Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Και σ'αυτό δεν έχω παράπονο, οι μαίες να τρέχουν δεξιά και αριστερά και να έρχονται το βράδυ να κάθονται δίπλα μου να μου μιλάνε για να μη με πάρει από κάτω. (Κρυφ)Άκουσα κοπέλα που το έλεγε στην αλλαγή της βάρδιας.

Φτου σκόρδα, πάντα γερό να 'ναι το μικράκι σου.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εγω ασχημη εμπειρια απο θηλασμο...ενω ξεκινησαμε θαυμασια, επιασε αμεσως, δεν ποναγα, η ταλαιπωρια που περασα με την γεννα με εξουθενωσε κ ενα πρωι 2 βδομαδες μετα τη γεννα μεσα σε 3 ωρες το στηθος ειχε αδειασει! παλεψα 18 ωρες για επαναγαλακτισμο, ειχα τις συμβουλους εκει αλλα τιποτα, δεν ειχα αλλα κουραγια...το γυρισα σε μπουκαλι....κοντευει τα 3 ο μικρος κ μου εχει αρρωστησει 2 φορες, αντιβιωση δεν εχιε παρει ποτε. ειναι πολυ γερο παιδι. περασα μεγαλη στεναχωρια κ με τον θηλασμο, αλλα νομιζω σιγα σιγα σου φευγει βλεποντας να μεγαλωνεις ενα πολυ υγιες παιδι! κ στην τελικη τι εχει μεγαλυτερη σημασια? ψυχολογικα να εισαι καλα ως μητερα γιατι αυτο εχει αναγκη ενα μωρακι. περασα κ πολυ ασχημα baby blues που ολα ηταν συνδεδεμενα με την ταλαιπωρια μου, η μαια μου αυτη τη φορα στα χαρτια μου εγραψε mild post natal depression :o:neutral:

τωρα στο δευτερο επιλεγω παλι τον θηλασμο αποκλειστικα αλλα με αλλο mindset. δεν θα βαλω θηλαστρο, δεν θα αχωθω κ οσο παει!!!! ευελπιστω σε μια ευκολη γρηγορη γεννα κ να εχω δυναμεις μετα.

οσο για τις μαιες, κ εγω στο θαλαμο ημουν η μονη που θηλαζα. οι μαιες καμια πιεση σε καμια κοπελα κ εχω ακουσει κ εγω αυτο που ειπε η ντοματα, οτι ειχαν φτασει στα ορια του bullying...αυτο ομως που εχουν κανει για οσες θελουν να προσπαθησουν κ να συνεχισουν ειναι τα latch on γκρουπς

Εδω Λεμονακι. Τα συμπτωματα ειναι εντονα. Δεν μπορω να φαω. Γενικά ειμαι μια κινούμενη "κλάψα". Διαβάζω και αυτα που γραφετε και αγχωνομαι. Φορμουλες ακουω, επαναγαλακτισμους ακουω...και λεω "ωχ! ωχ! τι εχει να γινει". Ιδιως αυτο με το ικτερο με προβληματισε. Κατι μέσα μου, μου λεει οτι αν ημουν Ελλαδα θα ημουν πιο χαλαρη ? Λετε να ειναι η ιδεα μου...Αλλα ολο αυτο με το οτι η εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικη διαδικασια εμενα προσωπικα με αγχωνει (καποιες φορες) Τι θελω να πω . Μου δινει ανασφαλεια οτι στα πλαισια του "ολα ειναι φυσιολογικα" να τους διαφυγουν σημαντικες ενδειξεις, οτι κατι δεν παει καλα. Αχ! Δεν ξερω.

Λεμονακι μου γλυκο, αυτα που πηγαν στην εγκυμοσυνη/τοκετο/γεννα στραβα μπορει να τυχουν σε οποιαδηποτε χωρα :) δεν μου ελειψε η ψυχολογικη στηριξη ή η επαγγελματικη στηριξη ουδεμια στιγμη. Καποια πραγματα δεν ειναι ιδια σε ολες τις γυναικες. Καποια πραγματα η φυση δεν μπορει να τα λυσει :) να σου πω παραδειγμα οτι εγω δεν ειχα συμπτωματα στην εγκυμοσυνη, μονο πολλες υπνηλιες μεχρι την 12η βδομαδα. αλλες γυναικες εχουν αλλα συμπτωματα...η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη. αλλη γυναικα γενναει σε 2 ωρες, αλλη σε 40. δεν εχει να κανει με κανενα συστημα κ γιατρο :) αν ο θηλασμος πετυχει μετα παλι εχει να κανει με την καθε κατασταση, τον ανθρωπο κλπ. δεν φταιει το συστημα :)

μιας κ ειμαι εγκυος δευτερη φορα, κ φημιζομαι για το επιπεδο "αναισθησιας" που με δερνει χεχε, θα ηθελα να σου πω να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου. ακομα κ με τις αναγουλες κ ολα, ειναι μοναδικη εμπειρια. οταν θα σε κλωτσησει κ θα νιωσεις εκεινη την πατουσιτσα να σου παταει τοσο ρυθμικα τις ωοθηκες κ να το παρακαλας να ηρεμησει, ειναι οι πιο γλυκες κ ευτυχισμενες στιγμες :)

οσο για τον ικτερο τα περισσοτερα μωρακια εχουν ;) εμενα δεν ειχε αλλα εμενα βγηκε στις 42 βδομαδες, δυσκολο να εχει ενα μωρο που εχει περασει το due date του. αλλα ειναι πολυ φυσιολογικο

