον τοκετό .. Ευτυχώς για την ώρα, την γλίτωσα την κλινική!

Zophie ..χαιρομαι που ολα ειναι καλα κουκλιτσα μου..απλα θελω να προσεχεις να ακους το γιατρο σου και να ξεκουράζεσαι...

Γειά σας κορίτσια μου!

Σας έβγαλα φώτο της κοιλίτσας όμως :DΈλα όλες να ανεβάσουμε φώτος να έχουμε να λέμε :D

Καλό υπόλοιπο του Σ/Κ τα φιλιά μου!!!

Linaki Μου...τι κοιλιτσα ομορφη ειναι αυτη ..!!

τι κάνετε κοριτσάκια??

εγώ σήμερα έτσι κι έτσι είχα λίγα πονάκια χαμηλά αλλά τώρα είμαι καλύτερα!! πήγε η μικρή χαμηλά και καθόταν εκεί!!! τη σκουντηξα λίγο και ανέβηκε πάλι στον αφαλό!!! ουφ!! έχουμε επικοινωνία με τη γοργονίτσα μου!!! κατά τα άλλα στις 20 θα πάω να τη δώ και 21 είναι ο γάμος την παρασκευή βγαίνω σε άδεια!!!! για δύο εβδομάδες!!!

εσεις απ' ότι διαβάζω μια χαρά και οι β επιπέδου τέλειες!!! άντε έτσι να συνεχίσουμε και ολα να μας πηγαίνουν καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας!!

βρε κορίτσια πότε θα πάρουμε άδεια πόσο καιρό πριν τον τοκετό ξέρετε????

κι επίσης θέλω να βάλω φώτο αλλά μου λέει ότι είναι μεγάλο το αρχείο τί πρέπει να κάνω???

φιλάκια σε όλες!!!

nomizw oti to ekana!!!! eeeee

Αλλη σεξυ μαμα..βρε τι ομορφη κοιλιτσα και η δικη σου...οσο για τα πονακια αφου σε ακουει η γοργονιτσα σου μην ανησυχεις... οσο για την αδεια θα μετρησεις 56 μερες πριν την ΠΗΤ ..τοτε σταματας επισημως...:tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα και απο μενα!

Διαβαζω ολες οτι ειστε καλα και χαιρομαι!Βλεπω και κοιλιτσες σουπερ!!Εγω δεν ανεβαζω γιατι βλεπω ολες μικρο κολ.. και ποδαρακια και εγω εκτος κοιλαρα εχω αλλη τοση κολ..ρα ...οτι προεξεχει μπροστα αλλο τοσο και απο πισω :-) !Ασε που ο αντρας μου με κυνηγαει να με βγαλει φωτο και του λεω οτι δεν θελω στα χαλια που ειμαι...

+ 8 κιλα παρακαλω...αχ που θα φτασω πια!

Φιλακια σε ολες!

Μην αγχωνεσαι αγαπη μου..5 κιλα πανω 5 κατω δεν χαλασε ο κοσμος..το μπεμπακι σου να ειναι καλα...και εσυ μια κουκλα θα εισαι ...υπαρχει βρε ασχημη εγκυούλα...

Παντως βγαλε καμια φωτο να εχεις να θυμασαι γιατι μετα θα νοσταλγεις...:wink:

Καλημέρα κουκλίτσες. Βρε τι όμορφες κοιλίτσες είναι αυτές?? Εσείς είστε μοντελάκια! Παίρνω το βραβείο της πιο μεγάλης κοιλιάς δεν το συζητώ!!!

Chot... εγω +13 αστο πονάει...

Αυτό που λετε με το στήθος εγώ δεν το έχω. Αντιθέτως εμένα έχει η θηλή πάνω κάτι σκούρα σαν ελιές. Έχει μεγαλώσει το στήθος μου απίστευτα και έχει σκουρύνει και πολύ.

Τι θα γίνει με την συνάντηση κορίτσια? Ισχύει? Άντε να το φιξάρουμε αν είναι γιατί αύριο το πρωί θα λείπω και ίσως δεν μπω καθόλου ιντερνετ.

Καλή Κυριακή σε όλες!!

