Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

α εγω δεν εχω....στις τουαλετες αναλογα τα κεφια του μπορει να κατσει καμια φορα, αλλιως τον σηκωνω κ τον κραταω λιγο με τα γονατα κ κανει....απλα μας ηρθε μεσα στο δρομο, θα του εβγαζες το travel potty?

Όχι, το ανοίγουμε σε τουαλετες των M&S, Costa etc.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Biggi μας μετέφεραν την ημερομηνία 3 φορές, ίσως επειδή είχαν πιο επείγοντα περιστατικά, τι να πω.

Νατασα ναι και τις δυο φορες ηταν ολική η αναισθησία.

auto einai pou me agxwnei re gmt! vevaia h teleutaia giatros mas eipe oti ta paidia epanerxontai polu grhgorotera apo tous enhlhkes alla oso na'nai ena agxos to exw!

uDLqp1.png

Biggi μας μετέφεραν την ημερομηνία 3 φορές, ίσως επειδή είχαν πιο επείγοντα περιστατικά, τι να πω.

Αααα δηλαδή έχω μέλλον μπροστά μου :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

auto einai pou me agxwnei re gmt! vevaia h teleutaia giatros mas eipe oti ta paidia epanerxontai polu grhgorotera apo tous enhlhkes alla oso na'nai ena agxos to exw!

ε ολικη αναισθησια ειναι αυτη....αλλα σιγουρα θα πανε ολα καλα :) σκεψου οτι θα μεινει κ λιγο ηρεμος για καποιες ωρες αχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

αποψε ειχαμε παει επισκεψη κ εκατσε πολυ ομορφα στο τραπεζι δεν μπορω να πω....αλλα με στουμπωσε στο φαι!!!!! κατι εχει παθει το παιδι κ με ταιζει ολη την ημερα!!! κ να πεις εχω ρεψει,.....την κοιλουμπα δεν την βλεπει???? αχαχχαχ

Όντως επανέρχονται πολύ γρήγορα και όντως αυτό ηταν και για μας το πιο ανησυχητικό μέρος των εγχειρήσεων.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε μετά, για 24 ώρες, είναι να μην κανει τίποτα ακροβατικά και να μην πάει στις κούνιες ή στον σταθμό, γιατί μπορεί να χάσει την ισορροπία του και να χτυπήσει, μέχρι να φύγει το αναισθητικό τελείως από τον οργανισμο του. Εμας σκουντουφλησε δυο φορες μέσα στο σπίτι χωρίς λόγο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αααα δηλαδή έχω μέλλον μπροστά μου :P

Δεν ξέρω αν επειδή είστε Λονδίνο υπαρχουν και περισσότερες κλινικές οπότε να μην έχετε τόσο αναμονή. Υποθέτω ότι είναι θέμα τύχης (ή ατυχίας).

Διαφημίσεις

Όντως επανέρχονται πολύ γρήγορα και όντως αυτό ηταν και για μας το πιο ανησυχητικό μέρος των εγχειρήσεων.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε μετά, για 24 ώρες, είναι να μην κανει τίποτα ακροβατικά και να μην πάει στις κούνιες ή στον σταθμό, γιατί μπορεί να χάσει την ισορροπία του και να χτυπήσει, μέχρι να φύγει το αναισθητικό τελείως από τον οργανισμο του. Εμας σκουντουφλησε δυο φορες μέσα στο σπίτι χωρίς λόγο.

tha ton krathsw spiti mallon merikes meres giati emas den prepei na kanei arketa pragmata meta

uDLqp1.png

to kalutero meros pou to exoume xrhsimopoihsei einai sto old trafford! :tongue:

Σούπερ! :D

Καληνύχτα fairy :)

Νατάσα εμας μας είπαν να τον παρακολουθήσουμε για 24 ώρες. Έκανε την εγχειρηση Τέταρτη μεσημέρι, Πέμπτη μειναμε σπίτι, Παρασκευή τον πήγα σταθμό.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...