Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Κουκλιτσα καλως μας ηρθες κι εσυ!!! Εννοειται να ρθεις στην συναντηση!!! Λεμε για τη Δευτερα που μας ερχεται, τωρα το που?? Για προτεινετε κατι κοριτσια!!

Λοιπον Νενα μην σκας θα σου πω εγω το κολπο. Οταν μπεις στο μηνα σου θα πλακωθεις στο σεξ!!! Κι ουτε προκληση ουτε τιποτα!!! Εμενα η αδερφη μου πηγε στις 41 εβομαδες να γεννησει και της ελεγε η γιατρος απ τις 39...αντε κανετε τιποτα ..η αδερφη μου φοβοτανε..χαχαχαχαα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυάκια!!! Ουφ, αυπνιες πάλι.. Νενάκι σήμερα θα ξανάδεις το μπέμπαρο;;; Εγω χτες πήγα Αιματολόγο να με εξετάσει να μου πει ότι συνεχίζω τις ενέσεις μου κανονικά, και μου τα έχωσε για τα κιλα που έχω πάρει εξαιτίας των γλυκών... Μα όταν έχω το σύζυγο που ναι μεν φωνάζει αλλα απο την άλλη μου φέρνει κάθε πρωι κρουασαν λουκουμάδες μπουγάτσες τι να κάνω;; Ή όταν η μανούλα φτιάχνει συνέχεια για τον εγγονό της ε μα θες να αγιάσεις και δεν μπορείς!! Τελικα όμως είναι αληθεια ότι τα κιλα τα παίρνεις στο τέλος της εγκυμοσύνης;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και μωράκια!

Kouklitsa με το καλό το δεύτερο αγοράκι σου και να χαίρεσαι τον γιο σου. Μην μιλάτε παρακαλώ για κιλά γιατί είμαι στο +12...Μια προχθές με ρώτησε αν γεννάω εδώ κοντά....:oops: Έχω τεράστια κοιλιά από τον δεύτερο μήνα και το στήθος μου κοντεύει να εκραγεί.. Κάντε μου τη χάρη έτσι??? :rolleyes::rolleyes:

Για τη συνάντηση μέσα κι εγώ αν και αυτή την εποχή είμαι λίγο πηγμένη. Απλά πείτε μου για να κανονίσω το πρόγραμμα μου. Θα είναι τέλεια!!

Βάζω και την αφεντιά μου στον πίνακα αφου είμαι στο Μητέρα :P

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980.......ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa.............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11.fraoulitsa6....ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

12. asoume.......ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

13.NISA............ ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

14. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012 αγοράκι !! .....Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

15. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!! .....Μητέρα

16. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +κοριτσακι)

17. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

18. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

20. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!............. Ιασώ

21. kouklitsa. ....ΠΗΤ 06/01/2013 αγορακι!..............Ιασώ

22. maryy.........ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

23. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

24. Elazl............ΠΗΤ

25. marmin.......ΠΗΤ

26. arous..........ΠΗΤ

27. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

28.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013.........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα κοριτσουδες...!τι κανουμε??

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ καλως ηρθες κ απο εμενα....μια τελεια εγκυμοσυνη ευχομαι να εχεις κ ενα μπεμπαρο ολα τα λεφτα...!!:D:D

Νενα τελεια τα -5......μια χαρα.....!!

εγω κοριτσια σημερα δεν ξυπνησα κ πολυ κεφατη κ καλα....!!!κοιμηθηκα με φριχτο πονοκεφαλο απο τις 11....ξυπνησα 2.30 η ωρα για τουαλετα κ ακομη με πονοκεφαλο,,,κ εμεινα αυπνη μεχρι 4.30....μετα εβλεπα κατι ονειρα οτι να ναι..κ ξυπνησα ακεφη κ χωρις να θελω να κανω ΤΙΠΟΤΑ....

ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ....

