Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

μαιρουλα θα ερθει κ η δευτερα με το καλο κ η αλλη τριτη κ φυσικκα ολες οι β θα ειναι αψογες!!!!

μην αγωνεσαι αν ηταν συσπασεις θα ειχες κ αλλα σημαδια μαιρουλα, απλως ο μπεμπης βολευεται εκει χαμηλα, αλλα αν θελεις οταν πας στον γιατρο σου ρωτα τον για αν ηρεμησεις

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρουλα θα ερθει κ η δευτερα με το καλο κ η αλλη τριτη κ φυσικκα ολες οι β θα ειναι αψογες!!!!

μην αγωνεσαι αν ηταν συσπασεις θα ειχες κ αλλα σημαδια μαιρουλα, απλως ο μπεμπης βολευεται εκει χαμηλα, αλλα αν θελεις οταν πας στον γιατρο σου ρωτα τον για αν ηρεμησεις

Κι εγω έτσι πιστεύω ότι θα πονουσα γενικότερα σε συνδυασμό με τα Τακ Τακ!! Επόμενο ραντεβου με το γιατρο μου 1 Οκτώβρη!! Έχουμε ένα μήνα φουλ!! Απλα μεσολαβεί η β επιπέδου ευτυχώς!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Κοριτσαρες γυρισαμε κι εμεις!! Μια χαρα τα νεα μας!!! Ο τραχηλος πολυ καλα, προφανως απεδωσε η ξεκουραση και τα φαρμακα, ο μπεμπουλης σε 10 μερες πηρε κι αλλα 80γρ. κι ειναι πλεον 543γρ!!! Περασαμε το μισο κιλο δλδ, χιχιχιχι!!!

Μας εκανε κι ενα β-επιπεδου ξανα (στο ιατρειο του) και ξαναειδαμε μουτρακι 4D και μας το εγραψε και στο dvd !!!! Μου αυξησε τον σιδηρο γτ μου χει πεσει 6 μοναδες σε 1,5 μηνα και μου ελαττωσε τα φαρμακα :P !!

Τα υπολοιπα κοριτσια δεν γυρισαν ακομα???

EDIJp1.png

Και εγώ δεν έχω καταλάβει πως είναι οι συσπάσεις. 'Έχω σκάσει, διότι εάν έχω και δεν τις καταλαβαίνω?Ή αν δεν δίνω στον γιατρό μου να καταλάβει ότι έχω συσπάσεις? Υπάρχει κανένα μηχάνημα που να τις ανιχνεύει? :(

imQRp2.png

Κοριτσαρες γυρισαμε κι εμεις!! Μια χαρα τα νεα μας!!! Ο τραχηλος πολυ καλα, προφανως απεδωσε η ξεκουραση και τα φαρμακα, ο μπεμπουλης σε 10 μερες πηρε κι αλλα 80γρ. κι ειναι πλεον 543γρ!!! Περασαμε το μισο κιλο δλδ, χιχιχιχι!!!

Μας εκανε κι ενα β-επιπεδου ξανα (στο ιατρειο του) και ξαναειδαμε μουτρακι 4D και μας το εγραψε και στο dvd !!!! Μου αυξησε τον σιδηρο γτ μου χει πεσει 6 μοναδες σε 1,5 μηνα και μου ελαττωσε τα φαρμακα :P !!

Τα υπολοιπα κοριτσια δεν γυρισαν ακομα???

Μπράβο Grace τέλεια. Κλαψ εγώ δεν έχω ούτε 1 φώτο 4D. Τι άλλα φάρμακα έπαιρνες?

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Παιρνω τα yutopar για τις συσπασεις. Α! Μου εκανε και μια αλλη εξεταση Doppler λεγεται και βλεπει την ροη του αιματος στον ομφαλιο λωρο. Μου ειπε οτι εχει μια ελαφρια περιδεση αλλα δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο λεει..εγω να σας πω ψιλοανυσηχω μακαρι να ξεμπλεχτει και να μηνειναι τπτ.. :?

