Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι όμορφες κοιλίτσες είναι αυτές!!!! Φτου φτου και τι τέλειο το λεοπαρ φόρεμα!! Και τι αδύνατα κορμιά όλες σας!!! Εγω είμαι η πιο χοντρή μου φαίνεται!!! Κλαψψψψψψψψψ!!!! :( :( :(

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

τι ομορφες κοιλιτσες ειναι αυτες??????????αχουυυ φτου φτου κ παλι φτου!!!

μαιρουλα μην ακουω χαζα ειπαμε εγω ειμαι η πιο παχουλη τελεια κ παυλα :tongue::tongue::tongue:

zophie μου ευτυχως δεν θα εισαι στην κλινικη, μια χαρα τα νεακια σου , συννεχισε την ξεκουραση και ολα θα πανε σουπερ!!!!

Linaki2012 μου ευχομαι να περασες καλα στο γαμο!!!!οσο για αυπνιες ισως να ειναι κ αυτο που λες, αν κ εγω θα ξαναπω οτι κοιμαμαι σαν βοδιιιιιι οταν βεβαια ειμαι χαλαρη...

μαιρουλα μου οχι δεν εχω κατι τετοιο που λες, απλως η θηλη-ρωγα εχει που κ που κατι ασπρα ξερα σαν καυκαλακι μικρο μεσα ομως στην τρυπα της θηλης..κ οσο για το χρωμα εμενα το στηθος ου καθολου δεν αλλαξε, δεν σκουραινε, μονο φουσκωσε κ τετωσαν πολυ οι φλεβες

φραουλιτσα μου τι ωραια που επικοινωνουμε με τα μωρακια ε?τελειαααα!!!

για αδεια τοκετου κ τετοια δεν εχω ιδεα μιας κ ανεργη, αλλα σιγουρα θα σε βοηθησουν οι εραζομενες!!

να ρωτησω κ εγω κατι που θελω..τα μωρακια απο την κλινικη -νοσοκομειο πως θα τα βγαλετε?εννοω με τι ρουχα/με τι θα τα μεταφερετε?θα τα εχετε σε κουβερτα?εχω ακουσει τα εξαμαζιξ!!!!!!!!!!

κ επισης ν απω οτι σημερα πηγα κ παλι για επιπλακια, κρεβατακια κ ξετρελλαθηκααααααααααααααααααααα

κ εννοειται ο μπεμπης ολο κ πιο ολυ κλωτσαει κ μου χει παρει το μυαλο :-P:razz::-P:razz::-P

σας φιλω

καλο βραδυ, μαιρουλα περιμενω νωρις καλημερα, μιας που μας συνηθισες ετσι :wink::wink::wink::wink:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Νενάκι αφου περιμένεις νωρίς νωρίς την καλημέρα ε πάρτη!!! Καλημεραααααααα!!!! Ε πιο νωρίς δεν γίνεται!!!! Πάντως μάλλον άγχος είναι αυτές οι αυπνιες! Ξεκινάς να πας για πιπι μετα κάτι σκέφτεσαι ε αυτο ήταν παει!!! Δεν μπορούμε να βάλουμε τον εγκέφαλο στο mute!! Εμένα το στήθος έχει σκουρήνει αλλα δεν πονάει παρα μονο όταν έμεινα έγκυος ούτε μπορω να πω ότι έχει φουσκώσει ιδιαίτερα! Ίσως αργότερα!

Οσο για την άδεια απο τη δουλειά ξεκινάει δυο μήνες πριν την Πητ!!!!

Καλημέρα κι από μένα!!!

Ξύπνησα για πιπι στις 3 κοιμήθηκα στις 5 και τώρα έχω καμια ώρα πάλι ξύπνια...αυτό γίνεται κάθε βράδυ...γενικά δεν το κόβω να κοιμαμαι φυσιολογικά ξανά!!!!

πάω να πιώ το γαλατάκι μου τώρα γιατί το στομαχάκι μου γουργουρίζει!!!

βέβαια να προσθέσω ότι δεν έχω παράπονο όσο εγώ είμαι ξύπνια μου κάνει συντροφιά η γοργονίτσα μου!! ξυπνάει κι αυτή μωλέ κι αρχίζει το κολύμπι!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημερα και απο μενα!

