Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Και στο κάτω κάτω δεν είπα ότι το ΝΗS είναι τέλειο, αλλά γιατί πρέπει ντε και καλά να ακυρώσω τις καλές εντυπώσεις μου;

αμα ανατρεξεις σε παλαιοτερα ποστς θα καταλαβεις χιχιιχχιχι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, γιατί για κάθε φόρα που πήγαινα μου έδινε ραβασάκι να το πάω εγώ στη γιατρό και όταν βγήκα από το ιδιωτικο νοσοκομείο τίποτα. Μόνο τιμολόγιο όπου χρέωναν 6 λίρες τη γενόσημη παρακεταμόλη που πήρα μαζί μου πριν φύγω μου έδωσαν.

Και στο κάτω κάτω δεν είπα ότι το ΝΗS είναι τέλειο, αλλά γιατί πρέπει ντε και καλά να ακυρώσω τις καλές εντυπώσεις μου;

Να μην ακυρώσεις τίποτα. Απλά αναρωτήθηκα, γιατί κάποτε επέμεινα να πάρω αντίγραφο μιας πολύ σημαντικής εξέτασης για να τη δείξω στον επόμενο γιατρό (στο ίδιο νοσοκομείο) και όταν πήγα μετά από δύο εβδομάδες στο ραντεβού μου, το εσωτερικό ταχυδρομείο δεν είχε φτάσει ακόμα. Κόβω τον λαιμό μου ότι το ραβασάκι δεν πήγε ποτέ.

Αν δεν το είχα δει το ραβασάκι με τα ίδια μου τα μάτια, θα μπορούσα να λέω ότι δεν το στείλανε.

Πάντως βασικά θα συμφωνήσω με την Ίσλα. Δεν υπάρχει "η μαία δεν έγραψε σημαντική πληροφορία σε περίοπτη θέση" ως δικαιολογία για μένα. Τι στην ευχή το έχεις το βιβλίο εγκυμοσύνης, για να καταγράφονται τα άσχετα;

Στην τελική ακόμα και να είχε πάει το γράμμα, πώς θα έμπαινε στο βιβλίο της εγκυμοσύνης; Πάλι δεν θα έπρεπε να το καταγράψει η μαία; Από αυτή την άποψη δεν είμαι σίγουρη γιατί φταίει ο εξωτερικός και όχι η μαία.

* Εκτός αν στη Σκωτία είναι αλλιώς, οπότε πάω πάσο. Στο Λονδίνο που ήμουν εγώ πάντως, το ιστορικό που έμπαινε στο φάκελο εγκυμοσύνης ήταν αυτό που έδινες εσύ στη μαία, και όχι ό,τι υπήρχε ή δεν υπήρχε στον φάκελό σου στο NHS. Εσείς έχετε άλλο σύστημα εκεί;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Να μην ακυρώσεις τίποτα. Απλά αναρωτήθηκα, γιατί κάποτε επέμεινα να πάρω αντίγραφο μιας πολύ σημαντικής εξέτασης για να τη δείξω στον επόμενο γιατρό (στο ίδιο νοσοκομείο) και όταν πήγα μετά από δύο εβδομάδες στο ραντεβού μου, το εσωτερικό ταχυδρομείο δεν είχε φτάσει ακόμα. Κόβω τον λαιμό μου ότι το ραβασάκι δεν πήγε ποτέ.

Αν δεν το είχα δει το ραβασάκι με τα ίδια μου τα μάτια, θα μπορούσα να λέω ότι δεν το στείλανε.

Πάντως βασικά θα συμφωνήσω με την Ίσλα. Δεν υπάρχει "η μαία δεν έγραψε σημαντική πληροφορία σε περίοπτη θέση" ως δικαιολογία για μένα. Τι στην ευχή το έχεις το βιβλίο εγκυμοσύνης, για να καταγράφονται τα άσχετα;

Στην τελική ακόμα και να είχε πάει το γράμμα, πώς θα έμπαινε στο βιβλίο της εγκυμοσύνης; Πάλι δεν θα έπρεπε να το καταγράψει η μαία; Από αυτή την άποψη δεν είμαι σίγουρη γιατί φταίει ο εξωτερικός και όχι η μαία.