Ισχυουν και για σενα αυτα που ειπα στην κιουρια παραπανω..μην ακουω βλακειες...φάει κοριτσαρα μου τωρα ευχαριστησου το..μετα δεν λεω να προσεξει να ερθεις σιγα σιγα στα κιλα σου...

Οσο για τις θηλες ολα ειναι νορμαλ..προετοιμαζεται το στηθος να ταϊσει το μπαμπάκι......σμουτσ...

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε;

Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά, χθές είχα κάτι πονάκια και κοιμήθηκα μες το άγχος και όλη νύχτα έβλεπα χάλια όνειρα. Έβλεπα λέει οτι γέννησα πρόωρα και ήρθαμε στο σπίτι με τον άντρα μου χωρίς το μωρό και ένιωθα τη κοιλιά μου άδεια.. Ήταν χάλια... Και το αποκορύφωμα με το που ξυπνήσαμε μου λέει ο άντρας μου είδα όνειρο πως γέννησες ένα υγιέστατο μπέμπαρο 3700... τουλάχιστον αυτού ήταν αισιόδοξο!!

Κορίτσια το σώμα μας είναι ναός και πρέπει να το αγαπάμε τώρα που φιλοξενεί τα παιδάκια μας!!

Εγώ έχω γεμήσει κυτταρίτιδα. Τελικά το εν λόγω φόρεμα δεν το φόρεσα :| Και τα πόδια μου είναι πρησμένα άστα να πάνε αλλά δεν πιράζει είναι η μόνη φορά που λατρεύω το σώμα μου και δεν παραπονιέμαι!

Αυτό με το στήθος το έχω και εγώ παρατηρήσει. Επίσης έχει σκουρύνει αρκετά και έχει γεμίσει φλέβες. Όχι μόνο το στήθος όλο το σώμα!

Μπραβο Λινακι μου καλα κανεις και δεν αγωνεσαι με τα κιλα σου...καλα βεβαι εισαι και μια σταλιτσα εδω που τα λεμε τι να αγχωθεις:tongue::tongue::tongue:

Οσο για το στηθος ναι θα γεμησει φλεβε και θα φαινονται εντονα....

Τα ονειρα ειναι νορμαλ..ειναι γιατι αγωνιας για τον ερχομο του γιου σου...

τι να πω εγω που εβλεπα οτι με εκαναν πυροσβεστη..αλλα νταλον..:tongue::tongue:

οσο για την κοιλιτσα η Αληθεια ειναι οτι τις πρωτες μερες μετα την γεννα σου λειπει..νομιζεις οτι κατι λειπει απο πανω σου...να σου πω την αληθεια εγω στεναγχωριομουν που δεν την ειχα...μετα ομως περνεις αγκαλια το νινακι σου και τα ξεχνας ολα...

καλημέρα κορίτσια,

Και εγώ χθες άσχημα όνειρα έβλεπα. απαπα. χάλια

Καλά τι ωραίες που είστε..!!!

εμένα πρώτη φορά με μάλωσε ο γιατρός για τα κιλά που έχω πάρει οπότε φαντάζεστε!:cool:

Ασε και εγώ δεν βάζω φωτό χάλια είμαι.

Θα βρεθείτε??? ζηλεύω. Μακάρι να ήμουν και εγώ κοντά.

Linaki να σε ρωτήσω εσύ που πήγες ικεα το στρώμα της κούνιας από που θα το πάρεις? έχει στο ικεα ή πρέπει να πας σε άλλο μαγαζί?

τώρα βλέπω αυτοκόλλητα τοίχου και έχω μπερδευτεί. αλλά μάλλον θα καταλήξω σε νεραιδες που είναι πιο κοριτσίστικο. για πείτε την γνώμη σας για αυτό http://www.mypetitboutique.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=30957

Αρκουδιτσα μου πολυ μου ερεσει το σχεδιακι...

οσο για τα κιλακια τι να κανει δυο τα εχεις πεινανε τα μικρουλια μας...:-D:grin:

Αααααα τέλεια η νεραιδούλα!!! Πολυ πολυ ομορφη!! Εμείς λέμε να βάψουμε το μισο δωματιο και στη μέση να βάλουμε ταινία!!! Πιστεύω θα βγει καλο!!

