Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Νενα.........ειδες το μπεμπακι??? Αχ ναι για πες ειδες και φατσουλα και τετοια???? μην μας σκας!!!

Κοριτσια εγω τωρα που καθομαι στην καρεκλα τις τρωω ψηλα πανω στον αφαλο, μιας κι ειναι με το κεφαλι κατω ο κυριος!!! Τι ωραια..παλι χαζεψα :tongue:

Ηρθε και μια φιλη μου σημερα και μου φερε ρουχα ως και 12 μηνων!!!!!!!! Ωραια ομως πολυ!! Και μου φερε και το λικνο της ( κι αυτο τελειο) και μια ηλεκτρονικη ζυγαρια...ποπο σχεδον κομπλε ειμαι :D:D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέραααα,

Zophie ευχομαι όλα να πάνε καλά αύριο. Να μας πεις τι έγινε αν και τα μπεμπάκια μας είναι πολύ καλότυχα. Μόνο μην αγχώνεσαι!!

Linaki όντως να προσέχεις με τις σκάλες. Πότε θα σταματήσεις από την δουλειά?

Εγώ έχω γίνει σκουντούφλης τώρα στην εγκυμοσύνη...;)

Νενακι τι κάνει ο μπέμπης???

Maryy και Barb ωραία φαγητά φάγατε σήμερα. ΜιΑΑΑμ

Εγώ μόλις γύρισα από τον γιατρό. Λοιπόν ή έγινε θαύμα ή με δουλευουν γενικώς. Ο γιατρός μου τώρα που μέτρησε τον τράχηλο τον βρήκε 39mm ενώ πριν 2 εβδομάδες ο γιατρός που εκανα την β επιπέδου τον είχε βρει 26mm. τι να πω??? Αφού λέω στον άντρα μου να πάω και σε έναν τρίτο να εχουμε ολοκληρωμένη άποψη.:o Anyway συνεχίζω κανονικά προγεστερόνη και λίγο ξάπλα και βλέπουμε σε 1 μήνα πάλι που θα πάω στον γιατρό.

imQRp2.png

Καλησπέραααα,

Zophie ευχομαι όλα να πάνε καλά αύριο. Να μας πεις τι έγινε αν και τα μπεμπάκια μας είναι πολύ καλότυχα. Μόνο μην αγχώνεσαι!!

Linaki όντως να προσέχεις με τις σκάλες. Πότε θα σταματήσεις από την δουλειά?

Εγώ έχω γίνει σκουντούφλης τώρα στην εγκυμοσύνη...;)

Νενακι τι κάνει ο μπέμπης???

Maryy και Barb ωραία φαγητά φάγατε σήμερα. ΜιΑΑΑμ

Εγώ μόλις γύρισα από τον γιατρό. Λοιπόν ή έγινε θαύμα ή με δουλευουν γενικώς. Ο γιατρός μου τώρα που μέτρησε τον τράχηλο τον βρήκε 39mm ενώ πριν 2 εβδομάδες ο γιατρός που εκανα την β επιπέδου τον είχε βρει 26mm. τι να πω??? Αφού λέω στον άντρα μου να πάω και σε έναν τρίτο να εχουμε ολοκληρωμένη άποψη.:o Anyway συνεχίζω κανονικά προγεστερόνη και λίγο ξάπλα και βλέπουμε σε 1 μήνα πάλι που θα πάω στον γιατρό.

Τελεια νεα αρκουδιτσα μου!!!! Κι εμενα ενω ειχε λεπτυνει την τελευταια φορα τον βρηκε κανονικοτατο!!! :shock: :shock: Δεν πειραζει ..καλο για μας :D:D:D

EDIJp1.png

καλησπερα κοριτσια μου...!!τι κανουμε???

εγω εφαγα...ξαπλαρα σηκωθηκα εκανα κατι δουλειτσες γιατι θα φυγω αυριο για Σαλαμινα να δω τους δικους μου λιγακι..

εμαθα κ ενα δυσαρεστο λιγακι....

