Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Η εντύπωση που έχω είναι ότι χρησιμοποιείται κατά κόρον όσο το μωρό είναι στο μαιευτήριο. Είδα πολλά μωράκια στις λάμπες όταν γέννησα. Και το δικό μου μπήκε. Στο σπίτι εννοείται ότι τα βάζεις κοντά στο παράθυρο ή τα βγάζεις έξω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η εντύπωση που έχω είναι ότι χρησιμοποιείται κατά κόρον όσο το μωρό είναι στο μαιευτήριο. Είδα πολλά μωράκια στις λάμπες όταν γέννησα. Και το δικό μου μπήκε. Στο σπίτι εννοείται ότι τα βάζεις κοντά στο παράθυρο ή τα βγάζεις έξω.

Ε μάλλον για καλύτερα, πόσες εμπειρίες από γέννες στην Ελλάδα έχω νομίζεις;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Ε καλά, ναι, εννοείται ότι είναι ειδική λάμπα.

Νομίζω όμως ότι τη χρησιμοποιούν για υψηλό ίκτερο, σε πιο ελαφριές περιπτώσεις, παράθυρο! :D

opws ta les einai ntomatoula :)

vevaia kapia idiwtika meaiuthria prow8oun th lampa perissotero (isws na plhrwnontai parapane gi'auto den xerw)

kai exei na kanei k h epoxh pou gennas. kataxeimwno oute ellada exei polu hlio

uDLqp1.png

απο οσα ξερω οντως αν εχουν λιγο ικτερο λιγο λαμπα η στο παραθυρο. της αδερφης μου ειχε πολυ, της ειχαν δωσει εναν αριθμο 12 δεν ξερω πως το μετρανε ακριβως....παντως κατσανε παραπανω μερες γι αυτο μεσα κ το ειχαν στη λαμπα. αλλα ηταν αρκετο, δεν θα υποχωρουσε απλα με το να ειναι στο παραθυρο. οταν φυγανε δεν του ειχε φυγει τελειως ο ικτερος, αλλα περναει ευκολα :)

Διαφημίσεις

opws ta les einai ntomatoula :)

vevaia kapia idiwtika meaiuthria prow8oun th lampa perissotero (isws na plhrwnontai parapane gi'auto den xerw)

kai exei na kanei k h epoxh pou gennas. kataxeimwno oute ellada exei polu hlio

Όντως, το μωρό που είχα υπ' όψιν μου γεννήθηκε Ιούλιο σε δημόσιο.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Κοίτα, εγώ αυτό με την εκμετάλλευση στα ιδιωτικά δεν μπορώ να πω ότι το είδα. Εμείς είμασταν στη ΜΕΝΝ όπου τα μωράκια είναι τα πλέον εκμεταλλεύσιμα, αλλά ελάχιστα μωρά ήταν στις λάμπες (για την ακρίβεια μόνο το δικό μου και άλλο ένα, σπάραζε η καρδιά μου όταν έβλεπα τα άλλα στα κουνάκια τους ή στις θερμοκοιτίδες και το δικό μου στο σολάριουμ). Επίσης και τα άλλα μωράκια στη φύλαξη, επειδή το δωμάτιό μου ήταν δίπλα και τα είχα δει πολλές φορές, ζήτημα να ήταν στις λάμπες το 5-10%.

Σίγουρα τα ιδιωτικά μαιευτήρια προσέχουν σε σημείο υπερβολής, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι υπάρχει κατάφωρη εκμετάλλευση του στυλ βάλτο στις λάμπες κι ας μην έχει πρόβλημα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Λεμονάκι μην ανησυχείς. Ολα καλά θα σου πάν. Αλλωστε έχεις και εμάς εδώ να σε εμψυχώνουμε! Και στην Ελλάδα το ίδιο θα αγχωνώσουν, απλώς θα σε ενοχλούσαν άλλα, του τύπου δε μου αρέσεις ο γιατρός, θέλω να κάνω κι άλλες εξετάσεις. Κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου, γιατί μετά σε περιμένουν ξενύχτια! Πραγματικά, προσπαθησε να κάνεις τώρα όσα περισσότερα πράγματα μπορείς, κοίτα να βγεις να περάσεις καλά με τον αντρούλη σου, γιατί μετά δε ξέρεις αμα θα μπορεις!

