Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Νομίζω ότι η χαλαρή προσέγγιση είναι ότι πρέπει. Αν μπορέσεις vbac έχει καλως, αν προκύψει καισαρική όλα καλά και πάλι. Το σημαντικό είναι εσύ και το μωρό να είστε καλά. 4 κιλά παίδαρος λοιπόν :) Κουράγιο!

Ο μικρός μου γεννήθηκε 3705 και το περπάτημα δεν βοήθησε στην περιπτωση μου να κατέβει πιο γρήγορα. Αν και υπηρχαν μέρες που περπαταγα 3-4 ώρες (είχα τον μπαμπά μου εδώ και ήθελε βόλτες στα μαγαζια).

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω ότι η χαλαρή προσέγγιση είναι ότι πρέπει. Αν μπορέσεις vbac έχει καλως, αν προκύψει καισαρική όλα καλά και πάλι. Το σημαντικό είναι εσύ και το μωρό να είστε καλά. 4 κιλά παίδαρος λοιπόν :) Κουράγιο!

Ο μικρός μου γεννήθηκε 3705 και το περπάτημα δεν βοήθησε στην περιπτωση μου να κατέβει πιο γρήγορα. Αν και υπηρχαν μέρες που περπαταγα 3-4 ώρες (είχα τον μπαμπά μου εδώ και ήθελε βόλτες στα μαγαζια).

Κι εδώ μια από τα ίδια, ούτε το περπάτημα βοήθησε, ούτε το χοροπηδητό πάνω στη μπάλα.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Καλημέρα! Shameless butting in για να πω ότι σε εμένα, αφού μου έσπασαν πρώτα τα νεύρα, τα νερά μου έσπασαν στο "κρεβάτι". Ούτε περπάτημα, ούτε καυτερά, ούτε τίποτα. Ο Άγγλος τελικά την έκανε τη δουλειά. :oops:

Word.

Φαίρη πως είσαι σήμερα; Ακόμα να φανεί ο μικρός;

Ερωτήσεις για άσχετες Πικαμπού, άμα υπάρχει μυκώνιο στα νερά δε πρέπει να πας για καισαρική; Νόμιζα πως είναι επικίνδυνο άμα το πιει το μωρό οπότε το παίρνουν σχετικά γρήγορα πριν ζοριστεί.

Φαίρη, άμα ο μικρός είναι ήδη 4.0κιλά η vbac συνιστάται; Οσο πιο μεγάλο το μωρό τόσο πιο πιθανή η καισαρική ή λέω πατάτες; Οπώς και να έχει γερό να βγει

Δέσποινα και εγώ ήξερα ότι το παίρνουν αμέσως το μωρό γιατί είναι πολύ επικίνδυνο αν καταπιεί το μυκωνιο. Η παιδίατρος στην Ελλάδα εξεπλαγην όταν της είπα ότι πέρασαν 14 ωρες από την ώρα που μου έσπασαν τα νερά και είδαν το μυκωνιο μέχρι να μπω για την καισαρική. Στο νοσοκομείο λοιπόν, οι μαίες μου έλεγαν ότι εφόσον το μωρό δεν φαινόταν να στρεσαρεται στον καρδιοτοκογραφο ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι αν έβλεπαν να αλλάζουν οι παλμοί του τότε θα προχωρουσαμε σε επέμβαση. Μη γνωρίζοντας περισσότερα και καθώς εμπιστευομουν το νοσηλευτικο προσωπικό, το είχα δεχτεί και το είχα αφήσει στην κρίση τους. Αν ήξερα αυτό που μου είπε η παιδίατρος στην Ελλάδα θα επεμενα να πάμε χειρουργείο νωρίτερα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

καλησπερες

Κ εγω ειχα μυκωνιο οτσν με βαλανε στην προκληση, ηταν ελαχιστο κ με παρακολουθουσαν. μου ειπαν τα ιδια με την πικαμπου κ εμενα.

κατα τα αλλα νιωθω θαυμασια :D:D ξεκουραστηκα που βγηκα στην αδεια. εχω δωθει στην μαγειρικη μου κ γουσταρω τρελλα :)

Δεσποινα αυτο με τα κιλα που ρωτας...ειναι ολα τοσο σχετικα...μου ειπαν πως ναι αν το μωρο ειναι μεγαλο δεν θα με αφησουν καθολου για vbac, φτανει οσο προσπαθησα την πρωτη φορα. αυτο που μου ειπαν ειναι οτι οσο πιο μεγαλο το μωρο τοσο πιο δυσκολα να κατεβει κ να ανοιξει ο τραχηλος - εγω ηλπιζα βεβαια θα εμοιαζα στη μαμα, που μπηκε με προκληση εγκυος σε μενα πριν 33 χρονια, ημουν 4.5 κιλα κ με γεννησε φυσιολογικα σε 3 ωρες :shock::shock::shock:

Αν έμπαινες την Πέμπτη θα μοιραζόταν γενέθλια με τον μικρό μου. Όλα καλά να πάνε :)

Διαφημίσεις

Isla είναι το δεύτερο παιδάκι μου κ είμαι αφασία...κ τη πρωτη φορά τα ίδια...δεν με πανικοβαλλει μια γέννα :)

Τα πράγματα όλα είναι έτοιμα απο τον 8ο...είμαι λίγο freak με την οργάνωση κ την καθαριότητα Χέιχε

Ο μικρός θα έχει γενέθλια μαζι με εναν καλό μας φιλο κ 6 μέρες μετα τον νονό του :)

Αδημονω η αλήθεια είναι!!!!

