Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Δέσποινα, Χρύσσα περνάμε πολύ ωραία, βλέπουμε φίλους και συγγενείς, ο μπέμπης πάει από αγκαλιά σε αγκαλιά, μόλις τον αφήνω στο baby gym γκρινιάζει, :evil: έχουμε πάει πολλές πολλές βολτούλες με τον μπέμπη, το Σάββατο το πρόγραμμα έχει Μποέμισσα και το επόμενο Σταυρό του Νότου (χωρίς τον μπέμπη όμως χαχα). :tongue:

Θέλω να δώ πως θα κάνουν πατέρας και γιός όταν ξανασυναντηθούν στο αεροδρόμιο κι εγώ Χρύσσα! Πρός το παρόν ο μπαμπάς μας ετοιμάζει το νέο σπίτι και ότι χρειάζεται για την μετακόμιση. Μόνος του... :(.

Κι εγώ τώρα κοιμάμαι μαζί του Δέσποινα και όταν ξυπνάει το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να γυρίσει κεφαλάκι δεξιά - αριστερά να δεί αν είναι μόνος του. Γυρίζοντας Αγγλία θα πάει πάλι πίσω στην κούνια του και ευελπιστώ αυτός ο μήνας να μην του χάλασε την ρουτίνα ύπνου του!

Fairy, με το καλό, θα γνωρίσεις τώρα και το νέο μέλος της οικογένειας. Θα πρέπει να αισθάνεσαι μια γλυκιά προσμονή...

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Travelgirl, είσαι Ελλάδα; Φάε ένα σουβλάκι και για 'μας!

Εδώ μας κάνει σχετικά καλούτσικο καιρό αυτό το σαββατοκύριακο αλλά η θέρμανση καλά κρατεί!

Fairy όλα καλά να πάνε εύχομαι!

φιλιά σε όλες!

Που είστε κοριτσάκια;

Οι εγκυουλες μας τι κάνουν; Φαίρη έτοιμη; Ο μικρός δραστήριος;

Λεμονάκι, πέρασας οι αναγούλες, και εδώ που τα λέμε και οι μαύρες σου;

Εδώ ο καιρός είναι καταπληκτικός (για τα δεδομένα Αγγλίας πάντα). Δε βρέχει, έχει ήλιο, εντάξει κάνει παγωνιά αλλά ας μη ξεχνάμε και που είμαστε!;)

Για porridge σκεφτόμουν τα porridge oats, δεν είναι η βρώμη αυτα; Που δεν έχουν τίποτα άλλο μεσα. Αλλά τις τελευταίες βδομάδες η μικρή έχει δυσκοιλιότητα και είμαι να σκάσω, γιατί σκέφτομαι πως ίσως την πείραξαν αυτά που της δίνω. Ειπα για αρχή να προσπαθήσω να της δίνω περισσότερο νερο, και βλέπουμε. Δοκιμάσαμε και το αβοκάντο, μπανάνα, πολύ ωραίος συνδοιασμός, η μανούλα το έφαγε όλο!:tongue:

Τραβελ, καλά να περάσεις Ελλάδα. Μην ανησυχείς καλά έκανες και άφησες τον άντρα στο κρύο να φτιάχνει το σπίτι, έτσι πρέπει πάντα. Οσο για το πως θα είναι όταν θα ξανασυναντηθουν, μακάρι να μην είστε σαν και εμάς. Με το που τη πήρε αγκαλιά στο αεροδρόμιο πάτησε κάτι κλάματα... Για δυο τρεις μέρες έκλαιγε με το που την έπαιρνε. Μετά πάλι καλά συνήθισε. Βέβαια δεν είναι και πολύ κοινωνικό παιδάκι, μάλλον για αυτό φταίει και η μανούλα!

