Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

απαπααπαπαπαπαααααα! Ούτε να το σκέφτομαι!

Αν μπεις πες μας εντυπώσεις!

o andras mou me koroideuvei alla nomizw tha to tolmisw an exei kamia kalh mera, sorry kamia polu kalh mera. twra poso tha antexw k mexri pou tha mpw den xerw alla tha sas pw an to kataferw

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν δε σας πειραζει να ταξιδεψετε λιγο παραπανω (οχι πολυ) πηγαιντε καλυτερα στο bornemouth, εχει υπεροχη παραλια με ψιλη αμμο και κηπους που βγαινουν στην παραλια. Αλλα αν ειναι δυνατον να φτασετε πριν τις 11-12, καλοκαιριατικα εκει ειναι πολυ δυσκολο να βρεις παρκινγκ, ειδικα ΣΚ. Εμεις εχουμε wetsuits και για μας και για τα παιδια κι ετσι χαιρομαστε τη θαλασσα χωρις να κρυωνουμε.

nai kai ekei theloume na pame.

wetsuits e:rolleyes::rolleyes: :rolleyes: tha to koitaxw

uDLqp1.png

Bournemouth έχει σαφώς καλύτερη παραλία απ' ότι στο Brighton που είναι όλο πέτρες, αλλά πρέπει να πας νωρίς για να πιάσεις μια άκρη.

Για να καταλάβεις, όταν κάνει καύσωνα στην Αγγλία και πάνε όλοι στις παραλίες, πάντα την παραλία του Bournemouth δείχνουν στις ειδήσεις. Είναι τεράστια παραλία και αμμουδερή.

bournemouth250708_428x269_to_468x312.jpg

Αλλιώς οι καλύτερες παραλίες είναι προς Ramgate/Margate (αρκετά μίζερα όμως), προς Devon/Κορνουάλη (τέλειες) και βόρεια προς Σκωτία (αλλά εκεί δεν σε σώζουν ούτε τα wetsuits).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Είμαι σίγουρη πως υπάρχει τουλάχιστον μία έγκυος στην φώτο που πόσταρα, οπότε εγώ είμαι ον-τόπικ. Για σας δεν ξέρω :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

παντως οσες φορες βγηκα με τον αντρα μου με το σκαφος, καλοκαιρι ειδικα το χερι μου που εβαλα μεσα δεν κρυωσε. εμεις εδω εχουμε πολλα θαλασσια σπορ, κ το νερακι αντεχεται. σιγουρα δεν ειναι σαν τα δικα μας τον Ιουλιο που εχει ζεστανει η θαλασσα....αλλα δεν ειναι κ ο βορειος πολος. απλα δενε χουμε συνηθισει....ο γιος μου πιστευω σιγουρα θα φευγει με το σερφ χεχε

απο παραλιες εδω κατω ειναι πολυ ωραια, η Κορνουαλη ειναι φανταστικη, το Μπορνμουθ που ειπατε κ φυσικα Newquay για κορμια γυμνασμενα αχαχαχαχα (εκει ειναι η πηγη του σερφ)

στο βορειο devon που ημασταν ηταν ακομη πιο ζεστα απο τη μαγχη επειδη ειναι ο κολπος της ουαλιας εκει...

wetsuits στα παιδια πηραμε μακρυμανικα, συνδυασμο 3mm kαι 5mm (3 σε χερια και ποδια για ευελιξια και 5 στο στηθος και στην πλατη για ζεστασια). Εμεις εχουμε διαφορα επειδη δουλευαμε παλια σε σχολες καταδυσεων και μας εμειναν, χαχαχα. Των ενηλικων κοστιζουν για ενα καλο γυρω στις 150 λιρες, αλλα αν αγορασεις καποιο παλιο μοντελο (το ιδιο καλο, απλως παλια "μοδα") μπορεις να το παρεις και με 100 λιρες. Των παιδιων ειναι γυρω στις 25 με 40 λιρες.

