Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Lol, ειλικρινά τα είχα ακούσει αλλά δεν τα είδα πουθενά και το Stirling είναι κλασική φοιτητουπολη.

Είσαι πολύ γενναία και περιπετειώδης :P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Deep fried pizza είχες φάει; Crappit Heid; Haggis; Roll & pie; Irn Bru; Μην μου πεις ότι όλα αυτά είναι στη σφαίρα του φανταστικού!

Τα chocolate covered bacon slices πάντως πρώτη φορά τα ακούω.

(Καλέ μη ζητάς συγγνώμη για το σεντόνι, μας έλειψες!!)

to deep fried pizza einai h katepshgmenh pitsa? kai sthn ellada thn trwne poloi, opws kai kati katepsugmenes pittes.

fantasou de pws tha akopugete to kokkoretsi stous xenous!

de lew oti oi agglou xeroun na trwne kalutera h xeirotera apo mas alla vlakeies uparxoun se olles tis xwres.

kai gia to faghto lene polu peri orexews oudeis logos;)

uDLqp1.png

to deep fried pizza einai h katepshgmenh pitsa? kai sthn ellada thn trwne poloi, opws kai kati katepsugmenes pittes.

Είναι πίτσα τηγανισμένη σε φριτέζα.

fantasou de pws tha akopugete to kokkoretsi stous xenous!

Όπως ακούγεται σε μας το haggis μάλλον.

Όσο για τις βλακείες που υπάρχουν σε όλες τις χώρες δεν διαφωνώ (και οι Γάλλοι τρώνε ωμό κιμά - μπλιαχχχχχ) αυτό που λέω είναι ότι οι Σκωτσέζοι τρώνε περισσότερες βλακείες σε σχέση με άλλους λαούς.

Και δεν το λέω μόνο εγώ: http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/uk/scotland/8867857/For-Scotland-deep-fried-pizza-is-the-taste-of-home.html

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Είσαι πολύ γενναία και περιπετειώδης :P

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα που αρνούμαι να φάω (π.χ. κουνέλι, περιστέρι) αλλά αυτά που τρώω τα τρώω σε όποια μορφή και να μου τα σερβίρουν :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μαμά Τομάτα 2 χρόνια στο Stirling ούτε εγώ είχα δει σε μενού ή οποιονδήποτε να τρώει fried mars bar αν και το ακουγα ανελλιπώς να αναφέρεται από Άγγλους, όπως επίσης έλεγαν για chocolate covered bacon slices. Νομίζω ότι όντως είναι στη σφαίρα του φανταστικού, αν και σε θέματα διατροφής οι περισσοτεροι στο UK βρίσκω ότι θρεφονται πολύ ανθυγιεινα κυρίως για τα δικά μας δεδομένα που έχουμε μαθει στο μαγειρευτο φαγητο. Είναι μια κοπελα στο γραφείο, 30αρα Γερμανιδα παντρεμένη με Ινδό. Μου είπε οτι δεν μαγειρεύει σχεδόν ποτέ και παίρνουν κάθε μέρα έτοιμα γεύματα από Saintsbury's. Εντάξει, άγια δεν είμαι, έχω πάρει και εγώ κάποιες φορές που πεινουσαμε και δεν είχα ξεπαγωσει κάτι για να μαγειρεψω, αλλά αυτό γίνεται σπάνια. Επίσης μου φαίνεται παράξενο το πόσες μαμαδες αγοράζουν βαζακια με έτοιμες τροφές για τα μωρά και δεν μαγειρεύουν. Αγοράζουν ακόμη και τις φρουτοκρεμες αντί να αλεσουν μια μπανάνα και ενα μηλο, τι να πεις...P

Η ανθυγιεινή διατροφή είναι γενικό κακό στο νησί αλλά δε βοηθάει και το κλιμα, η μαμά μου που στην Ελλάδα ζει με φρούτα και γιαούρτι όποτε έρχεται εδώ ζει θέλει υδατάνθρακες και σοκολάτα! Απλά το στερεότυπο του Σκωτσέζου που τρώει Μαρς τηγανητό με εκνευρίζει όσο και το στερεότυπο του Έλληνα που σπάει πιάτα σε κάθε ευκαιρία. Η αλήθεια είναι πως όπως και στο υπόλοιπο νησί, ανάλογα με τα λεφτά και την τάξη τους τρώνε και ανάλογα.

