Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Λινακι παιδαρος ο μπεμπης ε??? Ποποπο!!! ΔΕν πειραζει αξιζε η ταλαιπωρια ;)

Βρε Μαιρη...χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα ειπαμε οντως επιστημονικη φαντασια τα ονειρα σου!! Κι εγω χω δει κατι κουλα ονειρα παντως..δεν εισαι η μονη..πχ οτι γεννησα λεει και το μωρο ηταν πολυ μικρο και μου το δωσαν να το θηλασω και μολις θηλασε λεει τ αφησα λιγο, κι ετσι γυμνουλι που ηταν παγωσε και κοκκαλωσε και προσπαθουσα να το ζωντανεψω και τι αλλα να σου λεω...Ειπαμε δεν εισαι μονη :tongue::tongue::tongue:

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχετικά με τις εβδομάδες... και εγώ μπερδεύομαι τώρα είμαι στον 6ο αλλά δεν είμαι 6 μηνών είμαι 5 και 3 εβδομάδων.. όταν κλείσω τον 6ο θα είμαι 6. Γίνεται ένα μπέρδεμα εντάξει. Και όταν κλείσω τον 6ο θα είμαι στο 7ο αλλά δεν θα είμαι 7!! (Παρεμπιπτόντως ο 6ος έχει 5 εβδομάδες επομένως σε 2 εβδομάδες θα τον κλείσω και θα μπω στο 7ο) Μπερδεμαααα... Άρα Μπαρμπούλα μου και εσύ είσαι στο 5ο δεν είσαι 5. Όταν κλείσεις τον 5ο (στην 21 εβδομάδα ) θα μπείς στον 6ο και θα είσαι επισήμως 5 μηνών. Καταλάβατε σας μπέρδεψα τελείως;

oYNBp2.png

μαιρουλα καλε τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπεις?χ!χ!χ!με την μερεντα την σοκολατα κ τα γλυκα αντιδραει κ ο δικος μου ο μπεμπης :P

εγω οσα ονειρα εχω δει ειναι απλα, οτι γεννησα κ τα κλασικα!μονο σημερα ειδα κ καλα οτι ειχα σαν περιοδο?σαν αν γεννουσα ουτε κ θυμαμαι..

λινακι μου μια χαρα ο μπεμπακος σας!!!τωρα για την ταλαιπωρια που περασες τι να πω..αξιζε παντως μιας κ σε ειδε τελικα ο γιατρος σου κ φυσικα ειναι κ ο μπεμπης τελειος!!

αρχισαν κ οι καουρες ε?βγαζει μαλλακια ο μπεμπακος σας;);) υπομονη κ μακαρι τα χαπακια να σε βοηθησουν

μπαρμπ μην αγχωνεσαι με τους μηνες, εμενα ο ντοκ με ειπε να μετραω εβδομαδες κ να μην μπω στο τρυπακι με τους μηνες, γιατι ειναι μεγαλο μπερδεμα οπως λεει κ η λινα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Λινάκι συγχαρητηρια!!! Παιδάρος ο μπέμπαρος!!! Φτου φτου!! Τώρα θα τρως κλωτσιες και θα τις καταλαβαίνεις για τα καλά έτσι δεν είναι; Χαλάλι κι η ταλαιπωρία αρκει να είναι γερα!!

Μπαρμπουλα όπως τα λέει το Λινάκι είναι αυτο προσπαθούσα να σου εξηγήσω κι εγω!! Μπαίνεις στον 5ο (εδω συμφωνουμε) άρα είσαι 4 ακριβώς όχι 5!!! Εγω την άλλη βδομάδα μπαίνω στον 6ο άρα θα είμαι 5 ακριβώς!! Κατάλαβες;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα :)

Αυτές οι εβδομάδες και μήνες είναι όπως και τα χρόνια μας! Δεν λέμε ότι τώρα ας πούμε έκλεισα τα 35 και μπήκα στα 36; Δεν είναι ακόμη 36, αλλά άρχισα να ζω το 36ο έτος της ζωής μου! Είμαι ας πούμε 35 και 1 μέρα κτλ! Σύμφωνοι;

Εγώ πάλι, με την δροσιά πλέον που έχει βγάλει, γιατί περί δροσιάς πρόκειται μετά από τέτοιες ζέστες που ούτε και θέλω να τις θυμάμαι .. κοιμάμαι μια χαρά! Όνειρα βλέπω διάφορα κατά καιρούς .. και ίσως και επιστημονικής φαντασίας .. αλλά ευτυχώς όχι κάτι με τον μπέμπη μου! Νομίζω ότι θα φρίκαρα!!

