Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Μπα, η μανα μου ηρθε κι η πεθερα μου και τσακισαμε κατι πιτσες!! Τιποτα ιδιαιτερο!

Το ωραιο ειναι οτι μου φερε η αδερφη μου τα προικια που της ειχα ωσει των κοριτσιων και μια τσαντα τζαμπο με μωρουδιακα αγοριστικα απο μια φιλη της που γεννησε τον χειμωνα και καθομαι και χαζευω ρουχαλακια, κουβερτουλες, σεντονακια...:D:D:D ΑΧ ΑΧ

Μπράβο μπράβο τέλεια!! Τι καλύτερο απο αυτο!!! Κι εγω ήδη έχω μαζέψει άπειρα ρουχαλάκια απο ξαδερφες!!!

Αχ κορίτσια εντωμεταξυ ενω ο μπέμπης ξεσάλωσε χτες, σήμερα δεν έχει δώσει στίγμα κι Ανυσηχω. Ελπίζω το βράδυ να ζωηρεψει. Το μάτιασα το πουλάκι μου χτες!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια....καλη εβδομαδα κ καλο μηνα....βλεπω ολες με τις ανησυχιες μας αλλα καλα ΟΛΑ...!!εγω χαλαρωσα πολυ το σκ κ το ενιωθα το σκατουλακι οταν ξαπλωνα...!!:D:Dεγω εχω να περιμενω μεχρι την αλλη Παρασκευη για την β επιπεδου....!!!κ ανυπομονωωω...!!βλεπω ειχαμε γενεθλια εδω εεε?????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Κ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ....!!!παντα ευτυχιες!!!!

εγω δουλεια κ με πολυ κεφι σημεραααα!!!

Jr39p2.png

Καλημερα αγαπουλες μου τι κανετε...πωπω..εχω χασει πολλα νεα σας...ειστε ολες καλα ?? τα μπεμπακια μας //υγιεστατα ε??? μπραβο...Εγω σημερα ξεκινησα δουλεια αρα πλεον θα προλαβαινω να σας γραφω τα νεα μου και να διαβαζω τα δικα σας γιατι με τον Αποστολο στο σπιτι δεν προλαβαινα να ανοιξω ουτε τον υπολογιστη....

Μπαρμπουλα μου ευχαριστω κοριτσαρα μου με το καλο το μπεμπακι σου...παει γερασα...εκλεισα τα 32...αχ..και βαχ...χιχιχι και για να μην ξεχνιομαστε παω να σας φτιαξω πρωινο....σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα!!! Γεωργία κι εγω 32 αλλα μια χαρα νιάτα είμαστε Καλέ μη σκας!!! Όσο για της β επιπεδου σήμερα έχει το Νενάκι!! Καλη επιτυχία!! Την άλλη βδομάδα εγω κι η μπάρμπ και κλείσαμε!!!!!

Διαφημίσεις

1777774re7qla5bzs.gif 1639188dx7gof5gv8.gif1039132vgck74vi4z.png 323273ldpzp2d3p5.gif

Οπως βλεπετε εχει πεσει πολυ πεινα ...

Καλη σας ορεξη.....!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μιαμ Μιαμ!!! Θα τα φάω όλα!!!! Αν και πιο πολυ λιγουρευομαι αυτο το καφεδάκι!!!!!! 😃😃😃😃😃

Καλημέρα!!! Γεωργία κι εγω 32 αλλα μια χαρα νιάτα είμαστε Καλέ μη σκας!!! Όσο για της β επιπεδου σήμερα έχει το Νενάκι!! Καλη επιτυχία!! Την άλλη βδομάδα εγω κι η μπάρμπ και κλείσαμε!!!!!
Μιαμ Μιαμ!!! Θα τα φάω όλα!!!! Αν και πιο πολυ λιγουρευομαι αυτο το καφεδάκι!!!!!! 😃😃😃😃😃

Με το καλο κοριτσακια μου...αντε να δειτε τα μπεμπεδακια σας.....

Αστα Μαιρουλα εγω ηδη τσακιζω μια πιτσα...μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα κ καλη καλη εβδομαδα να εχουμε!!

γεωργια μου πολυχρονη, να τα 100στησεις , υγεια οτι επιθυμεις κ με το καλο ο μπεμπουλης σας!!!32 εγινες καλε μην χαλιεσαι ;);););););)

γεωργια ευχαριστουμε κ για το πρωινο, εχω κατι πεινες!!!!

