Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Νοέμβριος 2012

Garouf

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και ολα τα μπεμπακια! Καλο μηνα να χουμε! Αντε, να περασει κι αυτος και να αρχισουν τα γεννητουρια!

Πραγματι, τι ζεστη ειναι αυτη? το ημερολογιο εχει καταντησει να γραφει, οπως ακουσα πετυχημενα, 62 αυγουστου!!! καιι απτη μια εχεις δικιο Cristina An οτι δεν θα κρυωσουμε ουτε εμεις, ουτε και τα μωρα, αλλα απτην αλλη, οπως λεει και η joan80, τι ακριβως θα τους φορεσουμε? εχω παρει κοντομανικα και μακρυμανικα φανελακια, φορμακια βελουτε και χοντρα βαμβακερα, φορμα εξοδου χοντρη, καποια χειμωνιατικα πλεκτα (που του τα εφτιαξα εγω)... ολα γενικα ακαταλληλα για 35 βαθμους!!! σκεφτομαι οτι ισως βγουμε μονο με φανελακι, αλλα εχουμε και ενα μηνα ακομα (ελπιζω!) οποτε λογικα θα δροσισει λιγο παραπανω... για να δουμε!

υπομονη... τι αλλο? φιλακια σε ολες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Καλό μηνα σε όλες!

Εγω λεω πως αποκλειεται αρχες Νοεμρβη να κανει τετοια ζεστη!

Θα χει πέσει λιγο η θερμοκρασία!Δε μπορεί!

Αρκει να μην παραπέσει μετά!

Εγω πηρα κοντομανικα κ μακρυμάνικα ζιπουνακια..και βλεπουμε..

Εχθες πηγαμε παιδιατρο,μας ειπε να κανει ο άντρας μου και η κορη μου το αντιγριπικό για να προφυλαχτουνε απο αρρωστειες, σταθμο σταματαμε 10 μερες πριν γεννησω και πολυυυυυυυυ προσοχη το χειμωνα με τις επισκέψεις..

Σημερα ερχεται και η ντουλαπα,αντε να ξεκινησω να πλενω τιποτα, δε θελω να τρεχω τελευταιες μερες.

Καλε 15 ευρο εχει το proderm! το χα ξεχασει! απαπα φωτιά! το skip πιο φτηνο ειναι!χαχαχα

εντελως ενημερωτικα, επειδη μπηκα για λιγο στο parents και ειδα μια συζητηση για το οτι βγαινει την επομενη εβδομαδα απο τη συμβαση με ΕΟΠΥΥ το ΙΑΣΩ, ισως κι αλλα μαιευτηρια... εχει καμια ακουσει τιποτα? θα ψαχνομαστε τελευταια στιγμη μου φαινεται... εγω τηλεφωνησα στο ΛΗΤΩ και μου εστειλαν τις τιμες με ΕΟΠΥΥ που ισχυουν τωρα, ενημερωνοντας με ομως οτι το πιθανοτερο ειναι να αλλαξουν, αφου δεν ξερουν για ποσο θα συνεργαζονται ακομα με τα ταμεια... για να δουμε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

kalimera koritsia!!!kalo mhna na exoume kontevoume siga siga:D:Doso gia ton eopy pou lete egw prin 2 evdomades rwtisa sto rea gia times kai tetoia kai mou eipan oti den 8a alla3ei kati me ton eopy!!kai oi times mou fanikan kales eseis exete rwtisei se alla meaiutiria gia times??gennaei kamia sto rea???:D

kalimera koritsia!!!kalo mhna na exoume kontevoume siga siga:D:Doso gia ton eopy pou lete egw prin 2 evdomades rwtisa sto rea gia times kai tetoia kai mou eipan oti den 8a alla3ei kati me ton eopy!!kai oi times mou fanikan kales eseis exete rwtisei se alla meaiutiria gia times??gennaei kamia sto rea???:D

για ρωτα ξανα... μακαρι να ναι ετσι και παω κι εγω στο ρεα! ξεγενναει κι εκει ο γιατρος μου... αλλα διαβασα οτι αν γινει επισχεση θα ναι μαλλον για ολα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες.....

