Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Sorry για το off topic, αλλά Πικαμπού να σε ρωτήσω ένα δυο πραγματάκια για τις στερεές, μια και μου άρεσε ο τρόπος σου. Εκεί στους 7 μήνες θυμάσαι τι ποσότητες και πόσες φορές τη μέρα τρώγατε; Το κρέας πότε το βάλατε; Το άλεθες αυτό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δέσποινακι στους 7 μηνες τρωγαμε 2 γεύματα στερεών τροφών τη μέρα, το πρωινό και είτε μεσημεριανό είτε απογευματινο , ανάλογα με το πότε μαγειρευα για μας :oops:

Από ποσότητες δεν μπορω να πω οτι τρωγαμε πολύ τότε. Αν θυμάμαι εφτιαγνα porridge αρκετό για 60 ml γάλα και έτρωγε μισό ή και όλο ανάλογα με τα κέφια. Το κυρίως γεύμα όταν ήταν finger food έτρωγε λίγο, περίπου τη μισή ποσότητα από ότι έτρωγε όταν του τα παταγα με το πιρούνι. Θα έτρωγε δηλαδή περίπου 1-2 new potatoes, μισό καρότο, λίγο μπρόκολο, μπορεί και ένα δαχτυλακι cheddar. Το κρέας και το κοτόπουλο τα αλεθα τότε γιατί τα εφτυνε αν τα έδινα σε κομματάκια ή shredded (ξεχναω τα ελληνικά μου :rolleyes:). Από φρούτα το μόνο που δεχόταν ως finger food ήταν η μπανάνα, όπου έτρωγε περίπου 1/4. Τα υπόλοιπα φρούτα τα αλεθα στο μπλέντερ. Γενικά δεν ακολουθησα το Baby Led Weaning κατά γράμμα. Έκανα λίγο mix and match (έτσι νομίζω είχε πει ότι έκανε και η fairy με το πρώτο της). Τώρα, 11 μηνών, ο μικρουλης τρώει άνετα σχεδόν οτι τρώμε κομμένο σε μικρές μπουκιτσες, είτε τα αρπάζει στη χουφτιτσα του και τρώει μόνος του :)

Ελπίζω να βοηθησα και να μη σε μπερδεψα χειρότερα. Γενικα, αρχίσαμε να τρώμε ικανοποιητικές ποσότητες σε 3 γεύματα περίπου 9 μηνών. Όταν έκλεισε τους 10 μήνες και εγώ γυρισα στη δουλειά αποφάσισα να σταματησω και το θηλασμό και ευτυχώς έγινε ανώδυνα. Πλέον τα γεύματα μας είναι: γάλα, πρωινό, μεσημεριανο, γάλα, βραδυνό και γάλα (6 γεύματα, αν και πολλοί προτείνουν 5 - το θέλει όμως το γαλατάκι του γύρω στις 15:00).

Να σου πω και ενα πρωινό (ή και απογευματινό) που τον ενθουσιάζει; Μπανάνα-αβοκάντο πατημενα με το πηρούνι :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Γεια σας κορίτσια!

Δέσποινα, τι κανει η μπεμπουλα? Ξεκινησατε φαγακι, ε?

Εμενα στα μεσα του πεμπτου μηνα ο μπεμπης άρχισε να μην πολυθελει γάλα και ημουν για να σκασω. :( Δηλαδη τα 5-6 γευματα ειχαν παραμεινει αλλα επινε λιγοτερη ποσοτητα καθε φορα! Νόμιζα οτι εφταιγαν τα δοντακια. Ξεκίνησα δειλά δειλά τις στέρεες και ο μπεμπης ξεκίνησε πάλι να έχει όρεξη. :P

Εδω και 3-4 εβδομάδες τρώει γάλα, φρουτοκρεμα συνδυασμό 4 φρούτων (μπανάνα, μήλο, αχλαδι, πορτοκαλι), μεσημέρι αρχικά χορτοσουπα, μετα κοτόπουλο με λαχανικά, τώρα μοσχάρι (αλεσμενα), και απογευματακι κρέμα την οποία φτιαχνω με το γαλατακι του, και τελος γάλα. Έχει πάρει πάλι τα πάνω του! Απο οτι μου είπε η παιδιατρος ήταν έτοιμος για την μετάβαση. Επισης μου είπε οτι κάτι παρόμοιο μπορει να συμβεί οταν δεν θα θέλει πια αλεσμενα, αλλα κομματάκια. Μεγάλωσαν τα μικρακια μας!

