Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Λινάκι κι εμένα έτσι κάνει στον πατέρα του!! Χαχαχαχαχα!! Πω πω περνάει ο καιρός!! Εσύ νομίζω ότι θα γεννήσεις πρώτη απο όλες μας σύμφωνα με τις ημερομηνίες μας!! Και μόλις συνειδητοποίησα έχουμε ένα μήνα διάφορα!! Εσύ μπαίνεις στον έβδομο!! Φτου φτου!! Ούτε θα σου φανεί πως θα περάσει! Ωραία να μας λες πρώτη τα περί θηλασμού, ξεσκατίσματος κλπ κλπ!

Γεωργία μου μακάρι να τα καταφέρεις κι εσυ να έρθεις!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλησπερα.....τελικα ισως Δευτερα να μην τα καταφερω..σχολωντας απο την δουλεια μου ζητησαν αν μπορω να κατσω απο Δευτερα απογευμα για μια εκπαιδευση ενος προγραμματος...κ φυσικα με λεφτα που εχουμε αναγκη....θα μαθω σιγουρα Δευτερα πρωι......:(:(:(

προς το παρον αναχωρω...καλο σκ κ καλο μεσημερι κ ολες να περασετε τελεια με τα μωρουλακια σας....κ τους αντρουληδες σας!!

Jr39p2.png

καλησπερα εγκυακια, τι κανετε?

χτες τον ειδαμε τον μπεμπη κ ειναι μια χαρα δοξα το θεο, δεν πολυκαταλαβα που μοιαζει να σας πω, νομιζω παντως πως εχει τα χειλια μου :tongue:

φωτογραφια δυστυχως δεν βγηκαμε διοτι δεν καθοταν ο ατιμουλης!ωστοσο εχω το ντι βι ντι κ ετσι τον χαζευω απο κει

αχ τι καλα μαιρουλα, μπαρμπ κ grace που θα εχετε λικνο, τελεια κ εγω ηθελα αλλα..

μαιρουλα κοντα ειναι η τριτη, που θα χαζεψεις με τον μπεμπη, ποσο θα εχει μεγαλωσει θα δειτε κ φατσουλα!!! για ενεσεις εγω κανω τις κλεξαν των 0,60 δεν εχω κατι τελειως προληπτικα γιατι φοβαται ο γιατρος μην κανω θρομβωσεις λογο κιλων

διδυμομανουλα μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα?!!!πολυ χαρηκα, μπραβοοοοο, παντα ετσι, συννεχισε την ξεκουραση κ τα χαπακια κ δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα;)

barboula τον νιωθεις ε?ειδες τι τελειο συναισθημα????κ που εισαι ακομα!!ευχομαι στην φιλη σου με τα διδυμακια ολα να πανε καλα!!

καλα να περασεις για πσκ, να ξεκουρατσεις κ να χαλαρωσεις!!!!!!!!

georgia.g τι κανουν οι γιοι σου???

εγω κοριτσια αυτο με τις αυπνιες δεν το πολυεχω , μια στο τοσο ισως, κοιμαμαι 7-8 ωρες κανονικα, βεβαια με ξυπναει ο σκατιαρης μου κατα τις 6 με 6 παρα αλλα τον ξανακοιμιζω χ!χ!χ!χ!

Linaki2012 μου ετσι ακριβως!!!προχτες στις 2 τα ξημερωματα ο μπεμπης μας ειχε κεφια τον επιασε ο αντρας μου κ αρχισε να γελαει σαν μικρο παιδι, εφαγε κατι κλωτσιες!!μετα να σκεφτεις εβαλε πανω στην κοιλια μου το τηλεχειριστηριο κ κουνιοταν ολοκληρο κ αυτος ο δολιος καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι χαχαχαχαχα, τελεις στιγμες, μοναδικες!!!!!!

επεσες απο τις 100??????????πωωωωωωωωωωωω μπραβοοοοοοοοο

φιλια πολλα σε ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αχ Νενα τι τυχερη που πήρες DVD!! Εκει που θα κάνω εγω την αυχενική δεν δίνουν!!