* Εκτός αν στη Σκωτία είναι αλλιώς, οπότε πάω πάσο. Στο Λονδίνο που ήμουν εγώ πάντως, το ιστορικό που έμπαινε στο φάκελο εγκυμοσύνης ήταν αυτό που έδινες εσύ στη μαία, και όχι ό,τι υπήρχε ή δεν υπήρχε στον φάκελό σου στο NHS. Εσείς έχετε άλλο σύστημα εκεί;

Αυτό πρέπει να 'ναι. Δεν είμαι σίγουρη για το πως δουλεύει το σύστημα αλλά όταν πήγα στις 6 βδομάδες για το τσεκ απ, η GP απλά άνοιξε το κομπιούτερ και διάβασε το τι έγινε στο νοσοκομείο πριν ακόμα ανοίξω το στόμα μου. Τα προηγούμενα γράμματα του ιδιωτικού τα έχω δει σκαναρισμένα στο ηλεκτρονικό αρχείο με τα μάτια μου και οσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο στο NHS24 (to αντίστοιχο NHS direct εδώ) βλέπουν το φάκελό μου κατευθείαν. Δεν είναι τα medical records σας online κάτω;

Είναι αυτό που είχα πει σ'ένα άλλο θέμα, όλα είναι λίγο διαφορετικά εδώ σε σχέση με την Αγγλία/Ουαλία. Γι'αυτό και δίσταζα να μπω στο θέμα, αν και το παρακολουθώ καιρό, όπως και να το κάνουμε είμαστε άλλη χώρα, άλλες συνήθειες, άλλοι άνθρωποι, άλλα συστήματα . Θυμάμαι ότι είχες κάτι προβλήματα αλλά όχι τι ακριβώς. Πάντως μπορεί to ΝΗS να απέχει πολύ από το τέλειο αλλα είναι μια πολύ καλή αρχή.

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι το να είσαι νοσοκόμα εδώ είναι calling, το θες και το κάνεις, καμιά δε γίνεται νοσοκόμα από σπόντα επειδή έτυχε και πέρασε νοσηλευτική αντί για λογιστική (λόγου χάρη|).

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Εγώ δεν μιλάω για το πώς μπαίνει το αρχείο της εγκυμοσύνης στο κομπιούτερ, αλλά το πώς μπαίνουν αυτά που υπάρχουν στο κομπιούτερ στον φάκελο της εγκυμοσύνης (ένα μεγάλο τετράδιο όπου γράφουν σημειώσεις για το τι εξετάσεις έκανες, τι φάρμακα πήρες κλπ). Και στην Αγγλία τα ιατρικά αρχεία είναι ονλάιν, αλλά ο φάκελος εγκυμοσύνης είναι χειρόγραφος και η ενημέρωσή του γίνεται χειρόγραφα από τις μαίες. Στη Σκωτία είναι αλλιώς;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι το να είσαι νοσοκόμα εδώ είναι calling, το θες και το κάνεις, καμιά δε γίνεται νοσοκόμα από σπόντα επειδή έτυχε και πέρασε νοσηλευτική αντί για λογιστική (λόγου χάρη|).

και μαλιστα ειναι πολυ δυσκολο να μπεις στη νοσηλευτικη και τη μαιευτικη (περιπου το 3% των αιτουντων μπαινουν καθε χρονο).

Διαφημίσεις

Αυτό μπορείς να το πεις για όλα τα επαγγέλματα στην Αγγλία.

Εμένα αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι για να γίνεις νοσοκόμα δεν χρειάζεσαι απολυτήριο Λυκείου...

και μαλιστα ειναι πολυ δυσκολο να μπεις στη νοσηλευτικη και τη μαιευτικη (περιπου το 3% των αιτουντων μπαινουν καθε χρονο).

Ναι... αυτό συμβαίνει επειδή τα entry requirements είναι τόσο χαμηλά που μπορεί να κάνει αίτηση ο καθένας.

5 GCSE's για το diploma και 5 GCSE's + 2 A-levels για το degree? Τι άλλο μπορείς να σπουδάσεις που έχει τόσο χαμηλή βάση;

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Εγώ δεν μιλάω για το πώς μπαίνει το αρχείο της εγκυμοσύνης στο κομπιούτερ, αλλά το πώς μπαίνουν αυτά που υπάρχουν στο κομπιούτερ στον φάκελο της εγκυμοσύνης (ένα μεγάλο τετράδιο όπου γράφουν σημειώσεις για το τι εξετάσεις έκανες, τι φάρμακα πήρες κλπ). Κι στην Αγγλία τα αρχεία μας είναι ονλάιν, αλλά ο φάκελος εγκυμοσύνης είναι χειρόγραφος και η ενημέρωσή του γίνεται χειρόγραφα από τις μαίες. Εκεί είναι αλλιώς;

