Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

τι κάνετε?

Γεωργία χρόνια πολλά για χθες. Πάντα ευτυχισμένη.

Νενάκι καλή επιτυχία με την β επιπέδου, αν και τώρα θα είσαι ήδη εκεί ή θα έχεις τελειώσει. Ελπίζω να ευχαριστήθηκες τον μπέμπη.

Grace ετοιμάζεστε για σχολείο? ήρθε το φθινόπωρο επιτέλους. Αυτός ο Αύγουστος μου την είχε δώσει στα νεύρα. Δεν έλεγε να τελειώσει.

Linaki τι χρώματα έχει στο ικεα? για πες γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω.

Πράγματι τρεις μήνες μείνανε χοντρικά.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι τότε για όλες μας.

εγώ πάω στον γιατρό την πέμπτη να δούμε αν απέδωσε η ταβανοθεραπεία και η προγεστερόνη. :(

Σε λίγο δεν θα μπορώ να κουνηθώ. Να δούμε που θα φτάσει αυτή η κοιλιά επιτέλους. άρχισε να με πονάει και η μέση και τα πλευρά:).

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://ikea.com.cy/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81986

αυτό είναι το κρεβατάκι κορίτσια μου!! δεν είναι το τελείως κλασσικό που είναι σαν φυλακή είναι πολύ ωραίο και μπαίνει σε 3 επίπεδα νομίζω το στρωματάκι... το κακό είναι οτι δεν βγαίνει το κάγκελο, ίσως όμως για λόγους ασφαλείας να είναι και καλό αυτό.. (εγώ όταν ήμουν μπέμπα κατάφερα να ρίξω το κάγκελο και να κάνω μια γερή τούμπα που έκανε τους γονείς μου να χ.. απάνω τους :tongue:) Το χρώμα αυτό το έχω σε όλο μου το υπνοδωμάτιο (κρεβάτι, συρταριέρα, ντουλάπα) και το λατρεύω. Άσε που ταιριάζει τέλεια με γαλάζια σεντονάκια!

oYNBp2.png

Σε λίγο δεν θα μπορώ να κουνηθώ. Να δούμε που θα φτάσει αυτή η κοιλιά επιτέλους. άρχισε να με πονάει και η μέση και τα πλευρά:).

Υπομονή κοριτσάκι μου!! Είδα μια γνωστή μου που περιμένει διδυμάκια και είναι και αυτή 25 εβδομάδες σας εμάς περίπου και είναι σαν ετοιμόγεννη... Σε σκέφτηκα όταν την είδα. Υπομονή πάντως πιο κοντά στο τέλος βρισκόμαστε παρά στην αρχή!! Και όσο για το γιατρό σου εύχομαι ολόψυχα η ταβανοθεραπεία να απέδωσε και να μπορείς να βγείς σιγά σιγά καμιά βολτίτσα να χαλαρώσεις!!!!

oYNBp2.png

καλησπερα εγκυακια μου τι κανετε?

χαρα μου αρχιζουν τα σχολεια οντως, καλη δυναμη!

λινακι μου ικεα ε?εμενα παντως μου αρεσουν τα πραγματακια τους τα μωρουδιακα, ειναι πολυ ομορφα!κ εγω θα παω βολτα δεδομενο

τωρα στα δικα μου ...

1ο εχουμε στανταρ μπεμπη κ ειναι τελεια, ολα καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, βεβαια θα ξαναπαω την πεμπτη γιατι ο ατιμος παρολο που εφαγα 2 σοκολατες, ηπια νερο, περπατησα, δεν αλλαζε θεση να δουμε την αριστερα πλευρα του προσωπου του!!!!!ετσι φωτογραφια γιοκ, κ φυσικα ουτε ξερω που μοιαζει μιας κ ειδαμε μονο προφιλ!!!!μας λεει ο γιατρος<< δεν μπορω αλλλο με το μωρο σας, με ζορισε πολυ , ελατε ξανα την πεμπτη να δουμε φατσουλα, κ να εχεις φαει 3 σοκολατες!!!>>

κ ειναι κ 10 μερες μεγαλυτερος αντι για 22β με εβγαλε 23β+4μερες!!!!!!κ 615 γραμμαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

