Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Βρετανός μπορείς να είσαι και πριν πάρεις την υπηκοότητα. Δεν μεταλλάσεσαι τη στιγμή που λες τον όρκο στη βασίλισσα. Ο Wogan ζει και εργάζεται στη Βρετανία εδώ και 50 χρόνια? ίσως παραπάνω, εκπροσωπεί το BBC κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Μια χαρά τις έχει ενστερνιστεί τις βρετανικές αξίες. Και βρετανική υπηκοότητα να μην είχε πάρει, πάλι βρετανός θα ήταν.

Άσε που γεωγραφικά είναι de facto βρετανός :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρετανός μπορείς να είσαι και πριν πάρεις την υπηκοότητα. Δεν μεταλλάσεσαι τη στιγμή που λες τον όρκο στη βασίλισσα. Ο Wogan ζει και εργάζεται στη Βρετανία εδώ και 50 χρόνια? ίσως παραπάνω, εκπροσωπεί το BBC κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Μια χαρά τις έχει ενστερνιστεί τις βρετανικές αξίες. Και βρετανική υπηκοότητα να μην είχε πάρει, πάλι βρετανός θα ήταν.

Άσε που γεωγραφικά είναι de facto βρετανός :P

Άλλαξε το Άγγλος και κάνε το Βρετανός. Ως προς το ρατσισμό, το ίδιο πράγμα είναι.

...... Ως γνήσιος Ιρλανδός για να κάνει πλάκα πρέπει να έχει καταναλώσει μια Α ποσότητα αλκοόλ. No alcohol = no party.

Πρόσεχε, αυτοαναιρείσαι.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Βρε κορίτσι μου πολύ κόλλημα έφαγες με τον Wogan. Είπα εγώ ότι δεν μπορεί να είναι και Ιρλανδός και Βρετανός; Εκ των πραγμάτων είναι. Δηλαδή αντικειμενικά, ο Wogan έχει δύο υπηκοότητες. Πώς είναι κάποιος και Άγγλος και Βρετανός; Έτσι κι αυτός, είναι και Ιρλανδός και Βρετανός. Έχει και ιρλανδικά και βρετανικά στοιχεία. Τόσο περίεργο είναι αυτό που είπα; Αρχίζω να αναρωτιέμαι, πραγματικά.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Βρε κορίτσι μου πολύ κόλλημα έφαγες με τον Wogan. Είπα εγώ ότι δεν μπορεί να είναι και Ιρλανδός και Βρετανός; Εκ των πραγμάτων είναι. Δηλαδή αντικειμενικά, ο Wogan έχει δύο υπηκοότητες. Πώς είναι κάποιος και Άγγλος και Βρετανός; Έτσι κι αυτός, είναι και Ιρλανδός και Βρετανός. Έχει και ιρλανδικά και βρετανικά στοιχεία. Τόσο περίεργο είναι αυτό που είπα; Αρχίζω να αναρωτιέμαι, πραγματικά.

Δεν έφαγα κόλλημα με τον Τέρρυ, απλά δε μπορώ τους αφορισμούς, τις γενικεύσεις και τα στερεότυπα. "Μπεκροπίνει σαν Ιρλανδός, είναι υπερόπτης σαν Άγγλος, τσιφούτης σαν Σκωτσέζος, λαμόγιο σαν Έλληνας κοκ"

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Εμένα μου αρέσουν τα στερεότυπα και δεν προτίθεμαι να αλλάξω γνώμη επειδή δεν αρέσουν σε σένα, οπότε από την άποψη αυτή έχουμε κατά κάποιον τρόπο ένα impasse.

Ως προς τον Wogan δεν μου αρέσει επειδή είναι υπερόπτης, γλοιώδης και μπεκρής. Και συγχωριανός μου να ήταν, πάλι την ίδια γνώμη θα είχα.

Διαφημίσεις

Εμένα μου αρέσουν τα στερεότυπα και δεν προτίθεμαι να αλλάξω γνώμη επειδή δεν αρέσουν σε σένα, οπότε από την άποψη αυτή έχουμε κατά κάποιον τρόπο ένα impasse.