Καλημερεντες!!!! Έρχεται το Έλλα τα σήμερα οποτε μπαίνω σε mood κ τροναζω με το τι θα δω όταν ανοίξουν οι βαλίτσες αχαχα

Δέσποινα είμαι πολύ καλά εκτός του οτι έχω βαρύνει...λογικό άλλωστε πλεον. Είμαι 37 εβδομάδων κ το τερατινι ησυχία δεν έχει. Έχει χωσει κ τη κεφαλα στο birth canal οποτε ζόριζει....μακάρι βέβαια αυτό να μου έδινε ελπίδες για φυσιολογικό αλλά κ στην πρώτη εγκυμοσύνη όλα θετικά δείχνανε κ Τζιφός...ειδώμεν...

Κ ο γιος μου πέρασε φάση δυσκοιλιότητας κ του έκοψαν την μπανάνα. Το ακτινίδιο είναι καλό σε τέτοιες καταστάσεις κ λίγο ελαιόλαδο παραπανω στο φαγακι, να λαδώσει το έντερο που έλεγε κ η γιαγιά μου :)

Λεμονάκι εδώ. Τι κάνατε κοριτσάκια…; Μήπως σας έλειψε το ξινό γκρινιάρικο λεμόνι. Δε νομίζω.. Λοιπόν είμαι πολύ πηγμένη με διάφορες εκκρεμότητες από την δουλειά. Τόσο πολύ που δε μου μένει χρόνος να γκρινιάξω. Έχω περάσει στην φάση των ονείρων τώρα. Ούτε ο Φώσκολος τέτοια σενάρια… Μιλάμε για απίστευτα όνειρα από θρίλερ μέχρι τραγωδία. Ψυχεδέλεια… ¨Όταν δεν έχω αϋπνία, βλέπω όνειρα . Εκεί που παρακαλάω να κοιμηθώ, έπειτα παρακαλάω να ξυπνήσω. Αφήστε το δρομολόγιο κρεβάτι-μπάνιο-κρεβάτι-μπάνιο. Ούτε για τους ολυμπιακούς να πήγαινα …ούτε φαντάρος να ήμουν τέτοιο καψώνι. Εντωμεταξύ η διαδρομή γίνεται στα τυφλά, νομίζω μοιάζω σαν αυτά τα καθοδηγούμενα αυτοκινητάκια. Λοιπόν θα σας γράψω περισσότερα μιας και έχω πολύ δουλειά τώρα… Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις. Δεν προλαβαίνω να γράψω για την καθεμία ξεχωριστά αλλά θα επανέλθω… Καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

Δέσποινα ακόμη και αυτά έχουν αλάτι, πχ δες αυτό. Δεν φαίνεται ωστόσο να είναι πολύ. Το NHS συνιστά συνολικά "less than 1g (0.4g sodium) a day from 0-12 months" και αυτά έχουν 0.1gr sodium ανά 100gr.

Fairy είσαι ακόμη με τον έναν γιό ή εμφανίστηκε και ο άλλος; :)

Λεμονακι όλα αυτά που περιγραφείς είναι μες το πρόγραμμα. Κάνε υπομονή μέχρι τη 12η εβδομάδα και θα δεις ότι στο δεύτερο τρίμηνο θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα (κατά πάσα πιθανότητα, εκτός αν είσαι από τις ατυχές ;))

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αχαχα πικαμπου...με τον εναν μέσα κ τον άλλον εξω

Ήρθαν οι γονεις μου εχθες κ κάθομαι μαζί τους. Απόψε έμεινα μονη με τον πατερα μου μέχρι τις 12 κ τα λέγαμε....νιώθω πολύ καλά...μάλλον χρειαζομουν να βγω σε άδεια :)

Θα σας γράψω αμέσως αν αποφασίσει να βγει μόνος του :) thank God we have mobile Internet χαχαχαχα

Εσύ πως πας με δουλειά κ δύο παιδιά?

