Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

:? :-? Αχ, αμα εχεις και σκολειωση Barb...καλα κουραγια !!!!

Αχ, Λινακι παιρνω ηδη 2 την ημερα..λες ν γινεται να παρω και περισσοτερα?? Ασε γτ μπορει μετα τον 7ο σιγουρα θα χειροτερεψει η κατασταση...οπότε θα τα αφησω για πιο μετα γτ θα με κραξει ο γιατρος!χαχαχχχααχχαχαχα

Ωραια θα τανε να ερχοσουνα κι εσυ να σε βλεπαμε αλλα κι εσυ εισαι πολυ μακρια :(

Μαιρουλα δεν το ειχα καταλαβει :? ειδες, αμα δεν εχεις το προβλημα εισαι κι ασχετος :oops: Λοιπον αποφασιστε που θελετε, Κεραμεικο? Εγω οτι σας βολευει ερχομαι ;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέσα για Δευτέρα κι εγώ κοριτσάκια. Τώρα τι Κεραμεικός τι Μοναστηράκι από Μελίσσια έρχομαι το ίδιο μου κάνει... ίσως να αποφύγουμε το Μοναστηράκι λόγω Μπαϊρακτάρη, τι λετε χαχαχα. Όπου και ότι θέλει ο λαός.

Κορίτσια κι εγώ με κραμπουλες ταλαιπωρούμαι αλλά περισσότερο με αυτό το πράγμα που δεν μπορώ να βολέψω τα ποδιά μου...δεν είναι πόνος, είναι σπαστική ενόχληση που θέλεις να τα τινάζεις.. Παίρνω 6 τροφοκαρτ την ημερα..σκατουλες τίποτα δεν κάνουν. Χθες ανησύχησα λίγο γιατί ένοιωσα ελαφρούς πόνους περιόδου και στη μέση και στην κοιλιά. Ο γιατρός μου είπε ότι ανησυχούμε μόνο αν δυναμώσουν, γίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή δω αίμα (μακριά από μας)..Ευτυχώς μού πέρασαν και δεν ξαναένοιωσα.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Αχ παπατρίκος μη βάζεις ιδέες!!! Λέτε να πάμε για μάσα;;; Χαχαχαχαχα!!! Και φαντάζεστε αυτός στο Μπαιρακταρη, Θανάσης και λοιπούς να δουν 5-6 φουσκωμένες;; Ε ρε γέλιο που θα ρίξουν!!! Ασε και δεν κάνει να τρώμε μπιφτέκια απο έξω!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Παπατρίκος μου όσο για τους πόνους μπορει να κουράστηκες λίγο. Κι εγω κάνω δουλειές αλλα όταν αρχίζω να πόναω έτσι ξαπλώνω κανά μισάωρο και μετα όλα Όκ!

Αχ παπατρίκος μη βάζεις ιδέες!!! Λέτε να πάμε για μάσα;;; Χαχαχαχαχα!!! Και φαντάζεστε αυτός στο Μπαιρακταρη, Θανάσης και λοιπούς να δουν 5-6 φουσκωμένες;; Ε ρε γέλιο που θα ρίξουν!!! Ασε και δεν κάνει να τρώμε μπιφτέκια απο έξω!!!

χαχαχαχχαχχχαχαχαχχα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!! Πλάκα θα έχει! Άντε και οι υπόλοιπες τι λετε να κάνουμε? Και για καφέ-γλυκό μια χαρά είναι.

(Εγώ πάντως μια χαρά τρωω μπιφτέκια που και που αρκεί να είναι καλά ψημένα. Σε τέτοια μέρη έχουν τόση κατανάλωση που αμφιβάλω αν θα βρεις κάτι χαλασμένο. Αποφεύγω τα μαρούλια και ωμές πράσινες σαλάτες δια ρόπαλου)