Φθινόπωρο! Σε περιμένουμε!

Linaki .. μεγάλο που είναι το μωρό σου πια! Αλήθεια, σκουντάει τώρα δυνατά; Μένει περισσότερη ώρα ξύπνιο;

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι κορίτσια!

Εγώ πήγα στο γιατρό. Βασικά επειδή πάω σε Δημόσιο Νοσοκομείο συνήθως μας βλέπει όποιος γιατρός είναι καθήκον. Αλλά επειδή δουλεύει η μαμά μου εκεί μιλάει με τους γιατρούς και μου λέει πότε να πάω και ποιός γιατρός θα είναι εκεί. Και είχε μιλήσει με μια γιατρό τη Δευτέρα και της είπε να πάω Πέμπτη στις 8 και θα με έβλεπε αμέσως και δεν θα καθυστερούσα καθόλου (γιατί Πέμπτη και Δευτέρα είναι οι μέρες για εγκυμονούσες και γίνεται ο χαμός βλέπουν 100 έγκυες κάθε φορά). Πήγα και εγώ ήσυχη πως δεν θα αργήσω για τι δουλειά και τελικά η βλαμμένη η γιατρός δεν ήταν καν καθήκον και έπρεπε να περιμένω 3 ώρες για να μπορέσει ο γιατρός να με δει. Τα πήρα δεν φαντάζεστε πόσο.... 11 η ώρα ήρθα δουλειά με αργοπορία μιας ώρας και την άκουσα και απο το αφεντικό που δεν τον είχα προειδοποιήσει.... Ευτυχώς τελικά με είδε ο γιατρός που με βλέπει πάντα και τον οποίο αγαπώ πολύ και έτσι κάπως ηρέμησα. Κατα τα άλλα καλά ο μπέμπαρος μου έχει γίνει θηρίο 800 γρ. σχεδόν!!!! Κοντεύουμε στο κιλό ... Και γύρναγε λίγο πλάτη δεν είδαμε προφίλ αλλά δεν πειράζει με φτάνει που είναι καλά!! Ο πλακούντας είναι λίγο χαμηλά θα πρέπει να το ξαναδούμε.

Κατα τ' άλλα υποφέρω απο καούρες απο χθες άρχισαν επίσημα και δεν έχουν σταματήσει λεπτό... Μου έδωσε κάτι χαπάκια να παίρνω και σιροπάκι (μαλοξ νομίζω). Ελπίζω να βοηθήσουν γιατί έχω τρελαθεί. Όσες απο εσάς έχετε καούρες σας χτυπάνε και πίσω στη πλάτη;;; :confused:

linaki k gw exw kaoures edw k kairo oi fruganies me voifane.se poia vomada eisai prepei na maste konta

κοριτσια νομιζω λεμε το ιδιο ακριβως αλλα με διαφορετικα λογια...δλδ οπως το εξηγειτε κ εγω το ιδιο εννοω αλλα μαλλον το περιγραφουμε αλλιως....!!ουφφφφ....μπερδεμααααααααααααα.....αιντε αιντε....παω να κανω μπανακι κ να φυγω σε μια ωρααααααααααααα...!!!θα επιστρεψω αργα το βραδακι γιατι θα παω στα κουμπαρακια να κατσουμε οποτε θα σας ενημερωσω η το βραδυ η αυριοοοοοοοοοοοοο!!φιλακια!!!

Jr39p2.png

Άντε Καλέ γυριστε κι οι υπόλοιπες απο το γιατρο να μας πείτε τα νέα σας!!! Αχ κορίτσια εμένα ξαφνικά με επιασε ένα ακατανίκητο άγχος για τη δουλειά, σκέφτομαι όταν θα γυρίσω πόσο στρεσογόνο είναι το περιβάλλον τα καθημερινά 12ωρα που δεν πληρώνονται και το άγχος απο την ώρα που θα πατήσεις μέχρι την ώρα που θα φύγεις. Πως θα αντεξω! Κάθε απόγευμα γυρνούσα με κλάμματα στο σπίτι και μετα θα έχω και μωρό να φρόντιΖω. Ξέρω είναι νωρίς αλλα ο καιρός κυλάει νεράκι!!