Έτσι φαίνεται.... :(

Δεν υπάρχει λόγος να τα βάψουμε μαύρα. Λες την άποψή σου, λέω τη δική μου. Δεν είναι απαραίτητο να επέλθει συμφωνία.

Πάλι διαφωνούμε βρε κορίτσια.

Για να επαναφέρω το θέμα, Λεμονίτσα φαντάζομαι σύντομα θα έχεις και την αυχενική; Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Οσο για συμβουλές, η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή, οπότε όλα κύλισαν καλά και δε χρειάστηκε να ανησυχήσω ιδιαίτερα για το αν οι μαίες κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πάντως προσωπικά η μαία μου δε μου άρεσε καθόλου, έγκυος πρώτη φορά ήμουν, χρειαζόμουν περισσότερη υποστήριξη, να με καθυσυχάζει περισσότερο, αλλά τέλος καλά όλα καλά.

Αυτό που ποτέ δε κατάλαβα, και ακόμα και σήμερα λέω πως είμαι πολύ τυχερη που όλα πήγαν καλά στη γέννα, είναι πως γίνεται σε Ελλάδα, Νορβηγία, Ιρλανδία και σίγουρα και σε σχεδόν όλες τις άλλες χώρες άμα σπάσουν τα νερά να ξεκινούν τη γέννα μέσα στο επόμενο 24ωρο, και στην Αγγλία μου είπαν να πάω στο νοσοκομείο για πρόκληση μετά από 36 ώρες, και επειδή η πρόκληση με τζελ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά της 6 το απόγευμα της Τρίτης (τα νερά μου είχαν σπάσει τη Κυριακή το βράδυ) που πέταξαν το πετυχημένο, δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμος γιατρός σήμερα, θα πας για πρόκληση το πρωί. Οπως ήταν φυσικό το άγχος στα ύψη!

Το άλλο που θα σου έλεγα να προσέξεις είναι ο ίκτερος στο μωρό. Εύχομαι να μην έχετε πρόβλημα, αλλά άμα για οποιοδήποτε λόγο πιστεύεις ότι το μωρό σου είναι ικτερικό να επιμείνεις να το ελεγξουν. Δυστυχώς οι μαίες απέδωσαν το χρώμα του μωρού σε μεσογειακές καταβολες (μάλλον το μπέρδεψαν με κινεζάκι!) και όχι σε ανεβασμένο ίκτερο! Και στη περίπτωση που έχεις ομάδα αίματος Ο - και το παιδάκι σου έχει ομάδα αιματος Α ή Β +, να ζητήσεις να κάνουν προληπτικό έλεγχο κατά την έξοδο σας.

Δέσποινα τι έγινε τελικά με τον ίκτερο; Κάνετε την εξέταση στη μικρή (δεν θυμάμαι τι εξέταση είχες πει, ακουόγραμμα ή κάτι τέτοιο)?

Οταν η μικρή ήταν 7 ημερών και αφού συνέχιζε να χάνει βάρος λόγω δικής μου επιμονής η μαία μας παρέπεμψε για εξέταση αίματος στο νοσοκομείο, όπου κάναμε και εισαγωγή την ίδια μέρα και σολάριουμ! Καμιά φορά καλό είναι να είμαστε κάπως ψαγμένες, έστω και από το ίντερνετ

Διαφημίσεις

Ακόμα κάτι άλλο που θα πρότεινα στις μέλουσες μανούλες, και πάλι λόγω της εμπειρίας μου (άλλες κοπέλες μπορεί να έχουν διαφορετικές εμπειρίες), άμα θελετε να θηλάσετε να το ψάξετε λίγο μόνες σας. Αντίθετα με αυτά που άκουγα πως στην Αγγλία όλοι είναι πολύ υπέρ το θηλασμου, τις μαίες τις βρήκα από ουδέτερες έως αδιάφορες ως προς το θηλασμο.

Αντίθετα με αυτά που άκουγα πως στην Αγγλία όλοι είναι πολύ υπέρ το θηλασμου, τις μαίες τις βρήκα από ουδέτερες έως αδιάφορες ως προς το θηλασμο.

Έχω την εντυπωση οτι επειδή τις κατηγόρησαν ότι η πίεση που ασκούσαν έφτανε στα όρια του bullying αναγκάστηκαν να χαλαρώσουν.

