Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

νομιζω ειναι λογικο να την καταπινουν...εμενα κιολας βαζει 2-3 φορες οδοντοκρεμα αχαχαχαχα γι αυτο παιρνουμε τις παιδικες

nai nai emeis exoume kai thn bio thn welleda alla oso na nai to skeftomoun pou thn trwei. ase pou mexri tera auto pou kaname mono plushmo den htan! roufage to nero apo th vourtsa kai den katalavaine pote na anoixei kai pote na kleisei to stoma tou

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mallon epeidh 8hlaze mexri megalos den to ekana apo arxh etsi. kai gala den pinei oute ka8e mera oute ka8e vradu opote den to eniw8a ws anagkh. epipleon katapinei thn odontokrema kai den exei ma8ei na fthnei to nero. teleutaia ta pame kalutera alla oxi kathe mera

Δεν θηλασα όσο εσύ Νατάσα μου, σταμάτησα και με τους δυο στους 10 μήνες. Καταλαβαίνω πως με το θηλασμό κοιμούνται συνήθως στο στήθος οπότε δύσκολα να βουρτσισεις δοντια μετά.

Ουτε ο δικός μου θέλει να ξεβγαζει και να φτύνει και καταπίνει την οδοντοκρεμα. Δεν μου αρέσει αλλά δεν ξέρω και τι μπορώ να κάνω.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ουτε ο δικός μου θέλει να ξεβγαζει και να φτύνει και καταπίνει την οδοντοκρεμα. Δεν μου αρέσει αλλά δεν ξέρω και τι μπορώ να κάνω.

Να πλένετε τα δόντια χωρίς οδοντόκρεμα δεν παίζει;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

nai nai emeis exoume kai thn bio thn welleda alla oso na nai to skeftomoun pou thn trwei. ase pou mexri tera auto pou kaname mono plushmo den htan! roufage to nero apo th vourtsa kai den katalavaine pote na anoixei kai pote na kleisei to stoma tou

τωρα με τα πρωτα δοντια πιο πολυ πλενουμε για το συνηθειο οχι οτι το χρειαζοντε πολυ....απλα να μαθουν μεχρι να μεγαλωσουν οτι πρεπει να πλενουμε δοντια....οποτε μην σε ανησυχει που καταπινει νερα κλπ....απλα να μαθει στην "ρουτινα"

Γιατί δεν είναι απαραίτητο από πλευράς καθαριότητας και επιπλέον ξηραίνει το δέρμα.

Τα δόντια τα πλένουμε χωρίς οδοντόκρεμα.

Ναι για το μωρό το καταλαβαίνω, αλλά ο μεγάλος ειναι 3,5 και κυλιεται στα πατώματα :)

Στον μεγαλο σίγουρα χρειάζεται οδοντοκρεμα, μας τι είπε ο οδοντίατρος. Του μωρού τα δυο δοντακια του τα καθαρίζω απλα με βρεγμένο πανακι.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Ναι για το μωρό το καταλαβαίνω, αλλά ο μεγάλος ειναι 3,5 και κυλιεται στα πατώματα :)

Στον μεγαλο σίγουρα χρειάζεται οδοντοκρεμα, μας τι είπε ο οδοντίατρος. Του μωρού τα δυο δοντακια του τα καθαρίζω απλα με βρεγμένο πανακι.

Εγώ για μωρά μιλάω πάντως :P

Κι εγώ πριν το χρόνο με γαζούλα τα καθάριζα τα δόντια, μετά το χρόνο βάλαμε οδοντόβουρτσα.

Σε δύο χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνουμε, μάλλον μέχρι τότε θα χρησιμοποιούμε οδοντόκρεμα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

για τα ματια τα εχει παει καμια? στα 3 μου ειπαν πρεπει να ξεκινησω να τον πηγαινω...παντως στον οδοντιατρο που ξεκινησαμε ηταν απιστευτος...δεν εκατσε στην καρεκλα αλλα αφησε την γιατρο να τα δει ολα τα δοντια κ γελουσε....

Κορίτσια και εγώ έτσι νόμιζα, οτι το κάνουμε απλα για να μάθουν οτι χρειαζεται να βουρτσιζουμε δοντακια, ωστόσο για τον μεγαλο ο οδοντίατρος μου είπε οτι χρειάζεται η οδοντοκρεμα και μάλιστα χρειαζεται να βοηθαμε με το βούρτσισμα και εμείς, ώστε να καθαρίζονται καλά τα δόντια.

Διαφημίσεις

τωρα με τα πρωτα δοντια πιο πολυ πλενουμε για το συνηθειο οχι οτι το χρειαζοντε πολυ....απλα να μαθουν μεχρι να μεγαλωσουν οτι πρεπει να πλενουμε δοντια....οποτε μην σε ανησυχει που καταπινει νερα κλπ....απλα να μαθει στην "ρουτινα"

nai kai egw giauto to kanw. opws to plushmo xeriwn meta thn toualeta akoma k tis fores pou den exei piasei tpt, gia na xerei pws panta plenoume xeria

exei voh8hsei k o paidikos polu se ola auta.

erwthsh: ta agorakia sas katourane or8ia h ka8hsta? emeis kuriws or8ioi alla den exw katalavei sto nursery ti proo8oun k den xerw mhpws edw to exoun na ka8ontai ta agoria k mou thn "poun"

uDLqp1.png

erwthsh: ta agorakia sas katourane or8ia h ka8hsta? emeis kuriws or8ioi alla den exw katalavei sto nursery ti proo8oun k den xerw mhpws edw to exoun na ka8ontai ta agoria k mou thn "poun"

μπορεις να ρωτησεις τις δασκαλες :)

εμενα κατουραει ορθιος απο το καλοκαιρι γιατι εμαθε στας εξοχας απο τον παππου αχαχαχαχαχα γυρισαμε απο διακοπες κ ειπα στις δασκαλες να τον βαζουν ορθιο μιας κ εμαθε κ δεν φερανε αντιρριση...

Οφθαλμίατρος μας ειδε εμας πριν δυο εβδομαδες, αλλά ηταν γιατί κάναμε μετα μικροεπεμβαση αφαίρεσης κύστης από το άνω βλέφαρο. Κάτι κάρτες του έδειχναν με σχηματακια και γράμματα. Αν δεν ηταν μέρος του προεγχειρητικου ελέγχου πάντως δεν θα τον είχα πάει.

Για μάτια εμείς πήγαμε στο χρόνο, αλλά μόνο επειδή μας παρέπεμψε μια HV που δεν ήξερε τι είναι ο στραβισμός... :rolleyes:

Χρύσα την κάνατε επιτέλους την επέμβαση;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...