Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 3

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα,

αχ δεν μας βλέπω να κοιμόμαστε από δω και πέρα!

Grace και εγώ έτσι είμαι όπου βρεθώ χτυπάω άσε που συνέχεια μου πέφτουν πράγματα και έχω σπάσει και 2 ποτήρια. Λες και δεν μπορώ να τα κρατήσω.

Barb νομίζω για ιδιόχρηση μπορείς να διώξεις τον ενοικιαστή.ρώτα και έναν δικηγόρο και αν δεις ότι επιμένει και δεν φεύγει βλέπεις.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασααααααααα σήμερα το τικεράκι μου προχώρησε μήνα!!!!!!!!!! Μπήκαμε στον έκτο!!!! Γιούπιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

αντε μαιρούλα τέλεια. να πέσουν και οι μέρες στην αντίστροφη μέτρηση σε διψήφιο αριθμό. αχ περνάει ο καιρός:P

imQRp2.png

ΜΑRRY Κ ΕΓΩ το ιδιο ξερω..γιατι καποτε που ζουσαμε κ εμεις στο ενοικιο επρεπε να φυγουμε γιατι παντρευοταν η κορη του κ το αδειασαμε σε 3 μηνες....επισης ξερω οτι εφοσον δεν εχω καποιο αλλο σπιτι στο ονομα μου πρεπει να φυγει μεσα σε 20 μερες...η ανθρωπια μας εφαγε ομως...για να καταλαβετε αν παει δικαστικα θελει μεχρι κ 6 μηνες να φυγει...κ γυρω στα 1000 ευρο για εξωση..για φανταστειτε να τα κανω ολα αυτα κ να τα αφηνει κ ολα απληρωτα τι εχω να τραβηξω μετα....!!ουφφφ...εχω απογοητευτει...απο σημερα κιολας θα ξεκινησω τα τηλεφωνα σε δικηγορους να δω τι θα μου πουν....κ στην προστασια του πολιτη...γιατι ο συλλογος ιδιοκτητων ακινητων θελει 70 ευρο για να σε ακουσουν...κ να σου πουν τν γνωμη τους...!

Jr39p2.png

Ειναι να μην μπλεξεις με κακο ενοικιαστή!! Για αυτο κι ο δικός μας κάνει τούμπες για μας αφου κάθε πρώτη του μήνα βλέπει πρωι πρωι το ενοίκιο στο λογαριασμό του!!! Πάντως έχω μια ηλίθια ξαδερφη που αλλάζει σπίτι κάθε 6-8 μήνες δίνει την μπροστάτζα και τα υπόλοιπα τα αφήνει απλήρωτα!!! Και αυτο που λες ότι μέχρι να κινηθεί ο ιδιοκτήτης δικαστικά αυτη φεύγει και μετα κάνει τα ίδια και στον επόμενο και παει λέγοντας μένοντας μια ζωη τζάμπα η ξεφτυλισμενη!

Αρκουδίτσα μου εμένα ο άντρας μου ξέρεις τι μου λέει;;; Ότι έχω τσακωθεί με τον Νευτωνα (βαρύτητα) γιατι μου πέφτουν μονίμως τα πάντα απο τα χέρια!! Έχω γκρεμίσει το μισο σπίτι!! Σκύβω να πιάσω πράγματα που μου πέφτουν ακόμα και τη μπλουζάκι που πάω να φόρεσω χωρις υπερβολές 50 φορές τη μέρα!!! Λες και γίνεται επίτηδες τώρα στην εγκυμοσυνη!! Αφου μου λέει το μωρο θα το κρατάς η θα σου πέφτει;;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

αστα marry αστα...!!κ αυτος ελεγε απο μονος του περυσι οτι επειδη δεν εχει δουλεια θα επιστρεψει στην χωρα του κ λεγαμε οτι θα τα βρουμε παλι καλα...γιατι γενικως τοσα χρονια δεν ειχαμε παραπονο ασχετα που κ εμεις του καναμε τα χατηρια κ το ενοικιο του το μειωσαμε λογω εποχων απο 300 στα 200 ευρο τα 75 τ.μ...αλλα αυτο ειναι εκμεταλλευση...να κανεις τα αυτονοητα κ καποιοι να μην τα εκτιμουν....τλσπ....