Για τον ίκτερο δε το είπα για να σε τρομάξω. Πολλά μωράκια παρουσιάζουν ίκτερο, τα περισσότερα θα το ξεπεράσουν μόνα τους. Λίγες περιπτώσεις είναι πιο κρίσιμα τα πράγματα, κυρίως αν ο ίκτερος εμφανιστεί την πρώτη μέρα. Και πιθανοί λόγοι για αυτο είναι η μάνα να έχει διαβητη κύησης, ασυμβατότητα ομάδας αίματος και ρέζους και να είναι πρόωρο. Στη δικιά μου περίπτωση νομίζω πως στο νοσοκομείο δε δώσαν την πρέπουσα σημασία γιατί ενώ ήταν προωρούλι (38 εβδ) με μάνα με ομάδα αίματος Ο- και η μικρή Α+, και όσο ήμουν μέσα να γκρινιάζω πως το μωρό όλο κοιμάται, δε πιάνει στήθος, δε τρώει, δε το ένα δε το άλλο, το μόνο που κοιτούσαν ήταν το σάκχαρο του, που ήταν σε φυσιολογικά όρια. Δυστυχώς όσο το σκέφτομαι το μωρό πρέπει να εμφάνισε ίκτερο από την πρώτη μέρα! Αμα ήμουν στην Ελλάδα είμαι σίγουρη πως ο παιδίατρος δε θα το άφηνε έτσι, αλλωστε αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις σε αυτές που θεωρούν υψηλού κινδύνου κάνουν έλεγχο πριν φύγεις από το νοσοκομείο, εξού και η πιο συχνή χρήση της λάμπας. Αμα η τιμή είναι πιο πάνω από τα όρια που έχει ορίσει ο ΔΟΓ τα βάζουν στη λάμπα για να προλάβουν τα χειρότερα.

Φαιρή, με 12 ίκτερο μια χαρά ήταν η αδερφή σου. Εμείς μπήκαμε στο νοσοκομείο με 21 και βγήκαμε με 12!

ήταν προωρούλι (38 εβδ)

Φαιρή, με 12 ίκτερο μια χαρά ήταν η αδερφή σου. Εμείς μπήκαμε στο νοσοκομείο με 21 και βγήκαμε με 12!

38 βδομαδων δεν ειανι καθολου προωρο Δεσποινα μου....μωρο που εχει κλεισει τις 36 βδομαδες δεν θεωρειται προωρο.

ποσο ειναι το ανωτερο που παει ο ικτερος? δεν ξερω καθολου την κλιμακα

Λεμονακι εδώ! Καλημερα Κοριτσια. Ευχαριστω για τις ευχες και για τα καθησυχαστικά λόγια. Σημερα, ξυπνησα (οσο μπορεσα να κοιμηθω) με τη ψυχολογια στα υπογεια. Μια εντονη νοστολγια για την Ελλαδα, με πλημμυριζει τοσο εντονα. Αυτές οι ορμονες πραγματικα κανουν ότι θελουν? Τελοςπαντων σκεφτομουν ποσο πολύ μου λειπει ο καιρος . Ιδιως τωρα που θα μπει και η ανοιξη. Αρχισα να κλαιω με μαυρο δακρυ πρωι πρωι … Μου λειπει αυτή η αισθηση ότι ειμαι στο «σπιτι» μου. Απογοητεύομαι, οσο σκεφτομαι ότι ο καιρος εδώ δεν προκειται να αλλαξει και θα εξακολουθει να είναι ετσι μουντος κ βροχερος . Όπως, καταλαβατε ειμαι μεσα στη μαυριλα σημερα. Ελπιζω να εχετε καλυτερη διαθεση από μενα και να περασατε ομορφα το ΣΚ.

Διαφημίσεις

Λεμονάκι, κι εδώ θα φτιάξει ο καιρός! Σκέψου πως σε κανένα μήνα θα έχουμε μπόλικη μέρα για να κάνουμε και βόλτες μετά τη δουλειά!

Αν σκάσει και ο ήλιος θα είναι πολύ ωραία, εντάξει δεν θα έχουμε τα 30άρια της Ελλάδας αλλά καλύτερα να είσαι στη δροσούλα εσύ που περιμένεις και παιδάκι για να μη ταλαιπωρείσαι!

Πέρασε ο δύσκολος καιρός που νύχτωνε από τις 3:30 και τώρα θα είναι πολύ καλύτερα, θα δεις!

Τι έχεις κανονίσει για το σαββατοκύριακο;

Μην στεναχωριέσαι, μία νοσταλγία για την Ελλάδα όλες οι ξενιτεμένες την έχουμε λίγο ή πολύ!

