Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλες σας !!! @Eternity σε παρακολουθώ αυτες τις μερες που σκεφτεσαι μονο αρνητικα ,η αληθεια ειναι κοριτσι μου οτι και εγω ειμαι στην ιδια φαση μαζι σου και ολα θα ξεκαθαρισουν την τριτη ... υπομονη και οσο μπορουμε σκεφτομαστε θετικα ,ασε τα νουμερα και τα ποσοστα ... εμενα εδω τα κοριτσι με βοηθησαν παρά πολύ, μακάρι να πιάσουν και οι ευχές τους ,εμείς ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, από κει και πέρα βλέπουμε και δεν προτρεχουμε.. λοιπόν κορτσουλια μου θα πάω σ ένα χωριό εδώ στα μέρη μου που έχει και εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, οποία θέλει ας γράψει τ όνομα της για να ανάψω κεράκι...

Καλημερα κοριτσι μου.. αναψε μου και μενα αν θελεις ενα κερακι.. Ελενη. ❤❤

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Ο τράχηλος συνήθως ελέγχεται απο τη κοιλιά εκτός και εαν διαπιστωθέι πως υπάτρχει θέμα και εκεί ελέγχει και κολπικά.

Happybear: υπομονή κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά!!!

Νένα: Καλή επιτυχία στον αντρούλη σου, πιστεύω θα πάρει τη δουλειά γιατί έχουμε τα τυχερά σποράκια στη ζωή μας. Και μένα 1 χρόνο ήταν άνεργος και τώρα απο το πουθενά βρήκε μια αρκετά καλή δουλειά για τις συνθήκες που επικρατούν! Υπάρχει ένας φύλακας άγγελος που μας βοηθάει εκεί πέρα!

Grace: Απο κοιλιά πλέον είμαι και εγώ περήφανη φουσκίτσα! Πλέον ο κόσμος αναγνωρίζει οτι είμαι έγκυος και οχι απλά χοντρή! Τελευταία με ρωτάνει αρκετοί γνωστοί που συναντώ αν είμαι έγκυος και φουσκώνω απο περηφάνια :-D

Σχετικά με το σεξ, σε εμάς ο γιατρός είπε στη 14 εβδομάδα κομμένο λόγω χαμηλού πλακούντα αλλά στη β-επιπέδου μου είπαν πως ναι μεν είναι λίγο χαμηλά ο πλακούντας αλλά δεν χρειάζεται να προσέχω κάτι. Έτσι του δίνουμε και καταλαβαίνει :oops::oops::oops: Εντάξει προσεκτικά δεν δοκιμάζουμε και όλο το κάμα σούτρα :oops: Αλλά αν δεν υπάρχει προφανές λόγος απο το γιατρό νομίζω μας κάνει καλό η επαφή με τον αντρούλη μας και κάνει και σε αυτόν καλό!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κοριτσάκια. Επιτέλους σας διαβάζω! Επιστρέψαμε Παρασκευή από Τήνο όπου πραγματικά 3 εβδομάδες ξεκουράστηκα!!

Χθες είχαμε την Β επιπέδου κι ευτυχώς όλα είναι μια χαρά!!

Ναταλακι με το καλό κοριτσάκι μου!!

Grace κούκλος ο γιόκας σου!! Με τις κλωτσιές έχω κι εγώ θεματακι κάποιες φορές. Νοιώθω πως με χτυπάει χαμηλά εσωτερικά και ανατριχιάζω.

Όλες οι μανούλες και τα μωράκια καλά??

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

:cool:καλως ηρθες κ εσυ papatrikos.....!!τωρα μαζευτηκαμε θαρρω ολες εεε??

σας ευχαριστω για τις απαντησεις με τον τραχηλο....!!

σημερα το μενου εχει ρολο κιμα με πατατουλες στον φουρνο.....!!να επανελθουμε λιγο στους ρυθμους μας.....!!ζυγιστηκα κιολας χθες κ εχω παρει 2 κιλα....αν κ πιστευα οτι θα γυρισω απο τις διακοπες πολυ παραπανω τελικα ολα καλα...αλλα τα ρουχα μου δεν μου κανουν πια παρα μονο τα ελαστικα....χεχεχε...πηγα στις διακοπες να βαλω ενα σορτς που φορουσα κ δεν κουμπωνε....ενω ανεβαινε κανονικα.....αχαχαχ....αστειο,....!

Jr39p2.png

Καλώς ήρθες παπατρικος!!! Χαίρομαι που η β επιπεδου ήταν μια χαρα!!! Ποσα γραμμάρια είναι το δικο σου το ζουζούνι!! Άντε και στα δικα μας τώρα νενα και μπαρμπούλα! Δυο εβδομαδες ακριβώς έμειναν για μένα τις μετράω μια μια! Όλα να πάνε καλά!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Χαιρετω τις εγκυουλες μου!!

Διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!

