Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Εχουμε ερθει, πολυ πριν μεινω εγκυος isla

Travellingmum ευχαριστω που εγραψες την εμπειρια σου. Εξαλλου οπως θυμαστε απο το πρωτο μηνυμα μου ειχα γραψει, δεν μ αρεσει η ζωη στην Βρετανια. Ισως τωρα και με την εγκυμοσυνη, ολα παιρνουν αλλη διασταση. Κανουμε ενεργειες να φυγουμε και ελπιζω να τα καταφερουμε. Σας φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονάκι άμα δεν σου άρεσε πριν, χλωμό το βλέπω να αρχίσει να σου αρέσει τώρα.

Πάντως ΟΚ δεν την έχεις παντρευτεί τη Βρετανία ;) και η Ελλάδα δεν φεύγει, εκεί είναι τώρα, εκεί θα είναι και του χρόνου και σε δύο χρόνια, όποτε είσαστε έτοιμοι να επιστρέψετε.

Οπότε πάρτο με το έξω μυαλό, και αν κάποια στιγμή φτάσεις στο αμήν (ή ακόμα καλύτερα πριν φτάσεις)... αεροπλανάκι και στα πάτρια για ανανέωση!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αχ ναι βρε Λεμονάκι μου, νόμιζα πως τώρα ήρθες. Μη χάνεις το κουράγιο σου όμως, σε περιμένουν τόσες όμορφες στιγμές που δεν θα το σκέφτεσαι! Δες τη θετική πλευρά του πράγματος!

Κι εμείς εδώ είμαστε αν χρειάζεσαι συμπαράσταση! ;)

lemonaki shmera diavasa kati polu oraio kai sto afierwnw :

when it rains look for RAINBOWS when it's dark look for STARS

prospa8hse na apolauseis auth thn periodo ths zwhs sou kai na deis ta 8etika tou pragmatos!

kai telos sou euxomai h epi8umia sou gia taxeia epistrofh na pragmatopoih8ei suntoma :)

uDLqp1.png

Λεμονακι εδω! Ποιος τι χαρη μου, πηρα και τα ωραια μου τα λογια και τις αφιερωσεις μου...Σας ευχαριστω πολυ! Παιρναω μια φαση εντονης γκρινιας ...¨"Γκρινιτιδα"...Ανυπομονω να νιωσω και λιγο καλυτερα μηπως και δραστηριοποιηθω λιγακι...διοτι προς το παρον ειμαι καναπε -κρεβατι...και η μονη λοξοδρομηση ειναι το μπανιο. Εχω παρει κ αδεια απο την δουλεια (ευτυχως)μιας και ηταν αδυνατον να πηγαινω...Περισσοτερο νιωθω κοπωση, ελλεψη ενεργειας ... Αν το εχει νιωσει καμια απο εσας, μπορει να με καταλαβει ακομη καλυτερα... Καλο βραδυ να εχετε ...απο το "γκρινιαρικο λεμονακι" που ολα τα μυριζουν και ολα του βρωμανε ...Απο τον καιρο μεχρι και εγω δν ξερω τι ...

Διαφημίσεις

Αχ Λεμονάκι, δεν χρειάζεται να είσαι έγκυος για να τα νιώθεις όλα αυτά, είναι μέρες που όλα μου φταίνε! Όλα όμως! Μερικές φορές βρίζω όσους μου παίρνουν το ασανσέρ στη δουλειά πριν από εμένα και κάνει βόλτες μέχρι να έρθει στον όροφό μου. Για τέτοια γκρίνια! Είναι δυνατόν;;;

Κουράγιο και δύναμη.

Βρες κάτι να απασχολείσαι στο σπίτι.

Όταν έχω ελεύθερο χρόνο μαθαίνω ξένές γλώσσες και καταστρέφω γλυκά (θα το ξέρετε ήδη αυτό!)! Αχ να είχα μέρες να έκανα μόνο αυτά!

