Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

εγω σιγουρα θα ειμαι Γεναρη αν οχι Φλεβαρη γιατι μου δινει τελη Γεναρη ημερομηνια....χεχεχε....σας περασα ολες...εμενα μου εκλεισαν στις 20 εβδομαδες ακριβως την β επιπεδου....κ μου ειπε απο 20 μεχρι 24.....!!!οτι ημερομηνια μου εδωσε την πηρα εγω...χεχεχε..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σιγουρα θα ειμαι Γεναρη αν οχι Φλεβαρη γιατι μου δινει τελη Γεναρη ημερομηνια....χεχεχε....σας περασα ολες...εμενα μου εκλεισαν στις 20 εβδομαδες ακριβως την β επιπεδου....κ μου ειπε απο 20 μεχρι 24.....!!!οτι ημερομηνια μου εδωσε την πηρα εγω...χεχεχε..!!

Καλε ναι εσυ δεν λεμε να γεννησεις Δεκέμβρη ειναι πολυ νωρις!! χιχιχι! αντε με το καλό και οι β επιπέδου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γερα μωρ΄κια πάνω απο όλα!!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Νομίζω ότι κατέχω το ρεκόρ αυπνιας αφου δεν έχω κοιμηθει ακόμα απο χτες το βράδυ!!!! Θα προσπαθήσω τώρα αν και δεν το βλεπω!!! Καληνύχτα σας!!

καλημερα κοριτσια!!

Δεν καταφερα να μπω χθες αλλα θα τα πω σημερα μαζεμενα....χι..χι!Καναμε τον β και ο μικρος ειναι μια χαρα,450 γρ!Καναμε πολλες μετρησεις μονο φατσα δεν ειδαμε καλα γιατι ειχε χερακια μπροστα και δεν τα κατεβαζε με τιποτα..ο γιατρος ειπε οτι σκεφτετε πολυ μαλλον και κραταει το κεφαλι του :) !

Grace και barboula μια χαρα και τα δικα σας ,μεγαλωνουν γρηγορα ε?

Mary ελπιζω να καταφερες να κοιμηθεις...Σε καταλαβαινω γιατι και εγω σπανια κοιμανε ολο το βραδυ πλεον!

Με το καλο και οι υπολοιπες β επιπεδου τωρα κοριτσια,θα ξετρελαθητε,εγω τον ευχαριστηθηκα οσο σε κανενα αλλο υπερηχο!!Απο τη χαρα μου πηγαμε και σηκωσαμε το τζαμπο....Πηραμε καποια φορμακια δηλαδη και κατι σεντονακια!Πηραμε φορμακια βελουτε και οχι βαμβακερα αλλα τωρα σκεφτομαι επειδη στα νοσοκομεια εχει πολυ ζεστη μηπως θα σκασει το μωρο με τα βελουτε?

Οσο για την καλαθουνα εγω δεν θελω να παρω για μαθει να κοιματε στην κουνια αμεσως,αλλα οση ωρα ειναι ξυπνιος κανει να παρω ρηλαξ να τον βαζω εκει ?Αχ μπερδευομαι με αυτα και δεν θελω να παρω και πραγματα που θα μας ειναι αχρηστα στο τελος!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα....τι κανουμε???εγω απο χθες πολυ καλυτερα μετα απο τριψιμο του αμορε στην μεση κ στον αυχενα...κ σηεμρα ηρθα δουλεια...κ απο δευτερα δουλεια διπλα απο το σπιτι,,,,χεχεχε!!!ετοιμαζουν βεβαια βαρβατες απολυσεις αλλα ευτυχως λογω εγκυμοσυνης δεν κινδυνευουμε...!!ουφφφ..!!αλλα κινδυνευουν δυστυχως πολλοι αλλοι....για αλλη μια φορα...!!σημερα το μεσημερι εχει αναχωρηση για Κορινθο να δουμε τα πεθερικα κ να παρουμε κ το σκυλακι μας πισω...!!κ θα μας εχει ετοιμασει ψαρακι,χορταρακια κ πατατες τηγανιτες....!!μιαμ μιαμ...απο τωρα το σκεφτομαι...!!!αυπνιες εε??εμενα ευτυχως ακομα οι υπνηλιες καλα κρατουν.....τωρα που δροσισε κ δεν αναβουμε κ κλιματισμο το απολαμβανω καλυτερα...!!ειναι καμια εδω???????

chot μια χαρα τελεια τα νεα σου κ εσενα με το μωρακι σου....!!!ολα καλα σε ολες θα πανεεεεεεεεε!!!!!

