Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

εγω κοριτσια ειμαι μεσα αρκει να μπορω εκεινη την μερα πολυ ευχαριστως....πρεπει να να μας αμολυσουν ολες μαζι σε κανενα μαγαζι με βρεφικα...θα χαζεψουμε....αχαχα...κ εμεις κ οι πωλητριες....!!αχαχαχαχα!!ας μας προσεχει ο θεος κ η Παναγιτσα κ ολα τα αλλα να ειναι ενα παλιο κακο ονειρο papatrikos..(που λεει ο λογος γιατι φανταζομαι οτι εναι πολυ δυσκολο)λοιπον απο εμενα καλο μεσημερι κ καλο σκ κοριτσια....την κανωωωωωωωωωωωωω...!!φιλακια κ να μου ειστε ολες καλα....τι καλα δλδ ΤΕΛΕΙΑ...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!τι ομορφα νεα διαβαζωωω, χαιρομαι τοσο πολυ για τα νεα των μωρων μας!!

chot , grace κ μπαρμ, αγοραμανουλα κ εσυ πλεον , μπραβο στα αγορακια σας που ειναι πολυ πολυ καλα!!!!

χαρα μου μην αγχωνεσαι για την περιεδεση γιατι αν ηταν κατι ανησυχητικο στανατρ ο γιατρος θα σου ελεγε κατι θα ηταν επιφυλακτικος κ οχι τοσο καθυσηχαστικος!

αυτο με τα αγχη δυστυχως καμια μας δεν μπορει να τα αποβαλλει, αυτο που καταλαβα ειναι οτι κακως διαβαζουμε ιστοριες δεξια κ αριστερα, καλυτερα να εστιασουμε στο γεγονος οτι ολα πηγαν τελεια για την ωρα κ ακομα καλυτερα στο μελλον, τα μωρακια μας ηρθαν κ θα μεινουν γερα κ τελειομηνα , μεχρι να τα παρουμε αγκαλιτσα!ο θεος κ η παναγιτσα ειναι μαζι τους!!!!!!!

παπατρικος μου με γεια τα ρουχαλακια σας!!καλοφορετα στην μπεμπουλα σας!!!!

μαιρουλα αχ αυτες οι αυπνιες καλο μου, ευτυχως εχεις κ παρεα βραδυνη;)

κ εγω την β που θα την κανω δευτερα πρωτα ο θεος θα ειμαι 22β+2 οποτε δεν εισαι μοναχουλα!!!

καμια απο θεσσαλονικη δεν ειναι να κανονισουμε συναντηση κ εμεις?μοναχουλα ειμαι:rolleyes::rolleyes:

τωρα οσο αναφορα το χωρο, τα επιπλακια κ τα κλασικα, κ εγω προβληματιζομαι γενικοτερα, αλλα νομιζω στο τελος θα την βρουμε την ακρη :P:p:p

περιμενω με αγωνια την δευτερααααα, σημερα εκανα το κατεβατο της εξετασης μου κ περιμενω αποτελεσματα, αντε να δουμε που εφτασε ο αιματοκριτης απο 31..

σας φιλω γλυκααααα ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Να πουν τα κοριτσια που δουλευουν τι τους βολευει καλυτερα. Εγω ειμαι σπιτι οποτε μεχρι και 10 Σεπτεμβρη μπορω οποτε θελετε ..δεν βλεπω καμια προταση για το ποτε και το που

EDIJp1.png

Νενάκι η Δευτέρα έφτασε!!!!! Με το καλο αγάπη μου!! Τι ώρα θα πας;; Οι υπόλοιπες που την κάνατε τη β επιπεδου θυμηστε μου!! Επίσης DVD σας δώσανε γιατι στο ρεα δεν δίνουνε!!! Ότι ευχαριστήθω εκει δηλαδη!!

Τωρα είχε έρθει μια φίλη μου με ένα αγοράκι 4 μηνων, Αχ ήταν όμορφα να έχεις ένα μωρο στο σπίτι!! Σκεφτόμουν τι όμορφα που θα είναι όταν θα έχουμε και τον δικο μας!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Να πουν τα κοριτσια που δουλευουν τι τους βολευει καλυτερα. Εγω ειμαι σπιτι οποτε μεχρι και 10 Σεπτεμβρη μπορω οποτε θελετε ..δεν βλεπω καμια προταση για το ποτε και το που

Κι εγω μπορω να δροσίσει και λίγο, κάπου ίσως που να βολεύει μετρο!!! Βασικά που μένει και η καθεμιά. Εγω είμαι Χαϊδάρι!