Άντε Καλέ γυριστε κι οι υπόλοιπες απο το γιατρο να μας πείτε τα νέα σας!!! Αχ κορίτσια εμένα ξαφνικά με επιασε ένα ακατανίκητο άγχος για τη δουλειά, σκέφτομαι όταν θα γυρίσω πόσο στρεσογόνο είναι το περιβάλλον τα καθημερινά 12ωρα που δεν πληρώνονται και το άγχος απο την ώρα που θα πατήσεις μέχρι την ώρα που θα φύγεις. Πως θα αντεξω! Κάθε απόγευμα γυρνούσα με κλάμματα στο σπίτι και μετα θα έχω και μωρό να φρόντιΖω. Ξέρω είναι νωρίς αλλα ο καιρός κυλάει νεράκι!!

σήμερα ποιες πήγαν για ραντεβού με τα μπεμπάκια? μπερδεύτηκα. Καλή επιτυχίααα και καλή συνάντηση.

Mary γιατί 12ώρα? τόσο χάλια που γυρνούσες με κλάματα? Εγώ δεν θα το άντεχα με τίποτα. ( το έχω περάσει για αυτό ρωτάω)

imQRp2.png

σήμερα ποιες πήγαν για ραντεβού με τα μπεμπάκια? μπερδεύτηκα. Καλή επιτυχίααα και καλή συνάντηση.

Mary γιατί 12ώρα? τόσο χάλια που γυρνούσες με κλάματα? Εγώ δεν θα το άντεχα με τίποτα. ( το έχω περάσει για αυτό ρωτάω)

Δυστυχώς αρκουδίτσα μου τόσο χάλια κι ακόμα χειρότερα γιατι απλα στην εποχή μας κανεις δουλειά για τρεις και πληρώνεσαι για μισο άνθρωπο! Εκει έχουμε καταντήσει! Και λέμε κι ευχαριστω που έχουμε ακόμα δουλειά. Και τώρα επειδη έχουμε παιδευτεί πολυ για να αποκτήσουμε αυτο το μωράκι είμαι με αναρρωτικη δεν θα το ρισκάρα με τίποτα. Το μετα όμως είναι ένα θέμα!! Ουφ δεν πρέπει να αγχ΄ωνομαι απο τώρα κακό στο μπέμπη κάνω!!

Διαφημίσεις

καλησπερα, ολα καλα?

ακομα δεν γυρισαν απο τον ντοκτορ ν αμαθουμε ωραια νεα????

αχ μαιρουλα μου οντως μην αγχωνεσαι γιατι ο μπεμπης ειναι πιο σημαντικος κ τον στεναχωρεις, οσο για τις δουλειες σωστες ο ιαποψεις σου..

αρκουδομανουλα μου τι ακνετε?οι μπεμπουλες καλα?η grace, chot κ μπαρμπ εχουν γιατρο σημερα δεν ξερω αν ξεχνω καποια!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Μαιρούλα μην αγχώνεσαι. Έχουμε καιρό ακόμα μπροστά μας. Βασικά ελπίζω να αλλάξει αυτή η κατάσταση γιατί δεν πάει άλλο. Κατάθλιψη θα πάθουμε στο τέλος. Και η ανεργία στα ύψη με τους ...μπιμπ που μπλέξαμε.

νενάκι καλά είναι οι μικρές (υποθέτω). Ο μπεμπούλης σου? Άντε έρχεται και η σειρά σου για την β επιπέδου !!

imQRp2.png

πες το ψεμματα αρκοδοκοριτσομανουλα μου χαλια ο καταστασεις, μακαρι να ερθουν τα καλυτερα!!!

ο μπεμπακος μια χαρα κλωτσαει σημερις πολυυυυ κ τον χαιρομαι:P:p:p

αχ ναι ποτε θα ερθει η δευτερα??????

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

πες το ψεμματα αρκοδοκοριτσομανουλα μου χαλια ο καταστασεις, μακαρι να ερθουν τα καλυτερα!!!

ο μπεμπακος μια χαρα κλωτσαει σημερις πολυυυυ κ τον χαιρομαι:P:p:p

αχ ναι ποτε θα ερθει η δευτερα??????

Αχ νενα ποτε θα έρθει η μεθεπόμενη Τρίτη!!!! Χαχαχαχαχα!! Το έχω πολυ άγχος αλλα είπαμε σκεφτόμαστε θετικά! Μμμμμ!! Όλες οι β επιπεδου θα είναι σούπερ!!

Βρε κορίτσια εγω τον νιώθω να κλωτσαει πολυ πολυ χαμηλα στη βάση της μητρας στο πιπι!! Λέτε να είναι συσπάσεις και εγω να νομίζω ότι είναι το μωρο και να χαίρομαι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...