μπραβοοοοοο για την αλλαγη μηνααααα....αντε μετραμε αντιστροφα σιγα σιγα....!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Από Δευτέρα, δυστυχώς δεν είμαι και πολύ καλά αναφορικά με την κοιλίτσα μου ... Σαν να ξεκίνησαν ξανά οι συσπάσεις :S Ευτυχώς δεν είναι συνεχόμενες όπως όταν μπήκα στην κλινική! Αλλά από εκεί που έπαιρνα το yutopar και εδώ και έναν μήνα όλα ήταν καλά, ξανά μανά τα ίδια! Έχω και κάτι πονάκια που και που αριστερά ή δεξιά χαμηλά, αλλά και γενικά πάνω στην κοιλιά! Ο μπέμπης είναι κινητικός και αυτό κάπως με καθησυχάζει .. αλλά ομολογώ ότι έχω θορυβηθεί! Πήρα την γιατρό μου, και είπαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου, οπότε είμαι τώρα σε αναμονή!

Όσο για Θεσσαλονίκη πλευρά, Sofoula, είμαστε εγώ και η Nena. Καμιά άλλη; Θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να κανονίσουμε ένα καφέ στο κέντρο για να βολεύει. Από Αθήνα θα περιμένουμε νέα και εντυπώσεις της συνάντησης!

Καλό μεσημέρι να έχουμε!

XzvPp2.png

Zophie μου θα περιμένουμε να πας πεις τι είπε ο γιατρός!! Είσαι σίγουρη ότι είναι συσπάσεις;; Πως τις περιγραφεις;; Πετρωμα μαζι με πόνους περιόδου;; Καλου κακού Μείνε στο κρεβατάκι σου και μην κανεις τίποτα!!

Μόλις μίλησα με την γιατρό, και μου είπε να πάω αύριο το απόγευμα στο ιατρείο της να με δει και να κάνουμε καρδιοτοκογράφο! Είπε ότι μπορεί να χρειαστώ και πάλι νοσηλεία :S .. Ωχ!

Marry, η κοιλιά μου γίνεται πιο σκληρή .. ενώ τις τελευταίες 3-4 βδομάδες ήταν μια χαρά μαλακιά .. και έχω κάτι πονάκια χαμηλά αριστερά και δεξιά, και κάποιες φορές και σε διάφορα μέρη της κοιλιάς ή και χαμηλά από μέσα! Άσε ..

Θα σας ενημερώσω με νεότερα αύριο ή το ΣΚ .. Όλες καλά εύχομαι!

XzvPp2.png

zophie Μου ελπιζω να μην ειναι συσπασεις κ να ειναι συμπτωματικα τα πονακια απο την μητρα που μεγαλωνει...οπως κ να εχει ξεκουρασου κ μην κανεις πολλα πολλα...κ περιμενουμε νεα σου....!!

εγω μολις εβαλα πατατες με λουκανικα στον φουρνο με ωραια σαλτσουλα απο μουσταρδα κ λεμονι με σκορδακι κ περιμενω να γινει για να ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ κ να κοιμηθω......λιγο γιατι 2 μερες αυπνη σε λιγο θα ειμαι ζομπι..!!

Jr39p2.png

Μόλις μίλησα με την γιατρό, και μου είπε να πάω αύριο το απόγευμα στο ιατρείο της να με δει και να κάνουμε καρδιοτοκογράφο! Είπε ότι μπορεί να χρειαστώ και πάλι νοσηλεία :S .. Ωχ!

Marry, η κοιλιά μου γίνεται πιο σκληρή .. ενώ τις τελευταίες 3-4 βδομάδες ήταν μια χαρά μαλακιά .. και έχω κάτι πονάκια χαμηλά αριστερά και δεξιά, και κάποιες φορές και σε διάφορα μέρη της κοιλιάς ή και χαμηλά από μέσα! Άσε ..

Θα σας ενημερώσω με νεότερα αύριο ή το ΣΚ .. Όλες καλά εύχομαι!

zophie μου υπομονη κοριτσι μου και σου ευχομαι ολα καλα να πανε. Για να σε καθυσηχασω λιγο μπορω να σου πω οτι εχω μια φιλη που εβγαλε 4 παιδια κανονικοτατα μα yutopar σχεδον απ την πρωτη μερα!! Σκεψου λιγο θετικα, το ξερω ειναι δυσκολο!! Και να ξεκουραζεσαι πολυ!!!!

Καλη ορεξη Barboula...

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Zophie μου ελπιζω να μην είναι τίποτα τελικα και να πέρασει με λίγη ξεκούραση! Κανε υπομονη και όλα θα πάνε καλά!! Να σκέφτεσαι μόνο θετικα! Το μωράκι είναι καλά δίνει συνέχεια το παρόν και θελει η μανούλα του να είναι ευτυχισμένη για να είναι και αυτο!!

