Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ ισχυριζεσαι πως φταιει η μαια, η ντοματα που τα εζησε ως δικη της εμπειρια νομιζει πως φταιει ο ιδιωτικος...τι προτεινεις? να τους μηνυσει ολους? κ τι θα κερδισει? ετσι θα γινει το συστημα καλυτερο? η ολη υποθεση ειναι εικασιες....πως εισαι εσυ σιγουρη οτι φταιει η μαια?

σορρυ εγραψα πολλα αλλα ειδικα οταν δεν ειναι δικη μας εμπειρια δεν μπορουμε κ δεν πρεπει να ειμαστε απολυτες. αλλωστε δεν κανει καλο κ σε εκεινον που περασε την δυσκολια ;)

Για αυτό και αναφέρθηκα σε διαφορετικές ψυχολογίες.

Η ντομάτα (τώρα μπορω να σε φωνάζω έτσι; Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!) είπε πως κατηγορεί τον ιδιωτικό γιατρό. Σε αυτό εστίασα εξαρχής και δεν είπα ποτέ οτι λάθη δεν γίνονται. Αλλά καλό είναι, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας, να μαθαίνουμε από αυτά.

Και όχι fairy, τα δικά μας λάθη δεν συγκρίνονται με τα δικά τους. Γι αυτό και πληρωνόμαστε διαφορετικούς μισθούς (όχι τόσο οι μαίες αλλα οι γιατροί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για το προσωπικό τους)! Τουλάχιστον εγώ, γιατί δεν ξέρω πόσο πληρώνεται ο καθένας!

kai gw parakolou8e fanatika apo tote pou 8hmamai twn eauto mou

Και εγω ...Οσο ημασταν Ελλαδα ειχαμε παντα γιουροβιζιον βαρδια φιλοι ...και φαγητο..στοιχηματα...και φυσικα κριτικη επιτροπη. Η κριτικη τα ειχε ολα, σχολιαζαμε απο ενδυματολογια, φωνη, παρουσια, μουσικη, στιχο κ.λ.π επαγγελματικα πραγματα οχι αστεια!

Διαφημίσεις

Και όχι fairy, τα δικά μας λάθη δεν συγκρίνονται με τα δικά τους. Γι αυτό και πληρωνόμαστε διαφορετικούς μισθούς !

δηλαδη ο μισθος βγαινει αναλογα με τις υποχρεωσεις που εχει ενα επαγγελμα προς το ανθρωπινο ειδος????

Και εγω ...Οσο ημασταν Ελλαδα ειχαμε παντα γιουροβιζιον βαρδια φιλοι ...και φαγητο..στοιχηματα...και φυσικα κριτικη επιτροπη. Η κριτικη τα ειχε ολα, σχολιαζαμε απο ενδυματολογια, φωνη, παρουσια, μουσικη, στιχο κ.λ.π επαγγελματικα πραγματα οχι αστεια!

αυτα εχουν πολυ γουστο!!!!! εγω μοιραζω κ λιρες αν τσιγγουνευοντε να ψηφισουν Ελλαδα οσο χαλια κ αν ειναι το τραγουδι αχαχχαχα

βεβαια μια χρονια εγω πατησα λαθος νουμερο!!! τι στοκος!!!

fairy μου πώς ξέρεις όμως αν αυτό έχει ξαναγίνει και δεν έχει επισημανθεί;;;

Αν λέγαμε όλοι αυτό που λες τίποτα δεν θα καλυτέρευε και δεν θα μάθαινε κανένας από τα λάθη του!

Πίστεψέ με, έμαθαν, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να χλωμιάζει τόσο γρήγορα όσο ο γιατρός. Και συγνώμη ζήτησαν και απ'όλα. Δηλαδή τι άλλο να πω;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

αυτα εχουν πολυ γουστο!!!!! εγω μοιραζω κ λιρες αν τσιγγουνευοντε να ψηφισουν Ελλαδα οσο χαλια κ αν ειναι το τραγουδι αχαχχαχα

βεβαια μια χρονια εγω πατησα λαθος νουμερο!!! τι στοκος!!!

χαχαχα:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας αφηνω. Καληνυχτα...Παω να πνιξω το πονο μου χαχαχα Να κλαψω με την ησυχια μου χαχα Καλο Βραδυ!

κατσε βρε που πας!!!!! κατσε να κλαψεις εδω παρεα μας.....εγω που να παω με τον ογκο μου, μου λες???? αχαχαχαχαχα

οι μαιες και οι νοσηλευτες/ριες ειναι ανεξαρτητοι επαγγελματιες, οχι προσωπικο των γιατρων.

Αν μας συμβει κατι και εχουμε ασχημη εμπειρια μπορουμε να ζητησουμε τα ρεστα. Εγω το εκανα με το nhs καποτε και ελαβα γραμμα απολογιας και καποια αλλα πραγματα. Η Ντοματα προφανως δεν το θεωρησε τοσο σημαντικο ωστε να προβει σε τετοια ενεργεια. Η δυνατοτητα ειναι εκει παντως.

Ξερω σεφ που παιρνουν περι τις 100,000 το χρονο, αρα σ'αυτο ειμαι με τη φαιρυ.

Φαιρυ σε περασα παντως, 52 ωρες γεννα, ασε φρικη... Στο δευτερο εκανα καισαρικη μονο και μονο γιαιτ δεν ηθελα να ξαναρισκαρω τετοιο πραγμα, χαχαχα

Λεμονακι επειδη ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη πρεπει να σκεφτεσαι πολυ θετικα!!! κανει καλο κ στη μαμα κ στο μωρο. ασε τη φυση να δουλεψει κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου :)

δεν μου αρεσουν....αλλα για την πλακα το βλεπω κ φυσικα μην ξεχναμε το παρτυ στον τελικο ετσι!!!!!;););)

xexniete o telikos! pws k pws to perimenw!

euxomai na mporesw na to dw online kai apo to vrettaniko kanali gia na xerw ti noumerw na steilw mnm

eixa mia agonia an tha kataferw na dw ton ellhniko teliko mias kai den exoume tv alla ok ta katafera;)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...