Βρε κορίτσια να σας πω και κάτι άλλο που με προβληματίζει. Χτες υποτίθεται ζήτησα μαλακή φετα απο το σουπερμάρκετ. Μου δώσανε ένα τυρί το οποίο ήταν σκέτο βούτυρο!! Καμία σχέση με φετα μιλάμε το αλοιφές στο ψωμί!! Έλα όμως που πείναγα και Έφαγα πόσο και τώρα διαβάζω για λιστερια κι έχω τρομοκρατηθεί... Όλο βλακείες κάνω ρε γμτ. Δεν προσέχω καθόλου

mairoyla moy μην ανησυχεις καλο μου τιποτα δεν θα εγινε, μην διαβαζεις κ στεναχωριεσαι κ αγχωνεσαι κ το περνας κ στο μπεμπακο αυτο!μια χαρα θα εισαι!!!

δεν πειραζει που δεν θα παρεις ντι βι ντι , θα παρεις φωτογραφιες σιγουρα κ θα τις χαζευεις ολη μερα:P

κοριτσια να ρωτησω κατι?το δεξι μου στηθος ειχε πανω στην θηλη κατι ασπρα, σαν ξερο γαλα, σαν καυκαλο κ το ξαναβγαλα , ειναι το γαλα?:confused::confused::confused:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Νενα το δες το μπεμπακι ε??? Δεν οειραζει που δεν εβγαλες φωτο, αφου το χεις και σε dvd μια χαρα, παρηγορια μεχρι να τα δουμε live τον Δεκεμβρη!!! Τωρα αυτο που λες στο στηθος ειναι φυσιολογικο, νομιζω εχουν και καποια ονομασια που δεν θυμαμαι, ειναι λιποπαραγωγοι αδενες και γινονται ετσι εντονοι στην εγκυμοσυνη. Το γαλα βγαινει απ την ακρη της θηλης, αυτο λεγεται αλως. Κι η πλακα ειναι οτι απο την αλω, ρουφαει το μωρο και απ την ακρη βγαινει το γαλα οπως στο ντους!!χαχαχχα Το χα δει εγω την πρωτη φορα που ειχα βαλει θηλαστρο ειχα μεινει καγκελο!!!:shock:

EDIJp1.png

Καλησπέρα :) Πήγα στην γιατρό και μου είπε, αφού με έβαλε για ένα μισάωρο στον καρδιοτοκογράφο, ότι ναι μεν έχω συσπάσεις, αλλά δεν είναι δυνατές, και αφού η κοιλιά μου δεν είναι συνέχεια σκληρή όπως την προηγούμενη φορά, απλώς να μετακινούμαι μόνο όταν χρειάζεται και όσο είμαι ξύπνια να παίρνω το yutopar κάθε 4ωρο. Θα την ενημερώσω την Δευτέρα πως ήταν το ΣΚ και βλέπουμε. Νομίζω ότι απλώς θα συνεχίσω έτσι μέχρι τον τοκετό .. Ευτυχώς για την ώρα, την γλίτωσα την κλινική!

XzvPp2.png

Καλησπέρα :) Πήγα στην γιατρό και μου είπε, αφού με έβαλε για ένα μισάωρο στον καρδιοτοκογράφο, ότι ναι μεν έχω συσπάσεις, αλλά δεν είναι δυνατές, και αφού η κοιλιά μου δεν είναι συνέχεια σκληρή όπως την προηγούμενη φορά, απλώς να μετακινούμαι μόνο όταν χρειάζεται και όσο είμαι ξύπνια να παίρνω το yutopar κάθε 4ωρο. Θα την ενημερώσω την Δευτέρα πως ήταν το ΣΚ και βλέπουμε. Νομίζω ότι απλώς θα συνεχίσω έτσι μέχρι τον τοκετό .. Ευτυχώς για την ώρα, την γλίτωσα την κλινική!