Λεμονακι το γκρινιαρικο εδω! Ευχαριστω isla, το να σου πω οτι σε καταλαβαινω νομιζω ειναι περιττο. Παντως η γκρινια καμια φορα σκεφτομαι δεν ειναι και τοσο κακο πραγμα ...ειναι ενας τροπος και αυτος βρε αδελφε να εκφραστεις!!! Λοιπον κοριτσια ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τα ρουχα επειδη κυκλοφορω συνεχεια με φορμες κ.λ.π εκτος φυσικα απο την γνωστη πυτζαμα, που κοντευει να γινει ενα με το δερμα μου..τελοςπαντως ας μην γκρινιαξω παλι ...Λοιπον, ελεγα λεω να παω να αγορασω κανα ρουχαλακι, μιας και τα περισσοτερα με σφιγγουν στην περιοχη της μεσης-κοιλιας...τι να παρω? Εχετε καμια ιδεα ? Εκτος απο τις φορμες...που ναι μεν ειναι πολυ ανετες απλα δεν μπορω συνεχεια να κανω αθλητικο ντυσιμο. Μετα σκεφτομαι αν παρω κανα τζινακι αυτα με το λαστιχο θα μπορω για παραδειγμα να το φορεσω εκει γυρω στον Ιουνιο που οσο να πεις, μια κοιλια θα την εχω... Θελω να κανω εξυπνες επιλογες, στυλατες αλλα να εχουν και μια διαρκεια ...δηλαδη μη παρω κατι για ενα μηνα (λεω τωρα εγω ...) Δεν ξερω για πειτε και εσεις οι εμπειρες, τι να αγορασω !!!! Αυριο ειδα οτι θα εχουμε sun sun αχ και ποσο χαιρομαι, απο σημερα λεω αυριο πρεπει να βγω εξω ...ναυτια ξε ναυτια...κουραση ξε κουραση ...εχω αναγκη απο λιγο ηλιο!!!!! Αυτα σας φιλώ γλυκα!!!

Λεμονακι γκρινιαρικο εδω. Καλε που παω χωρις να σας γκρινιαξω λίγο (τι σας βρηκε και εσας, καλα μου κοριτσακια στα καλα καθουμενα ) να εχετε ενα λεμονι ολη την ωρα να γκρινιάζει... Λοιπον σημερα η γκρινια ειχε να κανει (εκτος βεβαια απο τον καιρο, που ειναι κλασικη αξια, οπως πιθανον να εχετε ηδη καταλαβει) λοιπον σημερα γκρινιαζω για το φαγητο. Αχ! εχω πεθυμησει μια ταβερνοκατασταση να το πω, μια μεζεδοκατασταση ακομη καλυτερα, τι κεφτεδακι ονειρευομαι , τι φλογερες γεμιστες με ζαμπον και τυρι, τι μελιτζανοσαλατα, τι τυροπιταρι στριφτο ... Οτι εχω φαει ανα την Ελλαδα σε διακοπες και ταξιδια τα θελω απεγνωσμενα. Να μου πειτε τι θες τον κυρα μου τον κεφτεε αφου δεν μπορεις να φας ...Α! εκει να δειτε γκρινια διοτι σκεφτομαι και λεω αμα τα ειχα ολα αυτα σιγουρα κατι θα ετρωγα..Και που να το βρω το μεζεδοπωλειο, με την μουσικουλα, την ωραια την θεα... να νιωθω την ζεστη και την γλύκα του ήλιου στην μούρη μου. Αχ! βαχ! και ξανα βαχ! Και τωρα που το θυμηθηκα μου ρθε μια επιθυμια για θαλασσινα ...Αχ! ενα καλαμαρακι, ενα χταποδακι λιγο τζατζικακι και καμια ωραια βουτιτσα στο λαδακι της χωριατικης, "που σαι παιδι πιάσε και μια αθερινα " ... και να χτυπαει και το κυματακι πλαφ πλουφ .... να χρυσιζουν στο βαθος τα νερα απο το ήλιο...και δωστου το κυματακι πλαφα πλουφα. Θα κλάψω ...

