Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα happybear!!

Το ΙΚΕΑ έχει στρωματάκια αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι ποιοτικά ίσως πάρω απο κάπου αλλού αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει το μέγεθος.. Πάντως έχει 3-4 είδη!

Τέλειες οι νεράιδες και εγώ αν έκανα κόρη σίγουρα νεραϊδένιο θα της έφτιαχνα το δωμάτιο... Κοίτα και λίγο απο ebay θα βρείς καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία. Εγώ βρήκα τέλεια αυτοκόλλητα με αρκουδάκια απο εκεί και λέω να τα παραγγείλω...

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααα τέλεια η νεραιδούλα!!! Πολυ πολυ ομορφη!! Εμείς λέμε να βάψουμε το μισο δωματιο και στη μέση να βάλουμε ταινία!!! Πιστεύω θα βγει καλο!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Αχ ωραία. Μόνοι σας θα βάψετε? Εγώ το είχα από τύχη το δωμάτιο πριν σε απόχρωση του ροζ οπότε θα το αφήσω έτσι. Άσε που ο καλός μου δεν καταπιάνεται με βαψίματα και τέτοια. Ευτυχώς βέβαια διότι δεν θα άφηνε τιποτα ορθιο. Δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια του σε αυτά.:P Θα έβαφε και το πάτωμα σίγουρα πουα.χιχι

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Χιχιχι! Έτσι λέμε!! Να πάνε πρώτα ο Θεός όλα καλά την Τρίτη και να ξεκινήσουμε σιγα σιγα πριν πιάσουν οι βροχές!! Βέβαια μην φανταστείς ένα δωματιάκι μια σταλιά είναι αλλα μια χαρα!!!

τι κανετε φουσκιτσες?ολα καλα?

χαρα εγω ελεγα να βγει μικρος πρωτα ο θεος με την καλαθουνα :?, αλλα αν ειναι θα τον βαλω στο καθισματακι του

διδυμομανουλα μου κ εγω αυριο θα παω ικεα κ ποδηλατουπολη να συννεχισω το ψαξιμο!! αλλα για στρωμα να σε πω δεν ξερω ακομα αν θα παρω απο ικεα, θα το ψαξω λιγακι!δες κ στο e bay κ εγω πηρα με τον γουινι που εχω τρελλα μολις 1ευρω μεγαλα κ πολλαααααα, παντως αυτο που ανεβασες ειναι τελειοοοοο, πιστευω θα εχεις κ στα τζαμπο;);););)

μαιρουλα μου ολα τελεια θα ειναι την τριτη θα ξετρελλαθεις με το μπεμπη σου!!!

εμεις κοριτσια δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε με το δωματιο, το σπιτι που ειμαστε εχει 2 κ αυτο που ειναι για παιδικο το εχουμε γραφειο , με ντουλαπες κ τετοια, δεν ξερω τι θα κανουμε, πως θα τα βολεψω :confused::confused::confused::confused:

τωρα στα βαψιματα ειμαστε ασσοι ευτυχως!!ο αντρας μου ειναι καταπληκτικος, μεχρι κ ζωγραφια σκεφτομαστε να κανουμε πανω απο το κρεβατακι του;);););)

κ επισης μην αγχεστε για τα κιλα ;) τωρα προεχουν τα νινακια κ το σωμα ειναι σε 2η μοιρα, μετα θα επανελθει με την βοηθεια μας :P:p:p το λινακι μας εχει πολυ δικιο

chot μου κ εγω φωτογραφια κοιλιας γιοκ ο καλος μου μου λεει τι να βγαλω ουτε φαινεσαι :mad::mad::mad:

αλλα θα βαλω μπλουζα κολλητη κ θα βγαλω ενα καρο απο αυριο-μεθαυριο;););)

κοριτσια εμεις με

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Νενάκι!!! Άντε καλο μου να αρχίσουνε τα ψώνια!!! Και που θα παει η κοιλια θα αρχισει τώρα να φαίνεται για τα καλά!!!

Εγω μόλις γύρισα απο το 4 ετών βαφτηστηράκι μου! Με ξεθεωσε ο κεράτας!! Πρώτη φορα κουραστηκα τόσο!!! Και τώρα αδημονω ο μούργος να κλωτσήσει για να ξέρω ότι δεν σοκαρίστηκε απο τον Ταλιμπάν!! Χαχαχαχαχα!!εγω είδα κάτι μουρλια αυτοκόλλητες ταινιες στο θέμα των επίπλων 10 ευρω τα 5 μέτρα αλλα θα χρειαστω καμία 15 άριά σίγουρα!!

