Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν επειδή είστε Λονδίνο υπαρχουν και περισσότερες κλινικές οπότε να μην έχετε τόσο αναμονή. Υποθέτω ότι είναι θέμα τύχης (ή ατυχίας).

exei na kanei k h eidhkothta. tou andra mou tou ekleisan rv gia exeidhkeumeno pneumonologw gia apnues stis 18/6:shock:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tha kanoume udrokhlh pou shmainei oti 3-4 meres tha ponaie kai pws gia kamia 10aria toulaxiston tha prepei na apofeugei thn entonh swmatikh askhsh. ante pes to auto se ena paidi 3 xronwn! den 8a ton krathsw toso alla evelpistw oti tha to kanoum megalh pempth (katholikwn) k tha paei trith nursery,

perimenw na me enhmerwsoun gia thn hmeromhnia

uDLqp1.png

exei na kanei k h eidhkothta. tou andra mou tou ekleisan rv gia exeidhkeumeno pneumonologw gia apnues stis 18/6:shock:

Άπνοιες στον ύπνο ή γενικώς;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αυτά είναι, δυστυχώς...

Γι' αυτό στεναχοριεμαι για το ότι η ιδιωτική περίθαλψη εδώ είναι τόσο ακριβή που συνήθως δεν αποτελεί εναλλακτική ώστε να μπορείς να απευθυνεσαι σε ιδιώτες όταν τα ραντεβού στα νοσοκομεία αργούν τόσο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

tha kanoume udrokhlh pou shmainei oti 3-4 meres tha ponaie kai pws gia kamia 10aria toulaxiston tha prepei na apofeugei thn entonh swmatikh askhsh. ante pes to auto se ena paidi 3 xronwn! den 8a ton krathsw toso alla evelpistw oti tha to kanoum megalh pempth (katholikwn) k tha paei trith nursery,

perimenw na me enhmerwsoun gia thn hmeromhnia

Α, οκ είναι πιο δύσκολο το δικό σας. Ναι καλά θα κάνετε να μείνετε σπιτάκι.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αυτά είναι, δυστυχώς...

Γι' αυτό στεναχοριεμαι για το ότι η ιδιωτική περίθαλψη εδώ είναι τόσο ακριβή που συνήθως δεν αποτελεί εναλλακτική ώστε να μπορείς να απευθυνεσαι σε ιδιώτες όταν τα ραντεβού στα νοσοκομεία αργούν τόσο.

Εμένα μου το είχαν κλείσει για μετά από 12 μήνες και μου το μεταθέσαν ένα μήνα πίσω, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα με δουν μετά από 13. Υπομονή να έχεις...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αυτά είναι, δυστυχώς...

oute sthn ellada evlepe idiwth. den einai epeigon apla thelei na vrei kai edw giatro gia na ton parakolou8ei. allwste o giatros pou ton evlepe sthn ellada pareth8hke apo to swthria

uDLqp1.png

ston upno. koimatai me eidiko mhxanhma ka8e vradu

Μάλλον δεν θα σε ενδιαφέρει, αλλά στην Αθήνα πολύ καλή κλινική ύπνου έχει ο Ευαγγελισμός.

Το λέω για την περίπτωση που δεν βγάλετε άκρη στην Αγγλία, ποτέ δεν ξέρεις...

http://www.hypnos.gr/

Εμένα μου το είχαν κλείσει για μετά από 12 μήνες και μου το μεταθέσαν ένα μήνα πίσω, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα με δουν μετά από 13. Υπομονή να έχεις...

gia epemvash h gia r/v me giatro? einai kati epeigon?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

13 μήνες;;; Και εγώ γκρινιαζα για 4.

gia epemvash h gia r/v me giatro? einai kati epeigon?

Για ραντεβού. Επείγον δεν ξέρω αν είναι... είναι για θυρεοειδή και την περασμένη φορά που με είδαν (δηλ. πριν ένα χρόνο) το μόνο που έκαναν ήταν εξετάσεις αίματος, ούτε ψηλάφηση ούτε υπέρηχο. Οπότε θα δείξει.

Μάλλον δεν θα σε ενδιαφέρει, αλλά στην Αθήνα πολύ καλή κλινική ύπνου έχει ο Ευαγγελισμός.

Το λέω για την περίπτωση που δεν βγάλετε άκρη στην Αγγλία, ποτέ δεν ξέρεις...

http://www.hypnos.gr/

thanks tha to exw sta upopsin

exoume paei sthn ellada se 3-4 giatrous. exoume vgalei akrh sxetika apla prepei na exei k kapoion edw.

uDLqp1.png

13 μήνες;;; Και εγώ γκρινιαζα για 4.

Τσκ τσκ τσκ :P

Το ραντεβού του γιου μου ήταν από Ιούνιο για Ιανουάριο... μια χαρά είναι οι 4 μήνες.

Για ραντεβού. Επείγον δεν ξέρω αν είναι... είναι για θυρεοειδή και την περασμένη φορά που με είδαν (δηλ. πριν ένα χρόνο) το μόνο που έκαναν ήταν εξετάσεις αίματος, ούτε ψηλάφηση ούτε υπέρηχο. Οπότε θα δείξει.

sunhthws apo exetaseis aimatos exeis mia prwth idea

giati de zhtas na se parapempsoun se allo nosokomeio mhpws exei grhgorotera r/v?

kai telos giati den kaneis ena US idiwtika sthn ellada afou eisai katw? gia na mhn exeis to agxos

h an eisai edw kai exeis logous na upoptevesai kati kane edw ena us idiwtika

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...