Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

16 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Προφανως και εχετε ταλαιπωρηθει παρα πολυ.. δηλαδη ανεξαρτητως ποιοτητας ειναι λογικο να φοβαστε... Ποσο μαλλον..  εννοείται οτι πρεπει να μιλησετε και με τους εμβρυολογους..  γιατι δεν κανατε ποτέ προεμφυτευτικο; 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεελα μωρε το πολυ πολυ να τον βαλουμε στην μπανιερα!!!χαχαχαα

Εεεεεε όχι και τον άντρα του σπιτιού στη μπανιέρα!!! Δεν το δέχομαι!!! 😂😂😂

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Εεεεεε όχι και τον άντρα του σπιτιού στη μπανιέρα!!! Δεν το δέχομαι!!! 😂😂😂

ΧΙΧΙ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ θα μ ακουσει κανενας και θα με περασει για παλαβη!!!χχαχαχα :D:D:D:D:D

EDIJp1.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!! Οι αυπνιες συνεχίζονται!!! Το μάτι γαρίδα απο τις 3!! Και τώρα στις 6 έβαλα ένα πλυντήριο να κάνω κάτι χρήσιμο τουλάχιστον! Αχ θα μας λείψει ο ύπνος σε λίγο καιρο αλλα έλα που δεν μας παίρνει ο ατιμος!! Τουλάχιστον κλωτσαει καμία φορα ο μπεμπούλης και τον χαζευω! Που να κοιμηθει η χαζόμαμά μετα... Εντωμεταξυ τις περισσότερες φορές εξακολουθώ και τον νιώθω πολυ πολυ χαμηλα κα σπάνια κοντα στον αφαλο! Αφήστε που νομίζω ότι κάνει τραμπολίνο πανω στη κύστη μου, και ανά μια ώρα είμαι τουαλέτα νομίζοντας ότι κατουριέμαι και τελικα ούτε καν!!! Ουρολοιμωξη δεν είναι πάντως γιατι τσούξιμο δεν έχω! Χτες έκανα εξετάσεις θα βγουν την Παρασκευή! Ουφ λογοδιάρροια πρωι πρωι εεε; Τι να κάνω κι εγω μονη μου μιλάω!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαιρούλα, μαζί σου και εγώ στις αϋπνίες. Καλά όχι ακριβώς αϋπνίες, ξύπνησα στις 6 να φτιάξω καφέ και πρωινό στον αντρούλη όπως κάθε πρωί (και μετά ξανακοιμάμαι κανα 2ωρο) αλλά σήμερα έχω να πάω γιατρό στις 8 επομένως δεν συμφέρει να κοιμηθώ. Δεν πειράζει κάνω κάτι που έχω καιρό να κάνω πίνω καφέ.....Αχ απόλαυση... Έτσι και αλλιώς απο την αγωνία μου όλο έβλεπα όνειρο οτι ήμουν ήδη στο γιατρό και με εξέταζε και έλεγα αχ επιτέλους θα δω το μωρό μου...

oYNBp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Πρωινές πρωινές. Maryy από τις 3 είσαι ξύπνια? Εγώ δεν αντέχω. Με γεια και τα επιπλάκια για το καινούργιο μέλος της οικογένειας. αχ πολύ χαίρομαι που αρχίσαμε τα ψώνια.χιχι.

Nenaki ευχαριστώ για τις ευχές. Μακάρι να μεγαλώσει λίγο γιατί έχω αρχίσει να βλέπω άσχημα όνειρα από το άγχος.

Grace μάλλον όλες έχουμε ένα θέμα με τον χώρο. αν βάλεις τον μπέμπη στο σαλόνι για λίγο μέχρι να βρεθεί λύση? Και εμένα στο πάτωμα με βλέπω να κοιμάμαι...

Zophie μου μην ανησυχείς. είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά. αλλιώς θα σου έλεγαν κάτι. Άρα να είσαι ήσυχη.

Αχ να περάσουν οι μέρες.....;)

imQRp2.png

Καλημερα ζουζουνες!!! Αχ σας καταλαβαινω κοριτσια με τις αυπνιες. ΜΟνο σημερα καταφερα και κοιμηθηκα χωρις να σηκωθω απ τις 4!!! Ευτυχως μαλλον ο μπεμπακος ειχε καλη θεση και δεν ειχα πιει και πολυ νερο οποτε δεν σηκωθηκα για πιπι:tongue:!!