Εμένα τα περνούσαν στο κομπιούτερ πρώτα και μετά εκτύπωναν ό,τι ήθελαν και τα έβαζαν μέσα στο ντοσιέ, colour coded and everything. Και να ξεχνούσες τις σημειώσεις σου στο σπίτι, μπορούσαν να δουν τα πάντα στο κομπιούτερ.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Εμένα τα περνούσαν στο κομπιούτερ πρώτα και μετά εκτύπωναν ό,τι ήθελαν και τα έβαζαν μέσα στο ντοσιέ, colour coded and everything. Και να ξεχνούσες τις σημειώσεις σου στο σπίτι, μπορούσαν να δουν τα πάντα στο κομπιούτερ.

Αφού τα περνούσαν στο κομπιούτερ πρώτα, τότε το ιστορικό σου θα έπρεπε να είναι και στο κομπιούτερ, σωστά; Ανεξάρτητα από το τι είχαν βάλει στο ντοσιέ.

Εμείς δεν είχαμε ντοσιέ. Είχαμε ένα τετράδιο και εκεί έγραφαν σημειώσεις. Κάποια πράγματα (π.χ. αποτελέσματα εξετάσεων αίματος) ήταν και στο κομπιούτερ, απ' όπου τα αντέγραφαν στο τετράδιο, ενώ οι περισσότερες σημειώσεις ήταν μόνο χειρόγραφες. Δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξεις ένα ονλάιν αρχείο και να δεις πόση ήταν η πίεσή μου πριν ένα μήνα ή τι μου είχαν συνταγογραφήσει. Αυτά καταγράφονταν μόνο στο τετράδιο. Αν ξεχνούσες τις σημειώσεις στο σπίτι... σε έτρωγε η μαρμάγκα.

Το ιατρικό ιστορικό μου ήταν διαθέσιμο μόνο στο τετράδιο, όπως το είχε καταγράψει η μαία στο booking appointment.

Ναι... αυτό συμβαίνει επειδή τα entry requirements είναι τόσο χαμηλά που μπορεί να κάνει αίτηση ο καθένας.

5 GCSE's για το diploma και 5 GCSE's + 2 A-levels για το degree? Τι άλλο μπορείς να σπουδάσεις που έχει τόσο χαμηλή βάση;

Δεν είναι πιο σημαντικό να γουστάρεις αυτό που κάνεις απ'το να είσαι ξυνισμένη συνέχεια; Δε σε κάνει καλύτερο επαγγελματία; Και μη ξεχναμε ότι εδώ συνεχίζουν να εκπαιδεύονται. Ρίξε μια ματιά στο πάρεντς και στις άκυρες συμβουλές που δίνουν οι μαίες στην Ελλάδα (θηλασμός 10 λεπτά στο ένα στήθος, 10 λεπτά στο άλλο) να δεις τι εννοώ. Άσε που ξέρω κοπέλα μαία που πήγε 6 μήνες στην Αφρική με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ξέρω πρώην συνάδερφο που παράτησε τη δουλειά και γράφτηκε στο κολλέγιο να γινει νοσοκόμα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το αντικειμενο γουστάρουν να βοηθούν ανθρώπους, δεν το κάνουν από υποχρέωση περιμένοντας πότε θα βγουν στη σύνταξη.

Αφού τα περνούσαν στο κομπιούτερ πρώτα, τότε το ιστορικό σου θα έπρεπε να είναι και στο κομπιούτερ, σωστά; Ανεξάρτητα από το τι είχαν βάλει στο ντοσιέ.

Εμείς δεν είχαμε ντοσιέ. Είχαμε ένα τετράδιο και εκεί έγραφαν σημειώσεις. Κάποια πράγματα (π.χ. αποτελέσματα εξετάσεων αίματος) ήταν και στο κομπιούτερ, απ' όπου τα αντέγραφαν στο τετράδιο, ενώ οι περισσότερες σημειώσεις ήταν μόνο χειρόγραφες. Δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξεις ένα ονλάιν αρχείο και να δεις πόση ήταν η πίεσή μου πριν ένα μήνα ή τι μου είχαν συνταγογραφήσει. Αυτά καταγράφονταν μόνο στο τετράδιο. Αν ξεχνούσες τις σημειώσεις στο σπίτι... σε έτρωγε η μαρμάγκα. Αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πίκρα. τώρα καταλαβαίνω.

