Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

χαχαχ α καλο!

Ατάκα οταν μπήκα χειρουργείο στο μαύρο χαλι βέβαια που ήμουν: εγω στις ταινίες εχω δει οτι εχουν και μουσική στο theatre... Εμένα δεν θα μου βάλετε??? χαχαχ θα είπαν αυτη ειναι τελειως ζαβη!!!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχ α καλο!

Ατάκα οταν μπήκα χειρουργείο στο μαύρο χαλι βέβαια που ήμουν: εγω στις ταινίες εχω δει οτι εχουν και μουσική στο theatre... Εμένα δεν θα μου βάλετε??? χαχαχ θα είπαν αυτη ειναι τελειως ζαβη!!!

Σε καλό σου.... : -)

Εγώ είχα, το ντοματίνι βγήκε με Ροντρίγκο & Γκαμπριέλλα. Βοηθάει, έχεις με κάτι να ασχολείσαι.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

ναι παρα πολλες γυναικες παρατανε τις καριερες τους και πηγαινουν για νοσηλευτικη ή μαιευτικη εδω στην αγγλια. Το ειδα με τα ματια μου τελευταια στις συνεντευξεις τους σε τρια διαφορειτκα πανεπιστημια, πολυ σπανια να εβρισκες γυναικα κατω των 30 και οι περισσοτερες με παιδια, πτυχια και καριερες. Φυσικα αυτες που ειχαν παει για συνεντευξη ηταν μονο η αφροκρεμα των αιτουντων, αλλα κι απο αυτες μονο το 1/4 θα μπουν. Αλλα δεν πτοουνται, συνεχιζουν τις δουλειες τους και απο Σεπτεμβρη ξαναξεκιναν αιτησεις στο ucas. Θαυμαζω πολυ ανθρωπους που ειναι τοσο δοσμενοι σε κατι που παλευουν να το κατορθωσουν οσα χρονια κι αν χρειαστει...

Σε πολλά βρετανικά πανεπιστήμια έχουν μεγάλο ποσοστό mature students, δε νομίζω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό μόνο των νοσοκόμων. Ειδικά στο Λονδίνο και πέριξ υπάρχουν πανεπιστήμια με διάφορες ειδικότητες που προσελκύουν σχεδόν αποκλειστικά mature students, οι οποίοι παράλληλα εργάζονται. Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα γιατί δυστυχώς δεν έχουμε στην κουλτούρα μας τη δια βίου μάθηση και γιατί είναι πολύ εύκολο ακόμα και σήμερα να σπουδάσεις κατ' ευθείαν μετά το σχολείο.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί mature students επιλέγουν τη νοσηλευτική επειδή είναι εφαρμοσμένη επιστήμη, τα κριτήρια εισαγωγής είναι αρκετά χαλαρά και είναι εύκολο να βρεις δουλειά (υπάρχει μεγάλη έλλειψη στον τομέα).

Κάτσε βρε Ισλα, να μην κατηγορήσω τον ιδιωτικό που παίρνει 200 λίρες η επίσκεψη που βαρέθηκε να στείλει ένα γράμμα και να κατηγορήσω τη μαία που το έβαλε μεν στις σημειώσεις αλλά δεν το υπογράμμισε;

Εγώ τη μαία θα κατηγορούσα πάντως (σόρρυ κιόλας). Εφόσον της το είπες, η ευθύνη είναι δική της και κανενός άλλου. Αμαρτία ομολογουμένη κλπ κλπ

Αυτό δεν ακυρώνει την προσφορά των μαιών, σε καμία περίπτωση! Ολόκληρο το σύστημα φροντίδας των εγκύων θα κατέρρεε αν δεν ήταν οι μαίες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αλάνθαστες.

Κάτσε βρε Ισλα, να μην κατηγορήσω τον ιδιωτικό που παίρνει 200 λίρες η επίσκεψη που βαρέθηκε να στείλει ένα γράμμα και να κατηγορήσω τη μαία που το έβαλε μεν στις σημειώσεις αλλά δεν το υπογράμμισε;

Με την ιδιωτικά ασφάλιση έχω πικρή εμπειρία γιατί έπρεπε να τους παρακαλάω στο τηλέφωνο βδομάδες και να κλαίω. Το NHS όσες φορές το χρειάστηκα ήταν εκεί, αν σ'έχει αγκαλιάσει νοσοκόμα στα επείγοντα και σου 'χει κάνει πρωινό μετά από ξενύχτι θα με καταλάβεις. Και το ασθενοφόρο σε 3 λεπτά στην πόρτα μου.

δεν λέω πως δεν βοηθάνε, αλίμονο αν δεν μας βοηθούσαν, αλλά αυτά είναι τραγικά λάθη!

Και δε λέω πως δεν φταίει ο ιδιωτικός γιατρός. Πρώτα απ' όλα όμως φταίνε όσοι σε φρόντιζαν εκείνη τη στιγμή και δεν έλεγξαν το ιστορικό σου, ενώ το είχες αναφέρει. Πρόκειται για σοβαρή παράλειψη και θα μπορούσες να τους είχες μηνύσει.