Εγώ να ξανατονίσω αυτό που είπα για τις σημειώσεις και το να σιγουρευτεί ότι ξέρουν τυχόν πράξεις που δεν έχουν γίνει μέσω NHS;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Deep fried pizza είχες φάει; Crappit Heid; Haggis; Roll & pie; Irn Bru; Μην μου πεις ότι όλα αυτά είναι στη σφαίρα του φανταστικού!

Τα chocolate covered bacon slices πάντως πρώτη φορά τα ακούω.

(Καλέ μη ζητάς συγγνώμη για το σεντόνι, μας έλειψες!!)

Το Irn Bru έχει καφεϊνη ζάχαρη και κινίνο και είναι τέλειο για το hangover.

Haggis, pies κτλ είναι φανταστικά με την άλλη σημασία της λέξης. (real but delicious)

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Αν δεν σε πειράζει, εξηγεις τι πρόβλημα σου δημιουργήθηκε;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Είναι πίτσα τηγανισμένη σε φριτέζα.

Όσο για τις βλακείες που υπάρχουν σε όλες τις χώρες δεν διαφωνώ (και οι Γάλλοι τρώνε ωμό κιμά - μπλιαχχχχχ) αυτό που λέω είναι ότι οι Σκωτσέζοι τρώνε περισσότερες βλακείες σε σχέση με άλλους λαούς.

Και δεν το λέω μόνο εγώ: http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/uk/scotland/8867857/For-Scotland-deep-fried-pizza-is-the-taste-of-home.html

den xerw kanena na trwei tetoia pizza pou les kai xerw arketous skotsezous

mporei na ta etrogan paliotera

uDLqp1.png

Απλά το στερεότυπο του Σκωτσέζου που τρώει Μαρς τηγανητό με εκνευρίζει όσο και το στερεότυπο του Έλληνα που σπάει πιάτα σε κάθε ευκαιρία.

Για το στερεότυπο του Έλληνα που τρώει εναλλάξ ή αρνί ή μουσακά τι έχεις να πεις; :lol:

νομιζω πρεπει να μετακομισετε σε παραθαλασσια μερη να φατε κ κανα ψαρακι, να δειτε πραγματικη Αγγλια...δεν μπορω να πιστεψω οτι το τηγανητο Μαρς ειναι Αγγλια αχαχαχαχχα

anyway!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι βρηκα πως θα ερθουν οι γονεις μου χωρις να πανε φιλοι οι ο αντρας μου να τους παρει απο Χιθροου!!! βρηκα σερβις με αυτοκινητο δοκιμασμενο απο φιλους πολλους κ θα μου στοιχισει 180 λιρες!!! θεικη τιμη κ δεν θα ταλαιπωρηθει κανενας!!!!

Διαφημίσεις

νομιζω πρεπει να μετακομισετε σε παραθαλασσια μερη να φατε κ κανα ψαρακι, να δειτε πραγματικη Αγγλια...δεν μπορω να πιστεψω οτι το τηγανητο Μαρς ειναι Αγγλια αχαχαχαχχα

Για Σκωτία μιλάμε, μην μπερδεύεσαι. Σκωτία, you know, πάνω από τα σύνορα.

Το τηγανητό μαρς το λένε για Σκωτία ;)

Καλό σερβίς ακούγεται. Εχεις λινκ; Θα έρθει ο μπαμπάς με μια θεια μου τον άλλο μήνα και μπορεί να μας εξυπηρετεί.

η μαλλον πιο σωστα πρεπει να λεω Μεγαλη Βρεττανια ;)

Σκωτία είναι το σωστό στην προκειμένη, αλλά τέλος πάντων εσύ πες Μεγάλη Βρεττανία άμα σου αρέσει καλύτερα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...