Μαιρουλα μου και εμεις στον Αποστολη αυτο ειχαμε κανει καναμε το μισο δωματιο γαλαζιο απο την μεση και πανω και απο την μεση και κατω σκουρο..τους 3 απο τους 4 τοιχους και στην μεση βαλαμε ταινια αυτοκλλητη με σχεδιακι του γουινι... και τον αλλο τοιχο τον καναμε ολο γαλαζιο και βαλαμε τον γουινι και του φιλους τους...αν προλαβω θα σας βαλω φωτο καμια μερα...

Κοριτσαρες καλημερούδια!!!

Λοιπον οπως λεει κι η Μαιρη το νυχτοπουλι μας, στις 7 στον Κεραμεικο. Αντε να δουμε θα ρθειτε ή οι 2 μας θα μαστε??χαχαχαα

Εγω το χω βαψει (μονη μου ε, ο αντρας δεν κατεχει:tongue:)το παιδικο αλλα δεν ξερω ισως αργοτερα ψαξω για άλλο σπιτι με καν έξτρα δωματιάκι να βαλουμε τον μπέμπη. Μέχρι τότε βλέπουμε :-D:grin: δειτε το!

Του χω κανει και τεχνοτροπια στο γαλαζιο αλλα δεν φαινεται :-(:sad:

Κι αυτες ειναι απο το παλιο δωματιο :wink:

Καλα Χαρουλι μου τελεια..πιανει το χερι σας...πολυ μου αρεσουν...

Σορυ που δεν σου απαντησα χτες στο μηνυμα αλλα ετρεχα αγάπη μου...

:oops::oops::oops::-(:sad::-(:tongue::tongue::tongue: με συγχωρεις ε???

Καλησπέρα κούκλες!!! Έχω να σας πω ότι γνώρισα την grace και την papatrikos και είναι δυο αξιολατρευτες κοπέλες!!! Χάρηκα πολυ και περάσαμε τέλεια!!!! Αύριο έχουμε επιτέλους τη β επιπέδου μας και ανυπομονώ!! Αμήν Παναγίτσα μου να είναι όλα καλά!!! Με βλέπω απόψε να μην κοιμάμαι όλη νύχτα απο την αγωνία και να σας γράφω συνέχεια!! Χιχιχι!!

Αχου ζηλευω..εγω δεν ειχα που να αφησω τον μικρο..την επομενη φορα ομως ειμαι μεσα..δεν το συζητω..θελω πολυ να σας δω

Οσο για την Β επιπέδου..αντε με το καλο Μαιρουλι μου να μας πεις τα νεα..

Ελπιζω να μην τα εχω κανει κουλουβαχατα αλλα ηθελα να μιλησω σε ολες γιατι μου λειψατε...τι θα διαβασετε τωρα και τι εχω γραψει ο Θεος βοηθος....χιχιχιχι:-D:grin::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια κ απο εμενα....!!τι κανουμε???εγω κομματια απο χθες....!!το μεσημερι δεν προλαβα να ξαπλωσω...μαγειρεψα για χθες κ για σημερα για να προλαβω να ξεκουραστω σημερα αφου το βραδυ θα εχουμε επισκεπτες να δουμε την εθνικη...βλεπω χθες περασατε ομορφα εεε??μακαρι να μην ειχα κ εγω την εκπαιδευση..να ημουν μαζι σας.....!

marry αντε εφτασε η μεραααα....ολα θα ειναι τελεια κ θα απολαυσεις το νινακι σου κ θα χαζεψεις....οπως ανυπομονω να χαζεψω κ εγω....!!αντε να ερθει η Παρασκευη...ξυπναω το πρωι κ μου λεει ο αμορες με το που τον ξυπναω τι εγινε ηρθε η παρασκευη να δουμε το μωρουλακι μας??κ μολις του λεω οχι γυριζει πλευρο κ λεει εεε τοτε τι με ξυπνας..?αχαχαχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημερα και απο μενα!

