Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

με το καλο να γιορτασετε πικαμπου!!! πες μας ειλικρινα, δεν ειναι πολυ ομορφα με δυο παιδακια :) εγω στη σκεψεις που κανω ενθουσιαζομαι πολυ για τι θα κανω με τους δυο γιους μου :) πλημμυριζω οταν τα σκεφτομαι κ ονειρευομαι :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι όντως πολύ όμορφα, κυρίως όταν τα βλέπεις να παίζουν μαζί τώρα που ο μικρός έχει γίνει interactive :) Βέβαια έχουν ήδη αρχίσει οι κόντρες και ο ένας τραβάει τα παιχνίδια από τα χέρια του άλλου. Προβλεπω να κάνω πλέον τον διαιτητή κάθε τρεις και λίγο ;)

Καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις σχετικά με το να μην αισθανθεί ο μεγάλος γιος παραμελημένος. Και εγώ αυτό φοβόμουν και ήταν από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο ήθελα να δοκιμασω vbac, καθώς όπως πιθανά να θυμάσαι μετά την καισαρική δεν θα μπορείς να σηκωνεις οτιδήποτε βαρύτερο από το μωρό για 6 εβδομάδες. Το babywearing φυσικά είναι σωτήριο since you're into it :)

Κάτι ακόμη που βοήθησε ήταν το να καθόμαστε όλοι μαζί στον καναπέ ή στο κρεβάτι, ώστε να μπορούσα να παίρνω αγκαλιτσα τον μεγάλο, αλλά και να παίρνει ο μεγάλος αγκαλιά το μωρό :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Το babywearing φυσικά είναι σωτήριο since you're into it :)

Κάτι ακόμη που βοήθησε ήταν το να καθόμαστε όλοι μαζί στον καναπέ ή στο κρεβάτι, ώστε να μπορούσα να παίρνω αγκαλιτσα τον μεγάλο, αλλά και να παίρνει ο μεγάλος αγκαλιά το μωρό :)

ναι λατρευω babywearing :D οποτε ειμαι σιγουρη θα μου ειναι σωτηριο. κ αυτο που λες με το κρεβατι το κανουμε ηδη, λιγο που εγω κουραζομαι με το μεγεθος του μωρου, κ λιγο το ειχα σκεφτει οπως το περιγραφεις. καθομαστε προς το παρον κ μου ανεβαζει την μπλουζα, φερνει τα αμαξακια του κ παιζει λεει με το μωρακι :) δειχνει πολυ ενθουσιασμενος που θα εχουμε μωρο αλλα πιστευω οτι μολις τον χτυπησει η πραγματικοτητα ισως με διεκδικησει λιγο παραπανω...δεν μασαμε ομως ετσι!!!! θα τα καταφερουμε :D:D:D

Μια χαρά θα είστε :) Μην ξεχάσεις φυσικά το μωρό να φέρει δώρο στον αδερφουλη του όταν θα έρθει σπίτι ;)

Κάτι ακόμη που άρεσε στον μεγάλο γιο ήταν να κάθεται στον καναπέ, να του βάζουμε το μαξιλάρι του θηλασμού να τον περιτυλιγει και να ακουμπαμε το μωρό πάνω του για να το χαϊδεύει. Άρεσε και στους δύο. Σας το προτείνω :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

τελειες συμβουλες :)

το μωρο εχει ηδη φερει εναν μεγαλο Μακ κ την ημερα που θα ερθει θα του φερει κ ενα ποδηλατο με τον Μακουιν ;) σσσ τωρα το εχουμε στην αποθηκη χιχιχιχι

Διαφημίσεις

Σωστός ο μπέμπης!

Κοιτά να δεις σύμπτωση, και εμάς το μωρό ποδήλατο μας έφερε, από την παρέα του Μακουίν :D

Big boys bike ;) Σκεφτόμαστε να κάνουμε upgrade σε κάτι τέτοιο.

τον πηγα στο toys r us na δοκιμασει διαφορα...πιστευα πως το 12 ιντσων θα ηταν μια χαρα, κ ομως οχι!!!!! δεν περιμενα πως θελει 14αρι κ ισως να βολευοταν κ το 16αρι...αλλα δεν βρισκω με βοηθητικες στο 16αρι κ ισως δεν ειναι κ ασφαλες ακομα γι αυτον. μεχρι τωρα με ενα trike κανει αλλα εχει μεγαλωσει πολυ γι αυτο :)

Αφού το δοκίμασε κιόλας μια χαρά! Ελπίζω να πηρατε και κράνος :)

Διαφημίσεις

λοιπον ειχα σκοπο να του παρω...κ σκεφτηκα οτι ισως χαρει περισσοτερο να παμε μαζι να τα ψωνισουμε αυτα...τι λες??? αν ειναι καλυτερα να ερθει ολο το πακετο απο το μωρο θα φυγω σφαιρα αυριο αχαχαχαχ ειναι κ διπλα μου το toys r us opoτε μια σχετικη καταναλωτικη γουρουνιαση υφισταται αχαχαχα

Δεν είναι κακή ιδέα να πάτε μαζί, αρκεί να το συνδέσει στο μυαλό του με την άφιξη του μωρού. Εμείς το είχαμε πάρει από πριν και το είχαμε στην αποθήκη για να το εμφανίσουμε μαζί με το μωρό.

ε μονο το κρανος λειπει..σκεφτηκα να παμε μαζι με το ποδηλατο μεχρι εκει να ψωνισει :) το ποδηλατο κ τον Μακ βεβαιως ειανι του μωρου.....μας εχει ζαλισει αλλωστε να το λεει συνεχεια αχαχα

Είστε οκ τότε :)

Πάω για νανι. Καληνύχτα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...