EDIJp1.png

Grace μου μια χαρα ο άντρας μας μπράβο!! Ρε συ στη χρέωσε παραπάνω την εξέταση Doppler γιατι εγω θα τη κάνω κάπου στον 7ο στο ρεα και κοστίζει κανά 80αρι!!! Για την περιδεση για να σου είπε ο γιατρός μην ανυσηχείς έτσι θα ναι! ΄ποτε θα ξανάπας τώρα;;

Αχ happybear μου κι εγω τρέμω μην έχω συσπάσεις και δεν τις καταλαβαίνω!! Κι όχι τίποτα άλλο ούτε μαγνήσιο δεν μου έχει δώσει!! Τώρα ας πούμε η κοιλια μου είναι τσίτα!!

Λοιπον μολις διαβασα αυτο..κι ησυχασα :

Μύθοι:

1) Το μωρό θα πνιγεί.

Το μωρό ΔΕΝ αναπνέει στην μήτρα (αν ανέπνεε θα πνιγόταν έτσι και αλλιώς μέσα στα υγρά του) και άρα ΔΕΝ μπορεί να πνιγεί.

2) Η συμπίεση του λώρου δημιουργεί πρόβλημα στην τροφοδοσία αίματος.

Το εξωτερικό περίβλημα του λώρου είναι από ένα είδος ελαστικού gel που προστατεύει τα αγγεία του από συμπιέσεις.

3) Το μωρό θα δυσκολευτεί να κατέβει στον τοκετό.

Ίσως, αλλά με υπομονή μπορεί να γίνει κολπικός τοκετός.

4) Οι παλμοί του μωρού δεν είναι καλοί στον τοκετό.

Και αυτό είναι παροδικό και με υπομονή μπορεί να προχωρήσει ο κολπικός τοκετός.

Η μόνη περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα είναι αν ο λώρος έχει κόμπο (πράγμα ευτυχώς σπάνιο). Όμως αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και όταν ο λώρος είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση με περιτύλιξη. Είναι κάτι που συνήθως δεν διαγιγνώσκεται και το βλέπουμε ΜΕΤΑ τον τοκετό.

Οχι Mary κοριτσι δεν μου την χρεωσε εξτρα, αλλα εχει και μηχανημα σαν αυτο που κανουμε την β-επιπεδου. Παντως μην σκας για τις συσπασεις, αν ειχες θα ποναγες οποτε θα το καταλαβαινες κιολας, ετσι κι αλλιως ολες κανουμε καποιες ανωδυνες συσπασεις οι οποιες λεγονται Braxton-hicks για οσες δεν γνωριζουν διαβαστε αυτο:

http://www.123baby.me/braxton_hicks.html

Για να μην σας βλεπω και μου ανυσηχειτε κουκλες μου :D:D:D

EDIJp1.png

καλησπερα κοριτσακιααααααααααα....!!!

γυρισαμε κ εμεις...οι εξετασεις μας ολες καλες!!δεν χρειαζεται να πινω 3 σιδηρο την μερα...παραμενουμε στα 2.....το χαζεψαμε το μωρακι μας που εκανε τουμπες ολη την ωρα.....κλεισαμε για β επιπεδου στις 14 Σεπτεμβρη 3.30 το μεσημερι....

κατα 90%μαλλον αγοραρο θα εχω κ εγω.....!!θα παιζει μπαλιτσα μαζι με τον βαφτησιμιο οπως οι μπαμπαδες τους παρεουλα....χεχεχε..!!λαθος ενστικτο ειχα μαλλον....χεχεχε..!!ολα καλα παντως....το ζυγισαμε κιολας....222 γραμμαρια το σκατουλακι μας κ οι παλμοι 148.....ολα τελεια λεει ο γιατρος...κ οικονομησαμε κ αλλες 4 φωτο...προφιλ...χερακια...ολα για ολα...!!τελεια μια χαρουλα παντως ολα καλα...!κ επισης ενα ευχαριστο απο Δευτερα μεταφερεται παλι η δουλεια μου σε αλλο κτιριο 10 λεπτα με τα ποδια απο εκει που μενουμε τωρα....!!χεχεχε...κ το ειχα αγχος...!!:D:D:D

χαιρομαι που οοοοολα ειναι καλα με ολες...!