Αχ! Τι να πω… Αν κρινω από περισυ ηταν χαλια ο καιρος εβρεχε, φυσαγε και γενικα ηταν ελαχιστες οι μερες που ειχε ωραιο καιρο. Οταν ειχε ηλιο ειχε και αρκετο κρυο με αποτελεσμα όταν καθοσουν στατικα(πχ σε παρκο) παγωνες. Το γεγονος που θα μεγαλωσει η μερα παιρνω καπως κουραγιο. Αλλα εχω κουραστει -ειλικρινα -να ντυνομαι σαν το κρεμμυδι. Εχω επιθυμησει το βαζω ένα ζακετακι και βγαινω (χωρις να φοβαμαι ότι σε δεκα λεπτα θα χρειαζομαι μπουφαν). Δεν εχω κανονισει κατι μιας και τα συμπρωματα είναι αρκετα εντονα. Αν και ισως να παμε το απογευμα σε κατι φιλους που μας εχουν καλεσει (αν θα ειμαι καλυτερα μπορει και να παμε …θα είναι μεγαλη παρεα) Αλλα και παλι δεν ξερω., δε νιωθω κανενα ενδιαφερον και σε τετοιου ειδου συναντησεις πια ... Αλλα να πω και την αληθεια και πριν μεινω εγκυος, ειχα βαρεθει τις επιλογες εδώ. Τα ιδια και τα ιδια. Αχ! μου ρχεται παλι να βαλω τα κλαματα...

Λεμονακι, εγω θα σου πω το γνωστο "the grass is always greener....". Οταν περιμενα το πρωτο μου παιδακι ετσι ενιωθα, ηθελα να ειμαι σπιτι μου, να ειναι τα πραγμα τα οπως τα ξερω, ολα μου ξυνιζαν επι 9 μηνες, ενω πριν ημουν μια χαρα (και οπως κι εσυ ειχα πολυ εντονα συμπτωματα με αποτελεσμα αρκετη κλεισουρα που δε βοηθαει). Ο καιρος δε με πειραζε, επειδη ουτως ή αλλως στην Ελλαδα ειχα μαθει σε πολυ βαρεις χειμωνες, εδω μου φαινοταν πιο ηπιο το κλιμα. Ειχα πορωθει τοσο που τελικα, οταν η κρη μουμηταν πολυ μωρο ακομα, μετακομισαμε στην Ελλαδα. Μονο και μονο για να ανακαλυψω οτι δεν ανηκα πλεον εκει, οτι τα πραγματα δεν ηταν τοσο ροδινα οσο τα εβλεπα μεσα απο τις ορμονες τι εγκυμοσυνης, και οτι μετα απο τοσα χρονια στη βρετανια ειχα συνηθισει πεντα-δεκα βασικα πραγματα να τα θεωρω δεδομενα -και δεν τα βρηκα εκει, πραγμα που μ'ενοχλησε... Οπως καταλαβαινεις, συνειδητοποιησαμε πως η Ελλαδα δεν ηταν για εμας και οτι δε θελαμε σε καμμια περιπτωση να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας εκει. Ουτε εδω ειναι για μας, αλλα εχουμε ενα πλανο και ηρθαμε για λιγο ωστε να το θεσουμε σε εφαρμογη.

Σου τα λεω ολα αυτα για να σκεφτεις λιγο οτι ισως σου λειπει η ζωη σου οπως την ηξερες, και οχι συγκεκριμενα η Ελλαδα. Σου λειπει το να μην αισθανεσαι αναγουλες 24/7 ειμαι σιγουρη. Και η προσμονη του πρωτου παιδιου ειναι παντα μεγαλη συναισθηματικη αναστατωση για τους γονεις, θελεις ολα να ειναι τελεια (εκει πατανε και οι εταιριες που βγαζουν χιλια δυο αχρηστα πραγματα).

Απολαυσε (οσο μπορεις) την εγκυμοσυνη σου, count your blessings, θα δεις οτι ολα θα ειναι καλυτερα αν εσυ αποφασισεις να τα κοιταξεις αλλιως.

Καλη τυχη και μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

Λεμονάκι πόσο καιρό είσαι εδώ; Δεν έμενες εδώ πριν την εγκυμοσύνη;

Ουτε εδω ειναι για μας, αλλα εχουμε ενα πλανο και ηρθαμε για λιγο ωστε να το θεσουμε σε εφαρμογη.

Travellingmum, επειδή κι εγώ κάπου εκεί ενδιάμεσα είμαι, και ψάχνομαι γενικότερα, αν μου επιτρέπεις, ποιό είναι το πλάνο σας;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...