Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

περαστικα σας νατασσα.

Ολες οι ηλικιες καλες ειναι, με τα καλα τους και τα στραβα τους. Εγω θα τα πηγαινω καλυτερα μαζι τους στην εφηβεια, δεν το'χω με τα παιδια και πολυ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα σας νατασσα.

Ολες οι ηλικιες καλες ειναι, με τα καλα τους και τα στραβα τους. Εγω θα τα πηγαινω καλυτερα μαζι τους στην εφηβεια, δεν το'χω με τα παιδια και πολυ...

εγω τρελλαινομαι για παιδακια....οταν ειμαι μαζι τους νιωθω ανεμελη κ ελευθερη :)

βρε κοριτσια τι εστι Καπουτζης????? αχωνευτος μου ειναι!!! παω να δω στη βικουλα χαχαχαχα

Εδώ και 2 χρόνια άλλαξε και είναι ο Graham Norton, τον οποίο τον πάω πολύ (και τον έχω πετύχει και μια φορά στο Λονδίνο!). Ο προηγούμενος είχε πιο καυστικό χιούμορ νομίζω!

Ο προηγούμενος δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν πρότυπο Άγγλου υπερόπτη που τους θεωρεί όλους κατώτερους και γελοίους και επειδή κάνει κι ένα-δυο αυτοσαρκαστικά σχόλια θεωρεί ότι είναι υπεράνω κριτικής. Επιπλέον τις μισές μεταδώσεις τις έκανε πιωμένος και μιλούσε συστηματικά κατά τη διάρκεια των τραγουδιών. Ο Graham Norton είναι χίλιες φορές καλύτερος.

Το δε Graham Norton Show όλα τα λεφτά!! :D

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πολυ χαίρομαι που όλα πήγαν καλα!!!! Κραταγα τα πρωτεία που έκανα 42 ώρες να γέννησω κ εγω με επιπλοκες μπήκα για καισαρικη, τώρα εφαγα τη σκόνη σου χαχαχα

Είμαι σίγουρη πως παρόλη τη ταλαιπωρία θα σου μείνει ως γλυκιά ανάμνηση μιας κ το μικρο σου θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα :)

Καλη προσαρμογή κ καλές βολτουλες :)

Εγώ δεν είμαι στην παρέα?????? Άλλα μου' λεγες γαλύφω!!!!!!!!!!!!!

RLcRp1.png

εγω τρελλαινομαι για παιδακια....οταν ειμαι μαζι τους νιωθω ανεμελη κ ελευθερη :)

βρε κοριτσια τι εστι Καπουτζης????? αχωνευτος μου ειναι!!! παω να δω στη βικουλα χαχαχαχα

για λιγο ναι, απλως βαριεμαι ευκολα, δεν ειμαι η μαμα που θα κατσει με τις ωρες να κανει χειροτεχνιες και τραμπαλα... Ειμαι δυνατη σε αλλα πραγματα βεβαια.

Διαφημίσεις

για λιγο ναι, απλως βαριεμαι ευκολα, δεν ειμαι η μαμα που θα κατσει με τις ωρες να κανει χειροτεχνιες και τραμπαλα... Ειμαι δυνατη σε αλλα πραγματα βεβαια.

α χειροτεχνιες ουτε εγω κανω....ο καθενας εκφραζεται διαφορετικα ;) κ γι αυτο μου αρεσει που εχω αγορια αχεεχεχε...προτιμω την παλη :tongue::tongue:

sas kalunhxtw koritsia, o mikros exei palei polu pureto (39.:cool: opote tha pame na koimh8oume oloi agkalitsa

Περαστικά του... Πραγματικά αναρωτιέμαι πως θα το αντιμετωπίσω την πρώτη φορά που θα αρρωστήσει ο μπέμπης. Βλέπω να τον φορτώνω στο αμάξι και να τρέχω. Εδώ βήχει και ακούω τον χτύπο της καρδιάς μου. χαχαχαα

RLcRp1.png

πωπωωωω δικιο εχεις...ελα ειναι οι ορμονες...προσωρινες διαλειψεις μωλεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο

ΌΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ. Θέλω κι άλλο!!!!!!! Πειράζει?????? Ίσα δηλαδή που αν είχα ξεκινήσει νωρίτερα θα έκανα 5-6. Τελικά λατρεύω τα παιδιά!!!! Εγώ που δεν τα πλησίαζα στα δύο μέτρα. Ποιός το περίμενε!!!! Οι δικοί μου πάντως όχι.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

ΌΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ. Θέλω κι άλλο!!!!!!! Πειράζει?????? Ίσα δηλαδή που αν είχα ξεκινήσει νωρίτερα θα έκανα 5-6. Τελικά λατρεύω τα παιδιά!!!! Εγώ που δεν τα πλησίαζα στα δύο μέτρα. Ποιός το περίμενε!!!! Οι δικοί μου πάντως όχι.

μα δεν ειναι φανταστικο??? την ωρα που γεννησα ηθελα κ αλλο χαχαχαχαχα

Τί ευτυχία είναι αυτή... Ναι...

Θέλω πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι πάλι ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΗΞΩ και ακόμα δεν έχει χρονίσει καν.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...