Πωπω, πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Καλώς να το δεχτείς το μικρό σου. Με τι λιγότερη ταλαιπωρία. Από εμπειρία μου, κοίτα αυτές τις μέρες να ξεκουραστείς, να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε σένα και το μεγάλο γυιο (ίσως και στο μπαμπά σας) γιατί από την Τρίτη πάει και ο ύπνος πάνε και πολλά άλλα!

Πικαμπού πωπω, έχει τα πρώτα του γενέθλια ο μικρός; Και μια ακόμα φορά πως πέρασε ο καιρός! Πως θα τα γιορτάσετε; Περπατάει;

Λεμονάκι, που χάθηκες εγκυούλα μας; Εύχομαι να πέρασαν οι αναγούλες και να το έριξες στις βόλτες γι'αυτο και χάθηκες!

Fairy, μόνο στη σκέψη με πιάνει πανικός. Σκέφτομαι τις τσιρίδες που ακούω όποτε βλέπω το one born every minute και μου έρχεται αναγούλα!

Αλλά η αντιμετώπισή σου είναι η καλύτερη! Δεν κερδίζεις τίποτα με το αντίστροφο!

Ναι βρε κορίτσια, το λεμονάκι μας πού χάθηκε;; Μα να μην έχει ένα notification facility αυτό το φόρουμ να την ειδοποιήσουμε!

Πωπω, πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Καλώς να το δεχτείς το μικρό σου. Με τι λιγότερη ταλαιπωρία. Από εμπειρία μου, κοίτα αυτές τις μέρες να ξεκουραστείς, να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε σένα και το μεγάλο γυιο (ίσως και στο μπαμπά σας) γιατί από την Τρίτη πάει και ο ύπνος πάνε και πολλά άλλα!

να σαι καλα Δεσποινα!! ο μικρος ειναι στο σταθμο καθε μερα οποτε ξεκουραζομαι...η μαλλον να το θεσω σωστοτερα δημιουργω στην κουζινα μου :) κανω πραγματα για μενα εδω κ 3 βδομαδες που βγηκα σε αδεια. με το που γυρισω σπιτι ειναι πολυ σημαντικο να μην παραμελισω τον μεγαλο γιο, δεν πρεπει να νιωσει οτι του παιρνει τη θεση κανενας αυτη τη στιγμη...οποτε με κοβω babywearing continuously χεχε

Fairy, μόνο στη σκέψη με πιάνει πανικός. Σκέφτομαι τις τσιρίδες που ακούω όποτε βλέπω το one born every minute και μου έρχεται αναγούλα!

Αλλά η αντιμετώπισή σου είναι η καλύτερη! Δεν κερδίζεις τίποτα με το αντίστροφο!

isla ειναι πως θα το παρει κανεις με την γεννα. εγω κ ο πονος ειμαστε φιλοι. δεν ειμαι κ ανθρωπος που παραπονιεται για τιποτα. δεν ξερω αν εχει παρει το ματι σου σε προηγουμενα ποστς οτι γεννουσα επειδη 42 ωρες την πρωτη φορα...σε πληροφορω τσιριδα δεν εβγαλα :) κ επισκληριδιο αρνιομουν να κανω, με πεισανε μετα απο 27 ωρες. στον οδοντιατρο κανω ενεση αλλα στην γεννα δεν με νοιαζει ...ισως ειναι περιεργο δεν ξερω...το σημνατικο εκεινη την στιγμη ειναι να μην χασεις την ψυχραιμια σου κ να συνεργαστεις με μαιες κ γιατρους ;)

Πικαμπού πωπω, έχει τα πρώτα του γενέθλια ο μικρός; Και μια ακόμα φορά πως πέρασε ο καιρός! Πως θα τα γιορτάσετε; Περπατάει;

Έχει έρθει ο μπαμπάς μου και η θεία μου για να γιορτασουμε τα γενέθλια. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ακριβώς τι θα κανουμε αλλά σκέφτομαι να κόψουμε τούρτα μεταξύ μας την Πέμπτη και πιθανά να κόψουμε άλλη μια το Σάββατο με τους 2-3 φίλους που έχουμε. Το δεύτερο το επεξεργαζομαι ακόμη.

Ο μικρός κάνει cruising γύρω από τα έπιπλα και στέκεται αν τον κρατάς από το χέρι αλλά δεν στέκεται μόνος του ακόμη, ούτε περπατάει. Η μπεμπουλα κάθεται; Μπουσουλαει;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...