καλο μηνα...

Πως ειστε ?Πως τα πατε με τις τεραστιες (αν κρινω απο την δικη μου) κοιλιτσες σας?

Εμεις εδω, μεσ'τη τρελη χαρα...ολα τελεια με το ντομπλερ και μου εφηγε ενα βαρος απηστευτο... Η μικρουλα μου ειναι 1800 εχει γυρησει και εχει κατεβει χαμηλα χαμηλα...αφου μου ελεγε ο γιατρος οτι ειναι πολυ κρημα που εκανα περισυ καισαρικη γιατι αυτη τη φωρα η μπεμπα θα εβγαινε αμεσως!!! Δεν πειραζει ομως , μακαρι να ειναι και αυτη η καισαρικη οσο καλη ηταν η προηγουμενη και δεν με νοιαζει καθολου....

Σχετικα με τις αρρωστιες , εμεις με τον μεγαλο μου δεν πηγαιναμε να δουμε κανενα μωρακι που δεν ειχε κανει ακομα εμβολιακια και δεν εχανα ευκαιρια να λεω σε ολους ποσο επικινδυνο και ποσο μεγαλη ταλαιπορια ειναι για ενα νεογνακι να κολησει κατι που για μεγαλυτερα νινακια ειναι αστειο και περναει μεσα σε τρεις μερες , οποτε περημενω , απαιτω θα λεγα οτι θα πραξουν και οι αλλοι αναλογως... Δεν ειναι ουτε ντροπη ουτε παραξενια να προστατευουμε τα μωρακια μας , ετσι δεν ειναι?

Ρε κοριτσια ειναι πολυ μεγαλη βλακεια αυτο που γεινεται με τον ΕΟΠΥΥ και γενηκοτερα που γεινονται αλλαγες απο την μια μερα στην αλλη...Δεν θαπρεπε να αφηνουν καποιο χρονο προσαρμογης????

Σας επρηξα παλι....

Να στε καλα και περημενω με ανυπομωνησια τα μωρακια....

Καλημερα κιυκλες. Τα πραγματα με τον εοπυ οντως ειναι περιεργα. Εχω φιλο που δουλευει σε κλινικη κ λεει οτι τους χρωστανε πολλα χρηματα. Οποτε ειναι λογικο καποια στιγμη ολες οι ιδιωτικες κλινικες να αντιδρασουν οπως κανουν οι γιατροι κ οι φαρμακοποιοι. Το θεμα ειναι οτι ολα εμεις τα πληρωνουμε. Και μεταφορικα κ κυριολεκτικα. Πριμ λιγο μου ελεγε ο αδερφος μου οτι πηγαν για καρδιοτοκογραφημα και το πληρωσαν κανονικα γιατι πλεον δεν το καλυπτουν.

Εγω καλως η καλως ειμαι προς το παρον εκτος εοπυ. Οταν μπει κ το δικο μου ταμειο με βλεπω για καμια ιδιωτικη.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Καλημερα μανουλες.....

Joan και εγω εχω φοιτητικη ασφαληση (εχω αφησει ενα μαθημα) γιατι δεν εχουμε αλλη ασφαλεια και ειναι ολα δωρεαν για τα νοσοκομεια αλλα τις εξετασεις που τις κανουμε σε διαγνωστικα γιατι στα νοσοκομεια κλεινουν ραντεβου για 5 μηνες αργοτερα τις πληρωνουμε κανονικοτατα...Μηλαμε για φαρμακεια ,δεν το συζητω , πχ μια γεν. αιματως- ουρων και ουρια κρεατινινη κοστιζουν διακοσια κατι ευρω!!!!

