Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

sunhthws apo exetaseis aimatos exeis mia prwth idea

giati de zhtas na se parapempsoun se allo nosokomeio mhpws exei grhgorotera r/v?

kai telos giati den kaneis ena US idiwtika sthn ellada afou eisai katw? gia na mhn exeis to agxos

h an eisai edw kai exeis logous na upoptevesai kati kane edw ena us idiwtika

Έκανα στο μεσοδιάστημα εννοείται, πήγα σε ενδοκρινολόγο στην Ελλάδα, σιγά μην άφηνα 1 χρόνο να περάσει έτσι.

Να με στείλουν σε άλλο νοσοκομείο δεν υπάρχει περίπτωση, κάθε 12 μήνες δικαιολογεί επανεξέταση το NHS. Το ζήτησε ο ενδοκρινολόγος το ραντεβού, όχι ο GP. Και μέχρι πριν ένα μήνα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο σύμπτωμα ώστε να πάω και να ζητήσω επείγον ραντεβού.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι κι έτσι. Ο ενδοκρινολόγος δεν φάνηκε να ανησυχεί, εγώ το πήρα λίγο λάιτ και είπα δεν βαριέσαι θα περιμένω να επανεξεταστώ στην Αγγλία, τώρα σκέφτομαι μήπως δεν έκανα καλά. Ίδωμεν.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Έτσι κι έτσι. Ο ενδοκρινολόγος δεν φάνηκε να ανησυχεί, εγώ το πήρα λίγο λάιτ και είπα δεν βαριέσαι θα περιμένω να επανεξεταστώ στην Αγγλία, τώρα σκέφτομαι μήπως δεν έκανα καλά. Ίδωμεν.

h endokrinologos mou sthn a8hna htan polu kalh an 8eleis sou stelnw ta stoixeia ths

edw akoma den exw psaxtei, mono aimatos exw kaneio kapoies fores alla akoma den exw zhthsei na dw eidiko opote den xerw na sou pw

uDLqp1.png

Έχω πολύ καλό ενδοκρινολόγο στην Αθήνα, ευχαριστώ. Και στην Αγγλία αυτός που με παρακολουθεί είναι πολύ καλός απλά δεν με βλέπει συχνά γιατί δεν είμαι critical περίπτωση.

Και όταν με βλέπει, περισσότερο μιλάμε παρά οτιδήποτε άλλο, τεσπα :rolleyes:

Διαφημίσεις

Τσκ τσκ τσκ :P

Το ραντεβού του γιου μου ήταν από Ιούνιο για Ιανουάριο... μια χαρά είναι οι 4 μήνες...

Είχε πέσει όμως και σε GP περιπτωσάρα.

απ' ο,τι βλέπω όλοι πετιπτωσάρες είναι....

εγω δεν καταλαβα τιποτα συγνωμη....αλλα λυπαμαι πολυ που κινδυνεψατε :(
OMG :shock: Και πώς το εξηγήσανε;

Τουλάχιστον εγώ μπορεί τα τράβηξα πολλά με το NHS όσο ήμουν έγκυος, αλλά λάθος φάρμακο δεν μου έδωσαν ποτέ.

OK, επειδή λατρεύω NHS να εξηγήσω τι έγινε. Έκανα την εγχείρηση για τα ινομυώματα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και ο consultant δεν έστειλε ποτέ γράμμα στη GP μου να εξηγήσει τι έκανε και φυσικά δεν μπήκε στο medical record. Όταν έμεινα εγγυος η μαία το έγραψε στις σημειώσεις αλλα όχι και σε περίοπτη θέση.

Όταν πια έφτασα 42 εβδομάδων και το ντοματίνι δεν έβγαινε με τίποτα, μου έβαλαν Propess 10 mg και μ'εστειλαν σπίτι μου να περιμένω να με πιασουν οι πόνοι μέσα στο 24ωρο. 12 ώρες αργότερα κι ενώ ακόμα περίμενα τους πόνους το γκούγκλαρα και είδα ότι αντεδεικνύεται σε περίπτωση ινωμυεκτομής γιατί οι συσπάσεις είναι γενικότερα πιο δυνατές και μπορεί να προκληθεί ρήξη. Εφόσον ήταν προφανές ότι το φάρμακο δεν έπιασε με την πρώτη δεν ανησύχησα και όταν πήγα στο νοσοκομείο την άλλη μέρα τους το πα και μου παν πως δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσουν και πήγαμε για καισαρική.

Για μένα φταίει ο ιδιωτικός που ξεχασε να στείλει το γράμμα στη γιατρό μου. Απλά γι'αυτό πρότεινα να σιγουρευτεί ότι ιατρικές πράξεις εκτός NHS είναι μέσα στις σημειώσεις και να τις τονίσει σε κάθε ευκαιρία.