Μπραβο βρε κοριτσι!!! :D:D:D Πολυ καλα νεα!!!!! Ξεκουραση ε? Μην ξεχνιομαστε!!!

EDIJp1.png

Καλημέρααα,

Zophie πολύ χάρηκα με τα νέα σου. Και όπως λέει και η grace τελικά η ξεκούραση κάνει θαύματα. Οπότε υπομονήηηη.

τι κάνετε οι υπόλοιπες ? όλες καλά? ;)

imQRp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Κάθε μέρα αυπνη είμαι σήμερα που ήθελα να πάω στην εκκλησία με πλάκωσε το στρώμα!!!

Νενα μου αυτο το άσπρο που λες το έχω κι εγω όχι στη θηλή όμως στο μαυρο του στήθους πιο πανω!! Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο που όταν ζαρώνει το στήθος όπως όταν κρυωνουμε είναι σαν δεύτερη ρωγα!!!! Αφου η μάνα μου λέει θα μπερδεύεται το μωρο και δεν θα ξέρει απο που να φάει!!!! Το έδειξα στο γιατρο είπε είναι φυσιολογικό και λέγεται mondgomerys tubercles. Βάλε στο google στις εικόνες να δεις κάτι τέτοιο έχεις;; Εγω ναι αλλα τεράστιο!!! Σαν ελια

Zophie μου πολυ ξάπλα κούκλα μου κι όλα θα πάνε τέλεια!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες μου!!! Αχ παλι αυπνη ειμαι κι εγω!! 2 με 6.30 παλι εκανα τον βρυκολακα :(...και μ χει φαει και το αγχος...γυριζει ο αντρουλης στη δουλεια την πεμπτη, και απο τριτη σχολεια!!! αχ αχ

EDIJp1.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Τι κάνετε όλες;

Εγώ ετοιμάζομαι να πάμε σε ένα γάμο..και έχω μια όρεξη... :|

Σας έβγαλα φώτο της κοιλίτσας όμως :DΈλα όλες να ανεβάσουμε φώτος να έχουμε να λέμε :D

Zophie: περαστικά να είναι γλυκιά μου! Και οι επόμενες συσπάσεις να έρθουν ξανά τον Δεκέμβρη!! Ελπίζω ήδη να είσαι καλύτερα...

Grace και Μαίρη: Νομίζω πως οι αυπνίες μας οφείλονται περισσότερο σε ψυχολογικούς λόγους παρά ορμονικούς. Και εγώ ξυπνάω στις 2-3 η ώρα και σκέφτομαι, σκέφτομαι, σκέφτομαι και δεν μπορεί να με ξαναπάρει ο ύπνος μετά!!

Καλό υπόλοιπο του Σ/Κ τα φιλιά μου!!!

post-31972-14825440837451_thumb.jpg

oYNBp2.png

τι κάνετε κοριτσάκια??

εγώ σήμερα έτσι κι έτσι είχα λίγα πονάκια χαμηλά αλλά τώρα είμαι καλύτερα!! πήγε η μικρή χαμηλά και καθόταν εκεί!!! τη σκουντηξα λίγο και ανέβηκε πάλι στον αφαλό!!! ουφ!! έχουμε επικοινωνία με τη γοργονίτσα μου!!! κατά τα άλλα στις 20 θα πάω να τη δώ και 21 είναι ο γάμος την παρασκευή βγαίνω σε άδεια!!!! για δύο εβδομάδες!!!

εσεις απ' ότι διαβάζω μια χαρά και οι β επιπέδου τέλειες!!! άντε έτσι να συνεχίσουμε και ολα να μας πηγαίνουν καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας!!

βρε κορίτσια πότε θα πάρουμε άδεια πόσο καιρό πριν τον τοκετό ξέρετε????

κι επίσης θέλω να βάλω φώτο αλλά μου λέει ότι είναι μεγάλο το αρχείο τί πρέπει να κάνω???

φιλάκια σε όλες!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...