Οσο για τα παιδια εχουμε κανει ιδιοτικη στον μικρο και εχουμε σωθει...Ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα σε αυτη τη χωρα, αυτη τη στιγμη, ειναι πιο οικονομικο να νοσηλευτει καποιος στο μετροπολιταν παρα σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο...

Εμενα με αγχωνουν αυτες οι συγχονευσεις των νοσοκομειων.δεν θα θελα ξαφνηκα να αλλαξω νοσοκομειο... Δεν ειχα νοσηλευτει ποτε στο παρελθον, ουτε εγω ουτε καποιος δικος μου και με αγχωνουν τα νοσοκομεια γενικοτερα ,αλλα τα τελειταια 2 χρονια που πηγαινω σχεδον καθε μηνα εχω εξοικιωθει με το περιβαλλον και νιοθω πολυ ανετα....

Joan μολις συνειδιτοποιησα οτι σε μερικες μερες μπαινεις στο μηνα σου!!!!Πως νιωθεις?Ετοιμη για την μεγαλη στιγμη? Με το καλο το καραμελακι σου:D:D:D....

Κατια εσυ πως πας?φανταζομαι το νινακι σου θα εχει αποκτησει μεχρι τωρα μια τεραστεια προικα;)....Ελπιζω να γυρησει συντομα για να μην το εχεις εγνοια....

σας επρηξα παλι φοβαμαι....

Papoi καλη ξεκουραση στην αδειουλα σου και ευχομαι αυτος ο χρονος να ειναι ο καλλυτερος της ζωης σου....

Ελενη εμενα μου φαινονται μια χαρα τα κιλακια της μικρουλας σου...ο δικος μου ηταν στις 31+3 1660 και γεννηθηκε στις 36 βδομαδωες 3100!!!

Κοριτσια εχετε ετοιμασει βαλιτσακι μαιευτηριου?

Σας ζαλισα παλι φοβαμαι....

να ειστε και να περνατε τελεια...

Φιαλακια...

Καλημερα μανουλες.....

Joan και εγω εχω φοιτητικη ασφαληση (εχω αφησει ενα μαθημα) γιατι δεν εχουμε αλλη ασφαλεια και ειναι ολα δωρεαν για τα νοσοκομεια αλλα τις εξετασεις που τις κανουμε σε διαγνωστικα γιατι στα νοσοκομεια κλεινουν ραντεβου για 5 μηνες αργοτερα τις πληρωνουμε κανονικοτατα...Μηλαμε για φαρμακεια ,δεν το συζητω , πχ μια γεν. αιματως- ουρων και ουρια κρεατινινη κοστιζουν διακοσια κατι ευρω!!!!

Οσο για τα παιδια εχουμε κανει ιδιοτικη στον μικρο και εχουμε σωθει...Ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα σε αυτη τη χωρα, αυτη τη στιγμη, ειναι πιο οικονομικο να νοσηλευτει καποιος στο μετροπολιταν παρα σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο...

Εμενα με αγχωνουν αυτες οι συγχονευσεις των νοσοκομειων.δεν θα θελα ξαφνηκα να αλλαξω νοσοκομειο... Δεν ειχα νοσηλευτει ποτε στο παρελθον, ουτε εγω ουτε καποιος δικος μου και με αγχωνουν τα νοσοκομεια γενικοτερα ,αλλα τα τελειταια 2 χρονια που πηγαινω σχεδον καθε μηνα εχω εξοικιωθει με το περιβαλλον και νιοθω πολυ ανετα....

Joan μολις συνειδιτοποιησα οτι σε μερικες μερες μπαινεις στο μηνα σου!!!!Πως νιωθεις?Ετοιμη για την μεγαλη στιγμη? Με το καλο το καραμελακι σου:D:D:D....

Κατια εσυ πως πας?φανταζομαι το νινακι σου θα εχει αποκτησει μεχρι τωρα μια τεραστεια προικα;)....Ελπιζω να γυρησει συντομα για να μην το εχεις εγνοια....

σας επρηξα παλι φοβαμαι....