για μενα, αποψη μου ειναι, να μην ακους κανεναν!!!! θα παιρνεις συμβουλες απο την μαια πρωτα. αν νιωθεις οτι δεν σε καλυπτει επεμεινε να σου εξηγησει κ αλλο. να πας κ στα antenatal classes πιο μετα, ειναι φανταστικα κ θα μαθεις πολλα :)

ελπιζω να σε καθησυχασα!!!! απολαυσε το κ σου εγγυωμαι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει!!! ειμαστε φτιαγμενες να κανουμε παιδακια ομορφα, κ αγαπησιαρικα χεχε

Διαφημίσεις

Λεμονακι μου γλυκο, αυτα που πηγαν στην εγκυμοσυνη/τοκετο/γεννα στραβα μπορει να τυχουν σε οποιαδηποτε χωρα :) δεν μου ελειψε η ψυχολογικη στηριξη ή η επαγγελματικη στηριξη ουδεμια στιγμη. Καποια πραγματα δεν ειναι ιδια σε ολες τις γυναικες. Καποια πραγματα η φυση δεν μπορει να τα λυσει :) να σου πω παραδειγμα οτι εγω δεν ειχα συμπτωματα στην εγκυμοσυνη, μονο πολλες υπνηλιες μεχρι την 12η βδομαδα. αλλες γυναικες εχουν αλλα συμπτωματα...η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη. αλλη γυναικα γενναει σε 2 ωρες, αλλη σε 40. δεν εχει να κανει με κανενα συστημα κ γιατρο :) αν ο θηλασμος πετυχει μετα παλι εχει να κανει με την καθε κατασταση, τον ανθρωπο κλπ. δεν φταιει το συστημα :)

μιας κ ειμαι εγκυος δευτερη φορα, κ φημιζομαι για το επιπεδο "αναισθησιας" που με δερνει χεχε, θα ηθελα να σου πω να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου. ακομα κ με τις αναγουλες κ ολα, ειναι μοναδικη εμπειρια. οταν θα σε κλωτσησει κ θα νιωσεις εκεινη την πατουσιτσα να σου παταει τοσο ρυθμικα τις ωοθηκες κ να το παρακαλας να ηρεμησει, ειναι οι πιο γλυκες κ ευτυχισμενες στιγμες :)

οσο για τον ικτερο τα περισσοτερα μωρακια εχουν ;)εμενα δεν ειχε αλλα εμενα βγηκε στις 42 βδομαδες, δυσκολο να εχει ενα μωρο που εχει περασει το due date του. αλλα ειναι πολυ φυσιολογικο

για μενα, αποψη μου ειναι, να μην ακους κανεναν!!!! θα παιρνεις συμβουλες απο την μαια πρωτα. αν νιωθεις οτι δεν σε καλυπτει επεμεινε να σου εξηγησει κ αλλο. να πας κ στα antenatal classes πιο μετα, ειναι φανταστικα κ θα μαθεις πολλα :)

ελπιζω να σε καθησυχασα!!!! απολαυσε το κ σου εγγυωμαι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει!!! ειμαστε φτιαγμενες να κανουμε παιδακια ομορφα, κ αγαπησιαρικα χεχε

Μα μπορεί να είχαμε την ίδια εγκυμοσύνη; Εκτός από τις 40 ώρες τοκετού της Φαιρυ φυσικά.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

αλήθεια;!:shock::eek:

ναι ειναι κατι πολυ φυσιολογικο ... φυσικα (φτου φτου) υπαρχουν κ ακραιες περιπτωσεις, αλλα ο ικτερος δεν ειναι καποια παθηση. γυριζεις στο σπιτι σου συνηθως κ απλα πρεπει το παιδι να το βλεπει φως συνεχεια....κ εγω ειχα ικτερο οταν γεννηθηκα ;)

Ικτερος λέγεται αλλιώς κίτρινος πυρετός.Και τα δύο μου παιδιά είχαν.Της κόρης μου της πέρασε σε 2 μέρες μια και το κρεβάτι μου ήταν δίπλα σε παράθυρο.Ο γιος μου έκανε παραπάνω.Δεν είχα παράθυρο δίπλα μου και θυμάμαι ήταν ολοκιτρινος.Όταν πήγαμε σπίτι από την κλινική μου είπαν να τον έχω στο φως συνέχεια.Του πέρασε όταν ήταν περίπου 10 ημερών.

Διαφημίσεις

Θυμάμαι που συζητουσαμε για τον ίκτερο με μια μαία στο νοσοκομείο και μου 'λεγε πως τα βάζουν τα μωράκια κάτω από τη λάμπα. Όταν της είπα πως στην Ελλάδα απλά τα βάζουμε δίπλα στο παράθυρο γέλασε αλλά παραδέχτηκε ότι είναι πολύ λογικό.

Και στην Ελλάδα τα βάζουν στη λάμπα... (είναι ειδική λάμπα, όχι του φωτός).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Και στην Ελλάδα τα βάζουν στη λάμπα... (είναι ειδική λάμπα, όχι του φωτός).

Ε καλά, ναι, εννοείται ότι είναι ειδική λάμπα.

Νομίζω όμως ότι τη χρησιμοποιούν για υψηλό ίκτερο, σε πιο ελαφριές περιπτώσεις, παράθυρο! :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...