Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

16 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Προφανως και εχετε ταλαιπωρηθει παρα πολυ.. δηλαδη ανεξαρτητως ποιοτητας ειναι λογικο να φοβαστε... Ποσο μαλλον..  εννοείται οτι πρεπει να μιλησετε και με τους εμβρυολογους..  γιατι δεν κανατε ποτέ προεμφυτευτικο; 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα linaki.....!!ασε με τις καουρες μεγαλο θεμα....καθε πρωι καουρες....περνανε μονο οταν πιω το ασβεστιο η αν πιω μιλκο η γαλα....!!!νομιζω οτι θα κανω εμετο καποιες φορες απο την καουρα...!!επρεπε να γινουν οι δουλειες αυτες γιατι ειχαμε ψεκασει με φαρμακο για τις κατσαριδες κ επρεπε να καθαριστουν...ΟΛΑ....οπως καταλαβαινεις...!!!

αντε αυριο απο πρωι θα εχουμε ολες νεα...εγω βεβαια εχω απογευμα ραντεβου αλλα θα μαθαινουμε ευχαριστα νεακια απο το πρωι......χε χε...!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου, χτες λειπαμε ολη μερα κ γυρισα κομματια κοιμηθηκα απο τις 10 30, εγω σε αντιθεση με σας εχω τρελλες υπνηλιες!!

αρχικα σας ευχαριστω πολυ για τον αντρα μου κ για τις ευχες σας για την δουλεια, μακαρι να την παρει κοριτσια γιατι 2 ανεργοι ειναι κομματακι δυσκολο, 4 ειναι οι επικρατεστεροι αρα 25% πιθανοτητες, ο θεος ας μας βοηθησει!

λινακι μου το ξερω ο φυλακας μου απο κει πανω θα κανει για αλλη μια φορα το θαυματκι του:rolleyes:

μαιρουλα μου με γεια τα πραγματακια του μπεμπη, καλοριζικα, με το καλο να υποδεχτουν τον μπεμπη!!!το τικερακι σου θα αλλαξει αυριο η μεθαυριο οποτε μπαινεις κ στον 6ο:P:p με το καλο τα μωρακια μας!!

παπατρικος καλως ορισες , πως τα περασες?ολα καλα?μια χαρα η μπεμπουλα σας!!!!!

καλη επιτυχια σε λινακι, chot, κ grace που θα ξαναδουν τα μωρακια τους!!

μπαρμπ προσοχη με τις δουλειες, σιγα σιγα καλο μου κ με το μαλακο!νομιζω κ εσυ εχεις πεμπτη ραντεβου με το σπορακι ε?με το καλοοοοο

αρκουδιτσα μου κ εγω παρεα σου ειμαι αποτον απριλιο που εγινε κ ο μπεμπης κομμενο το σεξ:oops::oops::oops:

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου η ξαπλα να βοηθησει πολυυυ κ οταν θα ξαναπας για μετρημα να ειναι πανω απο 40;););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

εγκυουλες μου καλημέρα και σας ευχαριστω ολες!!! αντε ολες να τα επιπλώσουμε σιγα σιγα, βεβαια τα πραγματακια θα ερθουν τον Νοεμβρη αλλα ξενοιασαμε!! βρε ολες εχετε συναντηση με τα νινάκια σας τη Πεμπτη?? μονο εγω θα περιμενω ακομα δυο εβδομαδες για τη β?? ουφφφφφ! αντε να περασει ο καιρος!!

νενακι περιμενουμε ευχαριστα για τη δουλιτσα του αντρα σου! μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα linaki.....!!ασε με τις καουρες μεγαλο θεμα....καθε πρωι καουρες....περνανε μονο οταν πιω το ασβεστιο η αν πιω μιλκο η γαλα....!!!νομιζω οτι θα κανω εμετο καποιες φορες απο την καουρα...!!επρεπε να γινουν οι δουλειες αυτες γιατι ειχαμε ψεκασει με φαρμακο για τις κατσαριδες κ επρεπε να καθαριστουν...ΟΛΑ....οπως καταλαβαινεις...!!!