Το ιατρικό ιστορικό μου ήταν διαθέσιμο μόνο στο τετράδιο, όπως το είχε καταγράψει η μαία στο booking appointment.

ΟΚ, είδες που από κει ξεκινάει η διαφορετική μας εμπειρία;

Αυτό λέω κι εγώ, ότι αν ο ιδιωτικός είχε στείλει το γράμμα (ή μου το είχε δώσει να το πάω εγώ) θα ήταν στο κομπιούτερ και θα το βλέπανε με τη μία.

Διαφημίσεις

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Εγώ δεν μιλάω για το πώς μπαίνει το αρχείο της εγκυμοσύνης στο κομπιούτερ, αλλά το πώς μπαίνουν αυτά που υπάρχουν στο κομπιούτερ στον φάκελο της εγκυμοσύνης (ένα μεγάλο τετράδιο όπου γράφουν σημειώσεις για το τι εξετάσεις έκανες, τι φάρμακα πήρες κλπ). Και στην Αγγλία τα ιατρικά αρχεία είναι ονλάιν, αλλά ο φάκελος εγκυμοσύνης είναι χειρόγραφος και η ενημέρωσή του γίνεται χειρόγραφα από τις μαίες. Στη Σκωτία είναι αλλιώς;

ηταν δεν ειναι πλεον....το ειχα γραψει αυτες τις μερες κ σε αλλο ποστ...οταν γεννησα την πρωτη φορα τα περισσοτερα χειρογραφα στο βιβλιαριο εγκυμοσυνης. πλεον ολα ειναι στον υπολογιστη

προσοχη ομως!!!! μιλαμε για ενα συστημα e-healthcare οπου ακομα δεν ειναι ολες οι περιοχες συνδεδεμενες ή οχι ολα τα νοσοκομεια/surgeries. εμεις εχουμε πανεπιστημιακο νοσοκομειο πχ κ ειναι lead στον τομεα αυτο. σε αυτητ ην εγκυμοσυνη λοιπον η μαια μου κ ο consultant τα τραβανε ολα απο εναν υπολογιστη κ προσθετουν σε εναν υπολογιστη ...καπως ετσι απλα τα λεω :) μπορει εκει που εισαι εσυ Biggi να μην εχουν συνδεθει ακομα...αλλα παει κ 1.5-2 χρονια που γεννησες??? εχουν αλλαξει πολλα

Δεν είναι πιο σημαντικό να γουστάρεις αυτό που κάνεις απ'το να είσαι ξυνισμένη συνέχεια;

Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι οι μαίες στην Αγγλία γουστάρουν αυτό που κάνουν και οι μαίες στην Ελλάδα είναι συνέχεια ξινισμένες; Γιατί εμένα αυτό μου φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ γενίκευση και επιπλέον δεν ταιριάζει με τις μαίες που είδα και στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Από την προσωπική μου εμπειρία θα έλεγα ότι το ποσοστό της ξινίλας είναι ακριβώς το ίδιο. Και περισσότερο δεν συνάντησα ξινίλα αλλά βαριεστημάρα (και στις δύο χώρες).

Όσο για λάθος συμβουλές και πρακτικές... έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά από Αγγλίδες μαίες που η ίδια η GP με συμβούλεψε να κάνω έγγραφη καταγγελία. Προφανώς δεν μιλάω για λεπτομέρειες του στυλ πόσα λεπτά θηλάζουμε από το κάθε στήθος.

Αυτό λέω κι εγώ, ότι αν ο ιδιωτικός είχε στείλει το γράμμα (ή μου το είχε δώσει να το πάω εγώ) θα ήταν στο κομπιούτερ και θα το βλέπανε με τη μία.

ΟΚ ο ιδιωτικός δεν έστειλε το γράμμα και δεν το είδαν στο κομπιούτερ. Αλλά τους το είπες, έτσι; Άρα μπορούσαν να το γράψουν μόνες τους στο κομπιούτερ, να το τυπώσουν και να το καταχωρίσουν στο φάκελό σου.

Αν την εγχείρηση την είχες κάνει σε άλλη χώρα θα υπήρχε γράμμα στο κομπιούτερ; Ποια θα ήταν η δικαιολογία τους τότε; Δεν φταίμε εμείς, η ασθενής ήταν Ελληνίδα?

