Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

θα κοιμησω μονη και τα δύο παιδιά.

τι εννοεις????? ειναι δυσκολο???? φτιαξε με!!!!! αχαχαχαχαχασ γιατι εγω τα εχω υπολογισμενα ολα αυτα να τα κανω μονη μου from day 1?????!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το εκανα 3 μηνες όταν ο σύζυγος δούλευε Δουβλίνο και το κάνω occasionally και τώρα αλλά δεν είναι οτι ευκολότερο. Όχι τόσο τώρα, όσο το καλοκαίρι που έλειπε ο άντρας μου και το μωρό ηταν μικρουλη και είχε πονακια από κολικους και τέτοια. Εκανα μπάνιο το μωρο, μετα τον μεγαλο με το μωρο αγκαλιά να θηλάζει και μετά στο κρεβάτι μας τους κοιμιζα ταυτόχρονα.

Πλέον είναι αρκετά ευκολότερα γιατί τους κάνω μπάνιο ταυτόχρονα (έχω πάρει ενα καθισμα-δαχτυλιδι για το μωρο) και επίσης το μωρό κοιμάται ευκολα, συνήθως.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Επίσης μετά την καισαρική έχε υπόψη οτι τον μεγάλο δεν θα μπορείς να τον σηκωνεις για 6 εβδομάδες.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

peekabo ta kaneis mpanio kathe vradu?

Συνήθως ναι, όχι τόσο για να καθαριστούν αλλά ως μέρος της ρουτίνας του ύπνου.

ο μεγαλος μου παει μονος του για υπνο....αλλα δεν ξερω αν αυτο αλλαξει οταν ερθει ο δευτερος :) εχω κανα χρονο να τον κοιμησω.....

Είσαι οκ μάλλον τότε ;)

Μπάνιο, παραμυθακι και τέτοια δεν έχετε;

Διαφημίσεις

Εγώ δεν τον κάνω μπάνιο κάθε βράδυ, ούτε καν κάθε μέρα. Βέβαια δεν πάει παιδικό...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

τοπικα ομως τον πλενεις να φανταστω??? ειδικα με τον παιδικο, οσο κ να τον σκουπιζουν καλα, θελω να τον πλυνω πριν κοιμηθει

nai 99% ektws an koimh8ei sthn epistrofh kai to parei seri mexri to prwi.

uDLqp1.png

oxi:oops::oops::oops::oops:

Αν του πλενεις πωπο, χερακια, ποδαρακια, προσωπακι δεν είναι πρόβλημα να μην κάνετε μπάνιο κάθε μέρα. Εμείς το κάνουμε όπως έγραψα κυρίως ως μέρος της ρουτίνας του ύπνου.

Είσαι οκ μάλλον τότε ;)

Μπάνιο , παραμυθακι και τέτοια δεν έχετε;

μπανιο ναι, παραμυθι οχι...το μπανιο δεν το εβαλα ποτε στη ρουτινα του γιατι ηθελα να εχω flexibility να μαθει τον λογο που κανουμε μπανιο...δεν ξερω αν ηταν λαθος....παραμυθι ποτε δεν εκατσε να ακουσει πριν κοιμηθει....λεμε για κανα 5λεπτο τι ωραια που περασαμε σημερα, τι θα κανουμε αυριο (μαθαινουμε κ τις μερες οποτε βοη8αει αυτο), στηνουμε τα αυτοκινητακια του στο περβαζι να κοιμηθουν, λεμε καληνυχτα κ φευγω....δεν κοιμαται παντα αμεσως, αλλα κοιμαται μονος....αλλες φορες τραγουδαει, αλλες φορες μιλαει στα αυτοκινητακια...αλλες φορες μπορει να με ξαναφωναξει γιατι ξεχασε να μου πει κατι αχαχαχαα

αποψε αργησε να κοιμηθει ημασταν επισκεψη, εκανε μπανιο κ ξαπλωσε αμεσως

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...