αντε αυριο απο πρωι θα εχουμε ολες νεα...εγω βεβαια εχω απογευμα ραντεβου αλλα θα μαθαινουμε ευχαριστα νεακια απο το πρωι......χε χε...!!:D

οι παλιοι λενε οτι αν εχεις καουρες εχει πολλά μαλλια το μωρο!!!!!!! εγω παλι ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει για υπερηχο και φαινόταν καρέ το μαλλι σαν playmobil και μου ελεγε ο γιατρος οταν γεννηθει να το κουρέψουμε!! ντοινγκ!!!!!!!!!!!

xzaxaxaxaxaxaxa......βρε ΜARRY μου τι διασκεδαστικα ονειρα βλεπεις....αχαχαχαχα....μιλουσα σε πελατη κ γελουσα σαν χαζο.....!!αχαχαχαχα!!!!εγω ακομα για β επιπεδου δεν εχω κλεισει ραντεβου οποτε μην τρελαινεσαι.....το μονο ευχαριστο ειναι οτι σε 1 μηνα θα δω το νινακι μας 3 φορες λογικα...1 τωρα κ μια σε ενα μηνα στον γιατρουλη κ μια ενδιαμεσα για την β επιπεδου.....!!οποτε ο Σεπτεμβρης θα περασει νερακι....!:Dνενακι περιμενουμε το 25% να γινει 100% για τον συζυγο με την θετικη μας ενεργεια κ την βοηθεια απο το θαυματακι σουυυυ...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας :)

Εγώ τώρα τον δικό μου θα τον δω σε 2 βδομάδες πάλι! Ευτυχώς που κάνει αισθητή την παρουσία του με σκουντήματα! Περιμένω πως και πως την μεγάλη κλοτσιά που θα ταράξει την κοιλιά μου και θα φαίνεται σε στους έξω! Έκανα την β' επιπέδου την προηγούμενη εβδομάδα .. και τελικά πολλές απορίες μάλλον μου άφησε .. :) Κάτι καινούριο εμφανίζεται κάθε μέρα που θέλω πλέον να ρωτήσω στην γιατρό μου! Ας πούμε .. τι μέγεθος έχει ο τράχηλος μου τώρα, το αμνιακό υγρό αν ήταν όσο θα έπρεπε να είναι και πόσο είναι αυτό, πόσα εκατοστά ακριβώς είναι ο μπέμπης, είδαμε όλα όλα τα όργανα που θα έπρεπε να δούμε, ο πλακούντας είναι εντάξει, το ινομύωμα που έχω σε τι θέση βρίσκεται και σε τι μέγεθος έφτασε .. ??? Αφήστε .. πολλές οι ερωτήσεις και ελπίζω οι απαντήσεις να βρίσκονται στα χαρτιά που μας έδωσαν και να μου τις ερμηνεύσει διότι εγώ δεν βγάζω νόημα!

Κατά τα άλλα επωφελήθηκα με το τέλος των εκπτώσεων και πήρα τα κορμάκια και φορμάκια που θα χρειαστούμε για τον μπέμπη, και 1-2 πραγματάκια για εμένα για το φθινόπωρο. Επιτέλους το βλέπω να έρχεται και δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι και πόσο απολαμβάνω τον ύπνο χωρίς ιδρώτα πια!

Θα αρχίσουμε αυτό το ΣΚ να κάνουμε τις αλλαγές στο δωμάτιο που θα δεχτεί τον μπέμπη .. αλλά η ολοκλήρωση με όλα τα επιπλάκια θα γίνει κάπου το Νοέμβρη όταν θα τα παραλάβουμε από φίλους. Να δω και σε τι κατάσταση θα είμαι στο 3ο τρίμηνο για βόλτες στα μαγαζιά για να πάρω τα λίγα έξτρα που θα χρειαστούμε .. Έχω ήδη πάρει 7 κιλά και δεν έχω βγει ακόμη από τον 6ο! Έχω και την ισχιαλγία στο δεξί πόδι που φτάνει πλέον ο πόνος μέχρι το γόνατο και με δυσκολεύει πέρα από το κάτσε και σήκω, και βρες μια βολική θέση καθιστή ή ξαπλωμένη .. αλλά και στο περπάτα! Ουφ!

Άντε .. καλή συνέχεια της μέρα να έχουμε :) Τα είπα και ξεθύμανα! αχαχα!

XzvPp2.png

Βρε zophe μου!!! Βρε συ αν κάτι απο όλα αυτα που ανέφερες δεν ήταν φυσιολογικό θα στο έλεγαν οι γιατροί!!! Αλίμονο αν χρειαζόταν να τα ξέρουμε όλα εμείς και να τους ρωτάμε!! Όλα καλά θα ήτανε!!! Μεγια και τα ρουχαλάκια!!!! Αααα εγω πάρει 5 κιλα κι ακόμα δεν έχω κλείσει τον 5ο!!! Οπότε μια χαρα είσαι!! Επίσης τα βραδιά όταν αλλάζω πλευρό, ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ στο να μην κοιμάμαι μπτουμυτα. Αισθάνομαι σαν πόνο, σαν βαρος χαμηλα και Δεν ξέρω τι είναι αυτο ρε γμτ.

