Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Μια φορά που χρειάστηκε να τα κανει στο δρόμο του το κρατησα εγώ :oops:

αχ ωραιο θεματακι!!!! μας ετυχε κ εμας μια φορα (κ εγω στον δρομο του το κραταω κ το τιναζω χααχαχ) αλλα δεν ξερω πως το παιρνει ο κοσμος αυτο εδω....φανταζομαι θα το βρηκαν λογικο, τι να κανει μωρο παιδι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια φορά που χρειάστηκε να τα κανει στο δρόμο του το κρατησα εγώ :oops:

etsi xekinhsame k emeis kai grhgora phre to komaei

voh8aei na dei k to mpampa kapoies fores;);)

emena pantws de tha me peiraze na katouraei ka8hstos alla o pateras tou htan anendwtos!

uDLqp1.png

emas se mia epemvash pou tha kanoume (kai pou htan programmatismenh alla den kaname giati allaxame nosokomeio) mas edwsan hmeromhnia polu grhgora.

elpizw otan thn kanoume telika na meinw euxarhsthmenh.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

voh8aei na dei k to mpampa kapoies fores;);)

εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!! να σας πω σκηνικα????? αχαχχαχασχαχα

καταρχας εμεις κατουραμε κ οικογενειακως .... απο την αρχη τον αφηνα μαζι μου κ σιγα σιγα που η σχεση με τον πατερα του εφτιαξε τον επαιρνε απο πισω. εν οψει του ταξιδιου μου στο Μαντσεστερ ο μπαμπας επρεπε να τον κανει μπανιο, κ το βρηκε πιο ευκολο να κανουν μαζι. την πρωτη φορα κανανε πριν φυγω γιατι ο μπαμπας αχωνοτανε....κουρδιστιρι του το εκανε αχαχχααχ μαμα εχει κ ο μπαμπας!!!! αχαχαχαχαχα

Έχουμε travel potty για τις εξόδους αλλά μια φορά δεν το είχαμε πάρει. Η αλήθεια είναι ότι ντρεπόμουν που κατουρησαμε σε κοινη θεα αλλά τι να κάναμε; Να τον αφηνα να σκάσει ή να τα κανει πάνω του;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Biggi ναι, μετά από 4 μηνες αναμονή την κάναμε την επέμβαση. Αν εξαιρεσω πάντως τη μεγάλη αναμονή, κατα τα αλλά η εγχείρηση και η φροντίδα ήταν πολύ καλά.

Σας είχαν μεταφέρει την ημερομηνία, σωστά;

Μου μετέφεραν κι εμένα ένα ραντεβού που μου είχαν κλείσει από πέρσυ, και μιας γνωστής μου της άλλαξαν ημερομηνία εγχείρησης τελευταία στιγμή... αναρωτιέμαι τι συμβαίνει ξαφνικά.

Τεσπα, αφού ξεμπερδέψατε όλα καλά!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

elpizw otan thn kanoume telika na meinw euxarhsthmenh.

Αν δεν μείνεις, μην τολμήσεις να παραπονεθείς πάντως :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!! να σας πω σκηνικα????? αχαχχαχασχαχα

καταρχας εμεις κατουραμε κ οικογενειακως .... απο την αρχη τον αφηνα μαζι μου κ σιγα σιγα που η σχεση με τον πατερα του εφτιαξε τον επαιρνε απο πισω. εν οψει του ταξιδιου μου στο Μαντσεστερ ο μπαμπας επρεπε να τον κανει μπανιο, κ το βρηκε πιο ευκολο να κανουν μαζι. την πρωτη φορα κανανε πριν φυγω γιατι ο μπαμπας αχωνοτανε....κουρδιστιρι του το εκανε αχαχχααχ μαμα εχει κ ο μπαμπας!!!! αχαχαχαχαχα

:D :D :D

Έχουμε travel potty για τις εξόδους αλλά μια φορά δεν το είχαμε πάρει. Η αλήθεια είναι ότι ντρεπόμουν που κατουρησαμε σε κοινη θεα αλλά τι να κάναμε; Να τον αφηνα να σκάσει ή να τα κανει πάνω του;

α εγω δεν εχω....στις τουαλετες αναλογα τα κεφια του μπορει να κατσει καμια φορα, αλλιως τον σηκωνω κ τον κραταω λιγο με τα γονατα κ κανει....απλα μας ηρθε μεσα στο δρομο, θα του εβγαζες το travel potty?

Διαφημίσεις

oxi kala kanate

aki egw etsi aisthanomai alla to travel potty to xrhshmopoiw monw gia kaka

uDLqp1.png

Biggi μας μετέφεραν την ημερομηνία 3 φορές, ίσως επειδή είχαν πιο επείγοντα περιστατικά, τι να πω.

Νατασα ναι και τις δυο φορες ηταν ολική η αναισθησία.

SOK!!!!!!! αποψε ακουω Μητσια κ ειδα οτι το "με ενα παραπονο" το εχει πει κ για ταινια με τον Βογλη "ενας μαγκας στα σαλονια" οχι ρε παιδια:!!!!! οχι ο Μητσιας...... σνιφ σνιφ

ok thanks for the tip ;)!

Καλέ τίποτα, ευχαρίστησίς μου :P

Όλα καλά να πάνε πάντως, εννοείται!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...