Αρκουδιτσα μου προσπαθω να σκεφτομαι οτι απ το πασχα περιπου και μετα θα βγει απ την καλαθουνα και θα παει στην κουνια, και που θα παει καποια λυση μπορει να χουμε βρει μεχρι τοτε ;) που θα παει...

Κι εγω κοριτσια σημερα εχω ραντεβου στον ντοκτορ να δει τις εξετασεις και τον μπεμπουλη :D:D τι ωραια!!!

EDIJp1.png

καλημερα κ απο μενα εγκυακια, πως ειστε?πολλες αυπνιες διαβαζω..εγω βρε κοριτσια τι να πω ειμαι στην αλλη πλευρα του ποταμου, κοιμαμαι κανονικα κ κατι παραπανω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:, ο μπεμπουλης με ενοχλει στην κυστη σηκωνομαι για πιπι στανατρ ωρες 2 κ στις 4 κ μετα παλι τ ανασκελο..

επιτελους ηρθε η πεμπτη με το καλο να δειτε τα μωρακια σας, κ καλη επιτυχια στις β που εχουμε για σημερα

Zophie μου αυτες οι αποριες καθολα δικαιολογημενες θα ελεγα, αλλα αν υπηρχε εστω κ κατι, χτυπα ξυλο, δεν θα στο ελεγαν?δεν κρυβονται αυτα!ασε που αν θελεις την επομενη φορα βομβαρδισε με ολες αυτες τις ερωτησεις τον γιατρο σου κ ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις απαντησεις καθυσηχαστικες;)

αρκουδομανουλα μου κοριτσομανουλα μου δεν θελω να αγχωνεσαι ολα μα ολα θα ειναι καλα, εγω ειμαι σιγουρη, αισιοδοξια κ θα δεις κ συ ποσο καλες μετρησεις θα εχεις αυτη τη φορα!!!

τωρα για τον χωρο που λετε κ γω υστερω λιγακι η κρεβατοκαμαρα ειναι μικρη με το ζορι χωραει η καλαθουνα μεσα , εφοσον βεβαια αλλαξω θεση το κομοδινο, κ μετα στο διπλα δωματιο που ειναι γραφειο θα παει ο μπεμπης, κοινως κανενα 2-3μηνες θα τον εχουμε μαζι:?

εξετασεις εχω κ εγω ενα κατεβατο να κανω , 2 σελιδες, αλλα μαλλον αυριο θα παω η δευτερα

αντε να ερθει κ η σευτερα να ξαναδω τον μπεμπη να ειναι τελεια κ η β μας, να ξεκινησω ψωνακια:P:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Με το καλο όσες κοπέλες δείτε τα μπεμπάκια σας σήμερα! Θα περιμένουμε νέα!! Εγω έπαθα μια λαχτάρα τώρα το πρωι. Έψαχνα τη καρδιά του μπέμπη, πουθενά! Είχα διαβάσει και κάτι ωραίες ιστορίες πανικοβληθηκα! Μετα απο κάμποση ώρα τον εντοπισα και τώρα Έφαγα σοκολάτα για πρωινο να δω αν θα αντιδράσει! Έβλεπα και κάτι κωλοόνειρα. Ότι πάλι γέννησα και το παιδι ήταν ένα κακάσχημο κάπου 15 κιλα που μιλάγε κιόλας και ήταν σκασμένο κι ότι είχα κι άλλο ένα κοριτσάκι 5 χρόνων το οποίο ήταν κινεζάκι και είχε κατουρησει όλο το σπίτι! Δεν με πιάνει καμία εεε;;

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα,αυτά τα όνειρα σου βρε Maryy πολύ γέλιο. Μου αρέσει που κατούρησε όλο το σπίτι. χαχα.