Zophie μου οτι και να είναι από τη στιγμή που η γιατρός είναι ενήμερη μην φοβάσαι τίποτα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά όλα λύνονται. Ξεκουράσου και θα δεις που όλα θα περάσουν κοριτσάκι μου.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα κοιλίτσες μου!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να κάτσω να διαβάσω νέα σας! Έχει ανοίξει η σχολή που δουλεύω και τρέχουμε σαν το Βέγγο όλοι εδώ μέσα. Άσε που εμένα όταν είναι ανοικτή η σχολή το γραφείο μου είναι στον 3ο και ανεβοκατεβαίνω όλη μέρα 40 σκαλιά... Ουφ.. και τα πόδια μου έχουν γίνει ναααα με το συμπάθιο... Ι will survive όμως ε; :tongue:

Zophie: μην ανησηχείς καθόλου φυσικά είναι τα πονάκια κάνε 2-3 μέρες ξάπλα και ακινησία και βλέπεις πως θα εξελιχθεί. Άμα το μωρό δίνει το παρών του όλα πάνε καλά μην αγχώνεσαι και γίνεσαι χειρότερα. Ο γιατρός μου όποτε του λέω σήμερα είχα πονάκια που ερχόντουσαν και έφευγαν 5-6 φορές δεν ανησηχούσε. Μου είπε πως μόνο αν είναι συχνά (τα μετράς μέσα σε μια ώρα) να πάω να με δει... !! Περαστικούλια πάντως!!!!

Μπαρμπούλα: Αυτός έχει βίζα για Ελλάδα ή είναι παράνομος ?? :tongue: Πέρα απο τη πλάκα όμως... Δεν υπάρχει κάποιος να τον φοβάται (π.χ ο άντρας σου) να παει να τον τρομοκρατήσει λίγο; Σίγουρα υπάρχει λύση μην μου απελπίζεσαι!!

Κορίτσια αυτό με τη βαρύτητα...ενώ εγώ πριν ήμουν για τους πολλούς ο σκουντούφλης προ εγκυμοσύνης...και ενώ τώρα έπρεπε λόγω αύξησης βάρους και αλλαγής κέντρου βάρους να βρίσκομαι εγώ και οτι πιάνω κάτω, έχω μεταμορφωθεί! Ο άντρας μου δυσκολεύεται να το πιστέψει γιατί μου έλεγε πως εγώ σκουντουφλάω και στον ύπνο μου.... Και (φτου φτου) δεν έχω σπάσει τίποτα εδώ και 6 μήνες! Φοβερό... κάτι έχουν κάνει οι ορμόνες του μικρού... ο άντρας μου είναι τελειομανής μέχρι αηδίας και σπάνια κάνει ζημιές τελικά ίσως είναι στα γονίδια... :tongue::tongue::tongue:

Μαιρούλα: πως είναι το κεφάλι σου όλα καλά τώρα; Κανένα ντεπόν δεν σε βοηθάει; Δεν βλάπτει πάντως...

Όταν πάτε σε αυτή τη συνάντηση θέλω να βγάλετε φώτος να ανεβάσετε! Θα μου κάνετε τη χάρη; :oops:

oYNBp2.png

καλησπερα κ απο μενα!

Zophie μου ευχομαι να μην χρεισατει αν νοσηλευτεις κ μ ετα χαπια κ την ξεκουραση να εισαι κ παλι καλα!!θα περιμενουμε τα νεα σου κ ευχομαι να εινα τα καλυτερα

μπαρμπ μου ελπιζω να βρεις ακρη!αν κ γω πιστευω πως ιδιοκατοικηση εχεις το δικαιωμα να τον βγαλεις τον αλλον

Μαιρούλα μου τι ωρες ειναι αυτες καλο μου που γραφεις?τετοιες αυπνιες?πονοκεφαλος ε?υπομονη εγω με τις μερες μου ειμαι σε αυτο το θεμα..κ ναι ειδαμε σημερα τον μπεμπη κ ολα καλα δοξα το θεο!!

καλα να περασετε στην συναντηση κοριτσιακια μου :P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Λινάκι μην κουράζεσαι πολυ στη δουλειά όμως εεεε!! Και να προσεχείς πολυ με τις σκάλες σαν τους παππούδες ένα ενα τη φορα!!

Νενα μου πες μας Καλέ για το μπέμπη!! Είδατε φατσούλα;; Πήρατε φωτογραφίες; Σε ποιον μοιάζει;; Χιχι! Αχ τυχερή που τον είδες τόσο σύντομα!! Αλλα κι εγω δεν έχω παράπονο, η Τρίτη είναι κοντα και Δευτέρα θα δω τα κορίτσια αύριο Παρασκευή θα περάσει!! Πριν λίγο πάντως Έφαγα τις κλωτσιες μου και ησυχασα!! Αφου πρώτα ο μπέμπης έφαγε κεμπαπ γιαουρτλού μιας και το μελεταγαμε χτες!!!! Ααα ρωτήσες το γιατρο τι σημαίνει όταν το μωρο είναι μεγαλύτερο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...