Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Αχ, Biggi, δυστυχώς η Νατάσσα νομίζω πως έχει δίκιο στην δική μου περίπτωση. Το άγχος μου χαλάει πάντα όλες τις εμπειρίες.

Απλά, για μένα, εγκυμοσύνη και παιδιά, επειδή τώρα μου φαίνονται μακρυνά σχέδια, μου φαίνονται όπως λες βουνό. Επίσης δεν έχω ΚΑΜΙΑ επαφή με παιδιά και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα ποτέ ανιψάκια, μικρά ξαδερφάκια, μωρά φίλων κτλ. Δεν ξέρω ούτε πώς να κρατήσω μωρό και τα αποφεύγω για να μην πάθουν τίποτα κοντά μου!

Την πρώτη φορά που κράτησα στα χέρια μου μωρό κάτω των 6 μηνών ήταν τη μέρα που γέννησα.

Την πρώτη φορά που έπλυνα ή άλλαξα μωρό ήταν τη μέρα που έφερα σπίτι το δικό μου.

Την πρώτη φορά που τάισα μωρό ήταν όταν τάισα το δικό μου.

Τα μωρά είναι πάρα πολύ ανθεκτικά, αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολλοί.

Τα νεογέννητα επίσης είναι πολύ ωραία πλασματάκια. Εγώ δεν το ήξερα γιατί ποτέ δεν είχα πλησιάσει τόσο μικρό μωρό... μέχρι που γέννησα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ισλα μη φοβασαι τιποτα.Οταν με το καλο γινει,θα δεις ποσο διαφορετικα θα νιωθεις.

Εξαλλου οταν δεν ξερεις τι να κανεις θα σου λεει το μητρικο ενστικτο!

Πραγματικα η ζωη σου παιρνει αλλο νοημα ή μαλλον καλυτερα αποκτα νοημα!

βρε γιατι το σκεφτεσαι αφου δεν ειναι στα αμεσα σχεδια σου; Εγω ποτε ποτε ποτε δε σκεφτηκα μωρα και οικογενεια, και ουτε ημουν απο τους ανθρπους που κοιταν μωρα στο δρομο και σκεφτονται οτι ειναι χαριτωμενα κλπ, το ολο θεμα μου ηταν εντελως αδιαφορο. Μεχρι που γνωρισα τον ανθρωπο που μου ξυπνησε αυτη την επιθυμια και το ολο θεμα ηρθε πολυ φυσικα. Οταν θα αποφασισετε να κανετε παιδι θα ειναι επειδη ηρθε η ωρα και θα ειναι ολα εντελως διαφορετικα στο μυαλο σου. Τωρα ειναι σα να λες σ'εναν 20χρονο να επιλεξει οικο ευγηριας, δεν παει μεχρι εκει ουτε το μυαλο ουτε η καρδια... (υπερβολικο λιγο το παραδειγμα μου αλλα καταλαβαινεις νομιζω τι θελω να πω)

βρε γιατι το σκεφτεσαι αφου δεν ειναι στα αμεσα σχεδια σου; Εγω ποτε ποτε ποτε δε σκεφτηκα μωρα και οικογενεια, και ουτε ημουν απο τους ανθρπους που κοιταν μωρα στο δρομο και σκεφτονται οτι ειναι χαριτωμενα κλπ, το ολο θεμα μου ηταν εντελως αδιαφορο. Μεχρι που γνωρισα τον ανθρωπο που μου ξυπνησε αυτη την επιθυμια και το ολο θεμα ηρθε πολυ φυσικα. Οταν θα αποφασισετε να κανετε παιδι θα ειναι επειδη ηρθε η ωρα και θα ειναι ολα εντελως διαφορετικα στο μυαλο σου. Τωρα ειναι σα να λες σ'εναν 20χρονο να επιλεξει οικο ευγηριας, δεν παει μεχρι εκει ουτε το μυαλο ουτε η καρδια... (υπερβολικο λιγο το παραδειγμα μου αλλα καταλαβαινεις νομιζω τι θελω να πω)

Ευχαριστώ κορίτσια, έχετε δίκιο, μαθαίνεις και πας που λένε!