RLcRp1.png

Λεμονακι γκρινιαρικο εδω. Καλε που παω χωρις να σας γκρινιαξω λίγο (τι σας βρηκε και εσας, καλα μου κοριτσακια στα καλα καθουμενα ) να εχετε ενα λεμονι ολη την ωρα να γκρινιάζει... Λοιπον σημερα η γκρινια ειχε να κανει (εκτος βεβαια απο τον καιρο, που ειναι κλασικη αξια, οπως πιθανον να εχετε ηδη καταλαβει) λοιπον σημερα γκρινιαζω για το φαγητο. Αχ! εχω πεθυμησει μια ταβερνοκατασταση να το πω, μια μεζεδοκατασταση ακομη καλυτερα, τι κεφτεδακι ονειρευομαι , τι φλογερες γεμιστες με ζαμπον και τυρι, τι μελιτζανοσαλατα, τι τυροπιταρι στριφτο ... Οτι εχω φαει ανα την Ελλαδα σε διακοπες και ταξιδια τα θελω απεγνωσμενα. Να μου πειτε τι θες τον κυρα μου τον κεφτεε αφου δεν μπορεις να φας ...Α! εκει να δειτε γκρινια διοτι σκεφτομαι και λεω αμα τα ειχα ολα αυτα σιγουρα κατι θα ετρωγα..Και που να το βρω το μεζεδοπωλειο, με την μουσικουλα, την ωραια την θεα... να νιωθω την ζεστη και την γλύκα του ήλιου στην μούρη μου. Αχ! βαχ! και ξανα βαχ! Και τωρα που το θυμηθηκα μου ρθε μια επιθυμια για θαλασσινα ...Αχ! ενα καλαμαρακι, ενα χταποδακι λιγο τζατζικακι και καμια ωραια βουτιτσα στο λαδακι της χωριατικης, "που σαι παιδι πιάσε και μια αθερινα " ... και να χτυπαει και το κυματακι πλαφ πλουφ .... να χρυσιζουν στο βαθος τα νερα απο το ήλιο...και δωστου το κυματακι πλαφα πλουφα. Θα κλάψω ...

ΛΕΜΟΝΑΚΙ, τι post ήταν αυτο, μές τις εικονες, μυρωδιές και γεύσεις, ειμαι και λιχουδα.... αχ!!!

RLcRp1.png

Λεμονακι μπορεις να τα φτιαξεις αυτα και μονη σου σπιτι! Να κανονισεις μια μερα να μαγειρεψεις, βαλτε ωραια μουσικουλα και φατε μεζεδακια ακομα καλυτερα καλεσε και φιλους για μεζεδοκατασταση! Μελιτζανοσαλατα πολυ ευκολο να γινει, φλογερες δε ξερω δεν εχω δοκιμασει...Ρετσινα βρισκεις Μορισονς..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Επισης μου είπε οτι κάτι παρόμοιο μπορει να συμβεί οταν δεν θα θέλει πια αλεσμενα, αλλα κομματάκια. Μεγάλωσαν τα μικρακια μας!

Κορίτσια και πού είσαστε ακόμα! Αυτή τη στιγμή ο μικρός μου τρώει μόνος του με το πηρούνι αβοκάντο κομμένο κομματάκια και ενδιάμεσα ταΐζει τον πατέρα του :D

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ, τι post ήταν αυτο, μές τις εικονες, μυρωδιές και γεύσεις, ειμαι και λιχουδα....

Αχ και δεν έχεις κοντά ταβέρνα, μεζεδοπωλείο, σουβλατζίδικο... :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πικαμού σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πάνω κάτω τα ίδια κάνουμε και εμείς. Ηξερα που ρώταγα, γιατι που και που ανησυχώ που ακόμα δεν της έβαλα τριτό γεύμα ή που πάμε πολύ αργα. Με το blw, τρώμε μπανάνα, μπρόκολο (το αγαπημένο μας), πατατούλα, swede. Το καρότο προτιμώ να το τρίβω. Οταν λες porridge τι εννοείς; Κοιτούσα τα παιδικά cereals και δε τρελάθηκα, πώπω, πολλά συστατικά έχουν. Από πότε μπορώ να δώσω κανονικό porridge? Μπορώ να δώσω και κάτι άλλο;

Πώς σου φαίνεται που γύρισες στη δουλειά; Το μικρό στο βρεφικό δε τον πας; Ευχαριστημένη; Μεγάλωσε το μωράκι σου!

