Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Αν και δεν ξέρω τι ισχύει. Πρέπει να περιμένουν λίγο οι κοπέλες που έκαναν καισαρική? Τί συνιστούν? Ο άντρας μου ακόμα δεν έχει συνέλθει μου λέει δεν ξέρει αν μπορεί να ξαναπεράσει το ίδιο. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτή την φορά θα είναι τελείως διαφορετική εμπειρία αλλά δεν τσιμπάει. Για αυτό σε ρώταγα για την προγραμματισμένη καισαρική.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με ρωταγες?? πωπωωωω ουτε αυτο το θυμαμαι.....σου απαντησα?????

σε νορμαλ συνθηκες 6 με ενα χρονο λενε...εμενα μου ειχε πει ο γιατρος ποτε ημουν ετοιμη να "κατοικηθω" κ παλι χεχε

απο την αλλη ηθελα να ξεπεταχτει ο μικρος λιγο...εμεις υπολογιζαμε απο νοεμβρη κ μετα για δευτερο...αλλα μας ηρθε απροσμενα τον Ιουνη :)

καμια φορα κ ετσι γινονται τα καλυτερα :)

fairy αν δεν ήσουν σχεδόν ετοιμόγεννη θα ανησυχούσα.

χαχααχαχαχα ναι ενα χαλι ειμαι!!!! με πιανει στο τελος της εγκυμοσυνης αυτο το πραγμα...κ την πρωτη φορα ετσι....

Ο προηγούμενος δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν πρότυπο Άγγλου υπερόπτη που τους θεωρεί όλους κατώτερους και γελοίους και επειδή κάνει κι ένα-δυο αυτοσαρκαστικά σχόλια θεωρεί ότι είναι υπεράνω κριτικής. Επιπλέον τις μισές μεταδώσεις τις έκανε πιωμένος και μιλούσε συστηματικά κατά τη διάρκεια των τραγουδιών. Ο Graham Norton είναι χίλιες φορές καλύτερος.

Το δε Graham Norton Show όλα τα λεφτά!! :D

Ο Τerry Wogan είναι Ιρλανδός!

Ε μετά από τόσα που είχαν δει τα μάτια του στη Eurovision toν αδικείς που έφτασε στα πρόθυρα του αλκοολισμου; Πάντως για την Παπαρίζου είχε πάντα μόνο καλά λόγια.

Αγαπάω Graham Norton.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Άλλαξε το Άγγλος και κάνε το Βρετανός. Ως προς το ρατσισμό, το ίδιο πράγμα είναι.

Και για την Eurovision της Αθήνας είχε κάνει αρκετά καλά (ή τέλος πάντων λιγότερο καυστικά) σχόλια. Μάλλον επειδή είχε αρχίσει να περιορίζει το ποτό καθότι ήδη τότε χτύπαγε το καμπανάκι της αποχώρησης. Ως γνήσιος Ιρλανδός για να κάνει πλάκα πρέπει να έχει καταναλώσει μια Α ποσότητα αλκοόλ. No alcohol = no party.

Ναι, ξέρω, γενικεύω πάλι :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Άλλαξε το Άγγλος και κάνε το Βρετανός. Ως προς το ρατσισμό, το ίδιο πράγμα είναι.

Ναι, ξέρω, γενικεύω πάλι :P

Όχι ΒόρειοΙρλανδός, Ιρλανδός από το ΕΙRE. Είδε κι έπαθε η βασίλισσα πέρσι να ξαναφτιάξει τις σχέσεις και θα τα χαλάσεις όλα μέσα σε μια νύχτα; :tongue:

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

δηλαδη ο μισθος βγαινει αναλογα με τις υποχρεωσεις που εχει ενα επαγγελμα προς το ανθρωπινο ειδος????

όχι με υποχρεώσεις προς τον άνθρωπο, αλλά με το μέγεθος των ευθυνών και με των συνεπειών που μπορεί να έχουν οι πράξεις μας απέναντι στους άλλους.