Jr39p2.png

Λοιπον μολις διαβασα αυτο..κι ησυχασα :

Μύθοι:

1) Το μωρό θα πνιγεί.

Το μωρό ΔΕΝ αναπνέει στην μήτρα (αν ανέπνεε θα πνιγόταν έτσι και αλλιώς μέσα στα υγρά του) και άρα ΔΕΝ μπορεί να πνιγεί.

2) Η συμπίεση του λώρου δημιουργεί πρόβλημα στην τροφοδοσία αίματος.

Το εξωτερικό περίβλημα του λώρου είναι από ένα είδος ελαστικού gel που προστατεύει τα αγγεία του από συμπιέσεις.

3) Το μωρό θα δυσκολευτεί να κατέβει στον τοκετό.

Ίσως, αλλά με υπομονή μπορεί να γίνει κολπικός τοκετός.

4) Οι παλμοί του μωρού δεν είναι καλοί στον τοκετό.

Και αυτό είναι παροδικό και με υπομονή μπορεί να προχωρήσει ο κολπικός τοκετός.

Η μόνη περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα είναι αν ο λώρος έχει κόμπο (πράγμα ευτυχώς σπάνιο). Όμως αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και όταν ο λώρος είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση με περιτύλιξη. Είναι κάτι που συνήθως δεν διαγιγνώσκεται και το βλέπουμε ΜΕΤΑ τον τοκετό.

Αχ Grace μου πλέον αυτός είναι ο εφιάλτης μου κι εμένα. Στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα διαβάσει την ιστορία μιας κοπέλας σχετικά με τον κόμπο και είχα φρικάρει. Είχα ρωτήσει τον εμβρυολόγο στη αυχενική και μου είχε πει μην ανησυχείς για τον λώρο ακόμα. Είναι πολύ νωρίς. Όντως ο μόνος κίνδυνος είναι ο κόμπος που είναι πολύ σπάνιο. Το να έχει τυλιχτεί το μωρό δεν έχει κίνδυνο αφού το παρακολουθεί ο γιατρός. Έχω τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που το μωρό είχε γίνει κοκορέτσι και βγήκε θηρίο.:P:p

Chot μπράβο στον μπεμπαρο σου. Ησύχασες λοιπόν κι εσύ. Άντε με το καλό τα υπόλοιπα κορίτσια!!

Zophie ο Β επιπέδου μπορεί να γίνει και μέχρι την 40 εβδομάδα θεωρητικά. Λενε μέχρι την 24η γιατί ο νόμος μέχρι τότε σου επιτρέπει να γίνει διακοπή αν κάτι δεν παει καλά. Μακριά από όλες μας....

Μπαρμπουλα αγορακι μαλλον ε? Τι εγιε βρε κοριτσια που θα βρητε νυφες??

Μαιρουλα υπομονή κοριτσάκι μου. Έχεις μέσα σου το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Δεν αξίζει τίποτα και κανείς για να χαλάς τη ζαχαρένια τη δική σου και του μωρού σου.:tongue::tongue:

Τσούπρες δεν άντεξα.... πήγα χθες στο prenatal που έχει εκπτώσεις 80% για δωράκια και με τα χίλια ζόρια πήρα μόνο ένα χοντρό ολόσωμο φαρμάκι στη μπεμπούλα μου σαν μπουφάν κι ένα σκουφάκι ανοιξιάτικο χίπικο από βελονάκι. Με τα χίλια ζόρια μόνο αυτά γιατί αλλιώς με τον άντρα μου ήμασταν ικανοί να κατεβάσουμε όλο το μαγαζί... αλλά οποίος καεί απ'το χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Από μέσα μου σκεφτόμουν αχ Παναγίτσα μου κάνε να μην μείνουν στη σακούλα και αυτά...:(

Πάντως έχει και ρούχα εγκυμοσύνης με 5 ευρω.