Κλωτσιες πολλες εχουμε τωρα!!Σε λιγο που δεν θα τα χωραει η κοιλια μας να δω τι θα λεμε.....!Ετοιμαζομαστε και εμεις για τον β να τον κανουμε την Πεμπτη, μου εχει λειψει το μωρο μου τωρα που εχω να το δω πανω απο ενα μηνα και ελπιζω και σε μας να ειναι ολα καλα...

Δροσισε ο καιρος λιγακι τωρα ευτυχως...και αν ειμαστε και εμεις χαρουμενοι μετα τον υπερηχο θα βγουμε βολτα με το συζυγο για ψωνια μωρουδιστικα την Πεμπτη.Ανυπομονω!!

wsUfp2.png

:oops::oops::oops: μολις τσακισα μισο κουτακι μερεντα....!!! :oops::oops:

Αχ κοριτσαρες πολλα ραντεβου βλεπω για Πεμπτη, κι εγω Πεμπτη θα παω γιατρο να δει τις εξετασεις μου :P!

Να σας πω...τωρα που γυρισαμε σιγα σιγα ολες..θα κανονισουμε να βρεθουμε πριν μας πιασει χειμωνας????

EDIJp1.png

:oops::oops::oops: μολις τσακισα μισο κουτακι μερεντα....!!! :oops::oops:

Αχ κοριτσαρες πολλα ραντεβου βλεπω για Πεμπτη, κι εγω Πεμπτη θα παω γιατρο να δει τις εξετασεις μου :P!

Να σας πω...τωρα που γυρισαμε σιγα σιγα ολες..θα κανονισουμε να βρεθουμε πριν μας πιασει χειμωνας????

Ναι!!!:P:p

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Chot μου σε ξέχασα με το καλο κι η δικη σου αυχενική!! Grace κι εσύ να τον ξαναδείς!!! Μέσα κι εγω για συνάντηση! Θα έχει πολυ πλάκα να μαζευτούμε με τις κοιλιές και όλοι γυρω θα μας φωτογραφίζουν άπο παντού είμαι σίγουρη!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμείς γυρίσαμε πριν απο λίγο, κλείσαμε και τα επιπλάκια μας, κουνια λίκνο και αλλαξιέρα, στρώματα προίκα, σύνολο 1100 ευρω!! Ξέρω είναι νωρίς αλλα λόγω εκπτώσεων ένα 20% είναι σημαντικά λεφτά, το μόνο που μπορω να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να έχει η Παναγίτσα καλά τα μωράκια μας!!!

Κορίτσια εμείς γυρίσαμε πριν απο λίγο, κλείσαμε και τα επιπλάκια μας, κουνια λίκνο και αλλαξιέρα, στρώματα προίκα, σύνολο 1100 ευρω!! Ξέρω είναι νωρίς αλλα λόγω εκπτώσεων ένα 20% είναι σημαντικά λεφτά, το μόνο που μπορω να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να έχει η Παναγίτσα καλά τα μωράκια μας!!!

Καλοριζικα!!!!!!!!!!!!! Αντε σιγα σιγα να το κανονισουμε!!!

EDIJp1.png

καλημεραααααααα....τι κανουμε???εγω χθες εκανα πολλες δουλειες σπιτι με αποτελεσμα να με πεθανει η μεση μου σε σημειο να δακρυζω...οποτε ταβλιαστηκα απο τις 7 στο κρεβατι...κ μια κοιμομουν μια ξυπνουσα....κ ξανακοιμομουν....κ μου εκανε κ συμπαρασταση ο αμορες.....αχαχαχα..!!

marry καλοριζικα τα καινουρια επιπλακια ......με το καλο να υποδεχτουν το μωρακι σου...!!εγω νιωθω πολυ τυχερη που τα εχω ολα κ δεν θα χρειαστει να αγορασω στις εποχες αυτες.....κ ειναι κ ολα ολοκαινουρια....παλι καλα...!!αντε ολες αυριο θα εχουμε νεακια για τα μπεμπακια μας κ ολες ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ......Κ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Και εγώ έχω ραντεβού με τον μπέμπαρο μου αύριο πρωί πρωί στις 8!!! :D Άντε να έχουμε να λέμε....

Μαίρη καλορίζικα τα πραγματάκια σας!! Όλα καλά θα πάνε αγάπη μου μην ανησυχείς σε λίγους μήνες θα κοιμάται μέσα το αγγελάκι σου :P

Μπαρμπ, σιγά με τις δουλειές πάνω απ' όλα η υγεία μας!!!

Grace: ελπίζω να την απόλαυσες τη μερέντα δεν πρέπει να νιώθεις τύψεις .. I pig out ξέχασες ; Είναι η περίοδος τώρα :)

Κορίτσια έχω κάτι καούρες αυτή τη στιγμή νομίζω πως έχει πάρει το στομάχι και ο οισοφάγος μου φωτιά. Τι το ήθελα το ελίοψωμο πρωί πρωί;

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...