Διαφημίσεις

Κι εγω μπορω να δροσίσει και λίγο, κάπου ίσως που να βολεύει μετρο!!! Βασικά που μένει και η καθεμιά. Εγω είμαι Χαϊδάρι!

Κι εγω θα προτιμούσα καπου που να βολεύει μετρο. Εγω μένω Καισαριανή

EDIJp1.png

Μόλις πήρα κι εγω τις εξετάσεις του μήνα... Λίγα λευκα αυξημενα, αιματοκρίτης 33 αιμοσφαιρίνη 11. Πφφφφ

Eπεσες κι εσυ ε? :( Κι εγω 31 αιματοκριτης και αιμοσφαιρινη 10, σε 1,5 μηνα επεσε 6 μοναδες ο αιματοκριτης μου..

EDIJp1.png

Eπεσες κι εσυ ε? :( Κι εγω 31 αιματοκριτης και αιμοσφαιρινη 10, σε 1,5 μηνα επεσε 6 μοναδες ο αιματοκριτης μου..

Και πόσο σίδηρο παίρνεις;; Εγω δυο legofer τη μέρα!

Και πόσο σίδηρο παίρνεις;; Εγω δυο legofer τη μέρα!

ετσι κι εμενα ακριβως το ιδιο(μονο που εγω παιρνω resoferon) μου ειπε και διατροφη 2 φορες την εβδομαδα μοσχαρι και αλλες 2 την μια σπανακι την αλλη φακες...

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

mairoula μου δευτερα στις 5 30 την εχω την β επιπεδου κ αγωνιω

τυχερουλες θα βρεθειτε κιολας:P:p:p:p

αχ κοριτσια κ εγω 31 ειχα πριν 1 μηνα, τωρα δεν ξερω τι θα δειξει η σημερινη μετρηση, λετε να επεσε?εγω 1 λεγκοφερν παιρνω την μερα κ ψιλοτρωω φακες κ μοσχαρακι θα μαθω δευτερα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Να έχουμε άλλον ένα υπέροχο μήνα με υγιη μωράκια!!! Σήμερα έχω να σας δηλώσω ότι δεν έχω κοιμηθει ούτε μια ώρα!!!!! Ω ναι έσπασα κάθε ρεκορ!!! Ώσπου σηκώθηκα γιατι η μέση μου κι η πλάτη μου με είχαν πεθάνει και πίνω το καφεδάκι μου στη βεράντα που έχει ωραία δροσια!!! Καλο μας μήνα!!!!!!!

Καλο μηνα και απο μενα και καλημερα!!

Συναντηση κανονιζετε....ζηλευω... μακαρι να μουν και εγω κοντα να ερθω!Θα εχει πλακα τοσες εγκυουλες μαζι!

Papatrikos ειπαμε οχι κακες σκεψεις, αυτη τη φορα θα πανε ολα τελεια να εισαι σιγουρη και θα παρεις αγκαλιτσα ενα μωρακι υπεροχο σε λιγους μηνες!

Grace και nena χαμηλος αιματοκριτης ....ενταξει λογικο καπως αλλα δεν θελουμε να πεφτει πολυ ξεκινηστε πολλες φακες και κοκκινο κρεας και οτι αλλο πει ο γιατρος..!

Mary πως την παλεψες ολο το βραδυ?Πω πω αυτο δεν το εχω παθει ακομα...Κοιτα να κοιμηθεις τουλαχιστον το μεσημερι να ξεκουραστεις...Τι να κανεις, υπομονη για το μωρακι σου...Α εγω dvd δεν πηρα στον β επιπεδου μονο πολλες φωτο!!Καλες ειναι και αυτες...Αναλογα μαλλον τι τακτικη ακολουθει ο γιατρος που τον κανει!

Κοριτσια δεν ξερω και εγω σημερα σηκωθηκα με αγχος πολυ...Ενω ολη τη βδομαδα το μωρο εκανε κολοτουμπες και το ενιωθα πρωι μεσημερι βραδυ απο τον υπερηχο και μετα μονο μια -δυο κλωτσιες και εχθες που ξαπλωσα ενιωθα σφιξιματα απο κατω σαν συσπασεις για μια -δυο ωρες.Προσπαθω να ακουσω το μικρο μου και δεν τον ακουω απο χθες βραδυ καθολου.Ο αντρας μου προσπαθει να με ηρεμησει οτι τρομαξε στον Β που τον ταλαιπωρησε ο γιατρος και γι αυτο ειναι πολυ υσηχο τωρα..Δε ξερω αγχονομαι αδικα μηπως?