Διαβαζω ολες οτι ειστε καλα και χαιρομαι!Βλεπω και κοιλιτσες σουπερ!!Εγω δεν ανεβαζω γιατι βλεπω ολες μικρο κολ.. και ποδαρακια και εγω εκτος κοιλαρα εχω αλλη τοση κολ..ρα ...οτι προεξεχει μπροστα αλλο τοσο και απο πισω :) !Ασε που ο αντρας μου με κυνηγαει να με βγαλει φωτο και του λεω οτι δεν θελω στα χαλια που ειμαι...

+ 8 κιλα παρακαλω...αχ που θα φτασω πια!

Zophie μου ευτυχως που ολα ειναι καλα τωρα και κοιτα να ξεκουραζεσε πολυ..λιγος καιρος εμεινε υπομονη και ξαπλα λοιπον και ολα θα πανε τελεια!!

nena αυτο που περιγραφεις βγαζω και εγω μια βδομαδα τωρα,σαν γαλα που ξεραθηκε πανω στη θηλη ε?νομιζω οτι απλα προετοιμαζετε το στηθος σιγα σιγα για παραγωγη γαλακτος!

Grace ειπα μη λες οτι εχεις τη μεγαλυτερη κοιλια,κατσε να δεις εμενα πρωτα ;) !

Mary παντα πρωινη πρωινη!Νομιζω οτι οι αυπνιες ειναι σιγουρα λογο αγχους ,εγω αυτες τις μερες ειμαι πιο ηρεμη και κοιμαμαι λιγο καλυτερα, αντε διωξτε το αγχος και κοιμηθητε τωρα που δεν εχετε κανενα μωρο να κλαιει μεσα στη νυχτα!!!!

Φιλακια σε ολες!

wsUfp2.png

Chot κι εγω για τον ίδιο λόγο δεν ανέβαζω φωτογραφία!!! Γιατι έχω κάτι που εξέχει μπροστά και αλλα δυο που εξέχουν εξίσου πίσω!!! Για να μην μπερδεύεται ποια είναι η κοιλια!!! Χαχαχαχαχα!! Ρε γμτ γιατι ότι φουσκώνει μπροστά να φουσκώνει και πίσω;;;;; Αδικία!!

Καλημέρα κουκλίτσες. Βρε τι όμορφες κοιλίτσες είναι αυτές?? Εσείς είστε μοντελάκια! Παίρνω το βραβείο της πιο μεγάλης κοιλιάς δεν το συζητώ!!!

Chot... εγω +13 αστο πονάει...

Αυτό που λετε με το στήθος εγώ δεν το έχω. Αντιθέτως εμένα έχει η θηλή πάνω κάτι σκούρα σαν ελιές. Έχει μεγαλώσει το στήθος μου απίστευτα και έχει σκουρύνει και πολύ.

Τι θα γίνει με την συνάντηση κορίτσια? Ισχύει? Άντε να το φιξάρουμε αν είναι γιατί αύριο το πρωί θα λείπω και ίσως δεν μπω καθόλου ιντερνετ.

Καλή Κυριακή σε όλες!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

καλημερες, καλημερες!!! Κι εγω αυπνια χθες το βραδυ, εφαγα φακες και μεχρι τις 2 ειχα απιστευτη καουρα και ρεψίματα!!!Ποποπο χαλια ηταν!

Λοιπον εχω να καταγγειλω οτι η Μαιρη ψευδεται ασυστόλως!!!!

Την εχω δει σε φωτο στο Fb κι ειναι μια χαρα απο κιλα!!! :tongue::tongue::tongue:

Νενάκι λοιπον, το μωρούλι σου μπορείς να το βγάλεις με οτι ρουχαλάκια θες, απλα να προσεξεις μην του βαλεις κατι που να το σφίγγει στη μεσούλα και του ερεθισει τον αφαλίκο του! Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με καθισμα αυτοκινητου!!!

