Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Δεν είναι πιο σημαντικό να γουστάρεις αυτό που κάνεις απ'το να είσαι ξυνισμένη συνέχεια; Δε σε κάνει καλύτερο επαγγελματία; Και μη ξεχναμε ότι εδώ συνεχίζουν να εκπαιδεύονται. Ρίξε μια ματιά στο πάρεντς και στις άκυρες συμβουλές που δίνουν οι μαίες στην Ελλάδα (θηλασμός 10 λεπτά στο ένα στήθος, 10 λεπτά στο άλλο) να δεις τι εννοώ. Άσε που ξέρω κοπέλα μαία που πήγε 6 μήνες στην Αφρική με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ξέρω πρώην συνάδερφο που παράτησε τη δουλειά και γράφτηκε στο κολλέγιο να γινει νοσοκόμα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το αντικειμενο γουστάρουν να βοηθούν ανθρώπους, δεν το κάνουν από υποχρέωση περιμένοντας πότε θα βγουν στη σύνταξη.

ναι παρα πολλες γυναικες παρατανε τις καριερες τους και πηγαινουν για νοσηλευτικη ή μαιευτικη εδω στην αγγλια. Το ειδα με τα ματια μου τελευταια στις συνεντευξεις τους σε τρια διαφορειτκα πανεπιστημια, πολυ σπανια να εβρισκες γυναικα κατω των 30 και οι περισσοτερες με παιδια, πτυχια και καριερες. Φυσικα αυτες που ειχαν παει για συνεντευξη ηταν μονο η αφροκρεμα των αιτουντων, αλλα κι απο αυτες μονο το 1/4 θα μπουν. Αλλα δεν πτοουνται, συνεχιζουν τις δουλειες τους και απο Σεπτεμβρη ξαναξεκιναν αιτησεις στο ucas. Θαυμαζω πολυ ανθρωπους που ειναι τοσο δοσμενοι σε κατι που παλευουν να το κατορθωσουν οσα χρονια κι αν χρειαστει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

-----------------------

Μέλλουσες μαμάδες, αυτό που πρόσεξα ψωνίζοντας για το ντοματίνι είναι ότι ενω στην Ελλάδα παίρνουμε τα φορμάκια μεγαλύτερο μέγεθος εδώ οι γραμμές είναι μεγαλύτερες. Ένα φορμάκι 0-3 που μου έστειλε η κουνιάδα μου από την Ελλάδα, ήταν γύρω στους 6 πόντους πιο μικρό από τα 0-3 που πήρα από το ΝΕΧΤ.

και τα mothrecare ειναι αρκετα μεγαλα. Οταν γεννηθηκε η κορη μου τα newborn επεπλεαν και πηγε ο αντρα μου και πηρε tiny baby. Ηταν 3.5 κιλα και 54 ποντους... οχι και tiny :rolleyes:

κ εγω απο next ψωνιζω πολυ κ εχουν αρκετα μεγαλη φορμα θα ελεγα. ενω πχ που ψωνισα απο vertbaudet εχουν ολα πολυ μικρη φορμα...γι αυτο ποτε δεν ψωνιζω με ηλικιες αλλα με υψος κ βαρος :) μεγαλωνω κ ενα τερας μην το ξεχναμε αχαχαχααχα

και τα mothrecare ειναι αρκετα μεγαλα. Οταν γεννηθηκε η κορη μου τα newborn επεπλεαν και πηγε ο αντρα μου και πηρε tiny baby. Ηταν 3.5 κιλα και 54 ποντους... οχι και tiny :rolleyes:

οντως, και εκεί έχουν μεγάλα νούμερα, και στο Boots. Tiny ε;

κ εγω απο next ψωνιζω πολυ κ εχουν αρκετα μεγαλη φορμα θα ελεγα. ενω πχ που ψωνισα απο vertbaudet εχουν ολα πολυ μικρη φορμα...γι αυτο ποτε δεν ψωνιζω με ηλικιες αλλα με υψ ος κ βαρος :) μεγαλωνω κ ενα τερας μην το ξεχναμε αχαχαχααχα

Πόσο τέρας; Ο δικός μου βγήκε 4,720. Όσοι τον βλέπουν ρωτάνε πόσο είναι σε βάρος, εγώ το imperial δεν το 'χω εύκολο, οπότε κάθε φορά πρέπει να κάνω μετατροπή στο κινητό. :o

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Πόσο τέρας; Ο δικός μου βγήκε 4,720. Όσοι τον βλέπουν ρωτάνε πόσο είναι σε βάρος, εχώ το imperial δεν το 'χω εύκολο, οπότε κάθε φορά πρέπει να κάνω μετατροπή στο κινητό. :o

κοντα ειμαστε :) 4550 βγηκε. γινεται 3 τον Μαη κ αυτη τη στιγμη φοραει παντελονια για 4-5 χρονων παιδι!!! εχω φρικαρει η μανα!!!

τα περισσοτερα παντως που του ψωνιζω σε εκατοστα ειναι, ουτε εγω μπορω σε pounds k inches :D

Διαφημίσεις

κοντα ειμαστε :) 4550 βγηκε. γινεται 3 τον Μαη κ αυτη τη στιγμη φοραει παντελονια για 4-5 χρονων παιδι!!! εχω φρικαρει η μανα!!!

τα περισσοτερα παντως που του ψωνιζω σε εκατοστα ειναι, ουτε εγω μπορω σε pounds k inches :D

ΟΚ, καινούριο tip για τις εγκυμονούσες: Προσοχή, τα παιδιά εδώ βγαίνουν μπαμπάτσικα. Consider yourself warned!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

ΟΚ, καινούριο tip για τις εγκυμονούσες: Προσοχή, τα παιδιά εδώ βγαίνουν μπαμπάτσικα. Consider yourself warned!