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

γεια σας κοριτσια πςσ ειστε φα ηθελα κ γω πολυ να σας συναντησω απο κοντα αλλα κ γψ ειμαι μακρια.εγω κραμπες δεν εχω ακομα αλλα η μεση ειδικα οταν ξαπλωνω με τραβαει .καοθρες εχω που κ που.ειναι καμια απο θεσσαλ?να κανον να βρησκομασταν

axaxaxaxa...για φαντασου Μπαιρακταρη ολες οι τρελες!!!!μπα τελευταια φορα που πηγα Μπαιρακταρη ξενερωσα...επειδη κατσαμε επρεπε να παρουμε υποχρεωτικα μεριδα αλλιως σουβλακι στο χερι κ δωσαμε για μια μεριδα λειψη μια πατατες κ 2 πορτοκαλαδες 20 ευρο.....παμε Θαναση καλυτερα....αχαχαχα!κοριτσια για τι ωρα λεμε περιπου για να ξερω να φτιαξω το προγραμμα ......!

Jr39p2.png

Σωστή σε βρίσκω μπαρμπουλα! Δεν ξέρω κατά τις 7 είναι καλά;;

Συμφωνω..μην μας πιασουν και το κωωω....!! ;)

Κατα τις 7 κι εγω νομιζω καλα ειναι μην παμε και μες στη νυχτα και να χει πεσει και λιγο ο ηλιος :D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες και μωράκια!!! Καλωσήρθα κι εγω στο club των ημικρανιών αφου ξύπνησα απο φριχτο πονοκέφαλο.... Εσείς όλες καλά;

Νενα ελπίζω να δείτε φατσούλα σήμερα!!!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε??εγω χαλια....ποναει το στομαχι μου κ ειμαι αυπνη απο τα νευρα μου...!νοικιαζουμε ενα σπιτι σε ενα ανθρωπο με την οικογενεια του κ το συμβολαιο του εληγε τον Απριλη.κ του ειχαμε ζητησει απο γεναρη να φυγει,εκεινος μας ζητησε να κατσει μεχρι Νοεμβρη γιατι ηταν η γυναικα του εγκυος..συμφωνησαμε 1η νοεμβρη να φυγει για να μπουμε εμεις για την ανακαινιση κ να ειναι ετοιμο πριν γεννησω!τον προηγουμενο μην δεν εφερε ενοικιο κ υποθεσσαμε οτι μετραμε αντιστροφα.χθες ομως που ελειπα πηγε σπιτι να δωσει ενοικιο κ ηταν ο αδερφος μου ο οποιος του ειπε οτι δεν θελουμε ενοικιο αφου περιμενουμε να φυγει.κ λεει αυτος ΟΧΙ δεν φευγω.θελω να κατσω 1 χρονο ακομη.κ ο αδερφος μου του λεει οτι αυτο που λες δεν γινεται γιατι η αδερφη μου περιμενει να γεννησει Γεναρη κ θελουμε να φτιαξουμε το σπιτι κ οπως σεβαστηκαμε εμεις εσενα ετσι πρεπει κ εσυ ΕΜΑΣ.κ αυτος εφυγε βριζοντας κ λεγοντας οτι δεν θα φυγει...ειμαι να σκασω!τι θα κανω??

Jr39p2.png

Ωχ, βρε κοριτσια... πονοκεφαλο η μια...πονοκεφαλους (λογω σπιτιου) η αλλη..! Ωραια μερα δηλαδη ε??? Κι εγω ξυπνησα κι ολο κοπανιεμαι απο δω κι απο κει, τι αγκωνα χτυπησα στο πομολο, τι εβγαλα τα δαχτυλα των ποδιων μου στον καναπε...

Αχ, βρε μπαρμπουλα, ειμαι ασχετη απο τετοια, ουτε ξερω πως να σε βοηθησω...:(

EDIJp1.png

Μπαρμπουλα μου εφόσον το σπίτι είναι δικο σας και το θέλετε για ιδιοκατοίκηση μπορείς ανά πάσα στιγμη να βγάλεις τον ενοικιαστή έξω ακόμα και πριν να λήξει το διετές συμβόλαιο βάση νομού. Πέρυσι αναγκάστηκαμε να φύγουμε κι εμείς επειδη θα έμενε ο γιος του ιδιοκτήτη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...