Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Οφθαλμίατρος μας ειδε εμας πριν δυο εβδομαδες, αλλά ηταν γιατί κάναμε μετα μικροεπεμβαση αφαίρεσης κύστης από το άνω βλέφαρο. Κάτι κάρτες του έδειχναν με σχηματακια και γράμματα. Αν δεν ηταν μέρος του προεγχειρητικου ελέγχου πάντως δεν θα τον είχα πάει.

ελπιζω να πηγε καλα η επεμβασουλα ....

εγω φοραω γυαλια, οποτε θελω να τον παω να ειμαι σιγουρη, αν κ μεχρι στιγμης το ματι του ειναι γαριδα βλεπει πραγματα που ουτε με γυαλια δεν βλεπω αχαχαχα αλλα αυτα αλλαζουν σε ενα βραδυ, ετσι εβαλα εγω γυαλια, ξαφνικα μια μερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

erwthsh: ta agorakia sas katourane or8ia h ka8hsta? emeis kuriws or8ioi alla den exw katalavei sto nursery ti proo8oun k den xerw mhpws edw to exoun na ka8ontai ta agoria k mou thn "poun"

Καθιστός, γιατί ακόμη και πατώντας στο σκαλοπατακι όρθιος δεν φτάνει. Πως το κάνετε; Που πατάει;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Κορίτσια και εγώ έτσι νόμιζα, οτι το κάνουμε απλα για να μάθουν οτι χρειαζεται να βουρτσιζουμε δοντακια, ωστόσο για τον μεγαλο ο οδοντίατρος μου είπε οτι χρειάζεται η οδοντοκρεμα και μάλιστα χρειαζεται να βοηθαμε με το βούρτσισμα και εμείς, ώστε να καθαρίζονται καλά τα δόντια.

Γι' αυτό το κάνουμε στην αρχή, μεταξύ 12-24 μηνών. Μετά βάζουμε οδοντόκρεμα, περισσότερο για την φθορίωση των δοντιών. Η απομάκρυνση των μικροβίων γίνεται κυρίως μηχανικά, η οδοντόκρεμα ελάχιστα προσφέρει ως καθαριστικό.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

ελπιζω να πηγε καλα η επεμβασουλα ....

εγω φοραω γυαλια, οποτε θελω να τον παω να ειμαι σιγουρη, αν κ μεχρι στιγμης το ματι του ειναι γαριδα βλεπει πραγματα που ουτε με γυαλια δεν βλεπω αχαχαχα αλλα αυτα αλλαζουν σε ενα βραδυ, ετσι εβαλα εγω γυαλια, ξαφνικα μια μερα

Η επέμβαση πήγε καλά, ευχαριστουμε. Το ειχαμε ξαναπεράσει όταν ηταν 18 μηνών, γιατί οι εκκρίσεις απο το ματακι του είναι πιο παχυρευστες και μπλοκάρουν τους πόρους, οποτε δεν μπορούν να βγουν και δημιουργουν κυστες. Ελπίζουμε να το ξεπεράσει μεγαλωνοντας και να μη χρειαστεί να το ξαναπεράσει.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Καθιστός, γιατί ακόμη και πατώντας στο σκαλοπατακι όρθιος δεν φτάνει. Πως το κάνετε; Που πατάει;

κ εμεις σε σκαλοπατακι κ μια χαρα φτανει κ μαλιστα δεν χρειαζεται να το κραταει κιολας, ειναι αρκετα πανω απο την λεκανη....ειναι ολιγον ψηλος βεβαια χεχε :)

biggi o stravismos einai kalo na parakolou8eite apo ofthalmiatro apo polu nwris (an exete)

pantws de se pianei pou8ena to nhs, de se stelnoun se eidiko fonazeis giati tsigkounevontai se stelnei den xeroun!

eutuxws epistrefeis ellada siga siga na vreis thn ugeia sou!

Ωραία η ειρωνεία σου Νατάσα.

Δεν έχουμε στραβισμό, απλά η HV νόμιζε ότι είχαμε.