του λεω ειναι ανησυχητικο που ειναι μεγαλυτερο?κ μου λεει οχι γεννηθηκε καποιος μεγαλος?κ λεω ναι ο αντρας μου 4500 κιλα κ η μαμα μου 4100, ε μου λεει οποτε λογικο ειναι!!!!!!ετοιμο παιδι θα βγαλω μου φαινεται αχχαχαχαχαχα

γενικα ηταν πεισματαρικο αλλαζε θεση κ απο ανσκελα μονο μπρουμυτα πηγαινε, εκει του αρεζε, ο γιατρος τα παιξε , με ειχε μεσα μιαμιση ωρα..

το καλο ειναι οτι σε 2 μερες θα τον ξαναδω τον μπεμπη!!!

2ον στις 1-10 ο αντρας μου ξεκιναει δουλεια σ εκεινη την μεγαλη εταιρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αναμεσα σε ποσες αιτησεις, κ σε 4 επικρατεστερους πηραν αυτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη!!!

κ για τον μπεμπη που ειναι ολα καλα κ για τον αντρα μου!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

λινακι μου ειναι πολυ ομορφο κ εγω το εχω δει στο ικεα αυτο κ ενα παρομοιο ασπρο, αλλα εφοσον το εχεις ηδη θα ταιριαξει απολυτα!!!!!

αρκοδομανουλιτσα μου ευχομαι την πεμπτη να εχεις τα πιο τελεια νεα απο το γαιτρο σου!!!κ να ειναι ολα τελεια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Αχ Νενάκι μου πόσο χαίρομαι με τα νέα σου!!! Με το καλό ο μπέμπαρος λοιπόν. Μου θυμίζει πολύ τη δικιά μου β-επιπέδου που όλο μπρούμυτα μας γύρναγε ο ατιμούλης και όλο το κωλαράκι του μας έδειχνε :tongue::tongue: Ε δεν θέλουν να τα ενοχλούν καλέ!! Και μένα 2,5 ώρες κράτησε η β-επιπέδου με ένα διάλειμα μισής ώρας. Τελικά έπρεπε να πάω το άλλο πρωί και πάλι ο μπέμπης κρυβόταν! Τι να κάνεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πρέπει να φας τις 3 σοκολάτες... Δεν τρως ένα παγωτάκι λέω εγώ καλύτερα; Να δροσιστείς κιόλας...

Όσο για τον άντρα σου είδες στα έλεγα!! Τα μωρά μας είναι τα τυχερά μας αστεράκια, αυτό έφερε τύχη στο μπαμπάκα του όπως και σε εμάς. Ακριβώς η ίδια ιστορία!!! Συγχαρητήρια καλή αρχή να έχει και πάντα τέτοια καλά να έχετε να λέτε!!! :D:D:D:D

oYNBp2.png

Αααααααααααα τι όμορφα νέακια είναι αυτα!!!!

Νενάκι μου συγχαρητηρια!!! Και για τον μπέμπαρο και για τον αντρούλη σου!!!! Διπλή χαρα!!! Το Λινάκι έχει απόλυτο δίκιο!!! Τα μωράκια μας είναι τα τυχερά μας αστεράκια και αυτα τα γλυκά αθώα πλασματάκια μόνο τύχη μπορούν να φέρουν στο διάβα μας!!! Αμήν Παναγίτσα μου όλα να μας πάνε καλά!!!

Happybear μου μια χαρα θα είναι τα μωράκια σου θα δεις!!!

Λινάκι καλορίζικα τα επιπλάκια άμα του βάλεις και μια ωραία προικούλα επάνω θα δείξει όμορφο αλλα αφου σου ταιριαξε και το χρώμα μια χαρα!!!

Όσο για τις Αθηναιες Καλέ κάτι έχει ρωτήσει η grace!! Εγω πάντως κατα πάσα πιθανότητα μπορω!!!

