Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια και καλο μας μηνα και καλο χειμωνα (να πω???)!!! Και χρονια πολλα!! Εγω γιορταζω σημερα εσυ Chot???Χρόνια σου πολλα αμα γιορταζεις!!!!

Κι εγω Μαιρούλα ξενυχτησα παλι :( ξυπνησα στις 1 και ξανακοιμηθηκα στις 5 :( Και νιωθω κομμαααατια!!!

Ο μπεμπουλινος κλωσταγε ολο το βραδυ αλλα εχω αρχισει να συνιθιζω και δεν με ξυπναει :D !!

Λινάκι τι να σου πω, εγω ειχα παρει ενα χειροκινητο και με βοηθησε στην μεγαλη τις 2 πρωτες μερες που γυρισαμε σπιτι γτ ειχα παααρα πολυ γαλα και η μικρη ποσο ν πιει?? Καλο ειναι να εχεις ενα, αχρειαστο να ναι φυσικα!! Τωρα για ηλεκτρικο δεν εχω αποψη γτ δεν εχω δοκιμασει ποτε. Καποια κοριτσια που ξερω και ειχαν, το βολευτηκαν αλλες ουτε το απλο ουτε το ηλεκτρικο μπορουσαν...

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααα grace Chot χρόνια σας πολλα!!!!!!! Με το καλο να κρατήσετε τα μπουμπουκακια σας αγκαλιά κοριτσάρες μου!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

grace χρονια σου πολλα και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!Αντε και του χρονου τριτεκνη με το καλο:)!!!!!!!Εγω γιορταζω του Αγ. Χαραλαμπου απο μικρη...

Mary και εγω κουραστηκα πολυ χθες μαλλον γι αυτο οι συσπασεις,δεν ανυσηχησα γιατι δεν ειχα πετρωμα και πονους αλλα αν ξανασυμβει θα ενοχλησω το γιατρο σιγουρα..Πρεπει να περιορισουμε τις δουλειες μαλλον γιατι οσο περναν οι μηνες μας δυσκολευει και το βαρος,για το καλο των μωρον μας...με τον υπνο δοκιμασε ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια και κατω απο τη κοιλια ,μου ειπαν και εμενα οτι βοηθαει και θα το δοκιμασω αποψε!

Linaki μου τον ταλαιπωρησε ο γιατρος στον υπερηχο ειναι η αληθεια..Ισως να ειναι απο εκει και τωρα ειναι υσηχουλης..θα κανω υπομονη θα ξεκουραστω και σημερα να δω!Αυτο με το θηλασμο το σκεφτομαι και εγω ,εχω αρχιζει να διαβαζω και θελω να τα καταφερω ,αν μπορουμε να το αποφυγουμε το ξενο θα ειναι οτι καλυτερο!!Μανουλιτσες που εχουν εμπειρια θα μας διαφωτισουν!

wsUfp2.png

Βρε κορίτσια τόσο πολυ τρομοκρατούνται με τη β επιπεδου;; Μα τι τα κάνουνε πια;;; Τι να πω, γερα να είναι και ας είναι ήσυχα μετα! Εμένα ευτυχώς ο μπεμπούλης είναι καμία ώρα που κλώτσαγε συνέχεια το καμάρι μου αλλα οπότε βάζει το χέρι ο μπαμΠας σταματάει κι έτσι του σπάμε τα νεύρα!! Είναι μαμάκιας ο γιος μου απο τώρα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλό μήνα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Δεν θα πω καλό χειμώνα ακόμη, μια που θέλω να δροσιστούμε και όχι να παγώσουμε ... Οπότε, καλό φθινόπωρο!

Νέα εποχή και νέα διάθεση πια! Ο μπόμπιρας μας μάλλον δεν τρομοκρατήθηκε στην β΄ επιπέδου, μια που η εξέταση κράτησε δεν κράτησε 15 λεπτά! Νομίζω ότι τώρα μένει περισσότερη ώρα ξύπνιος ή εγώ πια καταλαβαίνω τα σκουντήματα περισσότερο! Καμμιά φορά που ακουμπώ κάτι στην κοιλιά μου, σαν να πεταγιεται! Αχαχαχα!

Ο δικός μου αιματοκρίτης στο 2ο μήνα ήταν 35,9 και στον 4ο 33, και να σκεφτείτε ότι έπαιρνα απο τον 3ο μήνα ένα χαπάκι gyno-tardyferon κάθε μέρα! Άλλες μικροβιολογικές δεν έχω κάνει. Εσείς κάνετε κάθε μήνα;

Εμένα άρχισε να χειροτερεύει κατά πολύ η ισχιαλγία μου! Τόσο που δυσκολεύομαι να σηκωθω, να καθίσω, ακόμη και να περπατήσω στην αρχή!

Αυτό με τις συσπάσεις .. Τελικά έφερε κι άλλα .. Λίγο γυμναστική πάντα χρειάζεται .. Κι εδώ εμένα δε μου επιτρέπεται ούτε καν να περπατήσω! Νομίζω ότι σκουριάζω .. Και παχαίνω! Αχ αχ!

XzvPp2.png

Zophie μου κι εγω πρώτη φορα τον ευχάριστηθηκα τόσο σήμερα!!! Φτου φτου μην τον ματιάσω! Είχε πάθει υπέρ διέγερση όλη μέρα ίσως επειδη ήπια κανονικό καφε σήμερα ύστερα απο πολυ καιρο! Οδο για εξετάσεις εμένα μου γράφει κάθε μήνα γενικη αίματος σακχαρο ούρων κλπ κλπ. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι για την ισχιαλγία;

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά grace k chot!! έχω κάτι μέρες να γράψω γιατί έμπλεξα με τη δουλειά κι ετοιμάζω και τον πολιτικό γάμο !!! αγόρασα ένα ωραίο φόρεμα να φορέσω μούρλια!!!