Λεμονακι το γκρινιαρικο εδω! Ευχαριστω isla, το να σου πω οτι σε καταλαβαινω νομιζω ειναι περιττο. Παντως η γκρινια καμια φορα σκεφτομαι δεν ειναι και τοσο κακο πραγμα ...ειναι ενας τροπος και αυτος βρε αδελφε να εκφραστεις!!! Λοιπον κοριτσια ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τα ρουχα επειδη κυκλοφορω συνεχεια με φορμες κ.λ.π εκτος φυσικα απο την γνωστη πυτζαμα, που κοντευει να γινει ενα με το δερμα μου..τελοςπαντως ας μην γκρινιαξω παλι ...Λοιπον, ελεγα λεω να παω να αγορασω κανα ρουχαλακι, μιας και τα περισσοτερα με σφιγγουν στην περιοχη της μεσης-κοιλιας...τι να παρω? Εχετε καμια ιδεα ? Εκτος απο τις φορμες...που ναι μεν ειναι πολυ ανετες απλα δεν μπορω συνεχεια να κανω αθλητικο ντυσιμο. Μετα σκεφτομαι αν παρω κανα τζινακι αυτα με το λαστιχο θα μπορω για παραδειγμα να το φορεσω εκει γυρω στον Ιουνιο που οσο να πεις, μια κοιλια θα την εχω... Θελω να κανω εξυπνες επιλογες, στυλατες αλλα να εχουν και μια διαρκεια ...δηλαδη μη παρω κατι για ενα μηνα (λεω τωρα εγω ...) Δεν ξερω για πειτε και εσεις οι εμπειρες, τι να αγορασω !!!! Αυριο ειδα οτι θα εχουμε sun sun αχ και ποσο χαιρομαι, απο σημερα λεω αυριο πρεπει να βγω εξω ...ναυτια ξε ναυτια...κουραση ξε κουραση ...εχω αναγκη απο λιγο ηλιο!!!!! Αυτα σας φιλώ γλυκα!!!

εγω ειχα παει στα mothercare kαι στο next και ειχα παρει πολυ ομορφα ρουχα εγκυμοσυνης. Μπορεις να διαλεξεις διαφορα, αναλογα με την περιπτωση, τζινακι για βολτιτσες, ρουχα γραφειου, φορεματα για εξοδους κλπ. Α, και στα h&m αλλα φυσικα δεν εχουν την ιδια ποιοτητα.

Το τζινακι με το λαστιχο το φορεσα και καποιους μηνες μετα την εκγυμοσυνη, πολυ χρησιμο.

Περιμενε ομως λιγο πριν πας να ψωνισεις γιατι δεν ξερεις πως θα αλλαξει το σωμα σου, καθε εγκυμοσυνη και γυναικα ειναι διαφορειτκη. Μπορει πχ σε δυο μηνες να χρειασεις λιγο παραπανω χωρο στα οπισθια :tongue: ή μπορει με τις αναγουλες να αδυνατισεις. Μπορει το στηθος σου να μεγαλωσει λιγο ή να διπλασιαστει. Κανε καποιοες αγορες, αλλα οχι μαζεμενες γιατι δε θα προλαβεις να τα φορεσεις και ειναι κριμα...

Mothercare όπως προτείνει η travellingmum και h&m θα σου έλεγα. Είχα πάρει 3 φορέματα, 2 μπλουζοφορεματα, 2 τζιν με φαρδύ λάστιχο, κολαν και καλσον εγκυμοσύνης. Αν έμενες πιο κοντά θα στα έδινα, μιας και τα έχω ήδη σορταρει για charity shops. Όπως είπε και η travel τα τζιν εγκυμοσύνης φοριούνται και αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό (όσο ακόμη υπάρχει η κοιλιτσα ;))

Σχετικά με τα σουτιεν, καλό θα ήταν να μη φοράς με μπανελα. Εγώ στο πρώτο τρίμηνο φοραγα τα αθλητικά μου σουτιεν (αυτά με τη σταυρωτή πλάτη) μιας και μου έκαναν μια χαρά. Σουτιεν εγκυμοσύνης αγορασα μετα το τρίμηνο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια σε ποια εβδομαδα ειναι καλα να αγορασω τουλαχιστον το τζιν (μιας και με σφιγγουν ολα, παρολο που δεν εχω βαλει γραμμαριο, νομιζω η μεση εχει ανοιξει ...τωρα πως γινεται αυτο ...)Να αγορασω ενα τζινακι τωρα και βλεπω για τα υπολοιπα? Τι λετε?