Καλημέρα τσούπρες!!!!! Ήθελα να ξερα έχω ξυπνητήρι στις 4;;; Χιχι! Λοιπόν στις 7 στο ασανσέρ του κεραμεικου εεεε!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλημερούδια!!!

Λοιπον οπως λεει κι η Μαιρη το νυχτοπουλι μας, στις 7 στον Κεραμεικο. Αντε να δουμε θα ρθειτε ή οι 2 μας θα μαστε??χαχαχαα

Εγω το χω βαψει (μονη μου ε, ο αντρας δεν κατεχει:tongue:)το παιδικο αλλα δεν ξερω ισως αργοτερα ψαξω για άλλο σπιτι με καν έξτρα δωματιάκι να βαλουμε τον μπέμπη. Μέχρι τότε βλέπουμε :D:D δειτε το!

post-32329-14825440839337_thumb.jpg

EDIJp1.png

Καλημέρα! Καλά να περάσετε σήμερα στο καφέ οι Αθηναίες!

grace3 .. καταπληκτικά και τα 2 δωμάτια! Μπράβο στο ταλέντο! Σκεφτόμουν κι εγώ να το έβαφα κάπως έτσι .. αλλά το δικό μου χέρι δεν πιάνει και τόσο, και δεν θα ήθελα να αγγαρέψω τον αδερφό μου, που το δικό του πιάνει .. για τον άντρα, ούτε λόγος βέβαια! αχαχα! Οπότε θα αρκεστώ ίσως σε ένα διαφορέτικό χρώμα στο τοίχο και μερικά όμορφα αυτοκόλλητα!

Το ΣΚ μου ήταν ήρεμο .. με εμφάνισει μερικών "συσπάσεων", αλλά νομίζω ότι πάω καλύτερα τώρα που αύξησα λίγο την δόση του yutopar. Θα ενημερώσω σήμερα και την γιατρό μου. Ούτως ή άλλως έχω και την Πέμπτη το μηνιαίο ραντεβού, οπότε θα τα πούμε τότε με την ησυχία μας.

Καλή βδομάδα!

XzvPp2.png

Grace μπράβοο. τι ωραία. τύφλα να έχουν οι επαγγελματίες!

Zophie πολύ καλά τα νέα σου. Και μην ξεχνάμε: ξεκούρασηηη!

Εγώ έχω μπερδευτεί με τα αυτοκόλλητα διότι τώρα μου αρέσουν πάρα πολλά και δεν ξέρω τι να διαλέξω αλλά μάλλον από ebay θα τα πάρω. καμιά σχέση οι τιμές:shock:

imQRp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Τι μου κάνετε όλες;

Νενάκι άστον άντρα σου τι λέει σίγουρα θα έχει φανεί μια γλυκιά κοιλίτσα κοτζαμ μπέμπαρο έχεις εκεί μέσα!!!

Grace: ξετρελάθηκα με το δωμάτιο των κοριτσιών σου!! Καλά είσαι μια καλλιτέχνης!! Πολύ θα ήθελα να ξυπνάω σε τέτοιο δωμάτιο :D

Zophie: χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!

Εμένα απο καθαρή τύχη το δωμάτιο μας που θα είναι και ο μπέμπης είναι γαλάζιο. Θα το ξαναβάψει ο πεθερούλης μου που είναι και η δουλειά του για ανανέωση και είμαστε έτοιμοι απο εκεί και πέρα θα βάλω κανένα αυτοκόλλητο, ραφάκια, διακοσμητικά τοίχου. Το θέμα μου εγώ θα το κάνω αρκουδάκια που τα λατρεύω και είναι πολύ γλυκό για μικρούλη.

Κορίτσια σήμερα συνέβη κάτι περίεργο, νομίζω πως ο μικρός μου είχε λοξυγκα!! Διάβασα πως αυτό μπορεί να γίνει. Και όντως για 2 λεπτά περίπου ένιωθα ρυθμικά χτυπηματάκια στην κοιλιά μου, χικ...χικ...χικ... μετά σταμάτησαν και έκανε τις κανονικές τους κινήσεις μέχρι να κοιμηθούμε ξανά.. Ήταν τόσο αστείο :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...