Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

νομιζω πρεπει να μετακομισετε σε παραθαλασσια μερη να φατε κ κανα ψαρακι, να δειτε πραγματικη Αγγλια...δεν μπορω να πιστεψω οτι το τηγανητο Μαρς ειναι Αγγλια αχαχαχαχχα

anyway!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι βρηκα πως θα ερθουν οι γονεις μου χωρις να πανε φιλοι οι ο αντρας μου να τους παρει απο Χιθροου!!! βρηκα σερβις με αυτοκινητο δοκιμασμενο απο φιλους πολλους κ θα μου στοιχισει 180 λιρες!!! θεικη τιμη κ δεν θα ταλαιπωρηθει κανενας!!!!

bravo oraia!! ti wra erxontai kai posh wra tha kanoun na katevoun?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό σερβίς ακούγεται. Εχεις λινκ; Θα έρθει ο μπαμπάς με μια θεια μου τον άλλο μήνα και μπορεί να μας εξυπηρετεί.

http://airporttravelsouthwest.cabubble.co.uk/

ειναι για south west δεν ξερω αν σας κανει....

Αν δεν σε πειράζει, εξηγεις τι πρόβλημα σου δημιουργήθηκε;

PROPESS should not be used or left in place:

3. When strong prolonged uterine contractions would be inappropriate such as in patients:

a. who have had previous major uterine surgery, e.g. caesarean section, myomectomy etc (see sections 4.4 and 4.:cool:

Μάντεψε τι μου δώσανε για πρόκληση και τι εγχείρηση είχα κάνει. :rolleyes:

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

PROPESS should not be used or left in place:

3. When strong prolonged uterine contractions would be inappropriate such as in patients:

a. who have had previous major uterine surgery, e.g. caesarean section, myomectomy etc (see sections 4.4 and 4.:cool:

Κατάλαβα... Κινδυνεψες και εσύ και το μωρό να υποθέσω :(

Σημαντικό λοιπον αυτό για τις σημειώσεις.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Κατάλαβα... Κινδυνεψες και εσύ και το μωρό να υποθέσω :(

Σημαντικό λοιπον αυτό για τις σημειώσεις.

εγω δεν καταλαβα τιποτα συγνωμη....αλλα λυπαμαι πολυ που κινδυνεψατε :(

πικσμπου δεν παντως ταξι σερβις...κατι τετοιο ειναι κ αυτο που βρηκα...εχουν μεγαλη καρτελα με το ονομα κ τους περιμενουν μολις βγουν απο τον ελεχγο....

Έχεις δικιο , είναι μόνο για southwest και εγώ είμαι west αλλά όχι south. Θα κοιτάξω να βρω πόσο κοστίζει ταξί γιατί μπορεί να εξυπηρετεί και να είναι σε λογική τιμή. Thanks.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Έχεις δικιο , είναι μόνο για southwest και εγώ είμαι west αλλά όχι south. Θα κοιτάξω να βρω πόσο κοστίζει ταξί γιατί μπορεί να εξυπηρετεί και να είναι σε λογική τιμή. Thanks.

κοιτα, εμενα ως ποσο μου βγαινει +50 λιρες απ οτι να πηγαινα να τους παρω.....αλλα αξιζει γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια κ στην προκειμενη φαση υπαρχει ενας πανικος που θα μεινω πισω 24 ωρες + μονη μου...λεγαμε να πηγαινε απο το προηγουμενο βραδυ ο αντρας μου κ να εμενε σε ξενοδοχειο κ να τους εφερνε με αμαξι κατω....

Διαφημίσεις

δεν εχει βγει ακομα officially

Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι αυτά που συζητάμε περί deep fried mars bars κλπ έχουν να κάνουν μόνο με τη Σκωτία και όχι με τη Μεγ. Βρετανία συνολικά. Αλλά τεσπα... ψιλά γράμματα :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

OMG :shock: Και πώς το εξηγήσανε;

Τουλάχιστον εγώ μπορεί τα τράβηξα πολλά με το NHS όσο ήμουν έγκυος, αλλά λάθος φάρμακο δεν μου έδωσαν ποτέ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Στη δική σου περίπτωση ακούγεται ιδανικό. Εμείς δεν είμαστε τόσο μακριά (100 χιλιομετρα απεχουμε περίπου) αλλά δεν εξυπηρετεί η ώρα ιδιαίτερα γιατί κοιμιζουμε τα παιδιά. Αν είναι πολύ ακριβό το ταξί μάλλον θα στείλω τον άντρα μου και θα κοιμησω μονη και τα δύο παιδιά.

Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι αυτά που συζητάμε περί deep fried mars bars κλπ έχουν να κάνουν μόνο με τη Σκωτία και όχι με τη Μεγ. Βρετανία συνολικά. Αλλά τεσπα... ψιλά γράμματα :P

κ μετα ηρθε ο πιγκουινος.....εχω αλλα σοβαροτερα να ασχοληθω οποτε αφηνω την γεωγραφια σε σενα κ το συνταγολογιο... enjoy

κ μετα ηρθε ο πιγκουινος.....εχω αλλα σοβαροτερα να ασχοληθω οποτε αφηνω την γεωγραφια σε σενα κ το συνταγολογιο... enjoy

Ναι, πάνε εσύ και άσε μας να λέμε τα δικά μας, μην έχουμε και τύψεις που σε απασχολούμε με βλακείες :P

dipotheexplorer.blogspot.com-Google-Penguin.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...