Στο devon ειχαμε μια εμπειρια που δεν την ειχαν ξανα τα παιδια. Την παλιρροια. Τη νυχτα ανεβαινε η θαλασσα, και το πρωι που πηγαιναμε στην παραλια ηταν μουσκεμα η αμμος αλλα ηταν ολη η παραλια γεματη rockpools που ειχαν ζεσταθει στον ηλιο, τελεια για πλατσουρισματα και για εξερευνηση μικρων θαλασσιων ζωων

Στο devon ειχαμε μια εμπειρια που δεν την ειχαν ξανα τα παιδια. Την παλιρροια. Τη νυχτα ανεβαινε η θαλασσα, και το πρωι που πηγαιναμε στην παραλια ηταν μουσκεμα η αμμος αλλα ηταν ολη η παραλια γεματη rockpools που ειχαν ζεσταθει στον ηλιο, τελεια για πλατσουρισματα και για εξερευνηση μικρων θαλασσιων ζωων

καλα αυτη την παλιροια εδω κατω εγω ακομα με ανοιχτο στομα την κοιταω :D:D:D

Διαφημίσεις

πώς κατηγορείς τον ιδιωτικό από τη στιγμή που το είπες στη μαία και δεν το έγραψαν στα notes??

Δηλαδή αν έκανα μία επέμβαση στην Ελλάδα 5 χρόνια πριν μετακομίσω στην Αγγλία και ενημέρωνα το NHS πριν γεννήσω ως μία σημαντική πληροφορία (που έχω κάτι παρόμοιο στο ιστορικό μου), θα έφταιγε το νοσοκομείο στην Ελλάδα που δεν τους ενημέρωσε;; Ή εγώ που δεν το έγραψα στο κούτελό μου;;

Είναι σαν τις αλεργίες, εγώ δεν τους πήγα ποτέ χαρτί οτι έχω επισήμως αλεργία στην ασπιρίνη, αλλά τους το είπα προφορικά όταν άνοιξε ο φάκελός μου. Δικαιολογούνται δηλαδή αν μου δώσουν ασπιρίνη ενώ τους το έχω πει; Αυτό είναι πέρα για πέρα ανεύθυνο και απίστευτα επικίνδυνο!

Κάτσε βρε Ισλα, να μην κατηγορήσω τον ιδιωτικό που παίρνει 200 λίρες η επίσκεψη που βαρέθηκε να στείλει ένα γράμμα και να κατηγορήσω τη μαία που το έβαλε μεν στις σημειώσεις αλλά δεν το υπογράμμισε;

Με την ιδιωτικά ασφάλιση έχω πικρή εμπειρία γιατί έπρεπε να τους παρακαλάω στο τηλέφωνο βδομάδες και να κλαίω. Το NHS όσες φορές το χρειάστηκα ήταν εκεί, αν σ'έχει αγκαλιάσει νοσοκόμα στα επείγοντα και σου 'χει κάνει πρωινό μετά από ξενύχτι θα με καταλάβεις. Και το ασθενοφόρο σε 3 λεπτά στην πόρτα μου.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Είσαι σίγουρη πως ο ιδιωτικός βαρέθηκε να στείλει το γράμμα; Να χάθηκε το γράμμα στη μεταφορά δεν παίζει; Ή να έφτασε αλλά να μην αρχειοθετήθηκε;

Και το ασθενοφόρο σε 3 λεπτά στην πόρτα μου.

δεν το συζητω!!! οταν ανοιξε ο γιος μου το κεφαλι του, εγω σκουπιζα αιματα κ προσπαθουσα να σταματησω την αιμορραγια, ο αντρας μου κατασπρος στο τηλεφωνο να μιλαει με επειγοντα κ το ασθενοφορο καθ οδον κ εμεις δεν το ξεραμε...ο τυπος δεν εκλεινε το τηλεφωνο μεχρι να μας χτυπησει την πορτα το ασθενοφορο

Εγώ ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί ποτέ ασθενοφόρο. Όταν φωνάξαμε για το παιδί μιας γειτόνισσας έκαναν πάνω από 3 λεπτά να φτάσουν. Πάντως ήρθαν, δεν μπορώ να πω.

Είσαι σίγουρη πως ο ιδιωτικός βαρέθηκε να στείλει το γράμμα; Να χάθηκε το γράμμα στη μεταφορά δεν παίζει; Ή να έφτασε αλλά να μην αρχειοθετήθηκε;

Ναι, γιατί για κάθε φόρα που πήγαινα μου έδινε ραβασάκι να το πάω εγώ στη γιατρό και όταν βγήκα από το ιδιωτικο νοσοκομείο τίποτα. Μόνο τιμολόγιο όπου χρέωναν 6 λίρες τη γενόσημη παρακεταμόλη που πήρα μαζί μου πριν φύγω μου έδωσαν.

Και στο κάτω κάτω δεν είπα ότι το ΝΗS είναι τέλειο, αλλά γιατί πρέπει ντε και καλά να ακυρώσω τις καλές εντυπώσεις μου;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...