Άντε κοριτσάκια 2 β επιπεδου και κλείσαμε!!! Μια βδομαδούλα ακριβώς έμεινε!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Ααααααα νενα μια ερώτηση! Αυτο που λες ότι τον έβγαλε μεγαλύτερο σημαίνει ότι θα γεννήσεις πχ 10 μέρες νωρίτερα απο ότι ήξερες ως τώρα η ότι θα βγει πιο βαρύ το μωρό;; Μπερδευτηκα!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα!!!

nena τελεια ο υπερηχος ε??Οσο για τη φατσουλα και εμεις μονο προφιλ τον ειδαμε γιατι δεν αλλαζε θεση αλλα δεν πειραζει ετσι και αλλιως σε λιγους μηνες θα τα δουμε Live ;) !Συγχαρητηρια και για τον αντρα σου μακαρι να σας φερνει παντα τυχη ο μπεμπης!

Georgia χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα !!Μας ελειψε το πρωινο γευμα..!!

Λινακι ωραια η κουνια που διαλεξες!!Με το καλο να τη χρησιμοποιησετε κιολας!

Mary μακαρι να ημουν και εγω αθηνα θα ερχομουν στη συναντηση σιγουρα αλλα τωρα μου ειστε λιγο μακρια!

Happybear υπομονη μεχρι την Πεμπτη και να δεις που θα ειναι ολα μια χαρα...!Οσο αφορα την κοιλια δυο κοριτσαρους κουβαλας λογικο ειναι σε ζοριζουν ,ειμαστε στην τελικη ευθεια τωρα λιγο υπομονη ακομα μονο!

Grace τα κοριτσια σου σχολειο τη Δευτερα?Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα παιδια ,το βλεπω και απο τα ανηψια μου...Αφου λεω στον αντρα μου θα τον στειλουμε φανταρο και δεν θα καταλαβουμε ποτε περασαν τα χρονια ...και ειχε εσκασε στα γελια!Ενταξει τα παω πολυ μακρια εγω....;) !

Εγω τσαμπα αγχονομουν προχθες..τωρα τον ακουω τον μπεμπη και με το παραπανω κλωτσαει δυνατα τωρα και με πιανει απροετοιμαστη και τρομαζω...! Καλη μερα να εχουμε και εμεις και τα μπεμπακια μας!

wsUfp2.png

καλημεραααα κοριτσιααα!!τιιιι κανουμε????εγω νυσταζωωωωωωωω.....

ΝΕΝΑ.....τελεια τα νεα σου κ για τους 2 αντρες της ζωης σου...!!γουρακι το μπεμπακι για την δουλεια του μπαμπακα του εε???φτου φτου...ολα ετσι ευχαριστα να ειναι παντα!!

LINAKI πολυ ομορφη η κουνια....με το καλο να μπει το μωρακι σας μεσα...!

HAPPY BEAR κ εγω ειδα την φιλη μου που γενναει αρχες Δεκεμβρη κ μου ελεγε οτι κοντευει να εκραγει πια κ παει δεν παει....οποτε κουραγιο κ υπομονη κ θα σε αποζημειωσει οταν τα κρατησεις αγκαλιτσα σου...!

εγω χθες ημουν με μια μπεμπουλα 1 χρονων κ παιζει να ειναι απο τα πιο γλυκα μπεμπακια που εχω δει..με τετοιο ναζι κ χαρη οτι της λεγαμε εκανε........κ παντα χαμογελο....!!!τωρα ειναι που αρχιζει κ περπαταει μονη της πια κ δεν πιανεται....ολα τα λεφτα...!!:D:D

ελπιζω ολα τα υπολοιπα κοριτσια να ειστε τελεια....!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου!!!

nena τελεια ο υπερηχος ε?? Φατσουλα μονο προφιλ?? Ε δεν πειραζει που θα παει θα σ αποζημιωσει οταν θα ξαναπας !Συγχαρητηρια και για τον αντρα σου !!! Τυχερος ο μπεμπης!

Georgiaπως παει το τρεξιμο κι η επιστροφη στην δουλεια??? Εσυ Για Δευτερα εισαι μεσα?????

Λινακι πολυ ωραια η κουνιτσα που διαλεξες, ωραιο το χρωματακι και πρωτοτυπο!!