Πικαμπού ευχαριστώ για το link, όντως είναι εύκολο να μπερδευτείς με το τι επιτρέπεται και τι όχι, θα κοιτούσα στα συστατικά, ίσως όχι στις περιεκτικότητες. Τελικά πήρα τo fruits and porridge από το boots. Θα προτιμούσα χωρίς τα φρούτα, αλλά τουλάχιστον δεν έχει γάλα. Αρχικά ήθελα της Holle ή Hipp αλλά θα έπρεπε να πάρω από το ίντερνετ, δε βρίσκω σε μαγαζιά εδω. Είδα όμως εκεί που έψαχνα πως κάποια στιγμή το 2012 έγινε ανάκληση ενός προϊόντος της Χολε, και είπα καλύτερα να παρώ από μαγαζί. Φάνηκε να της άρεσε. Αλήθεια, τι τυρί έδωσες; Ολα έχουν αρκετό αλάτι. Και πότε έβαλες γιαούρτι και ποιο;

Λεμονάκι, πώς παν τα όνειρα; Πολλές φορές και εγώ βλέπω στον ύπνο μου ταινίες, μέχρι και τους τίτλους αρχής και τέλους! Που θα πάει θα περάσουν όλα, εύχομαι μετά τη 12 εβδομάδα, εκεί κοντά δεν είσαι άλλωστε; Κοίτα να το χαρείς, εγώ ημουν το ακριβώς αντίθετο, γκρινιαζά που η εγκυμοσύνη ήταν τόσο ήρεμη, που δεν ένιωθα έγκυός!

Φαίρη, καλώς τους δέχτηκές τους γονείς, με το καλό να δεχτείτε και το μικρό.Ολα καλά θα πάν, σημασία δεν έχει το πως, αλλά το να έρθει γερός και να μη ταλαιπωρηθείτε πολύ! Βάρυνες ε; Ωραια ήταν στο τέλος, μου άρεζε που όλοι σε κοιτάν στο δρόμο και σε ρωτούσαν πότε με το καλό;

Τυρί δίνω cottage cheese (με κουταλάκι) αλλά ενίοτε δίνω και ένα λεπτό δαχτυλακι cheddar. Ξέρω ότι το cheddar έχει πολύ αλάτι, αλλά το δίνω πολύ σπάνια (μια φορά την εβδομάδα και αν). Cottage cheese μπορεί να δώσω 2-3 φορές την εβδομάδα από 2-3 παιδικά κουταλακια.

Γιαουρτακι δίνω το απλό της Yeo Valley organic και τα γιαουρτακια της Ella's kitchen.

Holle έβρισκα στην Ελλάδα αλλά εδώ δεν έχω δει. Πάντως υπάρχουν αρκετές βιολογικές κρέμες σχεδόν παντού, ενώ στην Ελλάδα έπρεπε να ψάχνω σε καταστήματα βιολογικών ή να μου τις παραγγέλνει ο φαρμακοποιός της γειτονιάς.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Fairy σε σκεφτόμουν έντονα σήμερα. Πως πας; Καμία ένδειξη για την άφιξη του μικρουλη;

Ξεχασα να σου απαντησω, εγώ στη δουλειά είμαι σχετικά καλά, αν εξαιρεσεις το ότι υποτίθεται ότι έχω γυρίσει με μειωμένο ωράριο αλλά τις 3 τελευταίες εβδομάδες δουλεύω full time και δουλεψα από το σπίτι και την Κυριακή.

It's a struggle να δουλευεις και να έχεις δύο μικρά παιδιά (και ένα μεγάλο :D) να φροντίσεις αλλά με πολύ κόπο και τρέξιμο βρίσκουμε την άκρη και τα καταφέρνουμε :)

Διαφημίσεις

ω ευχαριστω για την σκεψη :)

εδω ειμαι...ενας μεσα ενας εξω κ ενας να μου σπαει τα νευρα αχαχαχα

ηρθαν κ οι γονεις μου κ μου τα σπανε κ αυτοι αρκετες φορες εως πολυ συχνα!!!!!! πραγματικα αρχισα να πιστευω οτι τζιφος κ αυτη τη φορα,....