χαχαχαχαχα....γεννησα κ στις 42 βδομαδες οποτε ειχε παρει πολυ τα πανω του :) αν κ τωρα παω παλι για μεγαλο παιδι....κ εγω 4500 ειχα γεννηθει κ ο αντρας μου το ιδιο

πλακα ειχε, που εγω γεννουσα 42 ωρες κ στο τελος εκανα καισαρικη. το μωρο το πηρε ο αντρας μου πρωτος αγκαλια κ μου τον εδωσε εκεινος οταν βγηκα απο το χειρουργειο. οταν λοιπον βγηκαν εξω με τη κοπελα κ το ζυγισαν του τα ειπαν σε pounds κ ο καημενος ηταν αυπνος 2 βραδυα κ γυρναει κ της κανει "metric please" xaxaxaa

χαχαχαχαχα....γεννησα κ στις 42 βδομαδες οποτε ειχε παρει πολυ τα πανω του :) αν κ τωρα παω παλι για μεγαλο παιδι....κ εγω 4500 ειχα γεννηθει κ ο αντρας μου το ιδιο

πλακα ειχε, που εγω γεννουσα 42 ωρες κ στο τελος εκανα καισαρικη. το μωρο το πηρε ο αντρας μου πρωτος αγκαλια κ μου τον εδωσε εκεινος οταν βγηκα απο το χειρουργειο. οταν λοιπον βγηκαν εξω με τη κοπελα κ το ζυγισαν του τα ειπαν σε pounds κ ο καημενος ηταν αυπνος 2 βραδυα κ γυρναει κ της κανει "metric please" xaxaxaa

:P:p:p

Κι εγώ στις 42 ακριβώς, δε με πιάνανε οι πόνοι με τίποτα, αφού ούτε η πρόκληση δεν έπιασε. Εμένα μου το 'πανε κατευθείαν σε metric.

:P:p:p

Κι εγώ στις 42 ακριβώς, δε με πιάνανε οι πόνοι με τίποτα, αφού ούτε η πρόκληση δεν έπιασε. Εμένα μου το 'πανε κατευθείαν σε metric.

αληθεια???? εμενα με πιασανε ολα, ειχα πονους δυνατους με το που βαλανε το κολπικο χαπι...αλλα διαστολη δεν....στις 42 ωρες καταφερα να φτασω 8...μετα πεσανε οι παλμοι του γιου μου κ σε 5 λεπτα ημουν για καισαρικη :)

αληθεια???? εμενα με πιασανε ολα, ειχα πονους δυνατους με το που βαλανε το κολπικο χαπι...αλλα διαστολη δεν....στις 42 ωρες καταφερα να φτασω 8...μετα πεσανε οι παλμοι του γιου μου κ σε 5 λεπτα ημουν για καισαρικη :)

Ούτε πόνοι, ούτε διαστολή, τίποτα, περνούσαν, ξαναπερνούσαν, τίποτα. O μικρός δεν ήθελε να βγει με τίποτα.

Διαφημίσεις

χαχα κι εμένα βγήκε 4700 στις 38 εβδομάδες. Φαντάσου να έβγαινε στις 42!!! Consider yourself warned!

RLcRp1.png

πλακα ειχε' date=' που εγω γεννουσα 42 ωρες κ στο τελος εκανα καισαρικη. το μωρο το πηρε ο αντρας μου πρωτος αγκαλια[/quote']

Θυμάσαι που λέγαμε μπήκα στις 28 Αυγούστου και γεννησα 1η Σεπτέμβρη. Χριστεεεε μου είχε καλοβολευτει μέσα!!! Οταν το έβγαλαν η γιατρός το πρώτο που είπε wow!!!!! He is a biggie!!!! χαχαχ

RLcRp1.png

Ειρήνη, έχω ακούσει που λένε ότι για το λόγο αυτό είναι περισσότερο επικίνδυνο να μην έχουμε πολλές κεραίες κινητών, παρά να έχουμε αρκετές. Δηλαδή από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς έχουμε όλοι κινητά, καλύτερα να μην δυσκολευόμαστε να πιάσουμε σήμα κάθε τρεις και λίγο. Ισχύει;

Ναι ισχύει. Το κινητο σε stand by mode, στέλνει ένα περιοδικό σήμα για να επικοινωνήσει με την κοντινότερη κεραία κινητής τηλεφωνίας, ενώ εκπέμπει και ακτινοβολία λόγω των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και μπαταρίας. Καλο ειναι να μην χρησιμοποιειται σε σημεία με κακό σήμα γιατι το τηλέφωνο εκπέμπει σε πλήρη ισχύ για να συνδεθεί...

Επίσης αυτο που παραπονιούνται οτι η κεραία κινητής μπήκε στην οροφη κτιριου και θα εχουν προβλήματα απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολία δεν ισχύει αφου το μεγαλύτερο μέρος της ακτινοβολίας των κεραιών κατευθύνεται στις γύρω κατοικίες... Δηλαδη οι απέναντι εχουν το πρόβλημα όχι οι απο κάτω. Και που να πάμε στα wifi... Εγω πάντως στο παιδι δεν θα έδινα κινητο. Καλα αυτο θα με βρισει. Θα πει ρε μάνα μόνο εμείς δεν εχουμε φούρνο μικροκυματων μα ούτε και κινητο δεν μου παιρνεις? χαχαχ

RLcRp1.png

Eγώ είχα γραφτεί στο θέμα "Μαμάδες Οκτωβρίου" και αντί για 19/10 γέννησα 2/11. Όλες οι άλλες είχανε γεννήσει κι εγώ περίμενα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...