η φιλη μου που σας ελεγα οτι εχει διδυμα κ θα γεννουσε αρχες δεκεμβρη εφυγε εκτακτως για Αγγλια.....δεν εχουν χωρο να αναπτυχθει το ενα απο τα 2 μωρακια της κ παει για χειρουργειο...κ αναμενουμε αν κ οι πιθανοτητες ειναι μισες μισες....ας ελπισουμε να πανε ολα καλα...!!

linaki αν δεν ανανεωσουμε το συμβολαιο του δεν μπορει να ανανεωσει κ την καρτα του απο οσο εχει πει κ μαθαμε κ εμεις απο αλλου....οσο για να τον φοβερισει αν δεν καταλαβει σε μια συζητηση μεσα στην εβδομαδα που ερχεται υπαρχει ο αδερφος μου με τον αμορε.....κ ολα θα γινουν...!!καλο βραδυ κοριτσια....!!

Jr39p2.png

Αχ Grace θα έχεις και λίκνο? ζηλεύω:(, αλλά αν έχεις χώρο στην κρεβατοκάμαρα θα σε βολέψει γιατί είναι πιο μικρό από τα κρεβατάκια έτσι?

Αχ Barboula κρίμα για την φίλη σου? ήταν σε έναν σάκο μάλλον ε? μακάρι να πάνε όλα καλά.

αχ δεν μπορώ να κάτσω και πολύ στον υπολογιστή γιατί με έχει πεθάνει η μέση.

καλό βράδυυυυ

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Grace καλορίζικο και το λίκνο!! Κι εγω αγόρασα!!! Βέβαια για να χωρέσει στη κρεβατοκάμαρα πρέπει να φύγουν όλα τα Κομοδινα και η τουαλέτα αλλα χαλάλι του του νεαρού μας!!

Αρκουδίτσα μου μπράβο τι ευχάριστα νέα είναι αυτα!!! Μη βάζεις στο μυαλο σου το κακο απλα απέδωσε η ταβανοθεράπεία και τα φάρμακα!! Όλα καλά πάνε!!! Για να δούμε θα κοιμηθούμε το βράδυ η πάλι το πρωι θα σας πω πρώτη πουρνο πουρνό καλημέρα!! Καλο μας βράδυ και όνειρα γλυκά!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα κοριτσιαααα!!επιτελους ευχαριστηθηκα υπνο....το ειχα αναγκη...κοιμομουν απο τις 11.....κ σημερα εχει αναχωρηση για Σαλαμινα να δω κ λιγο τους δικους μου...κ να χαλαρωσουμε....!!!βλεπω marry παλι αυπνιες εεε???κουραγιο.....!!αντε υπομονη κ φτανει η Τριτη για εσενα...εγω εχω ακομη μια εβδομαδα ολακερη....ουφφφ...κ πως θα περασει....!!

εγω κοριτσια το μωρουλι μου πλεον το νιωθω καθημερινα το μεσημερι μολις φαω,μασησω το ασβεστιο μου Κ ΞΑΠΛΩΣΩ .....ΚΛΩΤΣΑΕΙ ...χεχεχε...κ το εχει νιωσει κ ο μπαμπακουλης μας πια πολλες φορες...!:D

μιλησα χθες με τον αδερφο μου για το σπιτι κ μου ειπε να μην ανησυχω για τιποτα κ θα τα τακτοποιησει ολα εκεινος με τον αμορε.....!

Jr39p2.png

Είδες μπαρμπουλα;; Δεν είναι υπέροχο να καταλαβαίνεις κίνηση μέσα σου;;; Κι εμένα τώρα νομίζω έχει αρχισει κάτι δυνατές κι έχω ενθουσιαστεί!! Αφου χτες ήμουν απορροφημενη με κάτι που διάβαζα και την Έφαγα και τρόμαξα!! Χαχαχαχαχα! Τέλεια!! Γερα να είναι και ας μη μας αφήνουν σε ησυχία!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MARRY.....Πραγματικα τελειο συναισθημα δεν το συζηταω...κ οντως δεν περιγραφεται σε κανεναν αν δεν το νιωθει....ειναι περιεργο...!!κ εμενα με ξαφνιαζει.....γιατι μολις χαλαρωνω ξεκιναει...χθες το μεσημερι ειχα κολλημενο ενα χερι στην κοιλια μου οοοοοολη την ωρα μεχρι που ιδρωσε.....αχαχαχα!!κ οσο το ενιωθε ο μπαμπακουλης ξαφνιαζοταν κ χαζογελουσε......αχαχαχχα...!!ολο :idea::idea::idea::idea: ηταν χθες......κ μετα ολο με καμαρι μιλουσε στο τηλεφωνο κ ελεγε σε ολους οτι το νιωθει συνεχεια πια κ τα :D:D:D ειχαν φτασει στα αυτια...