Μιλάμε I heart NHS!:D

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Σχετικά με τους μπεμπηδες και ο παιδιατρος της αδερφής μου της είχε πει για το μπάνιο, όχι καθημερινά για κίνδυνο ωτιτιδων. Τουλάχιστον οχι λουσιμο.

Οσον αφορα τους φούρνους μικροκυματων η ιδια αρχη λειτουργίας τους αναιρεί την ασφαλή χρήση τους - προσωπικη μου γνωμη. Οι φούρνοι μικροκυματων δεν ζεσταινουν τα φαγητά θερμικα αλλα με χρήση μικροκυματων. Η θερμότητα δημιουργείται απο την τριβη των μορίων (νερού) που προκαλεί η εκπεμπομενη ακτινοβολία. Έτσι αλλάζει η μοριακη σύσταση αυτών με οτι αυτο συνεπάγεται.

Λογω επαγγελματικης διαστροφης ποτε δεν ειχα και δεν εχω σκοπο να εχω εναν οσο εξυπηρετικος κι αν ειναι. Ξέρω οτι υπάρχουν έρευνες που υποστηρίζουν οτι δεν υπάρχει κίνδυνος, συγκεκριμένα προσανατολίζονται πιο πολυ στον τυχόν κίνδυνο διαρροής ως πιο πιθανό. Ομως και για τα κινητά τα ιδια λένε αλλα οταν ενα κινητο δεν έχει καθόλου καλο σήμα και προσπαθεί να πιάσει απο την κεραία τα αποτελέσματα ειναι τελειως διαφορετικά. Αυτο το εχω διαπιστώσει εμπειρικά οταν για την ανάγκη πειράματος χρησιμοποιούσα signal jammer και για το διάστημα που το είχα σε λειτουργία jammarόντας ολα τα κινητά σε ακτίνα 5 μέτρων το κεφάλι μου γινόταν κυριολεκτικά κομμάτια. Και αυτο γινόταν κάθε φορα αλλα είχα και παράπονα απο συναδέλφους για τον ιδιο λόγο.

Χρυσσα μου τέλος καλο ολα καλα, σε είχα στο μυαλο μου you know that.

isla μην ανησυχείς πριν κανω μωρο παθαινα αλλεργία κοντα τους, δεν ήθελα να ακουμπήσω, παίξω, χαζολογησω μαζι τους, τα πράγματα όμως ειναι τελείως διαφορετικα με το δικο σου. Το ένστικτο σε οδηγεί και με την ενημέρωση που υπάρχει στις μέρες μας ολα μπαίνουν σε μια σειρά so don't worry.

RLcRp1.png

Γιατί τότε έκανες την εγχείρηση για τα ινομυώματα ιδιωτικά;

Πάντως κι εμένα τις σημειώσεις άλλα αντί άλλων τις έγραφαν. Κάθε φορά που έβλεπα διαφορετικό ιατρικό προσωπικό, τους έδειχνα εγώ πού είχε γράψει ο προηγούμενος και τι μου είχε πει, γιατί πολλές φορές δεν μπορούσαν να διαβάσουν το γραφικό χαρακτήρα του άλλου ή τα αγγλικά δεν πολυέβγαζαν νόημα :?

Γενικώς αυτό ήταν ένα από τα θέματα που είχα σε περίπτωση που γεννούσα έκτακτα, ότι εγώ μπορεί να ήμουν ζαβλακωμένη και να μην μπορούσα να τους εξηγήσω το ιστορικό μου με αποτέλεσμα να γίνει κάποιο τραγικό λάθος.

απ' ο,τι βλέπω όλοι πετιπτωσάρες είναι....

Η συγκεκριμένη παραήταν. Φαντάζομαι ότι διάβασες όλο το ιστορικό πριν το σβήσω... μιλάμε για γλέντια, όχι αστεία.

Διαφημίσεις

Γιατί τότε έκανες την εγχείρηση για τα ινομυώματα ιδιωτικά;

Γιατί έχω ιδιωτική ασφάλιση από τη δουλειά μου, την οποία χρυσοπληρώνω μέσω του μισθού μου. Δεν νομίζω ότι είναι κακό. :confused:

Πάντως κι εμένα τις σημειώσεις άλλα αντί άλλων τις έγραφαν. Κάθε φορά που έβλεπα διαφορετικό ιατρικό προσωπικό, τους έδειχνα εγώ πού είχε γράψει ο προηγούμενος και τι μου είχε πει, γιατί πολλές φορές δεν μπορούσαν να διαβάσουν το γραφικό χαρακτήρα του άλλου ή τα αγγλικά δεν πολυέβγαζαν νόημα :?

Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, ήταν όλα τυπωμένα και στη σειρά, απλά η εγχείρηση δεν υπρχε στο medical record μου. Στις 6 βδομάδες που πηγα για το τσεκαπ το είχαν περάσει ήδη και η γιατρός, που δεν ήταν και η συνηθισμένη μου, ήξερε ήδη τι είχε συμβεί.

Γενικώς αυτό ήταν ένα από τα θέματα που είχα σε περίπτωση που γεννούσα έκτακτα, ότι εγώ μπορεί να ήμουν ζαβλακωμένη και να μην μπορούσα να τους εξηγήσω το ιστορικό μου με αποτέλεσμα να γίνει κάποιο τραγικό λάθος.

Μόνη σου ήσουν στο νοσοκομείο; Εγώ είχα γράψει στο birth plan να ρωτάνε τον άντρα μου αν εγώ δεν είμαι σε θέση να απαντήσω.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

`

Γιατί έχω ιδιωτική ασφάλιση από τη δουλειά μου, την οποία χρυσοπληρώνω μέσω του μισθού μου. Δεν νομίζω ότι είναι κακό. :confused:

Καθόλου κακό δεν είναι, άσχετα τι λένε οι Άγγλοι. Κι εγώ όταν είχα ιδιωτική ασφάλιση αγαπούσα το NHS γιατί το χρησιμοποιούσα επιλεκτικά. Το να έχεις NHS *και* ιδιωτική ασφάλιση αγγίζει τα όρια της τελειότητας.

Και στην Ελλάδα κάποιες φίλες μου που έχουν ιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει και εγκυμοσύνη να δεις πόσο αγαπούν το ΕΣΥ :lol:

Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, ήταν όλα τυπωμένα και στη σειρά, απλά η εγχείρηση δεν υπρχε στο medical record μου. Στις 6 βδομάδες που πηγα για το τσεκαπ το είχαν περάσει ήδη και η γιατρός, που δεν ήταν και η συνηθισμένη μου, ήξερε ήδη τι είχε συμβεί.

Στο δικό μου record τίποτα δεν ήταν δακτυλογραφημένο εκτός από τις εξετάσεις αίματος (που επέμενα εγώ να τις πάρω τυπωμένες, αλλιώς τις έγραφαν με το χέρι - δεν τις τυπώνουν λέει γιατί η υπερβολική κατανάλωση χαρτιού επιβαρύνει το περιβάλλον - ναι το άκουσα κι αυτό!) και τα αποτελέσματα των υπερήχων. Όλα τα άλλα ήταν χειρόγραφα. Κάποιοι γράφαν εντελώς όπου τύχαινε.

Μόνη σου ήσουν στο νοσοκομείο; Εγώ είχα γράψει στο birth plan να ρωτάνε τον άντρα μου αν εγώ δεν είμαι σε θέση να απαντήσω.

Γέννησα στην Ελλάδα τελικά. Το άγχος μου ήταν τι θα γινόταν αν δεν ήταν εκεί ο άντρας μου, δηλαδή αν τύχαινε ένα emergency και ήμουν εγώ ζαβλακωμένη και οι μαίες στον κόσμο τους.

Kαλημέρα…Βλεπω γραφετε με ταχυτητα φωτος. Πολύ σημαντικες οι πληροφοριες που ειπωθηκαν περι φακελου, σημειωσεων κ.λ.π Σας ευχαριστω, θα χω το νου μου και τα ματια μου δεκατεσσερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης, ευχομαι περαστικά να είναι όλα τα προβληματα υγείας που αντιμετωπιζετε. Νομιζω δεν υπάρχει μεγαλυτερ αγαθο από την υγεία. Εχω περασει πολύ σοβαρο προβλημα υγείας, ειμαι πολύ ευαισθητη με ανθρωπους που βιωνουν πονο και γενικοτερα οτιδηποτε μπορει να φερει ένα προβλημα υγειας. Εγω εκανα μια πολύ μεγαλη βουτια στον εαυτο μου και διδαχτηκα παρα πολλα πραγματα για μενα. Αξιζει, να προσπαθουμε να συναισθανθουμε τον πονο του αλλου.