ηταν δεν ειναι πλεον....το ειχα γραψει αυτες τις μερες κ σε αλλο ποστ...οταν γεννησα την πρωτη φορα τα περισσοτερα χειρογραφα στο βιβλιαριο εγκυμοσυνης. πλεον ολα ειναι στον υπολογιστη

Δεν έχει σημασία αν είναι στον υπολογιστή ή σε ένα μπακαλόχαρτο. Σημασία έχει ότι όταν σημειώνεις κάτι πρέπει να το βάζεις στο σωστό μέρος ώστε να μπορείς να το βρεις σε περίπτωση ανάγκης. Ο υπολογιστής δεν τυπώνει μόνο, ούτε είναι ένα κλειστό σύστημα που δεν δέχεται data entry παρά μόνο με τη μορφή σκαναρισμένων γραμμάτων ιδιωτικών χειρούργων. Μπορούν ΚΑΙ οι μαίες να σημειώσουν σημαντικές πληροφορίες και μετά θα πρέπει να μπορούν να τις ξαναβρούν για να τις διαβάσουν. Απ' ό,τι έχω καταλάβει αυτό είναι το πρόβλημα. Οι μαίες σημείωσαν μεν την πληροφορία, αλλά μετά την έχασαν. Ενώ αν ήταν ένα ωραίο μεγάλο γράμμα εικάζουμε ότι θα την έβλεπαν επειδή θα έκανε περισσότερο μπαμ.

Δεν έχει σημασία αν είναι στον υπολογιστή ή σε ένα μπακαλόχαρτο. Σημασία έχει ότι όταν σημειώνεις κάτι πρέπει να το βάζεις στο σωστό μέρος ώστε να μπορείς να το βρεις σε περίπτωση ανάγκης. Ο υπολογιστής δεν τυπώνει μόνο, ούτε είναι ένα κλειστό σύστημα που δεν δέχεται data entry παρά μόνο με τη μορφή σκαναρισμένων γραμμάτων ιδιωτικών χειρούργων. Μπορούν ΚΑΙ οι μαίες να σημειώσουν σημαντικές πληροφορίες και μετά θα πρέπει να μπορούν να τις ξαναβρούν για να τις διαβάσουν. Απ' ό,τι έχω καταλάβει αυτό είναι το πρόβλημα. Οι μαίες σημείωσαν μεν την πληροφορία, αλλά μετά την έχασαν. Ενώ αν ήταν ένα ωραίο μεγάλο γράμμα εικάζουμε ότι θα την έβλεπαν επειδή θα έκανε περισσότερο μπαμ.

Δεν σχολιασα την εμπειρία της ντοματουλας, μια αναφορά στο συστημα υγειας εκανα κ πως έχει αλλάξει ;)

Αυτό με την ξυνίλα είναι οι δικές μου εμπειρίες αποκλειστικά και μόνο, αν θες με πιστεύεις, αν θες όχι.

Αλλάζω θέμα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να τονίσω ήταν πως αν υπάρχει ιατρική πράξη που δεν έγινε μέσω NHS καλό θα ήταν να το επισημάνει μία μέλλουσα μαμά στις σημειώσεις της κι εμείς το έχουμε κανει ζήτημα εδώ και τόσες σελίδες αν φταίει ο γιατρός ή η μαία. Ούτε εμένα δεν πείραξε τόσο όσο φαίνεται να πείραξε εσένα, προσπαθείς να με πείσεις ότι το NHS δε μου φέρθηκε σωστά κι εγώ προσπαθώ να σε πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. :? Τους χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου και του άντρα μου (δύο διαφορετικές περιπτώσεις) και η εγκυμοσύνη μου και η γέννα μου ήταν ομαλότατες οπότε φωτιά θα πέσει να με πλακώσει αν πω κάτι κακό.

-----------------------

Μέλλουσες μαμάδες, αυτό που πρόσεξα ψωνίζοντας για το ντοματίνι είναι ότι ενω στην Ελλάδα παίρνουμε τα φορμάκια μεγαλύτερο μέγεθος εδώ οι γραμμές είναι μεγαλύτερες. Ένα φορμάκι 0-3 που μου έστειλε η κουνιάδα μου από την Ελλάδα, ήταν γύρω στους 6 πόντους πιο μικρό από τα 0-3 που πήρα από το ΝΕΧΤ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...