του ειπα κ του γιατρου οτι το νιωθω...κ μου λεει ωραια μια χαρα...του ειπα δεν ειναι κλωτσες...ειναι ανεπαισθητα αυτα που νιωθω κ μου λεει μια χαρα..εισαι απο τις τυχερες ....!!!

Jr39p2.png

Grace μου είδες;; Ησυχασες! Σε ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες για τις συσπάσεις!! Μπαρμπουλα με το καλο ο αγόραρος!!! Θα κανεις τη β επιπεδου δυο μέρες μετα απο μένα!! Θα είμαστε κοντα κοντα!!! Εντωμεταξυ όλες την κάνατε στις 21 εβδομαδες περίπου Καλέ μόνο εμένα με στέλνει στις 23!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακιααααααααααα....!!!

γυρισαμε κ εμεις...οι εξετασεις μας ολες καλες!!δεν χρειαζεται να πινω 3 σιδηρο την μερα...παραμενουμε στα 2.....το χαζεψαμε το μωρακι μας που εκανε τουμπες ολη την ωρα.....κλεισαμε για β επιπεδου στις 14 Σεπτεμβρη 3.30 το μεσημερι....

κατα 90%μαλλον αγοραρο θα εχω κ εγω.....!!θα παιζει μπαλιτσα μαζι με τον βαφτησιμιο οπως οι μπαμπαδες τους παρεουλα....χεχεχε..!!λαθος ενστικτο ειχα μαλλον....χεχεχε..!!ολα καλα παντως....το ζυγισαμε κιολας....222 γραμμαρια το σκατουλακι μας κ οι παλμοι 148.....ολα τελεια λεει ο γιατρος...κ οικονομησαμε κ αλλες 4 φωτο...προφιλ...χερακια...ολα για ολα...!!τελεια μια χαρουλα παντως ολα καλα...!κ επισης ενα ευχαριστο απο Δευτερα μεταφερεται παλι η δουλεια μου σε αλλο κτιριο 10 λεπτα με τα ποδια απο εκει που μενουμε τωρα....!!χεχεχε...κ το ειχα αγχος...!!:D:D:D

χαιρομαι που οοοοολα ειναι καλα με ολες...!

του ειπα κ του γιατρου οτι το νιωθω...κ μου λεει ωραια μια χαρα...του ειπα δεν ειναι κλωτσες...ειναι ανεπαισθητα αυτα που νιωθω κ μου λεει μια χαρα..εισαι απο τις τυχερες ....!!!

Τελεια!!!!!!!! Αχ αγοροδεκεμβρης ο φετινος ε???χχαχααα

Να σε ρωτησω ποσο αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη εχεις τωρα? Ετσι απο περιεργεια..:tongue:

EDIJp1.png

εγω ειμαι Γεναρηηηηηηηηηηη.....αιματοκριτης σε σχεση με τον προηγουμενο εχει πεσει στο 34 κ αιμοσφαιρινη στο 11.5 αλλα λεει οτι για 2 τριμηνο εγκυμοσυνης ειναι τελειαααααααα!!!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα :)

Εγώ έκανα τον β΄ επιπέδου στην 23η εβδομάδα, ήμουν δλδ 22 εβδομάδες και κάτι μέρες. Διάβασα ότι γίνεται μέχρι και την 24η εβδομάδα!

Χαχαχα!! Τουλάχιστον δεν θα είμαι η μόνη!!! Ευχαριστω zophie!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...