Και δεν αναφερόμουν σε όλα τα επαγγέλματα, το συγκεκριμένο επάγγελμα πάντως πληρώνεται αδρά γιατί έχει τεράστια ευθύνη.

Αν και δεν ξέρω τι ισχύει. Πρέπει να περιμένουν λίγο οι κοπέλες που έκαναν καισαρική? Τί συνιστούν? Ο άντρας μου ακόμα δεν έχει συνέλθει μου λέει δεν ξέρει αν μπορεί να ξαναπεράσει το ίδιο. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτή την φορά θα είναι τελείως διαφορετική εμπειρία αλλά δεν τσιμπάει. Για αυτό σε ρώταγα για την προγραμματισμένη καισαρική.

αν θελεις να προσπαθησεις για vbac πρεπει να εχουν περασει δυο χρονια απο τη μια γεννα στην αλλη, αλλιως δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο. Γενικως το βελτιστο ειναι να περνανε 18 μηνες απο το τελος μιας εγκυμοσυνης μεχρι την αρχη της αλλης για την καλυτερη υγεια της μητερας, αλλα αν μιλαμε για δυο εγκυμοσυνες δεν υπαρχει προβλημα αυτη η συσταση γινεται οταν σκοπευεις να κανεις 4-5 παιδια.

Διαφημίσεις

Όχι ΒόρειοΙρλανδός, Ιρλανδός από το ΕΙRE. Είδε κι έπαθε η βασίλισσα πέρσι να ξαναφτιάξει τις σχέσεις και θα τα χαλάσεις όλα μέσα σε μια νύχτα; :tongue:

Ο Wogan έχει βρετανική υπηκοότητα και μάλιστα είναι Sir. Τι Ιρλανδός μου λες τώρα. Αν αυτός είναι Ιρλανδός εγώ είμαι Σενεγαλέζα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Προγραμματισμένη καισαρική αυτή την φορά και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Μια χαρά, δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου. Και αύριο μένεις έγκυος αν θες.

Ο Wogan έχει βρετανική υπηκοότητα και μάλιστα είναι Sir. Τι Ιρλανδός μου λες τώρα. Αν αυτός είναι Ιρλανδός εγώ είμαι Σεναγαλέζα.

Aπό τη Wikipedia:

Wogan, the son of a grocery store manager in Limerick City, was educated at the Jesuit school of Crescent College from the age of eight. He experienced a strongly religious upbringing, later commenting that "There were hundreds of churches, all these missions breathing fire and brimstone, telling you how easy it was to sin, how you'd be in hell. We were brainwashed into believing."[4] Despite this, he has often expressed his fondness for the city of his birth, commenting on one occasion that "Limerick never left me, whatever it is, my identity is Limerick."[5]

At the age of 15, after his father was promoted to general manager, Wogan moved to Dublin with his family. While living in Dublin, he attended Crescent College's sister school, Belvedere College. He participated in amateur dramatics and discovered a love of rock and roll. After leaving Belvedere in 1956, Wogan had a brief career in the banking profession, joining the Royal Bank of Ireland.[6] While in his twenties, he later joined the national broadcaster of Ireland, RTÉ (Raidió Teilifís Éireann) as a newsreader and announcer, after seeing an advert in a newspaper advertising announcer positions.[7] He later revealed on BBC television show Would I Lie to You? that during his time at RTÉ, he would play pranks on his colleagues by burning their scripts while they were live on air.[8]

[edit]

Εχει διπλή υπηκοότητα, σαν κι εμενα. Κατά τη γνώμη σου δεν είμαι Ελληνίδα;

Εχει διπλή υπηκοότητα, σαν κι εμενα. Κατά τη γνώμη σου δεν είμαι Ελληνίδα;

Δεν είπα ότι εσύ δεν είσαι Ελληνίδα, είπα ότι αυτός είναι Βρετανός.

Δεν είπα ότι εσύ δεν είσαι Ελληνίδα, είπα ότι αυτός είναι Βρετανός.

Τον περιέγραψες ως τυπικό Βρετανό ενώ ο άνθρωπος πήρε την υπηκοότητα στα 67 του.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...