Αχ, κοριτσια εγω με τις συσπασεις και το καθισιο που ακολουθησε εχω παρει αλλα 2 κιλα μεσα σε 1,5 μηνα.. :( συνολο 6 δλδ!!!

Για πειτε και τ αλλα κοριτσια, που θα βαλετε τα μωρακια σας? Εγω εχω μεγαλο προβλημα. Το υπνοδωματιο μας ειναι πολυ μικρο και δεν χωραει κουνια, στων κοριτσιων παρα πολυ χλωμο γτ λογω διαφορας ηλικιας θα ναι πολυ δυσκολο ακομα και στον υπνο!! Προσπαθω να μην τα πολυσκεφτομαι κι ελπιζω μετα τους 6 μηνες του μπεμπουλη να βρω καμια λυση...;)

EDIJp1.png

Εμείς όλο και καμία καλαθούνα θα εξασφαλίσουμε από φίλους και συγγενείς αφού το μωρό στην αρχή καλό είναι να είναι στο δικό μας δωμάτιο. Άλλωστε αποφεύγω με χίλια ζόρια να αγοράσω κρεβατάκια και λοιπά. Νομίζω οτι ότι πάρω θα το πάρω όταν γεννήσω με το καλό και θα έχουν έρθει όταν θα πρέπει να παει στο δωμάτιο της που τώρα είναι το σχεδιαστήριο μου. Εγώ μετά σαλόνι με βλέπω :tongue:

Εγώ κορίτσια όταν ξαπλώνω ανάσκελα νοιώθω ένα σφίξιμο πίσω στο θώρακα και δυσφορία. Σήμερα το έχω και όταν κάθομαι. Σα να μην αναπνέω καλά ένα πράγμα... μάλλον άρχισε η άνοδος των οργάνων...

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Γειά σας κορίτσια μου...

Marry χαχαχαχα είπαμε πως οι ορμόνες κάνουν τα όνειρα μας εντελώς τρελά αλλά να βλέπεις το παιδάκι σου ως playmobil είναι ξεκαρδιστικό!! Εμένα στον ύπνο με βολεύει να κρατάω το μαξιλάρι στο πλάι και να κοιμάμαι ψιλο-μπρούμυτα. Εντάξει διαμαρτύρεται λίγο ο μικρός μέχρι να βολευτεί και αυτός αλλά στο τέλος κοιμόμαστε και οι 2 :D

Grace: Δεν χωράει ούτε μια καλαθούνα έστω για τους πρώτους μήνες στο δωμάτιο; Εαν μετακινήσεις κάποιο έπιπλο στο σαλόνι δεν θα χωράει η κούνια του μικρού; Νομίζω ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε τη μετακόμιση :tongue::tongue:

papatrikos: Προτίμα την πλάγια στάση. Λένε πως στα αριστερά είναι καλύτερα. Έτσι θα αποφύγεις το αίσθημα της δυσφορίας (πως σε καταλαβαίνω)..

Και εγώ έχω πάρει 6,5 κιλά. Θεωρώ οτι είναι καλά φτάνει να συνεχίσω να παίρνω ένα κιλό το μήνα :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω στο πλαι κοιμαμαι κοριτσια με μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια...!μ αρεσει που εχετε ολες προβληματισμους για το πως θα βολεψετε τις κουνιες κ εμεις ακομα δεν εχουμε φτιαξει το σπιτι που θα μεινουμε κ θα το ξεκινησουμε τον Νοεμβρη με γοργους ρυθμους την ολικη ανακαινιση....!!ωστοσο θα μενουμε με τους γονεις στο πατρικο για να μην κανουμε καθε μερα αποσταση για να πηγαινουμε να φτιαχνουμε το σπιτι....!!!εγω προς το παρον εχω παρει 2 κιλα....κ 1η του μηνα ειμαι 5 μηνων ακριβωςςςςςςςςςςςς....!!!!!αμεεεεεεεεεεεεεε!!!!καλο βραδυ.......!!:D:D

Jr39p2.png

Λινακι καλαθουνα χωραει, αλλα μετα ειναι το θεμα μ την κουνια. Στο σαλονι με τπτ γτ τα μωρα κοιμουνται περιεργες ωρες κι αν την βαλω εκει μετα δεν μπορουμε ουτε να κλ@σουμε :oops: (μετα συγχωρησεως) χαχαχαχχαχαχααχαχα