Είπαμε θετική σκέψη και όλα καλά για όλες τις μανούλες....:rolleyes::rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Σοφούλα είμαι 25+3ημ. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή με τις φρυγανιές. Δεν φαίνεται να βοηθάει τίποτα όμως :|

maryy: σχετικά με τη δουλειά θα πρέπει να αντέξεις δυστυχώς είναι δύσκολοι καιροί. Για το καλό των μωρών μας και την καλή τους διαβίωση πρέπει να δουλεύουμε και οι 2 οι γονείς. Μπορείς όμως να ζητήσεις πιο εύκολο ωράριο. Εγώ αυτό έκανα και έχουν κατεβάσει ήδη μούτρα. Αλλά δεν με νοιάζει. Το μωρό μας πανω απ' όλα... Αυτό με το μωρό που σε χτυπάει δεν είναι ανησυχητικό γιατί και μένα με κτυπάει αλλά ο γιατρός είπε χθες που το κοίταξε οτι είναι οκ. Καλού κακού όμως να το πεις στο γιατρό σου να δει τη θέση του μωρού. Δεν είναι συσπάσεις καλέ!

grace3: Πολύ καλά τα νέα σου κοπέλα μου! Και μια χαρά το βάρος του μικρού :P Μην ανησυχείς για την περίδεση αν ήταν κάτι επικίνδυνο θα το έψαχνε περισσότερο ο γιατρός!

barboula: Και εσένα τέλεια τα νέακια με το μπεμπάκι σου! Και εσύ αγορομάνα λοιπόν. Δεν πειράζει λένε πως τα αγόρια έχουν αδυναμία στην μαμά επομένως είμαστε πολύ τυχερές :tongue: Τυχερή είσαι που γεννάς Γεννάρη θα έχεις να ακούσεις εμπειρίες απο εμάς ουυυυ!! :D

chot: και εμένα με προβληματίζει ιδιαίτερα ο εξοπλισμός που θα βολέψει τελικά. Και εγώ λέω να τον βάλω κατευθείαν σε κούνια μιας και η κούνια θα είναι ούτως η άλλως στο δωμάτιο μας. Απλά θα πάρω αυτά τα μαξιλαράκια που το κρατάνε γιατί το μωρό σε μια τεράστια κούνια θα νιώθει ανασφάλεια νομίζω. Εγώ λέω να πάρω ριλάξ για όταν το έχω μαζί μου στη κουζίνα. Απ' αυτά που κουνιούνται και έχουν μουσική να το κοιμίζει κιόλας. Α! και σίγουρα θα πάρω sling το σκέφτηκα πολύ και διχάστηκα μεταξύ μάρσιπο και sling αλλά μου αρέσει πολύ να έχεις το παιδάκι αγκαλίτσα και να έχεις και τα χέρια σου ελεύθερα και βολεύει πολύ στο θηλασμό.

http://www.youtube.com/watch?v=WcZm-4uxV4I --> σχετικό βίντεο

oYNBp2.png

ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΑΧΑΧΑΧΑ!!

linaki ναι θα εχω μαθει απο εσας θα εχω εκπαιδευτει κ αλλο με το βαφτηστηρι.......κ εγω για sling σκεφτομαι περισσοτερο...βεβαια η κουμπαρα μου που πηρε μαρσιπο το χρησιμοποιησε πολυ λιγο....τωρα αν θα το χρησιμοποιησει στο μελλον δεν ξερω...!!!

papatrikos μεγια τα ρουχαλακια.....κ εγω μετα την β επιπεδου ειπα θα παρω ενα πραγματακι να εχω...ασε που οι γιαγιαδες βιαζονται να πλεξουν....η προγιαγια να δειτε.....

Jr39p2.png

αχ κοριτσια οτι και να σας πω για εξοπλισμο βλακεια θα ναι. Γιατι εμενα μπορει κατι να με βολευει εσας ομως οχι... παραδειγμα εγω δεν πηρα καλαθακι για την μεγαλη την ειχα κατευθειαν κουνια, στην μικρη πηρα γτ κοιμοταν η μεγαλη στην κουνια. Η μεγαλη δεν ηθελε ριλαξ η μικρη το ξεσκισε, η μεγαλη εμπαινε στο μαρσιπο η μικρη οχι τοσο. Η αδερφη μου ειχε μει-ται και το καταβολευτηκε και ειπε θα μου το δωσει, εχω και μαρσιπο και βλεπουμε...θα δειτε στην πορεια κοριτσαρες μου γλυκιες :D:D

Λοιπον τι θα γινει θα κανονισουμε καμια μαμαδοσυναντηση σιγα-σιγα???

Για να ακουω προτασεις...:P:p

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Ξανά γεια σας. Κατάφερα να κοιμηθω ένα τρίωρο 7-10... Τουλάχιστον όλη νύχτα είχα το μπεμπούλη να μου κάνει παρέα με χτυπήματακια... Σαν να μου λέει μάνα είμαι κι εγω ξυπνιος!!!

