Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Φαιρυ σε περασα παντως, 52 ωρες γεννα, ασε φρικη... Στο δευτερο εκανα καισαρικη μονο και μονο γιαιτ δεν ηθελα να ξαναρισκαρω τετοιο πραγμα, χαχαχα

ε ποτε!!!! τωρα με πηρε απο κατω!!! τι θα λεω εγω τωρα για ιστορια στα εγγονια μου??? πφφφφφ......αχαχαχαχαχαχα

εγω κατεληξα με emergency c section κ τωρα παω για elective section

την αλλη τεταρτη εχω ραντεβου να μου την κλειοσυν...να δουμε ποσο νωρις θα μπορουν να το παρουν....εχω κ τον bells palsy να ανησυχω :|:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xexniete o telikos! pws k pws to perimenw!

euxomai na mporesw na to dw online kai apo to vrettaniko kanali gia na xerw ti noumerw na steilw mnm

eixa mia agonia an tha kataferw na dw ton ellhniko teliko mias kai den exoume tv alla ok ta katafera;)

αυτος ο τυπος που κανει τα σχολια στο βρετανικο καναλι εχει πολυ γελιο, καθε χρονο διακομοδει την ολη ιστορια, το διασκεδαζω πολυ.

ε ποτε!!!! τωρα με πηρε απο κατω!!! τι θα λεω εγω τωρα για ιστορια στα εγγονια μου??? πφφφφφ......αχαχαχαχαχαχα

:confused::confused::confused: εγω κοιλοπονουσα, εσενα σε πηρε απο κατω;;;; (και χ***ν μετα συγχωρησεως τα εγγονια μας για τις γεννες μας, χαχαχα)

αυτος ο τυπος που κανει τα σχολια στο βρετανικο καναλι εχει πολυ γελιο, καθε χρονο διακομοδει την ολη ιστορια, το διασκεδαζω πολυ.

nai ton 8hmamai perisu! eixa perasei teleia ;);)

uDLqp1.png

xexniete o telikos! pws k pws to perimenw!

euxomai na mporesw na to dw online kai apo to vrettaniko kanali gia na xerw ti noumerw na steilw mnm

eixa mia agonia an tha kataferw na dw ton ellhniko teliko mias kai den exoume tv alla ok ta katafera;)

μηπως να βαλεις μια μικρη τηλεοραση?

η ετ παντως εχει weblive εβαλα το λινκ παραπανω

εγω τι να δω αποψε που μ'εχουν εγκαταλειψει ολοι μονη μου; Πεσ'τε καμμια ιδεα. Ελεγα να βαλω black books ή two and a half men.

καταρχας μπορεις να μοιραστεις μαζι μας πως καταφερες να σε εγκαταλειψουν ολοι???? πολυ θα το ηθελα!!!!! εδω με ξυπνησαν εχθες γιατι πλημυρισε η κουζινα κ εκανα ολη την δουλεια μονη μου!!! εφυγε το λαστιχο του πλυντηριου κ ποιος το εφτιαξε??? εγω!!!! καλος χρυσος ο αντρας μου αλλα απο ηλεκτρουδραυλιDIY den!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εδώ και 2 χρόνια άλλαξε και είναι ο Graham Norton, τον οποίο τον πάω πολύ (και τον έχω πετύχει και μια φορά στο Λονδίνο!). Ο προηγούμενος είχε πιο καυστικό χιούμορ νομίζω!

ναι ειναι τελειος!!! κ εγω bbc προτιμω καθε χρονο

:confused::confused::confused: εγω κοιλοπονουσα, εσενα σε πηρε απο κατω;;;; (και χ***ν μετα συγχωρησεως τα εγγονια μας για τις γεννες μας, χαχαχα)

ναι βρε φιλινας γιατι μεχρι προτεινος ειχα την πιο δυσκολη γεννα στην παρεα...τωρα γεννησε μια φιλη μου κ η γεννα της δεν συγκρινεται σε δυσκολια με την δικια μου...αποψε με γειωσες κ εσυ!!! ε πλεον δεν εχω ορεξη να διηγουμαι το πως γεννησα.....:D:D:D:D:D:D:D

μηπως να βαλεις μια μικρη τηλεοραση?

η ετ παντως εχει weblive εβαλα το λινκ παραπανω

καταρχας μπορεις να μοιραστεις μαζι μας πως καταφερες να σε εγκαταλειψουν ολοι???? πολυ θα το ηθελα!!!!! εδω με ξυπνησαν εχθες γιατι πλημυρισε η κουζινα κ εκανα ολη την δουλεια μονη μου!!! εφυγε το λαστιχο του πλυντηριου κ ποιος το εφτιαξε??? εγω!!!! καλος χρυσος ο αντρας μου αλλα απο ηλεκτρουδραυλιDIY den!!!!!!!!!

πηγε ο καλος μου σ'ενα uke jam. πηγαινουμε εν'αλλαξ καθε δευτερα λογω ελλειψης baby sitting, αλλα εχουμε κανει ενα uke club με καποιους φιλους και τα παιδακια μας και μαζευομαστε ολοι μαζι καθε κυριακη και παιζουμε, αλλα το δευτεριατικο ειναι αλλη φαση...

α επισης ξεχασα να σας πω, οτι οκ το πλυντηριο το εφτιαξα εγω, αλλα τουλαχιστον τον μεντεσε στην ντουλαπα τον εφτιαξε ο αντρας μου....ειχε ομως βαλει το τερας που κανει μπζζζζ χερι στην εργαλειοθηκη κ την ειχε καταβρει με μια πενσα...λεω ωραια δεν μπορει να χτυπησει...επαιζε εκει με βιδες κλπ κ πως εχω σκυψει κατω η δολια η μανα να βολεψω κατι βιδες....αμααααααν!!!! τι πονος αυτος!!!!! επιασε το δερμα μου στη μεση με τη πενσα!!! κ ποναωωωωωω

πηγε ο καλος μου σ'ενα uke jam. πηγαινουμε εν'αλλαξ καθε δευτερα λογω ελλειψης baby sitting, αλλα εχουμε κανει ενα uke club με καποιους φιλους και τα παιδακια μας και μαζευομαστε ολοι μαζι καθε κυριακη και παιζουμε, αλλα το δευτεριατικο ειναι αλλη φαση...

ωωωωω how nice!!!!

ποσο ετων ειανι τα παιδακια σου δεν θυμαμαι?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...