Εγώ το έβλεπα ότι δεν ήταν στραβισμός, ο παιδίατρος στην Ελλάδα επίσης το έβλεπε ότι δεν ήταν στραβισμός, πήγα όμως και στο ραντεβού για να μου το πουν και επισήμως με βούλα NHS.

Και ναι, παραπονιέμαι γιατί και ταλαιπωρηθήκαμε και ταξί πληρώσαμε χωρίς λόγο καθότι έπρεπε να πάμε σε ειδική κλινική που ήταν μακριά και δεν εξυπηρετούσε η συγκοινωνία.

Έτσι και το NHS σπατάλησε τα χρήματά του και εγώ τα δικά μου.

Επίσης παραπονιέμαι και για τρία ραντεβού που μας έστειλαν να κάνουμε με άλλες ειδικότητες σε 2 διαφορετικά νοσοκομεία, απλά για να μας πούνε το ίδιο πράγμα που μας είπε ένας ειδικός στην Ελλάδα με την πρώτη. Εσείς μπορεί να γουστάρετε να γυρνάτε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, εγώ όμως έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω από το να παίρνω σβάρνα τα διάφορα clinics μέχρι να βρω γιατρό που ξέρει τι κάνει και τι λέει.

Και το δωρεάν δεν μου λέει τίποτα όταν πρέπει κάθε φορά να πληρώνω εισιτήρια και ταξί για να πάω σε ένα ακόμα νοσοκομείο, επειδή το σύστημά τους δεν μπορεί να με στείλει κατευθείαν εκεί που πρέπει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Η επέμβαση πήγε καλά, ευχαριστουμε. Το ειχαμε ξαναπεράσει όταν ηταν 18 μηνών, γιατί οι εκκρίσεις απο το ματακι του είναι πιο παχυρευστες και μπλοκάρουν τους πόρους, οποτε δεν μπορούν να βγουν και δημιουργουν κυστες. Ελπίζουμε να το ξεπεράσει μεγαλωνοντας και να μη χρειαστεί να το ξαναπεράσει.

περαστικα κ αγυριστα λοιπον :)

κ εμεις σε σκαλοπατακι κ μια χαρα φτανει κ μαλιστα δεν χρειαζεται να το κραταει κιολας, ειναι αρκετα πανω απο την λεκανη....ειναι ολιγον ψηλος βεβαια χεχε :)

oute o dikos mou to krataei, skuvei pernei mia klish pros ta bros kai vazei ta xeria pisw! exei polu plaka:p:p:p:p

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

oute o dikos mou to krataei, skuvei pernei mia klish pros ta bros kai vazei ta xeria pisw! exei polu plaka:p:p:p:p

κανονικα το κραταει αλλα πειραματιζομαστε γενικα αχαχα.....θελουμε να δουμε τι κανει κ μονο του αχαχαχαχαχα

αν δεν το κραταει θα σκυψει μπροστα κ θα ακουμπησει τα χερια...εσενα ειναι πασας μου φαινεται αχαχχααχχα

Biggi ναι, μετά από 4 μηνες αναμονή την κάναμε την επέμβαση. Αν εξαιρεσω πάντως τη μεγάλη αναμονή, κατα τα αλλά η εγχείρηση και η φροντίδα ήταν πολύ καλά.

Παρόμοιο έχουμε αλλά μου φαίνεται ότι δεν τον σηκώνει αρκετά ψηλά. Αφού το καταφερνουν πάντως τα δικά σας που είναι και λίγο μικρότερα θα το δοκιμασουμε.

κανονικα το κραταει αλλα πειραματιζομαστε γενικα αχαχα.....θελουμε να δουμε τι κανει κ μονο του αχαχαχαχαχα

αν δεν το κραταει θα σκυψει μπροστα κ θα ακουμπησει τα χερια...εσενα ειναι πασας μου φαινεται αχαχχααχχα

Μια φορά που χρειάστηκε να τα κανει στο δρόμο του το κρατησα εγώ :oops:

περαστικα κ αγυριστα λοιπον :)

Μακάρι! Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...