Λες; Πάντως με αυτά που άκουγα περίμενα να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να με εμψυχώνει και να μου δίνει συμβουλές. Στο θάλαμο μου ήμουν η μονη που θήλαζε αποκλειστικά.

Αλλά αυτο που με στενοχώρησε είναι που στη συνέχεια, επειδή η μικρή δεν έβαζε πολύ βάρος αντί να προσπαθήσουν να με βοηθήσουν με το θηλασμό μου πρότειναν συνεχώς να δώσω συμπλήρωμα. Μια μάλιστα μου είπε να δίνω μετά από κάθε θηλασμό, κι ας επέμενα εγώ πως θέλω να θηλάσω! Στο τέλος απευθύνθηκα σε σύμβουλο θηλασμού και κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα.

Λες; Πάντως με αυτά που άκουγα περίμενα να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να με εμψυχώνει και να μου δίνει συμβουλές. Στο θάλαμο μου ήμουν η μονη που θήλαζε αποκλειστικά.

Αλλά αυτο που με στενοχώρησε είναι που στη συνέχεια, επειδή η μικρή δεν έβαζε πολύ βάρος αντί να προσπαθήσουν να με βοηθήσουν με το θηλασμό μου πρότειναν συνεχώς να δώσω συμπλήρωμα. Μια μάλιστα μου είπε να δίνω μετά από κάθε θηλασμό, κι ας επέμενα εγώ πως θέλω να θηλάσω! Στο τέλος απευθύνθηκα σε σύμβουλο θηλασμού και κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα.

Ναι ε; Και το ντοματίνι έχασε πάρα πολύ βάρος στο νοσοκομείο, 11,5%, αλλά στη δικιά μας περίπτωση προσπαθήσαμε μέχρι που τους ζήτησα εγώ η ίδια να δώσουμε φόρμουλα, και πάλι στην αρχή του τη δίνανε με τη σύρριγα για να αποφύγουν τη σύγχιση, μέχρι που τους ξαναζήτησα εγώ να δώσουμε κανονικα μπουκάλι. Έχω ακούσει παρόμοια ιστορία στο Αμπερντήν όπου οι μαίες αρνήθηκαν να δωσουν ξένο και συνέχισαν να πιέζουν τη μητέρα να θηλάσει.

Όπως προείπα, είχαν φτάσει στα όρια του bullying, οπότε ίσως έγιναν παράπονα και αποφάσισαν να (παρα)χαλαρώσουν.

Disclaimer: Η παραπάνω ιστορία είναι προσωπική, το αν επέλεξα τελικά να δώσω φόρμουλα στο ντοματίνι είναι καθαρά δικός μου λογαριασμός, πήρα την απόφαση που θεώρησα ότι ήταν καλύτερη για το παιδί μου τη δεδομένη στγμή (2 τη νύχτα, την 6η ημέρα στο νοσοκομείο). Δε θα απαντήσω σε οποιαδήποτε κριτική.

Επεξεργάστηκαν by Mamma Tomato
τε

Καλα εννοείται mamma tomato δικη σου απόφαση και σε όποιον αρέσει.

Εγω ήμουν στην άλλη πλευρά, πίεση στα όρια του bullying μετα το πρώτο τρίμηνο να συνεχίσει ο θηλασμος. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα, ο μικρός μετα τον πρωτο μηνα έπινε μισό φόρμουλα, μισο μητρικό απο θηλαστρο, η παραγωγη είχε μειωθεί, και είχα την διαρκη ανάκριση (εγω έτσι το έβλεπα). Την τελευταία φορα μίλησα τόσο ψυχρά και απότομα που ούτε ξαναείπαν τίποτα. Συνέχισα με φόρμουλα απο το τέλος του τρίτου μηνα, καλώς η κακώς, δόξα τον Θεό το μωρακι κοντεύει να συμπληρώσει τον έκτο μηνα και δεν έχει άρρωστησει μια φορα.

Ας αφήσουμε την κάθε μητέρα να πάρει την απόφαση που της ταιριάζει χωρίς κριτική. Εξάλλου όλη αυτη την πίεση το μόνο που κανει ειναι να επιβαρύνει την ψυχολογία της οταν δεν τα καταφέρνει.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...