Papoi καλη ξεκουραση στην αδειουλα σου και ευχομαι αυτος ο χρονος να ειναι ο καλλυτερος της ζωης σου....

Ελενη εμενα μου φαινονται μια χαρα τα κιλακια της μικρουλας σου...ο δικος μου ηταν στις 31+3 1660 και γεννηθηκε στις 36 βδομαδωες 3100!!!

Κοριτσια εχετε ετοιμασει βαλιτσακι μαιευτηριου?

Σας ζαλισα παλι φοβαμαι....

να ειστε και να περνατε τελεια...

Φιαλακια...

Κοριτσακι, μιλα μας και δεν ζαλιζομαστε μη φοβασαι!!!

Ολα καλα κι εμεις... δοξα το Θεο!!! η προικα του, ειπαμε να περιοριστει σε οτι πηραμε (τα απαραιτητα) για να δουμε μετα τι αλλο θα χρειαστουμε... βεβαια δεν το τηρουμε... ολο και κατι μας γυαλιζει και συμπληρωνουμε!:tongue::tongue::tongue: βαλιτσακι, εγω λεω να ετοιμασω την μεθεπομενη εβδομαδα. την επομενη θα αρχισουμε πλυσιματα, σιδερωματα και μετα... ισως για το γουρι να το αφησω για την 36η καλυτερα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

A, η περιφημη βαλίτσα. Εγω σήμερα την εφερα από την αποθήκη και δεν ξερω τι να βαλω μεσα. Εχω παρει χειμωνιατικες πιτζάμες, χειμωνιατικά ρουχαλακια για τη μικρή και γενικώς είμαι εκτός εποχής. Μαλλον θα βαλω όλα τα αλλα και θα αφήσω τα ρουχα για την ημερα που θα παω να γεννησω.

Μαρίνα βασικά θελω να γεννησω. Πραγματικά δεν αντεχω αλλο. Το βραδυ δεν κοιμαμαι, την ημερα τρεχω συνεχως πίσω από τον μικρό, η κοιλια μου είναι τεραστια, εχει ζεστη. Αυτά τα λίγα. Κατα τα αλλα είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ.

Εγω ευτυχως εχω καλό ταμειο. Προς το παρόν. Οπότε δεν ταλαιπωρήθηκα στην εγκυμοσύνη καλυπτε τα πάντα. Δυστυχώς όμως η εταιρία που δουλεύω κλείνει οπότε θα με ασφαλίσει ο αντρας μου που είναι στο εοπυ. Χαλια δηλαδή.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

πως είναι οι κοιλάρες σας ;)

εμένα πια είναι τεράστια και έχω γίνει πολύ δυσκίνητη :(

για πείτε λοιπόν σε μας τις πρωτόβγαλτες, τι θα βάλετε μέσα στην βαλίτσα σας? θα έχετε μία κοινή για σας και το μωρό ή δύο διαφορετικές? κυκλοφορούν διάφορα στο διαδίκτυο και θα ήθελα να δω αν όντως χρειάζονται τόσα πολλά...

πάντως διαβάζοντας πέτυχα και αυτό το λινκ που το βρήκα πολύ ενδιαφέρον

http://www.paidiatre.gr/ygeies/Ygeies-Paidi.htm

σας φιλώ και καλό Σ/Κ :)

as1cMoe-M361200MDAwMDYxMmR8MDAwMjU3ZHxteSBwcmluY2VzcyBpcyA.gif

Χριστίνα σου κανω copy paste τη δική μου λίστα που εχω κανει για να μην ξεχασω κατι. Αν εχεις κα[ποια απορία ρωτα ότι θες.

· 2-3 νυχτικά ή πιτζάμες με μαλακό λάστιχο (αν θηλάσεις να ανοίγουν μπροστά με κουμπάκια, να μην είναι πολύ χοντρές, κάνει πολλή ζέστη). Καλό είναι να πάρεις και ένα νυχτικό. Σε περίπτωση καισαρικής, το λάστιχο της πιτζάμας κόβει στην αρχή.