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη πως ο ιδιωτικός βαρέθηκε να στείλει το γράμμα; Να χάθηκε το γράμμα στη μεταφορά δεν παίζει; Ή να έφτασε αλλά να μην αρχειοθετήθηκε;

βρε ό,τι και να έγινε με αυτό το γράμμα, από τη στιγμή που η κοπέλα τους ενημέρωσε για αυτή τη σημαντική λεπτομέρια δεν θα έπρεπε να είχε παραλειφθεί.

Ναι, γιατί για κάθε φόρα που πήγαινα μου έδινε ραβασάκι να το πάω εγώ στη γιατρό και όταν βγήκα από το ιδιωτικο νοσοκομείο τίποτα. Μόνο τιμολόγιο όπου χρέωναν 6 λίρες τη γενόσημη παρακεταμόλη που πήρα μαζί μου πριν φύγω μου έδωσαν.

Και στο κάτω κάτω δεν είπα ότι το ΝΗS είναι τέλειο, αλλά γιατί πρέπει ντε και καλά να ακυρώσω τις καλές εντυπώσεις μου;

μα δεν είπα να ακυρώσεις καμία καλή εντύπωση!

Κι εγώ έχω καλές εντυπώσεις από νοσοκόμες που κάνουν μεγάλη διαφορά στην υπηρεσία.

Αλλά τα λάθη είναι λάθη και θα πρέπει να μαθαίνουν από αυτα για να μη ξαναγίνει σε άλλη κοπέλα! Και σε αυτή τη περίπτωση έκαναν λάθος, αν συνέβησαν όλα όπως τα λες.

Διαφημίσεις

oh! yes...always:p Εγω χωραω στο νουφουρακι σου...? Θα κατσω ησυχα!

κοιτα εχω ενα μικρο ζουζουνι που με ενοχλει εδω διπλα, βλεπει motorcross κ ειναι μολις 2.5 ετων, αν δεν σε ενοχλει το μπζζζζζ κατσε χαχαχαχα

shall i put the kettle on????:D:D:D:D:D

Ούτε εμένα δεν πείραξε τόσο όσο φαίνεται να πείραξε εσένα, προσπαθείς να με πείσεις ότι το NHS δε μου φέρθηκε σωστά κι εγώ προσπαθώ να σε πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. :? Τους χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου και του άντρα μου (δύο διαφορετικές περιπτώσεις) και η εγκυμοσύνη μου και η γέννα μου ήταν ομαλότατες οπότε φωτιά θα πέσει να με πλακώσει αν πω κάτι κακό.

Έχεις κάθε δικαίωμα να μη σε πειράξει.

Με όλη την ευγένεια όμως, χωρίς να θέλω να σε κρίνω, γιατί δεν έχω περάσει όσα έχεις περάσει και δέχομαι πως ίσως η ψυχολογία σου να είναι διαφορετική.

Εγώ θα έκανα τα πάντα για να σιγουρευτώ πως δεν θα το ξανακάνουν ποτέ σε άλλη εγγυούλα που, ενδεχομένως, να έχει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, και ίσως, λέω ίσως, μία τέτοια παράλειψη να έχει σοβαρές συνέπειες.

Αυτό μόνο και το κλείνω από δικής μου πλευράς γιατί, όπως είπα, δε θέλω να κρίνω κανέναν. Όπως έιπα δεν έχω γεννήσει και δεν ξέρω πως είναι αλλά θέλω να πιστεύω πως αν πέσει κάτι στην αντίληψή μου θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνω το σύστημα καλύτερο.

κοιτα εχω ενα μικρο ζουζουνι που με ενοχλει εδω διπλα, βλεπει motorcross κ ειναι μολις 2.5 ετων, αν δεν σε ενοχλει το μπζζζζζ κατσε χαχαχαχα

shall i put the kettle on????:D:D:D:D:D[/quote

Μια χαρα το μπζζζζζζζζζζζζζ αγχωλυτικο!!!

shall i put the kettle on????:D:D:D:D:D[/quote

Μια χαρα το μπζζζζζζζζζζζζζ αγχωλυτικο!!!

Εκτος απο το kettle βαλε και κανα μπριζολακι ....

Όπως έιπα δεν έχω γεννήσει και δεν ξέρω πως είναι αλλά θέλω να πιστεύω πως αν πέσει κάτι στην αντίληψή μου θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνω το σύστημα καλύτερο.

εγω το μονο που θα σου πω, ασχετα αν αυτο εχει να κανει με εγκυμοσυνη η αλλη ασθενεια, οι γιατροι δεν ειναι Θεοι!!! τα λαθη ειναι ανθρωπινα...ας αφησουμε λιγο χωρο κ σε αυτους...καμια φορα ναι το λαθος μπορει να ειναι τραγικο, αλλα ας αφησουμε καποια περιθωρια!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...