Jr39p2.png

Τέλεια παπατρίκος μπορείς κι εσυ!! Τι θα λέγατε να κανονίσουμε κάπου κοντα σε μετρο για να βολεύει όλες;; Κεραμεικο ίσως που είναι απέξω όλες οι καφετέριες η μοναστηράκι;;

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

αχ μαιρουλα μου πολλες αυπνιες εχεις καλο μου..ενεσουλες κανω κ εγω κ ραντεβου με την αιματολογο εχω μεσα στην αλλη βδομαδα, κ μενα μου τα χωνει για τα κιλα μου η συγκεκριμενη κ ας ειμαι μειον, ασε που φοβαται πολυ κ για την χολη μου..αυριο το μεσημερι θ αξαναδω τον πεισματαρης μας, κ ελπιζω να δουμε φατσουλα

μπαρμ μου ουτε εσυ κοιμηθηκες καλα ε?τι να πω χτες ειχε κατι η νυχτα?κ εγω δεν κοιμηθηκα καθολου καλα πονουσα πολυυυυυυυυυ χαμηλα δεξια, ουτε το ποδι μου δεν μπορουσα να σηκωσω για να βαλω πυζαμες, με ανησυχει αυτος ο πονος που νιωθω τωρα τελευταια, θα τον ρωτησω αυριο

οι πονοκεφαλοι παντως ειναι μεσα στο προγραμμα μικρακι μου, κ εννοειται οτι με πονοκεφαλο σηκωθηκα κ εγω

παπατρικος τι κανει η μπεμπα?ολα καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ναι Marry κ εγω συμφωνω καπου κεντρο με μετρο για να βολευονται ολες οι κοπελες....εκει Κεραμεικο.,Μοναστηρακι...αν θελουμε να περπατησουμε...!!να δω πως θα γνωριστουμε....!αχαχα..!οποια εχει φουσκωμενη κοιλια θα μιλαει στην αλλη..???αχαχαχ!

Jr39p2.png

καλημερα νενα......κ εσυ αυπνιες εεε????ολε...ολες μαζι χθες....λοιπον..!

τωρα για το ποδι μου εχουν πει 2 εκδοχες...η απο την μεση που μετατοπιζονται εκει σπονδυλοι κ παθαινουμε λορδωση....η το μωρουλι πλακωνει κανενα νευρο κ προκαλει αυτο που το ποδι το σερνεις αντι να το σηκωνεις...αχαχα!κοιταξε ενα site που βρηκα.....!!με αποκλιση + -....

http://www.adamismd.gr/index.php/toketos/baros-embriou

Jr39p2.png

Τέλεια παπατρίκος μπορείς κι εσυ!! Τι θα λέγατε να κανονίσουμε κάπου κοντα σε μετρο για να βολεύει όλες;; Κεραμεικο ίσως που είναι απέξω όλες οι καφετέριες η μοναστηράκι;;[/quote

Καλημέρα σ όλες τις κούκλες!!! Τι μου κανετε? Αυπνιες ειδα ε?? Εγω ξυπνησα στις 2,30 για πιπι αλλα ευτυχως ξανακοιμηθηκα. Φαινεται ολο τα κακο μου το κανε η ζεστη!!

Κοριτσια τι ενεσεις ειναι αυτες που κανετε αληθεια? :?

Παπατρικος λεμε για Δευτερα απογευμα. Εγω κοριτσια μοναστηρακι και τετοια...μεσα!!!! Οπου θελετε εσεις, για να μην γνωριστουμε..αποκλειεται με τις κοιλιες!!χαχαχαχαχαχαα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα νενα......κ εσυ αυπνιες εεε????ολε...ολες μαζι χθες....λοιπον..!

τωρα για το ποδι μου εχουν πει 2 εκδοχες...η απο την μεση που μετατοπιζονται εκει σπονδυλοι κ παθαινουμε λορδωση....η το μωρουλι πλακωνει κανενα νευρο κ προκαλει αυτο που το ποδι το σερνεις αντι να το σηκωνεις...αχαχα!κοιταξε ενα site που βρηκα.....!!με αποκλιση + -....

http://www.adamismd.gr/index.php/toketos/baros-embriou

Κοιτα, οσο μεγαλωνει το μωρο και βαραινει ριχνει ολο το βαρος πανω στη μεση σου και ειδικα αν ξαπλωνεις ανασκελα..αστα βραστα. Απο κραμπες πως πατε? Εγω χω κατι περιεργα μυρμηγκιασματα στο δεξι ποδι απ το γονατο και κατω και μου μουδιαζει :(:(

EDIJp1.png

εμενα ευτυχως το ποδι δεν κουτσαινει συνεχεια..απλως καποιες φορες απο τους πονους δεν μπορω να το σηκωσω ουτε για να ντυθω.....αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι επειδη εχω σκολειωση κ τωρα ανοιγει η λεκανη...κ απο το βαρος για ισορροπια παθαινουμε λορδωση....!!αλλα δεν γινεται κ τιποτα απολυτως για να μην ποναμε...μονο ξαπλα...!!