Ένα εγκεφαλικο, το επαθα σημερα το πρωι …όταν ανεβηκα στην ζυγαρια. Και «καταιγίδα στο μυαλο μου, ξεσπασε όταν το ειδα…» Δυο ολοκληρα κιλά πάνω… Και της φωναξα (της ζυγαριας ) “you are my enemy”. Αν είναι ποτε δυναμον… Δηλαδη αν δεν ειχα και τη ναυτια και όλα τα περελκομενα ποσο θα με εδειχνε η αδιστακτη. Όχι τιποτα, σκεφτομαι και το καλοκαιρακι που θα κατεβουμε Ελλαδα και οσο να πεις το κατιτις το παραπανω θα το φαμε. Το καλό είναι ότι εχω ξεκινησει με φυσιολογικο βαρος και παρηγοριεμαι…Ο αντρας μου λεει ʽʼελα ρε μωρο κατακρατηση εκανες…ʼʼΤι να κανει και αυτος, πρκειμενου να ακουει την κλαψα μου μετα…

Σημερα εχουμε ήλιο …τόσο που κοντεψα να τυφλωθω. Βεβαια το κουιζ της ημερας θα ηταν ποσο λετε να «κρατησει» ο ηλιος : α. 10 λεπτα β. 30 λεπτά γ. εχει ηδη σκοτεινιασει. Μη σας πω ότι μεχρι να γραψω το μηνυμα και να το καταχωρήσω θα εχει συννεφιασει. Ενταξει τα γραφω λιγακι υπερβολικα για να το διακωμωδήσω. Φανταζομαι ολοι σημερα θα είναι πολύ happy λογω καιρου και εννοειτε θα σχολιαζουν ποσο υπεροχη μερα είναι…!!!! Θυμαμαι ένα Σκωτσεζο που ειχα γνωρισει, ο οποιος ειχε ζησει ένα μεγαλο χρονικο διαστημα στην Ιταλια…Ε! Καθε μερα , που ξυπνουσε ελεγε στους Ιταλους «ωραια μέρα σημερα» και εκεινοι τον κοιτουσανε απορημενοι. Μετα από λιγο καιρο αντιληφθηκε ότι σχεδον κάθε μερα είναι μια ωραια μέρα. Επισης, το καλο είναι ότι με πηρε η ξαδερφη μου τηλ. το πρωι και μου λεει «πωπω θα παμε για καφε στην παραλια …ευτυχως να με δει και λιγο ο ηλιος, γιατι εχω σκουριασει… δικαστηρια-γραφειο-σπιτι). Δηλαδη, ʽʼ αν εσυ εχεις μουχλιασειʼʼ της λεω, ʽʼεγω το λιγοτερο που μπορει να εχω παθει, είναι να χω βγαλει ρίζες …ʼʼ Το επομενο χτυπημα ηταν όταν την ρωτησα ʽʼτι καλο θα φανε…ʼʼ Τιποτα το ιδιαιτερο μωρε …θα παμε στα πεθερικα μου…θα ψησουν ʽʼ Και όχι τιποτα την ξερω την πεθερα της και φτιαχνει κατι τραπεζια…κολαση!!!! Η αληθεια είναι ότι οσο ημασταν στην Ελλάδα παντα εκτιμουσα αυτές τις στιγμες… Θελω να πω ευχαριστιόμουν τις βολτες, τις λιακαδες, τους περιπατους κ.λ.π. Σημερα, μαλλον ξυπνησα με μια δοση γκρινιας ή μου φαινεται… Λετε να είναι και αυτό ορμονικο ή απλα ο νόστος…? Καλη Κυριακη!!!

Εγώ μια φορά είχα πει στους συναδέλφους μου στην Αγγλία ότι όταν ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα δεν πηγαίναμε στη σχολή τις μέρες που έβρεχε και νόμιζαν ότι τους δούλευα :lol:

Για μένα φταίει ο ιδιωτικός που ξεχασε να στείλει το γράμμα στη γιατρό μου. Απλά γι'αυτό πρότεινα να σιγουρευτεί ότι ιατρικές πράξεις εκτός NHS είναι μέσα στις σημειώσεις και να τις τονίσει σε κάθε ευκαιρία.

πώς κατηγορείς τον ιδιωτικό από τη στιγμή που το είπες στη μαία και δεν το έγραψαν στα notes??

Δηλαδή αν έκανα μία επέμβαση στην Ελλάδα 5 χρόνια πριν μετακομίσω στην Αγγλία και ενημέρωνα το NHS πριν γεννήσω ως μία σημαντική πληροφορία (που έχω κάτι παρόμοιο στο ιστορικό μου), θα έφταιγε το νοσοκομείο στην Ελλάδα που δεν τους ενημέρωσε;; Ή εγώ που δεν το έγραψα στο κούτελό μου;;

Είναι σαν τις αλεργίες, εγώ δεν τους πήγα ποτέ χαρτί οτι έχω επισήμως αλεργία στην ασπιρίνη, αλλά τους το είπα προφορικά όταν άνοιξε ο φάκελός μου. Δικαιολογούνται δηλαδή αν μου δώσουν ασπιρίνη ενώ τους το έχω πει; Αυτό είναι πέρα για πέρα ανεύθυνο και απίστευτα επικίνδυνο!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...