όσο για εξετάσεις εγώ έχω να κάνω ουουουου πάρα πολλούς μήνες...εγώ στην αρχή είχα παέι σε μια γυναικολόγο που δεν μου γέμιζε το μάτι και όταν ήμουν στον 4ο μήνα αποφάσισα να την αλλάξω ....όταν πήγα λοιπόν στο γιατρό μου τον καινούργιο πλέον δεν μου ζήτησε εξετάσεις είδε τι είχα κάνει..το μόνο που μου ζήτησε ήταν για θυροειδή..τώρα που είμαι στον 6ο μου είπε να κάνω πάλι τα πάντα συν την καμπύλη σακχάρου!!! θα πάω την επόμενη εβδομάδα να την κάνω γιατί αυτή δεν έχω ρεπό καθημερινή !!!

κατά τα άλλα η γοργονίτσα μου κολυμπάει και κλωτσάει εκεί μέσα!!! σε λίγες μέρες έρχεται και ο μπαμπάς μας άντε γιατί όλο από το skype τον ακούμε και τον βλέπουμε...

διάβασα για τις β επιπέδου σας και βλέπω όλα είναι τέλεια !!! έτσι να κυλήσουν για όλες μας μέχρι το τέλος !!!

εγώ θα ευχηθώ Καλό χειμώνα!!! γιατί μου φαίνεται ότι αυτή η ευχή είναι πιό κοντά στο Δεκέμβρη.....:) φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα!!!! Φραουλίτσα με το καλο ο πολιτικός!!!!! Κι εγω πολυ χαίρομαι που αντιλαμβανόμαστε όλο και πιο πολυ τα μωρα μας και ναι ο Δεκέμβρης είναι κοντα!!! OΣο για τις εξετάσεις κάθε γιατρός έχει το δικο του σύστημα μάλλον !!

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυακια κ καλο μηνα να εχουμε , μιας κ χτες δεν μπορεσα να μπω καθολου!μακαρι το φθινοπωρο που ξεκινησε τυπικα να ειναι τοσο καλο οσο κ το καλοκαιρι μας κ συντομα να ερθει κ ο χειμωνας;););)

grace χρονια πολλα, πολυχρονη , με το καλο ο μπεμπης σας!!!!!!!

φραουλιτσα με το καλο ο γαμος σας

μαιρουλα παλι αυπνιες ε?καλε μονο εγω κοιμαμαι σαν βοδι???

πηρα απο τις εξετασεις μου θυροειδη κ αιματοκριτη μονο αυτα ηταν ετοιμα κ ο θυροειδης οκ, ο αιμακτοκριτης απο 31 ανεβηκε 35:shock::shock:, μαλλον το σιδηρο , οι φακες κ το μοσχαρι με βοηθησαν, βεβαια εχω να πω κ το εξης, μηπως το οτι ανεβαινει σημαινει οτι ο μπεμπης δεν τραβαει καλα τα απαραιτητα απο μενα κ τα παιρνω μονο εγω?:confused:

ο μπεμπης κανει αισθητη την παρουσια του ολο κ πιο πολυ κ χαιρομαι τοσοοοοοοοοοο πολυυυυ

λινακι αυτο με ταγαλα κ εγω το εχω σκεφτει, ευχομαι να εχω γαλα κ να θηλαζω αποκλειστικα τον μικρο

τωρα αυτο που λετε για την β θα σας ενημερωσω αυριο, αν ταλαιπωρηθηκα , αν τον ειδαμε καλα κ τα κλασικα

οι συσπασεις εμ τρομαζουν κ μενα πολυ, αλλα δεν εχω ιδεα πως μπορει να ειναι κ ετσι προσπαθω να μην το σκεφτομαι

σας φιλω ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Νενάκι όχι Καλέ!! Μια χαρα τραβάει ο μπέμπης τα συστατικά που χρειάζεται!!! Εγω όταν είχα πει στο γιατρο ότι δεν μπορω να φάω φρούτα με τίποτα μήπως να έπαιρνα κάποιο συμπλήρωμα για το παιδι μου είπε ότι τραβάει τα πάντα απο εμένα ρουφαει ότι υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας ακόμα και να μην τρώμε το μωρο θα μας αφήσει με τα κόκαλα! Που λέει ο λόγος δηλαδη!!!!

Άντε με το καλο η β επιπέδου αύριο!!! Πόσο σε ζηλεύω!!! Θα τον ευχαριστήθεις!!!!!!!

Ευχαριστω Νενακι για τις ευχες!!!:D:D

Και χρονια πολλα και στην georgia που εχει γενεθλια σημερα!!! Αν και την εχουμε χασει τελευταια!!!

Χαρα πως περάσατε;; Κάνατε κάτι ιδιαίτερο χτες;;

Γεωργία να τα εκατοστησεις!!

Χαρα πως περάσατε;; Κάνατε κάτι ιδιαίτερο χτες;;

Γεωργία να τα εκατοστησεις!!

Μπα, η μανα μου ηρθε κι η πεθερα μου και τσακισαμε κατι πιτσες!! Τιποτα ιδιαιτερο!

Το ωραιο ειναι οτι μου φερε η αδερφη μου τα προικια που της ειχα ωσει των κοριτσιων και μια τσαντα τζαμπο με μωρουδιακα αγοριστικα απο μια φιλη της που γεννησε τον χειμωνα και καθομαι και χαζευω ρουχαλακια, κουβερτουλες, σεντονακια...:D:D:D ΑΧ ΑΧ

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...