Τραβελ, πως σου φαίνεται η Ελλάδα; Ο μικρός σου τι κάνει; Του άρεσε η Ελλάδα; Πώπω, καλοφαγάς, μπράβο του, τρώει πολλά περισσότερα από εμάς! Φαντάζομαι θα μας έχει περάσει σε βάρος. Εμείς είμαστε γύρω στα 7.3, μοντελάκι την έχω! Είναι κάπως γκρινιάρα, και το βράδυ την κακόμαθα και κοιμάται μαζί μας, αλλά αισιοδοξώ πως κάθε μήνα θα είναι και καλύτερα!

Μια χαρά μου ακούγονται όλα αυτά που περιγραφείς. Μπράβο σας :)

Κανονικό porridge δεν ξέρω πότε μπορείς να δώσεις, λόγω του αλατιού που περιέχει, ίσως καλύτερα αφού χρονισει η μπουμπου; Αυτό που δίνω εγώ είναι το organic baby fruit + porridge από το own brand των boots. Τα συστατικά του φαίνονται αγνά: βιολογικά φρούτα, βιολογική βρώμη και θιασινη αν θυμάμαι καλά. Επίσης παίρνω τα porridge της plum (και αυτά organic, τα έχει στα boots και στα Holland & barrett) και τα breakkies της Ella's organic (τα βρίσκω και στο sainsbury's).

Ναι, έχω επιστρέψει δουλειά, μειωμένο ωράριο και αποδοχές. Ο μικρουλης προσαρμόστηκε γρήγορα στο σταθμό και φαίνεται χαρούμενος. Είναι πολύ γλυκό όταν ο μεγαλος του αδερφός ο οποίος είναι σε αλλη αίθουσα στον ίδιο σταθμό, βγαίνει στον κήπο και κοιτάει από τη γυάλινη πόρτα να δει τον μικρό στο δωμάτιο. Κολλάει μου λένε ο μικρός στο τζαμί και ο μεγάλος απ' έξω βάζει τα χερακια του εκεί που είναι του μικρού.

Εσείς πως είστε; Πως σου φαίνεται τώρα η Ιρλανδία που την έχεις ζήσει λιγάκι; Οι δομές σου φαινονται καλύτερες/χειρότερες; Οι άνθρωποι;

Τραβελ κάνετε ήδη 3 γεύματα στερεές; Μεγάλη όρεξη ο μικρουλης ;) Λειπετε καιρό ήδη, ε; Φαντάζομαι χαρά που θα κάνουν μπαμπάς και γιος όταν ξανά ανταμωσουν. Πως περνάς στην Ελλάδα (εκτός από το ότι τρωως αβερτα :tongue:).

Biggi βάλε ένα ticker να βλέπουμε πόσο είναι το αγοράκι σου :)

Πάντως πολλά αγόρια στην παρέα κορίτσια. 2 εγώ, σύντομα 2 η fairy, από 1 οι biggi, travelgirl και Νατασα. Μόνο η eugie και η Δέσποινα νομίζω έχουν κοριτσάκια.

P.S. Ξέχασα το ντοματινι. Νομίζω αγόρι επίσης; ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Χάθηκα λίγο έτρεχα στην δουλεια, αλλά απο σήμερα είμαι σε άδεια κ αυτή τη στιγμη είμαι για καφεδακι με τη κοιλουμπα.

Εχθες είδα τον consultant κ στος 22/3 στις 39 βδομάδες θα μπω για καισαρική εκτός αν ο οργανισμός μου λειτουργήσει νωρίτερα. Είναι κατα της πρόκλησης παλι οποτε βρήκαμε μια μέση λύση. Ο μικρός ζυγίζει 2500 κ δεν περιμένουν να είναι 4500 κ αυτός.αν μου ερθει φυσιολογικά να γεννησω τους είπα να με βοηθήσουν για vbac αλλά ειπαν οτι υπάρχει όριο σε τέτοιες περιπτώσεις κδεν αφήνουν πολλές ώρες.

Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο τον χρόνο που δισθεσανε για μας, οτι συζητησαμε τα παντα κ έφυγα πολύ ανακουφισμενη...