Chot μου παιδάρος κι ο δικός σου συγχαρητηρια! Όσο για τη καλαθούνα εμένα θα μου δώσουν πχ αλλα πολλές ξαδερφες μου χρησιμοποιούσαν και ρελαξ αλλα κυρίως αυτο το κάθισματάκι αυτοκινήτου όταν πχ είμαστε στο σαλόνι η στην κουζίνα! Πιστεύω ότι θα δούμε στη πορεία τι μας βολεύει!

Papatrikos μου νιώθω τα αγχη σου γιατι κι εγω με αυτα ξυπνάω και κοιμάμαι καθημερινά όμως πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά αλλιώς δεν βγαίνει!! Όλες λίγο πολυ είχαμε κάποιες ατυχίες στο παρελθόν όμως αυτη τη φορα όλα θα πάνε καλά!!! Θες να μας πεις τι ακριβώς είχε συμβεί για να έχουμε το νου μας;

Μεγια σε όλες τα καινουρια ρουχαλάκια εγω νομίζω αυτα θα τα πάρω στο τέλος! Αληθεια το prenatal έχει 80% εκπτώσεις η κατάλαβα λάθος;;

Λίνακι και μειωμένο ωράριο να ζητήσω αργότερα που θα το δικαιούμαι δεν παίζει να φεύγω πριν το 10ωρο.. Αλλα έχουμε καιρο..

Papatrikos μου νιώθω τα αγχη σου γιατι κι εγω με αυτα ξυπνάω και κοιμάμαι καθημερινά όμως πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά αλλιώς δεν βγαίνει!! Όλες λίγο πολυ είχαμε κάποιες ατυχίες στο παρελθόν όμως αυτη τη φορα όλα θα πάνε καλά!!! Θες να μας πεις τι ακριβώς είχε συμβεί για να έχουμε το νου μας;

Μεγια σε όλες τα καινουρια ρουχαλάκια εγω νομίζω αυτα θα τα πάρω στο τέλος! Αληθεια το prenatal έχει 80% εκπτώσεις η κατάλαβα λάθος;;

Μαιρούλα ειλικρινά αν ήταν κάτι που εχει νοημα να το πω, θα το έλεγα. Αυτό που συνέβη σε μένα είναι αρκετά σπάνιο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναφέρω τώρα. Όταν γεννήσουμε οοοολεες με το καλό θα πω σε όσες θέλουν να κουφαθούν για να έχετε στο μυαλό σας ότι υπάρχει και αυτή η περίπτωση...λες και δεν έχουμε αρκετά ήδη...

Έχει να κάνει και με τον προηγούμενο γιατρό που είχα σε μεγάλο βαθμό αλλά και με μια σπάνια περίπτωση. Συνδυασμός δηλαδή πολλών πραγμάτων. Άσε και αν ψάξεις λίγο θα βρεις ένα σωρό ιστορίες που δεν φαντάζεσαι και θα σε τρελάνουν από αγωνιά. Γι αυτό είμαι της γνώμης να μην πολυψάχνουμε στο ιντερνετ γιατί θα τα παίξουμε από αυτά που διαβάζουμε. Όλα καλά θα είναι για όλες μας το πιστεύω!!

Το prenatal έχει 80% έκπτωση. Ειδικά αυτό στα Βριλήσσια για όσες βολεύει θα έχει μέχρι 15 Σεπτέμβρη!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Ενταξει papatrikos μου δεν θέλω να στα θυμίζω. Ο Θεός να φυλάει γενικότερα!! Ασε γιατι έχω διαβάσει ότι κουλη περίπτωση μπορείς να φανταστείς στο Ίντερνετ και ενω ξέρω ότι κάνει κακό αλλα... Η Παναγίτσα να έχει υπό τη σκέπη της τα μωράκια μας κι όλα τα μωράκια του κόσμου!!

Ενταξει papatrikos μου δεν θέλω να στα θυμίζω. Ο Θεός να φυλάει γενικότερα!! Ασε γιατι έχω διαβάσει ότι κουλη περίπτωση μπορείς να φανταστείς στο Ίντερνετ και ενω ξέρω ότι κάνει κακό αλλα... Η Παναγίτσα να έχει υπό τη σκέπη της τα μωράκια μας κι όλα τα μωράκια του κόσμου!!

Έτσι ακριβώς!!

Λοιπόν κοριτσάρες άντε δηλώστε συμμετοχή για συνάντηση!!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...