σημερα εχω την β επιπεδου κ ειμαι μεσα στην αγωνια μου κ την τρελλα ευχομαι, να δω ενα υγιεστατο μωρακι, να επιβεβαιωθει το οτι ειναι αγορακι γιατι το 80%δεν μου φτανει, κ να μπορεσω να δω φατσουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χαρα τελεια περασες κ εσυ στην γιορτουλα, μονο που τσακισες πιτσες φτανει:D:D:D:D

μαιρουλα, εδωσε το πραρων ο μπεμπιτος????φανταζομαι τζαμπα θα ανησυχησες κ εσυ σαν κ εμενα!!!τι εγινε κοιμηθηκες σημερα????

φιλακιαααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα κι απο μένα κοριτσια μου!!!

Τι μου κάνετε???

Νενακι αντε κι εσυ με το καλό να δειτε το μπεμπάκι σας σήμερα!!!!!!!!!!Και σου εύχομαι να δεις και φατσούλα!!!!

Εγω εδω εχω πεσει με τα μούτρα να κάνω δουλειές. Χθές έβαλα 3 πλυντήρια με τις κουβέρτες απ τα κορίτσια μου, που μου τα γύρισε πίσω η αδερφή μου γτ μύριζαν.....μούχλα και δεν άντεχα να τα μυρίζω!!! Τώρα εδω και μια ώρα προσπαθούμε μ τα κορίτσια να συμμαζέψουμε το δωμάτιο τους και να ξεσαβουριάσουμε μιας και μας έρχεται κι απο βδομάδα με το καλό η νέα σχολικη χρονιά :? :? !!!

Τι θα γίνει κοπελαρες?? Θα το κανονισουμε το meeting ή θα μεινουμε στα λόγια γιατι δεν βλέπω κινητικότητα!!!:D:D

EDIJp1.png

Grace εγω έχω πει μέσα για το meeting αλλα η αληθεια είναι ότι θα με βόλευε κσλυτερα την άλλη βδομαδούλα!! Τώρα έχουν έρθει κάτι συγγενείς απο Γερμανία και τρέχουμε!!

Νενάκι με το καλο σήμερα θα δεις τον αγόραρό σου 100%!! Ο δικός μου έχει τεμπελιάσει απο προχτές και δεν κάνει τίποτα!!! Αραιά κσι που δίνει καμία πολυ πολυ απαλή. Είναι με τις μέρες τους κι αυτα!!! Και φυσικά όχι δεν κοιμήθηκα παρα μόνο 4-6 το πρωι!!! That's all!!!

Διαφημίσεις

ΝΕΝΑ με το καλο σημερα η β επιπεδου κ να δεις κ την φατσαρα του αγοραρου σουυυυυ....!!!:D:D

marry εμεις οι 2 μειναμε να κλεισουμε τον κυκλο εεε???εγω την αλλη Παρασκευη.....!!σχολαω σε λιγακι...οποτε χαιρετω κ μαλλον δεν θα ξαναμπω σημερα...τα φιλια μουυυυ!!:-P:razz:

Jr39p2.png

ΝΕΝΑ με το καλο σημερα η β επιπεδου κ να δεις κ την φατσαρα του αγοραρου σουυυυυ....!!!:D:D

marry εμεις οι 2 μειναμε να κλεισουμε τον κυκλο εεε???εγω την αλλη Παρασκευη.....!!σχολαω σε λιγακι...οποτε χαιρετω κ μαλλον δεν θα ξαναμπω σημερα...τα φιλια μουυυυ!!:-P:razz:

Εγω την άλλη Τρίτη, εσύ την άλλη Παρασκευή!!! Όλες με το καλό! Άντε καλη ξεκούραση!!

Φουσκίτσες γειά σας και απο μένα!

Τι μου κάνετε; Οι κοιλίτσες μεγαλώνουν; Εγώ μια χαρά, λίγο καούρες έχω και λίγο ο μικρός που κρύβεται στο πλευρό μου με ενοχλούν αλλά δεν πειράζει!

Μαιρούλα, το έχω προσέξει πως τη μια τα μικρά μας χαλάνε το κόσμο και την άλλη ξεκουράζονται! Τι να κάνεις; Μείνε ήρεμη και θα δώσει το παρών του...