Θα σας διαβάσω αργότερα δεν έχω δει τα σχόλια σας

Καλη μέρα να έχετε κ μην ξεχασετε να φτιάξετε Μάρτη

Τέλεια μέρα για καφέ σήμερα! Άντε με το καλό, κοντευεις πλεον :)

Σχετικα με τις πολλές ώρες στη vbac και εμένα το ίδιο μου είχαν πει και τελικά με άφησαν για 14 ωρες, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούν με το "πολλές" ;)

Φαιρη με το καλό. Εύχομαι όλα να παν καλά με τη μικρότερη ταλαιπωρία. Κοίτα τώρα να ξεκουραστείς, γιατι σύντομα σε περιμένουν ξενύχτια!

Πικαμπού, τα porridge oats που παίρνω εγώ δεν έχουν αλάτι, τουλάχιστον σα συστατικό. Αραγε θα μπορούσα να τα δώσω στη μικρή; Της plum 4 porridge organics το εχουμε και εμείς. Θα το ψάξω περισσότερο όταν θα αρχίσουμε κανονικά τα δημητριακά. Τι γλυκά τα αγορακια σου, αδερφική αγάπη!

Και τώρα που το θυμήθηκα, μια φορά εσύ δεν μιλούσες με τη Φαίρη για ταξί από το αεροδρόμιο; Είχα χρησιμοποιήσει αυτούς http://www.thestanstedtaxicompany.co.uk/?gclid=CMqK662G2rUCFeQ72wod1ykACw για να πάμε στο stansted, αρκετά ευχαριστημένη και μας είχε βγει σχετικά φτηνά. Ανάλογα με το αεροδρόμιο θα υπάρχει παρόμοιο service, έτσι ώστε οι γονείς σου να μπορούν να έρθουν μόνοι τους στο σπίτι.

Ας περιμένουμε να δούμε και το Λεμονάκι τι μας ετοιμάζει, αλλά ναι, για την ώρα το κοριτσάκι μου έχει πολλές επιλογές!

Πάλι ξέχασα να απαντήσω, καλά είναι στο Δουβλίνο. Ακόμα δε βρήκα τους ρυθμούς μου, πρέπει να το πάρω απόφαση πως μπορώ να μπω στο τραμ με τη μπέμπα, μπας και μπορέσω να πάω στην εκκλησία να γνωρίσω και κανέναν Ελληνα.

Οι Ιρλανδοί, αν και δεν έχω γνωρίσει πολλούς μου αρέσουν. Και ο άντρας μου στη δουλειά τους βρίσκει πιο ευχάριστους από τους Αγγλους. Τα συστήματά τους μου φαίνονται πιο γραφειοκρατικά από της Αγγλίας αλλά σίγουρα καλύτερα της Ελλάδας. Δυστυχώς όμως στο κομμάτι δουλειάς, ίσως η Αγγλία να ήταν καλύτερα. Κοιτάω για δουλειές, αλλά δεν υπάρχει πολύ ζήτηση. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα βρεθεί μια δουλίτσα για μένα, αλλά ίσως να αργήσει λίγο! Για την ώρα όμως μπορώ να πω πως the grass is still greener on this side :P!

Πολύ ευχάριστα αυτά που γράφεις για την Ιρλανδία :) Τελικά μάλλον οι Άγγλοι είναι οι πιο σφιγμενοι. Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτήτρια στη Σκωτία έκανα πολύ κέφι και πολύ παρέα με τους Σκωτσέζους.

Προφανώς και μπορείς να πάρεις τη μπεμπα βόλτα με το τραμ. Αν δισταζεις με το καρότσι γιατί δεν κατεβαινετε με το μάρσιπο;

Για ταξί που λες, πήρα διάφορα quotes από εταιρείες ταξί και τελικά κοστίζει περίπου 80 λίρες το Heathrow-Swindon και 70 το αντίστροφο, γιατί όταν σε παραλαμβάνει πληρωνεις και 10 λίρες για το πάρκινγκ. Δεν είναι κακή τιμή, κυρίως για δύο ή περισσότερα άτομα, καθώς το National express κοστίζει περίπου 25 λίρες.

Ποιο porridge παίρνεις χωρίς αλάτι; Πρόσεξε αν γράφει ότι έχει sodium γιατί και αυτό αλάτι είναι. Αν δεν έχει αλάτι πάντως και δεν έχει πολύ ζάχαρη μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα να το δώσεις στη μικρή.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...