wsUfp2.png

Αχ Chot μου πόσο σε καταλαβαίνω, είμαστε και στις ίδιες μέρες!! Κι εγω απο τις 7 με επιασε η προκοπη να φτιάξω τα ντουλάπια της κουζίνας που γινόταν χαμός κι ήμουν σε ένα διαρκές σκυψιμο σήκωμα και τώρα ξαπλώσα λίγο αλλα τίποτα!! Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τη μέρα είναι πολυ ησυχος απο το απόγευμα και μετα δίνει κυρίως σημάδια ζωής. Φάε κάτι και ένα Τετάρτο μετα ξαπλωσε θα δεις ότι κάνει κίνηση! Όσο για αυτό που ένιωσες νομίζω οι συσπάσεις λένε ότι κρατάνε λίγα λεπτά όχι ώρες! Ένιωσες πετρωμα και πόνους περιόδου ταυτόχρονα;;; Πάντως και εμένα τα βραδιά με πονάει η κοιλια μου χαμηλα. Ίσως για αυτο κυρίως δεν μπορω να κοιμηθω. Και τελικα είμαι όλη τη νύχτα με το μάτι ανοιχτό και ανάσκελα γιατι αλλιώς την πιεζω και πονάει. Ε και μετα απο το ανάσκελα αρχίζει πονάει μέση και πλάτη και παει λέγοντας. Μακάρι να μπορούσα μπρούμυτα αλλα δεν..... Υποφερω.

Καλημέρα κορίτσια!

Chot μου και εμένα μετά τη β-επιπέδου δεν έδινε και πολλά σημάδια ζωής. Ταλαιπωρούνται πολύ δεν ξέρω για σένα αλλά σε μένα κουνούσε συνέχεια το μωρό για να αλλάξει θέση και γενικά το κούρασε πολύ δεν το άφηνε να κοιμηθεί :? Και μετά έκανε 2-3 μέρες ξεκούρασης (Άντε να χτυπούσε κανα δυό φορές το 24ωρο.) και μετά μια χαρά ζωηρότατος όπως τον ξέρω!! Μην ανησυχείς. Και για τις συσπάσεις που λες ξάπλα και ηρεμία και θα φύγουν. Πρίν λίγες μέρες πήγα τη βαφτιστήρα μου (26 μηνών μπεμπάρα) για βόλτα και παίζαμε συνέχεια την σήκωνα πάνω μου και στο τέλος κουράστηκα τόσο πολύ που ένιωθα συσπάσεις για λίγες ώρες και τρόμαξα. Ξάπλωσα όμως και σιγά σιγά πέρασαν. Μην ανησυχείς!

Νένα: Μια χαρά η αιμοσφαιρίνη σου!! Μην ανησηχείς με καλή διατροφή και σίδηρο θα είσαι μια χαρά! Εγώ έχω 8 αιμοσφαιρίνη σκέψου και είμαι αισιόδοξη. :tongue:

Κορίτσια εγώ χθές πήγα για να δω για το δωμάτιο του μπέμπη! Πήρα 2-3 καταλόγους και τώρα κάνω την έρευνα μου.Είναι όλα τόσο ωραία και τόσο ακριβά ρε παιδί μου.... Πήγα και mothercare για να δω για ρουχαλάκια και αξεσουάρ. Νομίζω μέσα του Σεπτέμβρη θα πάω για παραγγελίες. Σήμερα σκέφτομαι να πάω και απο ΙΚΕΑ να δω τι παίζει και εκεί. Ήθελα να ρωτήσω κυρίως τις ήδη μανούλες...νομίζεται πως πρέπει να πάρω συσκευή άντλησης ; Έχω ένα γενικό άγχος αν θα θηλάζει το παιδί και θέλω οπωσδήποτε να παίρνει το δικό μου γάλα και οχι ξένο. Ποιες οι εμπειρίες σας; Και αν συμφωνείται για τη συσκευή άντλησης ηλεκτρική η χειροκίνητη; (Έχει μια τεράστια διαφορά στη τιμή)

Τέλος. Χθες μου έδινε κάτι απίστευτες κλωτσιές το αστεράκι μου. Η κοιλιά μου πεταγόταν σαν να ψηνόταν μέσα ποπ-κορν. Ήταν φοβερή εμπειρία γέλαγα μόνη μου σαν χαζή και δάκριζα (ο άντρας μου νομίζει πως έχω τρελαθεί τελείως). Ίσως να βοήθησε η κλασσική μουσική που άκουγα όλη μέρα χθες στο αμάξι για το μωρό. Του άρεσε φαίνεται και όταν ήρθαμε σπίτι και δεν ακούγαμε μουσική μου έλεγε "εε θέλω κ' άλλο!" :D:D:D:D:D

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...