Jr39p2.png

Αγάπες κεραμικός ίσως καλύτερα που έχει πιο πολυ άπλα στις καφετέριες! Και για να μη χάθούμε!!! Χαχαχαχαχα!

Χαρα οι ενέσεις που κάνουμε είναι ηπαρίνης. Εγω πχ έχω ήπιας μορφής θρόμβοφιλια. Χαλάλι όμως χίλια τρυπηματα για τα μωρα. Είναι σωτήριες όμως καθώς είναι σημαντική αιτία αποβολών μακριά απο εμάς! Νενα ποιες κανεις; Εγω inohep 0,45.

Όσο για τον πόνο στα ποδια κορίτσια χτες που ρώτησα το γιατρο μου είπε απο τη ζέστη!! Και ας κοιμόμαστε όλη νύχτα με το κλιματιστικό!!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Συνάντηση ακούω και ζηλεύω! Λές να κάνω κανένα ταξιδάκι express για Αθήνα; :tongue: Αν δεν δούλευα θα το σκεφτόμουν σοβαρά!

Αυπνίες και εγώ κορίτσια. Ξυπνάω για τσίσα και μετά καλό ξημέρωμα. Αχ..τι να κάνουμε. Απο τη μέρα που μείναμε έγκυες τέρμα ο ύπνος για πάντα. Ίσως όταν στείλουμε τα παιδιά για σπουδές να ξανακοιμηθούμε αν και τότε απο την αγωνία μας δεν μας βλέπω να γυρίζουμε στην ανεμελιά προ παιδιού :tongue: χαλάλι!

Μαίρη όσο αφορά τα κιλά είμαι και εγώ στα +7 (την άλλη βδομάδα μπαίνω στον 7ο) και ο γιατρός είπε μια χαρά είμαι... ένα κιλό για κάθε μήνα θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν στο τέλος της εγκυμοσύνης είμαι στα +12

barboula: υπομονή αυτά έχει η εγκυμοσύνη. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις... απόλαυσε τα :shock: Αυτό με το πόδι το παθαίνω και εγώ κάθε πρωί κούτσα-κούτσα πάω στην τουαλέτα αλλά μετά είμαι οκ. Πολύ ωραίο το πινακάκι που μας έστειλες! Έψαχνα κάτι τέτοιο... Ευχαριστούμε! Εμείς είμαστε σε απόλυτα φυσιολογικά όρια...

grace3: εγώ κάθε βράδυ παθαίνω κράμπες γιατί εκεί που ξαπλώνω ήρεμα και ωραία αποφασίζω για ανεξήγητους λόγους να τεντωθώ. Αλλά φταίω. Απο μόνες τους σπάνια έρχονται οι κράμπες. Γιατί δεν το συζητάς με το γιατρό σου να σου αυξήσει λίγο το μαγνήσιο;

oYNBp2.png

καλημερα Linaki....κανε κανενα ταξιδι κ εσυ οντως...ετσι μια αποδραση για αλλαγη...αχαχα!!!κ εμενα με εχει πιασει κατι κ κανω κατι τεντωματα δεν περιγραφονται....κ μετα με τραβαει η κοιλιτσα....!

φυσικα κ το απολαμβανω οσο τιποτα....ολα μου φαινονται ομορφα αφου ειναι για καλο σκοπο αρκει να ειναι καλα τα σκατουλακια μας....!!:D:D

κ εμενα στις φυσιολογικες μετρησεις ηταν 2 γραμμαρια παραπανω....χεχεχε...!!εχει πλακωσει τρελη δουλεια αυτες τις μερες....ας μην απολυαν τοσο κοσμο για να μην τρελαινομασταν κ εμεις....τωρα μας βριζουν οι πελατες γιατι περιμενουν στην αναμονη....κ νομιζουν οτι το κανουμε επιτηδες κ εμεις δεν προλαβαινουμε να ανασανουμε.!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...