Νενάκι καλή επιτυχία κοπέλα μου με τη β-επιπέδου σου όλα θα πάνε καλά! Βάλε και καμία φώτο όταν έχεις :rolleyes:

Γεωργία, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου να χαίρεσαι τον Αποστολάκο σου!! Τα 33 θα σε βρούν με διπλούς γλυκούς μπελάδες!!! Αχ όλα αυτά που έβαλες τα τσακίζω άνετα. Το τι λιγούρες έχω δεν περιγράφονται. Ο άντρας μου παθαίνει σοκ κάθε φορά που καθόμαστε να φάμε. Είμαι άξια να φάω και το φαι του.... :oops:

Grace, χρόνια πολλά αν και λίγο αργοπορημένα!! Να χαίρεσαι τις κοριτσάρες σου και σύντομα το αντράκι σου!!!

Να ευχηθώ και καλό μήνα, και καλό φθινόπωρο... Κορίτσια.. χοντρά χοντρά 3 μήνες έμειναν να αντικρίσουμε τα μωρά μας. Απολαμβάνω απίστευτα αυτή τη γλυκιά αναμονή αλλά δεν βλέπω την ώρα να τον κρατήσω αγκαλιά. Τις τελευταίες μέρες κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει μέσα μου, αρχίζω να νιώθω μανούλα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α! Πήγα και στο ΙΚΕΑ για να δω παιδικό δωμάτιο. Εντάξει δεν είναι και τα πιο φινετσάτα έπιπλα αλλά νομίζω με βολεύουν. Βρήκα κούνια και αλλαξιέρα στο ίδιο χρώμα με το υπνοδωμάτιο μας (είναι ένα χρώμα που μόνο στο ΙΚΕΑ υπάρχει) και έχω τρελαθεί! επειδή είναι ένας ενιαίος χώρος το παιδικό με το υπνοδωμάτιο θα είναι τέλειο να είναι όλα ίδια :D Και ο άντρας μου του έκανε ένα μινι κρας τεστ (σχεδόν μπήκε μέσα στην κούνια :tongue::tongue::tongue:) και θεωρεί πως είναι αρκετά σταθερό....

oYNBp2.png

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Γεωργία! Πολύχρονη και με ένα υγιέστατο μωράκι στην ώρα του εύχομαι! Βέβαια .. αν εσύ στα 32 γέρασες .. εγώ στα 35 τι έκανα καλέ; Το ΣΚ ήταν ήρεμο, δροσερό και με ωραίες εξόδους! Είχαμε πει να αρχίζαμε τις αλλαγές στο baby room, αλλά δεν κάναμε τίποτα ακόμη! Μας παρέσυρε ο καλός φθινοπωρινός καιρός του Σεπτέμβρη και είπαμε να το απολαύσουμε. Τώρα στην γιατρό έχω να πάω σε 10 μέρες. Ο μπόμπιρας δίνει το παρόν καθημερινά 3-4 φορές την μέρα, και νομίζω ότι έχει αρχίσει να βάζει τα δυνατά του! χαχα! Μια φίλη μας έδωσε το λίκνο της και κοιτούσα για προίκα .. αλλά βρε παιδί μου, πανάκριβες όπως και της κανονικής κούνιας! Μήπως τελικά κάνω τίποτα χειροποίητο .. πήρα το περιοδικό "'Ετσι Απλά" που έχει κάτι ιδέες! Τα σεντονάκια που είναι για τα βρεφικά κρεβατάκια υποθέτω ότι θα κάνουν, ε; Τώρα που δεν ζεσταίνομαι πια και το μυαλό έχει ξελαμπικάρει .. όλο απορίες και ανησυχίες έχω! χαχα!

XzvPp2.png

Ευχαριστω για τις ευχές κορίτσια μου!!!! :D:D

Τι λέτε Για τη Δευτέρα το απόγευμα να συναντηθούμε???????

Zophie, αλλα ειναι για κουνια κι άλλα για καλαθούνες και λίκνο γτ αν τα βαλεις θα ναι τεραστια. Αν πιανουν τα χερια σου ή εχεις μηχανη, πάρε λιγο ύφασμα και καντο μονη μικρα σεντονακια ;)

Καλο μας μήνα Λινάκι!!! Τι χρωμα θα τα παρεις? Τα παραγγειλες??

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...