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Ε βέβαια εννοείται!! Κι έχουμε ακόμα να νιώσουμε ουουου!! Μετα θα λέμε εδω είναι το κεφάλι εδω ο ποπός εδω το χέρι! Χιχι!! Χτες αγόρασα μισο κιλό φετα και λέω κοιτα το μωρο μας ούτε τόσο δεν ειναι κι όμως τόσο δυνατό!!

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!!! Κι εγω ξύπνησα κατα τις 7.30 αλλα μετα απο καμια ωρα ξανακοιμηθηκα, νιωθω πολυ κουρασμενη σημερα και εχω και πονοκεφαλο και τετοια ωρα που σηκωθηκα, να δω ποτε θα μαγειρεψω :? !!

Το λικνο δεν ειναι πολυ μεγαλο, θα μπει διπλα μου μπροστα απ το κομοδινο, εκει το χε κι η φιλη μου στο σπιτι της και δεν της επιανε πολυ χωρο ;) .Το χω ακομα στο σαλονι και το χαζευω σαν χαζη !!χαχαχαα

EDIJp1.png

Αγάπες καλημερα τι κάνετε?? εγω καλα τρέχω μια με την δουλεια και στο σπίτι και δεν πολυπρολαβαίνω να μπαινω..ριχνω απλα καμια ματια στα νέα σας...Δυσκολοι καιροι κοριτσάκια μου πολυ τρεξιμο και απο χρημα γιοκ..να δω πως θα την βγάλουμε....αφηστε εγω που ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος και ομως με εχει πάρει από κατω...

Τεσπα μην σας μαυριζω...τι κανουν τα μπεμπακια...??

Οσο για το καφε αν εχω καποιον να μου κρατησει τον μικρο ειμαι μέσα...

Zophie μου κοριτσακι μου να μην μου κουραζεσαι να προσεχεις και να εισαι ξαπλα οσο ποιο πολυ μπορεις...

Πολλες αυπνίες βλεπω παίζουν..εγω παλι κοιμαμαι σαν τουβλο ..κουράζομαι πολυ με την δουλεια και τον μικρο και πεφτω σαν τουβλο....

Αχ πολυ στεναγχωριεμαι που δεν προλαβαινω να παρακολουθησω ολα οσα γραφετε ..παντως να ξερετε οτι σας εχω συνεχεια στο μυαλο μου....φιλάκια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Geogria μια χαρά τα μπεμπάκια όπως βλέπεις δίνουν δυναμικά το παρών του :tongue:

Εμένα μερικές φορές με χτυπάει τόσο δυνατά που όταν είμαι χαλαρή τραντάζομαι ολόκληρη και ρωτάω απο εδω και απο εκει "τι έγινε; νιώσατε σεισμό;" και με κοιτάζουν περίεργα :tongue: Εμάς μας κάνει κολπάκια στον μπαμπάκα... Ενώ κοπανιέται για ώρα στη κοιλιά μου και μπορείς να το δεις με το μάτι όταν βάλει ο μπαμπάκας το χέρι του εκεί σταματάει και μένει ακίνητος ο σκατούλης. Και ο άντρας μου βαριέται να περιμένει πολύ το φεύγει και με το που το φύγει ΠΑΤ χτύπημα ξανά! Πάντως νιώθω τα κτυπήματα στα πιο άκυρα σημεία. Πρέπει να έχει γυρίσει αυτές τις μέρες γιατί όλο ψηλά τα νιώθω τα χτυπηματάκια και πιο χαμηλά νιώθω ένα καρουμπαλάκι που ίσως είναι το κεφαλάκι του... Συνειδητοποίησα απο το τρικεράκι μου πως έχουν μείνει λιγότερο απο 100 μέρες τέλεια!

Άρχισα και εγώ να μαζεύω ρουχαλάκια και μεταχειρισμένα πραγματάκια απο φίλες και συγγενείς! Τι ωραία :D

Διδυμομανούλα πολύ καλά τα νέα σου χάρηκα πολύ για σένα! Κάνε καμιά βόλτα χαλαρά να ξεσκάσεις λίγο!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...