Mary Τελεια!!! Εσυ θα μπορεις?? Αντε σιγα σιγα να μαζευτουμε γτ μετα αμα παραφουσκωσουμε δεν θα μπορουμε ;)

Barboula εσυ μικρουλα θα ρθεις??? Βασικα πιο πολυ για σενα προτεινα την αλλη βδομαδα ;)

Happybear υπομονη μεχρι την Πεμπτη κι ολα καλα θα ναι θα δεις. Ειπαμε εχουμε γουρικα μωρακια, ειδες κι εγω που ειμαι πολυ καλυτερα πια!!!!

Chot μου ειδες...αστα πως μεγαλωνουν!!! Εγω δεν θυμαμαι ποτε θηλαζα την μεγαλη και τωρα θα μου παει και γυμνασιο :shock: :shock: Παντως θα δεις κι εσυ θα αρχισεις σιγα σιγα να τον ακους καθε μερα τον μπεμπη σου, εμας δινει ρεσιταλ καθε πρωι που ξυπναω...προφανως ξεπιανεται το κακομοιρο ετσι οπως κοιμαμαι :?

EDIJp1.png

Αγαπούλες μου γλυκιες καλημερα..τι κάνετε???

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας...σας ευχομαι σε ολες τα καλυτερα...

Nenaki μου...μπραβο στον παιδαρο σου...μεγαλος μεγαλος...χιχιχ μπραβο και στο αντρουλι σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια..

Linaki μου ομορφη η κουνια σου και αυφου ταιριαζει μην το σκεφτεσαι καθόλου...

zophie Αν πιανουν τα χερια σου κοριτσακι μου φτιαξε κατι μονη σου...δεν αξιζουν τοσα χρηματα να πηγαινουν χαμενα....ρε κοριτσια σας το λεω εγω που εχω και το αλλο μην δινεται τζαμπα χρηματα να ξερετε οτι τα περισσοτερα πανε χαμενα..

Αρκουδιτσα μου...υπομονη αγαπη μου..εσυ κουβαλας δυο νινακια και σιγουρα ειναι ποιο δυσκολα....

τι λετε βαζουμε παλι την λιστα μας με τις ημερομηνιες το φυλο αλλα να γραφουμε και το νοσοκομειο που θα γεννησουμε? ε??

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980.......ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa.............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11.fraoulitsa6....ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

12. asoume.......ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

13.NISA............ ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

14. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012 αγοράκι !!

15. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

16. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +κοριτσακι)

17. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

18. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

20. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!............. Ιασώ

21. maryy.........ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

22. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

23. Elazl............ΠΗΤ

24. marmin.......ΠΗΤ

25. arous..........ΠΗΤ

26. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

27.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013.........Αττικό

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλά χθες με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα.

Nenaki σούπερ ο μπέμπης - σήμερα ελπίζω να κάνει την χάρη στην μανούλα του να βγει μια φωτό. Συγχαρητήρια για τον άντρα σου. Είναι τέλεια νέα. σου έφερε γούρι ο μπεμπάκος. Πολύ χάρηκα

linaki πολύ ωραίο το κρεβατάκι. Μην φανταστείς ότι τα σχέδια έχουν διαφορά από αυτά που έχουν τα άλλα μαγαζιά. Απλά εκεί τα βάζουν και ζωγραφιές για να τα δίνουν ακριβά.

Μαιρούλα εγώ δεν απαντώ για την συνάντηση διότι βρίσκομαι κομματάκι μακριά από την ωραία πρωτεύουσα, οπότε δεν μπορώ. Μακάρι να ήμουν εκεί!!!

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση προς την κοιλίτσα μου!!!

Θα βγάλω καμιά φώτο όταν μπορέσω να δείτε πως είναι και να μου πείτε.:cry:

imQRp2.png

grace πρωτα ο Θεος κ εγω μεσα ειμαι το εχω πει απο την αρχη ειμαι μεσα φυσικα....!!!

Georgia εμενα βαλε με στο Αττικο...πρωτα ο θεος παλι....τωρα για το φυλλο θα δουμε σιγουρα την αλλη εβδομαδα για το αν ειναι μπλε στα σιγουρα η αν θα ροζισει....αχαχαχα...!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...