· Ρόμπα ?

· Παντοφλάκια

· Σαγιονάρες για το μπάνιο

· Νεσεσέρ (κρέμα για θηλές?, σαμπουάν, χτένες, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, αποσμητικό)

· Ρούχα εξόδου

· Εσώρουχα

· Σουτιέν θηλασμού ?

· Επιθέματα στήθους ?

· Πετσέτες

· Πλαστικές σακούλες για άπλυτα

· Ρούχα εξόδου για το μωρό, σεντονάκι αγκαλιάς και πανάκι για το ρέψιμο

· Detol μαντιλάκια

· Μαντιλάκια klinex για τη λεκάνη αν είσαι σε 3κλινο

· Φορτιστή κινητού

· Bαφτικά ξεβαφτικα

Aν γεννησεις σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστείς Μεγάλες σερβιέτες και εσώρουχα μιας χρήσης καθώς και ρούχα για το μωρό.

Επίσης: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ληξιαρχική πράξη γάμου, πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων και Α.Τ για να δηλώσει ο μπαμπάς το μωρό στο μαιευτήριο και μετά στο ληξιαρχείο.

Καλημερα μανουλες....

πως ειστε?δεν ειναι υπεροχη η μερα σημερα με το αερακι?

Εμεις πηραμε επιτελους τα πρωτα ρουχαλακια για το νινι, το ειχαμε αφησει για μετα το ντομπλερ γιατι θελαμε να συγουρευτουμε για το φυλλο και με ετρωγε το αγχος μην τυχον γεννησουμε νοριτερα και δεν εχει τυο μωρο βρακι στο κωλαρακι του στην κυριολεξια.....Χα χα

σχετικα με το βαλιτσακι εχω να πω σε οσες μανουλες σκοπευουν να γεννησουν σε δημοσιο με καισαρικη οτι θα χρειαστουμε κυριως ρουχαλακια του μωρου...Τις πρωτες 2 μερες θα ειμαστε στο κρεβατι, θα μπορουμε βεβαια να σηκοθουμε αλλα που να πας με ορο και καθετηρα?Την προηγουμενη φωρα μου ειχαν δωσει οι νοσοκομες σερβιετες και μου ειχαν βαλει την πρωτη μερα παμπερς ακρατειας και ειχαν ερθει κατι πλασιε απο την BNG που μοιραζανε κατι βαλιτσακια τα οποια περιειχαν οτιδηποτε χρειαζεται ενα μωρακι , απο παμπερς μωρομαντηλα κρεμες και λαδακια μεχρι πιπιλες, ντετολ, απορυπαντικα και ξεσκονιστηρια....

Κοριτσια περτε οσο περισσοτερα ρουχα μπορειται για τα μωρακια , στην αρχη γεινονται συνεχεια χαλια...Εχα παρει 12 εσωρουχα και 12 φωρμακια και την τριτη μερα μου εφερε ο αντρας μου αλλα τοσα....

Christina An εσυ ποτε και που θα γεννησεις?

Ειχε φτιαξει μια ωραια λιστα η Κατια για το ποτε και που γενναμε ολες μας αλλα εχει πολυ καιρο και δεν θυμαμαι πολλυ καλα?

κατια_82 αγορακι (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

Anstef αγορακι (ΠΗΤ 21-11-12)

Garouf κοριτσακι (ΠΗΤ 10-11-12)

marina1 κοριτσακι (ΠΗΤ 26-11-12) ΤΖΑΝΕΙΙΟ

joan80 κοριτσακι (ΠΗΤ 5-11-12) ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

vasfa αγορακι (ΠΗΤ 29-11-12)

Lena26 διδυμακια αγορακια (ΠΗΤ 13-11-12) ΜΗΤΕΡΑ

eleni!! κοριτσακι (ΠΗΤ 27-11-12) ΡΕΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...