Αγκαλιά και καλαθουνες πολυ επικινδυνο!!! Και δεν παθαινει τιποτα το μωρακι στο καθισματακι, αν εχεις ακουσει αυτη την βλακεια οτι ειναι μικρο και οως θα κατσει κλπ κλπ!! Αφου ειναι απο 0 μηνων ..ειναι ακριβώς οτι πιο κατάλληλο!! ;)

Papatrikos εγω εννοειται θα παω!! 7 η ωρα στον σταθμο στο μοναστηρακι δεν εχουμε πεί ?? Για θυμησέ μου..ελπίζω να καταφέρουν και τ αλλα κορίτσια!!

EDIJp1.png

Συν 5 κιλα κορίτσια και φτάσαμε στα 72!!

Grace οι photos είναι απο τη μέση και πανω Χαχαχαχαχα!

Αχ Καλέ νόμιζα 7 στον κεραμεικό!!! Να πούμε εκει καλύτερα που είναι δίπλα οι καφετέριες γιατι Μοναστηράκι θα χάθούμε στάνταρ! Να πούμε κεραμεικό έξω απο το ασανσέρ;;

Στείλτε μου και κανά τηλέφωνο Καλου κακου ας ανταλλάξουμε!!!

Συν 5 κιλα κορίτσια και φτάσαμε στα 72!!

Grace οι photos είναι απο τη μέση και πανω Χαχαχαχαχα!

Αχ Καλέ νόμιζα 7 στον κεραμεικό!!! Να πούμε εκει καλύτερα που είναι δίπλα οι καφετέριες γιατι Μοναστηράκι θα χάθούμε στάνταρ! Να πούμε κεραμεικό έξω απο το ασανσέρ;;

Στείλτε μου και κανά τηλέφωνο Καλου κακου ας ανταλλάξουμε!!!

χααχαχχαχαχαχα καλα οταν σε δω αυριο απο κοντα...κι π τη μση και κατω θα σου πω!!χαχχαχαα Κεραμεικο? οκ!!! Γι αυτο ρωτησα γιατι ψιλομπερδευτηκα :?

EDIJp1.png

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε;

Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά, χθές είχα κάτι πονάκια και κοιμήθηκα μες το άγχος και όλη νύχτα έβλεπα χάλια όνειρα. Έβλεπα λέει οτι γέννησα πρόωρα και ήρθαμε στο σπίτι με τον άντρα μου χωρίς το μωρό και ένιωθα τη κοιλιά μου άδεια.. Ήταν χάλια... Και το αποκορύφωμα με το που ξυπνήσαμε μου λέει ο άντρας μου είδα όνειρο πως γέννησες ένα υγιέστατο μπέμπαρο 3700... τουλάχιστον αυτού ήταν αισιόδοξο!!

Κορίτσια το σώμα μας είναι ναός και πρέπει να το αγαπάμε τώρα που φιλοξενεί τα παιδάκια μας!!

Εγώ έχω γεμήσει κυτταρίτιδα. Τελικά το εν λόγω φόρεμα δεν το φόρεσα :| Και τα πόδια μου είναι πρησμένα άστα να πάνε αλλά δεν πιράζει είναι η μόνη φορά που λατρεύω το σώμα μου και δεν παραπονιέμαι!

Αυτό με το στήθος το έχω και εγώ παρατηρήσει. Επίσης έχει σκουρύνει αρκετά και έχει γεμίσει φλέβες. Όχι μόνο το στήθος όλο το σώμα!

oYNBp2.png

καλημέρα κορίτσια,

Και εγώ χθες άσχημα όνειρα έβλεπα. απαπα. χάλια

Καλά τι ωραίες που είστε..!!!

εμένα πρώτη φορά με μάλωσε ο γιατρός για τα κιλά που έχω πάρει οπότε φαντάζεστε!:cool:

Ασε και εγώ δεν βάζω φωτό χάλια είμαι.

Θα βρεθείτε??? ζηλεύω. Μακάρι να ήμουν και εγώ κοντά.

Linaki να σε ρωτήσω εσύ που πήγες ικεα το στρώμα της κούνιας από που θα το πάρεις? έχει στο ικεα ή πρέπει να πας σε άλλο μαγαζί?

τώρα βλέπω αυτοκόλλητα τοίχου και έχω μπερδευτεί. αλλά μάλλον θα καταλήξω σε νεραιδες που είναι πιο κοριτσίστικο. για πείτε την γνώμη σας για αυτό http://www.mypetitboutique.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=30957

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...