Αντιδράει με την σοκολάτα? Εγώ παρατήρησα ότι αντιδράν με την μπανάνα, αλλά όχι πάντα.

imQRp2.png

καλημερα κοριτσακιαααα τι κανουμε???εγω τωρα καταφερα να σηκωθω απο το κρεβατι...δεν πηγα δουλεια σημερα....με επιασε μεση κ αυχενικο μετα απο πολυ καιρο κ δεν μπορουσα να κουνησω...επρεπε να την ψιλιαστω με τον αυχενα γιατι ειχα πονοκεφαλο χθες ολη μερα αλλα το αγνοησα...κ σημερα τεζαααααα...!!

marry μου τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπεις...??παπαππαπα....!!!οντως καμια δεν σε πιανει...επισης το τικερακι μου παει λαθος με βαση τις τελευταιες μετρησεις του γιατρου το Σαββατο ειμαι 5 ακριβως γιατι παει μια εβδομαδα πισω το τικερακι....!!χεχεχε...!!σημερα που θα ξαναμετρηθουμε θα σου πωωωωωωωωωωωω...!!!με το καλο λοιπον οοοολες σημερα να φερουμε ευχαριστα νεα απο τους γιατρουςςςςςςς...!τα φιλια μου!!

Jr39p2.png

Αφήστε κορίτσια αυτα δεν είναι όνειρα σενάρια επιστημονικής φαντασίας είναι! Happybear μου ακόμα δεν έχει κλωτσήσει αλλα μάλλον όσο αγχωνομαι δεν θα κάνει το χατήρι μου!

Μπαρμπ μου και πάλι σύμφωνα με κάποια site 5 μηνων είσαι στις 21 εβδομαδες και με αλλα στις 22! Εμένα μάλλον το τικεράκι μου θα αλλάξει πρώτα ο Θεός στις 22!

Γειά σας και πάλι κορίτσια!

Εγώ πήγα στο γιατρό. Βασικά επειδή πάω σε Δημόσιο Νοσοκομείο συνήθως μας βλέπει όποιος γιατρός είναι καθήκον. Αλλά επειδή δουλεύει η μαμά μου εκεί μιλάει με τους γιατρούς και μου λέει πότε να πάω και ποιός γιατρός θα είναι εκεί. Και είχε μιλήσει με μια γιατρό τη Δευτέρα και της είπε να πάω Πέμπτη στις 8 και θα με έβλεπε αμέσως και δεν θα καθυστερούσα καθόλου (γιατί Πέμπτη και Δευτέρα είναι οι μέρες για εγκυμονούσες και γίνεται ο χαμός βλέπουν 100 έγκυες κάθε φορά). Πήγα και εγώ ήσυχη πως δεν θα αργήσω για τι δουλειά και τελικά η βλαμμένη η γιατρός δεν ήταν καν καθήκον και έπρεπε να περιμένω 3 ώρες για να μπορέσει ο γιατρός να με δει. Τα πήρα δεν φαντάζεστε πόσο.... 11 η ώρα ήρθα δουλειά με αργοπορία μιας ώρας και την άκουσα και απο το αφεντικό που δεν τον είχα προειδοποιήσει.... Ευτυχώς τελικά με είδε ο γιατρός που με βλέπει πάντα και τον οποίο αγαπώ πολύ και έτσι κάπως ηρέμησα. Κατα τα άλλα καλά ο μπέμπαρος μου έχει γίνει θηρίο 800 γρ. σχεδόν!!!! Κοντεύουμε στο κιλό ... Και γύρναγε λίγο πλάτη δεν είδαμε προφίλ αλλά δεν πειράζει με φτάνει που είναι καλά!! Ο πλακούντας είναι λίγο χαμηλά θα πρέπει να το ξαναδούμε.

Κατα τ' άλλα υποφέρω απο καούρες απο χθες άρχισαν επίσημα και δεν έχουν σταματήσει λεπτό... Μου έδωσε κάτι χαπάκια να παίρνω και σιροπάκι (μαλοξ νομίζω). Ελπίζω να βοηθήσουν γιατί έχω τρελαθεί. Όσες απο εσάς έχετε καούρες σας χτυπάνε και πίσω στη πλάτη;;; :confused:

oYNBp2.png

marry Μου δεν ξερω συμφωνα με περιγραφει κ με τις μετρησεις που κανω κ εγω ετσι μου βγαινουν σωστα.....

κ οπου κοιταζω σωστα ειναι...βρε marry μην με μπερδευειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!:D:D

http://greekmoms.blogspot.gr/2011/04/blog-post_5870.html

παντου μου βγαζει ετσι εκτος αν λεμε το ιδιο με διαφορετικα λογια.....χεχεχεχε....!!μπαινω στον 5ο.....!σημερα θα το διευκρυνησω κ με τον γιατρο....!!

Linaki μπραβο ολα τελεια λοιπον ε???οσο για τον πλακουντα πατα καμια φωνη να ανεβειιιιιι....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...