Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ ισχυριζεσαι πως φταιει η μαια, η ντοματα που τα εζησε ως δικη της εμπειρια νομιζει πως φταιει ο ιδιωτικος...τι προτεινεις? να τους μηνυσει ολους? κ τι θα κερδισει? ετσι θα γινει το συστημα καλυτερο? η ολη υποθεση ειναι εικασιες....πως εισαι εσυ σιγουρη οτι φταιει η μαια?

σορρυ εγραψα πολλα αλλα ειδικα οταν δεν ειναι δικη μας εμπειρια δεν μπορουμε κ δεν πρεπει να ειμαστε απολυτες. αλλωστε δεν κανει καλο κ σε εκεινον που περασε την δυσκολια ;)

Για αυτό και αναφέρθηκα σε διαφορετικές ψυχολογίες.

Η ντομάτα (τώρα μπορω να σε φωνάζω έτσι; Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!) είπε πως κατηγορεί τον ιδιωτικό γιατρό. Σε αυτό εστίασα εξαρχής και δεν είπα ποτέ οτι λάθη δεν γίνονται. Αλλά καλό είναι, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας, να μαθαίνουμε από αυτά.

Και όχι fairy, τα δικά μας λάθη δεν συγκρίνονται με τα δικά τους. Γι αυτό και πληρωνόμαστε διαφορετικούς μισθούς (όχι τόσο οι μαίες αλλα οι γιατροί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για το προσωπικό τους)! Τουλάχιστον εγώ, γιατί δεν ξέρω πόσο πληρώνεται ο καθένας!

kai gw parakolou8e fanatika apo tote pou 8hmamai twn eauto mou

Και εγω ...Οσο ημασταν Ελλαδα ειχαμε παντα γιουροβιζιον βαρδια φιλοι ...και φαγητο..στοιχηματα...και φυσικα κριτικη επιτροπη. Η κριτικη τα ειχε ολα, σχολιαζαμε απο ενδυματολογια, φωνη, παρουσια, μουσικη, στιχο κ.λ.π επαγγελματικα πραγματα οχι αστεια!

Διαφημίσεις

Και όχι fairy, τα δικά μας λάθη δεν συγκρίνονται με τα δικά τους. Γι αυτό και πληρωνόμαστε διαφορετικούς μισθούς !

δηλαδη ο μισθος βγαινει αναλογα με τις υποχρεωσεις που εχει ενα επαγγελμα προς το ανθρωπινο ειδος????

Και εγω ...Οσο ημασταν Ελλαδα ειχαμε παντα γιουροβιζιον βαρδια φιλοι ...και φαγητο..στοιχηματα...και φυσικα κριτικη επιτροπη. Η κριτικη τα ειχε ολα, σχολιαζαμε απο ενδυματολογια, φωνη, παρουσια, μουσικη, στιχο κ.λ.π επαγγελματικα πραγματα οχι αστεια!

αυτα εχουν πολυ γουστο!!!!! εγω μοιραζω κ λιρες αν τσιγγουνευοντε να ψηφισουν Ελλαδα οσο χαλια κ αν ειναι το τραγουδι αχαχχαχα

βεβαια μια χρονια εγω πατησα λαθος νουμερο!!! τι στοκος!!!

fairy μου πώς ξέρεις όμως αν αυτό έχει ξαναγίνει και δεν έχει επισημανθεί;;;

Αν λέγαμε όλοι αυτό που λες τίποτα δεν θα καλυτέρευε και δεν θα μάθαινε κανένας από τα λάθη του!

Πίστεψέ με, έμαθαν, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να χλωμιάζει τόσο γρήγορα όσο ο γιατρός. Και συγνώμη ζήτησαν και απ'όλα. Δηλαδή τι άλλο να πω;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

αυτα εχουν πολυ γουστο!!!!! εγω μοιραζω κ λιρες αν τσιγγουνευοντε να ψηφισουν Ελλαδα οσο χαλια κ αν ειναι το τραγουδι αχαχχαχα

βεβαια μια χρονια εγω πατησα λαθος νουμερο!!! τι στοκος!!!

χαχαχα:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας αφηνω. Καληνυχτα...Παω να πνιξω το πονο μου χαχαχα Να κλαψω με την ησυχια μου χαχα Καλο Βραδυ!

κατσε βρε που πας!!!!! κατσε να κλαψεις εδω παρεα μας.....εγω που να παω με τον ογκο μου, μου λες???? αχαχαχαχαχα

οι μαιες και οι νοσηλευτες/ριες ειναι ανεξαρτητοι επαγγελματιες, οχι προσωπικο των γιατρων.

Αν μας συμβει κατι και εχουμε ασχημη εμπειρια μπορουμε να ζητησουμε τα ρεστα. Εγω το εκανα με το nhs καποτε και ελαβα γραμμα απολογιας και καποια αλλα πραγματα. Η Ντοματα προφανως δεν το θεωρησε τοσο σημαντικο ωστε να προβει σε τετοια ενεργεια. Η δυνατοτητα ειναι εκει παντως.

Ξερω σεφ που παιρνουν περι τις 100,000 το χρονο, αρα σ'αυτο ειμαι με τη φαιρυ.

Φαιρυ σε περασα παντως, 52 ωρες γεννα, ασε φρικη... Στο δευτερο εκανα καισαρικη μονο και μονο γιαιτ δεν ηθελα να ξαναρισκαρω τετοιο πραγμα, χαχαχα

Λεμονακι επειδη ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη πρεπει να σκεφτεσαι πολυ θετικα!!! κανει καλο κ στη μαμα κ στο μωρο. ασε τη φυση να δουλεψει κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου :)

δεν μου αρεσουν....αλλα για την πλακα το βλεπω κ φυσικα μην ξεχναμε το παρτυ στον τελικο ετσι!!!!!;););)

xexniete o telikos! pws k pws to perimenw!

euxomai na mporesw na to dw online kai apo to vrettaniko kanali gia na xerw ti noumerw na steilw mnm

eixa mia agonia an tha kataferw na dw ton ellhniko teliko mias kai den exoume tv alla ok ta katafera;)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...