Το κάθε σώμα ξεχειλωνει (αν επιτρέπετε την έκφραση) διαφορετικά. Στον πρώτο γιο φοραγα τα κανονικά μου τζιν μέχρι 7 μηνών. Στον δεύτερο από τον τέταρτο πήρα εγκυμοσύνης. Βέβαια γενικά και όταν παχαινω δεν κάνω περιφέρεια, τα παίρνω γύρω από την κοιλιά, οπότε είναι θέμα σωματότυπου.

Κάτι έξυπνο που μπορείς να κάνεις για λίγο καιρό είναι να περάσεις ενα λαστιχακι για τα μαλλιά μέσα από την τρύπα που κουμπωνει το παντελονι, ώστε να κανει θηλιά. Έτσι μπορείς να τραβας την άκρη του λάστιχου και να πιανεις με αυτή το κουμπί. (Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.) Φορώντας μια μπλούζα που φτάνει κάτω από τη μέση ώστε να καλύπτεται η ζώνη του παντελονιού, θα μπορείς να φοράς τα κανονικά σου παντελόνια για λίγο καιρό ακόμα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Mothercare όπως προτείνει η travellingmum και h&m θα σου έλεγα. Είχα πάρει 3 φορέματα, 2 μπλουζοφορεματα, 2 τζιν με φαρδύ λάστιχο, κολαν και καλσον εγκυμοσύνης. Αν έμενες πιο κοντά θα στα έδινα, μιας και τα έχω ήδη σορταρει για charity shops. Όπως είπε και η travel τα τζιν εγκυμοσύνης φοριούνται και αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό (όσο ακόμη υπάρχει η κοιλιτσα ;))

Σχετικά με τα σουτιεν, καλό θα ήταν να μη φοράς με μπανελα. Εγώ στο πρώτο τρίμηνο φοραγα τα αθλητικά μου σουτιεν (αυτά με τη σταυρωτή πλάτη) μιας και μου έκαναν μια χαρά. Σουτιεν εγκυμοσύνης αγορασα μετα το τρίμηνο.

Εμένα το Η&Μ και το New Look με βόλεψαν πολύ γιατί είναι στο κέντρο της πόλης, όποτε είχα όρεξη για ψώνια κατέβαινα στην αγορά. Τα Mothercare συνήθως είναι στου διαόλου τη μάνα. Για σουτιεν πήγαινε στο Marks για fitting, εγώ εκεί έμαθα ότι δεν κάνει με μπανέλα.

Κι εγώ τα δικά μου τα έδωσα, κρίμα και είμαστε και κοντά.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Λεμονάκι, πολύ μου αρέσει το γράψιμο σου. Αχ, έτσι όπως έλεγες τη ταβερνοκατάσταση ζήλεψα και εγώ. Να έρθω και εγώ στη παρέα σας; Κέρναω ρετσινούλα, να πιούμε να κάνουμε κεφάλι!

Τώρα σου λείπει η Ελλαδίτσα (αλήθεια από που κρατά η σκούφια σου; Για νησιώτισσα σε κόβω!) το καλοκαιράκι όμως θα απολαμβάνεις τη δροσιά και θα κυκλοφορείς άνετα τη κοιλουμπίτσα έξω, ενώ στην Ελλάδα θα ψήνονται και θα λες πώπω, δε θα την έβγαζα εκεί!

Για τα ρούχα, καλτσόν και μπλουζοφορέματα, όχι απαραίτητα εγκυμοσύνης απλώς άνετα. Είχα πάρει ένα στενό τζην εγκυμοσύνης από τα mοthercare, ανετα φοριέται και τώρα. Και στο new look είχα βρει παντελόνι εγκυμοσύνης για τη δουλειά με 10 λίρες!

Για σουτιέν, όχι μπαλένες. Αν είναι να αγοράσεις εγκυμοσύνης και σκέφτεσαι να θηλάσεις μήπως να έπαιρνες από τώρα σουτιέν θηλασμού; Σίγουρα ένα νούμερο πιο μεγάλο, τόσο στην πλάτη όσο και cup, και βλέπουμε. Εμένα με είχαν βολέψει και τα αθλητικά.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...