Ξερεις τωρα, τηλεοραση, κομπιουτερ μπαλκονοπορτα ολα στο σαλονι...οποτε δεν μας κοβω. Για μετακομιση το χω σκεφτει αλλα θα πρεπει να παμε σε τεσσαρι και παει πολυ μετα το νοικι κι ακομα χειροτερα τα κοινοχρηστα :(:(:( γι αυτο ειμαι λιγο πελαγωμενη σ αυτο το θεμα :( . Μακαρι να γινει κανα θαυμα και να λυθουν ολα!!!!:D

Αχ, κοριτσια αυτο με τον υπνο ειναι τραγικο ε?? Κι εγω μονο μπρουμυτα κοιμαμαι και τωρα ζω ενα δραμα :tongue:.... Στην αρχη ειχαμε το στηθος που ειχε γινει τουμπανο...τωρα την κοιλια..στο μελλον ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερη κοιλια (χαχαχαχαχα) κι οταν γεννησουμε με το καλο..θυμηθειτε να κοιμηθειτε τις πρωτες 2 μερες μπρουμυτα να ευχαριστηθειτε γτ την 3η μερα ...θα γεμισουμε γαλα οποτε BYE-BYE μπρουμυτακια:D:D:D:D

EDIJp1.png

Χαχαχα!! Μου άρεσε η περιγραφή σου grace!!! Το θέμα είναι ότι ψιλόμπρούμυτα κοιμάμαι κι εγω αλλα όταν το κάνω πονάει η κοιλίτσα μου σαν να έχω πέτρες ένα πράγμα κι έτσι φοβάμαι μήπως κάνω κακο στο μπέμπη μου! Γενικά και πλευρό που αλλάζω νιώθω ότι μετακινούνται όλα μου τα σωθικά!! Έπισης grace μου πιστεύω ότι οι κόρες σου θα ξετρελαθουν με το μπέμπη και θα τον θέλουν στο δωματιο τους!!!

Ααα μπαρμπουλα βρε στην 18 εβδομάδα είσαι 4 μηνων ακριβώς και μπαίνεις στον πεμπτο, όχι 5!! 😃😃😃

Χαχαχα!! Μου άρεσε η περιγραφή σου grace!!! Το θέμα είναι ότι ψιλόμπρούμυτα κοιμάμαι κι εγω αλλα όταν το κάνω πονάει η κοιλίτσα μου σαν να έχω πέτρες ένα πράγμα κι έτσι φοβάμαι μήπως κάνω κακο στο μπέμπη μου! Γενικά και πλευρό που αλλάζω νιώθω ότι μετακινούνται όλα μου τα σωθικά!! Έπισης grace μου πιστεύω ότι οι κόρες σου θα ξετρελαθουν με το μπέμπη και θα τον θέλουν στο δωματιο τους!!!

Ααα μπαρμπουλα βρε στην 18 εβδομάδα είσαι 4 μηνων ακριβώς και μπαίνεις στον πεμπτο, όχι 5!! 😃😃😃

χαχαχαα καλα εννοειτε οτι θα ξετρελαθουν ..μην σου πω οτι εχουν ηδη ξετρελαθει, αλλα η κυρια μεγαλη θα παει φετος γυμνασιο οποτε θα ναι πολυ δυσκολο να της τον πασαρω στο δωματιο!χαχχαχα στην αρχη θα το παρει για παιχνιδι θα της αρεσει και μετα θα αρχισουν κι οι δυο "ολο μας ξυπναει ο μπεμπης". "θελει να ρθει η φιλη μου να κατσουμε" "ο μπεμπης κλαιει κι εγω βλεπω ταινια" ΚΛΠ κλπ κλπ χαχαχχχααα μονο ο γκομενος θα μας λειπει !!χαχαχχαχαααα

EDIJp1.png

χαχαχαα καλα εννοειτε οτι θα ξετρελαθουν ..μην σου πω οτι εχουν ηδη ξετρελαθει, αλλα η κυρια μεγαλη θα παει φετος γυμνασιο οποτε θα ναι πολυ δυσκολο να της τον πασαρω στο δωματιο!χαχχαχα στην αρχη θα το παρει για παιχνιδι θα της αρεσει και μετα θα αρχισουν κι οι δυο "ολο μας ξυπναει ο μπεμπης". "θελει να ρθει η φιλη μου να κατσουμε" "ο μπεμπης κλαιει κι εγω βλεπω ταινια" ΚΛΠ κλπ κλπ χαχαχχχααα μονο ο γκομενος θα μας λειπει !!χαχαχχαχαααα

Χαχαχαχαχα! Εγω πάντως φιλενάδα Κοιμόμουν διάβαζα κι έβλεπα ταινίες στο σαλόνι!!! 😃😃😃

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...