κουραγιο με τη δουλεια....εγω θα γυρισω full time κανονικα....αλλα ισως μπορεσω να φτιαξω το προγραμμα μου ετσι ωστε να μην εχω μαθηματα μετα το μεσημερι κ να δουλευω απο το σπιτι......ειδωμεν....

εσυ ειχες μπει με πονους για vbac η σου εκαναν προκληση? επειδη εμενα μου την απεκλεισαν την προκληση....ετσι απο περιεργεια ρωταω :D:D παντως δεν νιωθω τιποτα...απλα αναλογα την σταση που εχει ο μικρος μπορει να ποναω σε πλευρα, ωοθηκες κλπ :D:D:D

Τι μου θυμίζει αυτό με τα νεύρα τσαταλια λίγο πριν τη γέννα... :tongue:

Η πρόκληση με φάρμακα στη vbac όντως δεν ενδείκνυται καθώς οι τεχνητοί πόνοι προκαλούν δυνατότερες συσπασεις, και φοβούνται μήπως ανοίξουν τα ράμματα της μήτρας. Ο μπεμπακος δεν ήθελε να βγει αλλά δεν μπορούσαν να περιμένουν περισσότερο από 41 εβδομάδες λόγω της προηγούμενης καισαρικής. 41β + 1 μέρα πήγα στο νοσοκομείο με πλάνο να μου σπάσουν τα νερά μήπως προκληθεί έτσι ο τοκετός και ειδομεν. Όντως ξεκίνησαν οι συσπάσεις και μέσα σε 4 ώρες είχα φτάσει διαστολή 6. Όλα φαινόντουσαν ότι πήγαιναν καλά (αν και υπήρχε μυκωνιο στα νερά μου) μέχρι περίπου τις 16:00 όπου έφτασα διαστολή 9 και κολλησα. Μετά από μια ώρα η διαστολή μου είχε μικρύνει (στο 8 ) γιατί το μωρό δεν έκανε crowning, κατέβαινε με το μέτωπο και είχε αρχίσει να δημιουργείται οιδημα στον τράχηλο. Εκεί αποφάσισα να ζητησω επισκληριδιο γιατί είχαμε καταλάβει ότι δύσκολα θα γυρνούσε το παιδί σωστά και θα οδευαμε πάλι σε καισαρική, οπότε θεώρησα ότι δεν υπήρχε λόγος να τραβηξω άλλο πόνο. 4 ώρες αργότερα μπήκαμε στο theatre όπου ο μικρουλης γεννήθηκε με καισαρική.

Ελπίζω αν αποφασισεις να προχωρήσεις με vbac η προσπάθεια σου να είναι επιτυχημένη. Όπως και να έχει πάντως, να πάνε όλα κατευχην και μαμά και μωρακι να είστε καλά και να ταλαιπωρηθειτε όσο το δυνατό λιγότερο :)

Πικαμπου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

Πήγα στη μαία σήμερα κ ο μικρός δεν έχει κανει καθόλου engaged ... Πάτησε τα 4 κιλά είπε....πραγματικά έχω αφεθεί τόσο πολύ στη φύση αλλά μετα ρο σημερινό χεν βλέπω να γίνεται τίποτα...ποτε δεν ξέρεις βέβαια :) συνεχιζω να κοιμάμαι ήσυχα κ οτι βρέξει κατεβάσει αχαχα

Πόσων εβδομάδων είσαι; Να περπατάς όσο μπορείς, βοηθάει να κατέβει το παιδί!

38 βδομαδων ειμαι...αν περπαταω!!! μα αν περπαταω!!!! κ την πρωτη φορα 4 χιλιομετρα καθημερινα εκανα κ τζιφος...μου ειπαν πως αν τα μωρα εινια μεγαλα, δεν κατεβαινουν ευκολα....κ γι αυτο δεν καταφερα κ την πρωτη φορα να κανω διαστολη.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...