Συναντηθηκατε τελικα χθες...η mary,η grace και η papatrikos βρεθηκατε??Καφεδακι ηπιατε τελικα μονο ή χτυπησατε και τιποτα φαγωσιμο ;)?Ειμαι σιγουρη οτι περασατε τελεια!Μακαρι να ημουν και εγω κοντα να ερθω..Γιατι μου εχει λαλησει συνεχεια στο σπιτι,ειχα μαθει να δουλευω απο τα 18 και τωρα που μου εκατσε ανεργια μου κακοφαινετε πολυ,εχθες εκλαιγα ολο το απογευμα που νιωθω οτι ειμαι αχρηστη να ασχολουμε μονο με το σπιτι..δεν εχω συνηθησει ετσι και ειναι και λιγο οι ορμονες και καταλαβαινετε....!

Mary περιμενουμε εντυπωσεις απο το β επιπεδου!!

Georgia μια χαρα τα εγραψες καλε!Σε ταλαιπωρουν τα αγορια σου ε?Ανταλλασω το δικο σου φουλ προγραμμα με τη δικια μου βαρεμαρα να ξεκουραστεις...Να συνελθω και εγω απο τη πληξη!Τι λες?

Grace πιανουν τα χερακια σου ε?Τελειο το δωματιο!!!!Εμεις λεμε να τα κανουμε ολα λιγο λαχανι που να ειναι ουδετερα και για αργοτερα (μαλλον πολυ αργοτερα).Ντουλαπα και κουνια ασπρο και λαχανι και οι τοιχοι ασπροι με αυτοκολλητα για να σπαει η μονοτονια.Δεν θα κανουμε και πολλα πραγματα δηλαδη!Οτι πιανουν τα χερακια του συζυγου και τα δικα μου για να γλιτωσουμε τα πολλα εξοδα!

wsUfp2.png

καλημερα chot....κοντα ειναι το ξερω..εχω γεμισει τοσο πολυ το προγραμμα μου αυτη την εβδομαδα για να περνανε γρηγορα οι μερες....!!

οσο για σχεδια σας κοριτσια κ τα αυτοκολλητα ολα ειναι τελεια...αρκει να ειναι με αγαπη....!!:D:D

εγω ελεγα αν ειναι κοριτσακι θα του ζωγραφισουμε νεραιδες μαζι με τον αμορε κ τον μπαμπακα μου που πιανουν αρκετα τα χερια του κ θα το στολιζα με τις μικρες νεραιδες μινιατουρες που εχω μουρλα κ εχω αγορασει....χεχεχε..!!

τωρα αν ειναι αγορακι οπως μας λενε....θα του ζωγραφισουμε τον μικρο πριγκηπα με αστερακια πολλα.....κ γιατι ειναι το αγαπημενο μου παραμμυθακι κ γιατι ηταν το πρωτο δωρο του μπαμπακα σε εμενα...κ τωρα του το διαβαζουμε μαζι....κ ολα θα ειναι πολυ ηρεμα γυρω του κ γαληνια...!!:P:p:p

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μαιρουλα σήμερα θα δεις το γιόκα ε? Άντε με το καλό και να μην μου αγχώνεσαι!! Σου έχω στείλει πμ για το facebook.

Χθες είχε πολύ πλάκα κορίτσια μακάρι να ήμασταν περισσότερες.. Ελπίζω να το ξανακάνουμε πριν πιάσουν τα κρύα και οι γέννες!!

Chot μονο για καφέ αυτή τη φορά... Την επόμενη η μάσα!!!

Georgia το πολύ πολύ την επόμενη φορά φέρνεις και τον γιόκα σου μαζί.. τόσες γυναίκες να τον κανακέψουν μια χαρά θα είναι!!

Grace αυτό έχω αποθηκευμένο σχετικά με τους μήνες

http://neoigoneis.wordpress.com/category/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9/

http://www.baby2see.com/development/week24.html

Το δεύτερο πάνω-πάνω σου έχει ένα μικρό πινακάκι.

Barboula άντε πλησιάζει η Παρασκευή!

Εγώ σήμερα ξύπνησα λες κι έφαγα ξύλο...με το ζόρι και βογκώντας από πόνους σε γάμπες και μέση. Και που είσαι ακόμα....

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...