travellingmum, το ξέρω, κι εγώ κάπως έτσι είμαι, δεν ειναι οτι το έχω στο μυαλό μου αλλά είναι κάτι που τρέμω στην ιδέα να το κάνω. Και η εγκυμοσύνη και η γέννα και η φροντίδα ενός άλλου πλάσματος. Κι επειδή θέλω κάποια στιγμή να το κάνω, θέλω να είμαι όσο πιο προετοιμασμένη γίνεται. Οπότε σκέφτηκα καλό θα ήταν να έχω μία ιδέα από πολύ νωρίς για το τι να περιμένω αν το αποφασίσω και είμαι τυχερή, γιατί μερικές φορές σκέφτομαι πως δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδιά γιατί θα είμαι μία απαίσια μητέρα που δεν ξέρει πού της παν τα τρία..

Πάντως μου δίνετε φοβερή δύναμη, να ξέρω πως κι άλλες δεν ήξεραν πολλά πριν το πάρουν απόφαση.

Διαφημίσεις

Κι επειδή θέλω κάποια στιγμή να το κάνω, θέλω να είμαι όσο πιο προετοιμασμένη γίνεται. Οπότε σκέφτηκα καλό θα ήταν να έχω μία ιδέα από πολύ νωρίς για το τι να περιμένω αν το αποφασίσω και είμαι τυχερή, γιατί μερικές φορές σκέφτομαι πως δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδιά γιατί θα είμαι μία απαίσια μητέρα που δεν ξέρει πού της παν τα τρία..

Αν σε βοηθάει ενημερώσου. Πάντως να ξέρεις ότι και η πολλή ενημέρωση μπορεί να προκαλέσει άγχος. Παν μέτρον άριστον.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ευχαριστώ κορίτσια, έχετε δίκιο, μαθαίνεις και πας που λένε!

travellingmum, το ξέρω, κι εγώ κάπως έτσι είμαι, δεν ειναι οτι το έχω στο μυαλό μου αλλά είναι κάτι που τρέμω στην ιδέα να το κάνω. Και η εγκυμοσύνη και η γέννα και η φροντίδα ενός άλλου πλάσματος. Κι επειδή θέλω κάποια στιγμή να το κάνω, θέλω να είμαι όσο πιο προετοιμασμένη γίνεται. Οπότε σκέφτηκα καλό θα ήταν να έχω μία ιδέα από πολύ νωρίς για το τι να περιμένω αν το αποφασίσω και είμαι τυχερή, γιατί μερικές φορές σκέφτομαι πως δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδιά γιατί θα είμαι μία απαίσια μητέρα που δεν ξέρει πού της παν τα τρία..

Πάντως μου δίνετε φοβερή δύναμη, να ξέρω πως κι άλλες δεν ήξεραν πολλά πριν το πάρουν απόφαση.

xaxaxa ti nomizes dld oti oses ginane manes megalwsan me auto to oneiro kai taizan koukles apo mikres?

egw pantws kamia sxesh me mwra k paidia prin gennh8ei h anhpsia mou!

oute mwra h8ela oute koukles eixa pote mou na ntantevw k na kanw th mama.

otan omws thn krathsa sthn agkalia mou enoiwsa ena prwtognwro sunes8hma kai h agkalia mou emoiaze adeia otan thn afhna!

etsi to apofashsa!

akoma lew sthn kouniada mou oti an den ekane mwro den tha apofasiza pote na kanw egw!

uDLqp1.png

Αν σε βοηθάει ενημερώσου. Πάντως να ξέρεις ότι και η πολλή ενημέρωση μπορεί να προκαλέσει άγχος. Παν μέτρον άριστον.

πολύ σωστό, έχεις δίκιο.

Νατάσα όταν λέμε καμία σχέση με μωρά, καμία! Κράτησα ένα μωρό 2 μηνών πριν από 4 χρόνια και ήταν θαύμα που δεν το έριξα. Τόσο μικρούλι!!!

Πόσο συχνά σου πέφτουν πράγματα από τα χέρια;

Διαφημίσεις

Λεμονακι καλώς ήρθες και εύχομαι μια ομαλή εγκυμοσύνη. Προσωπικά δεν βασανιστηκα πολύ από αδιαθεσία στις δύο εγκυμοσύνες μου. Έκανα ορισμένες μέρες εμετό τα πρωινά και είχα σοβαρό πρόβλημα με τις μυρωδιές, τα παντα μου βρωμαγαν, αλλά όταν μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο όλα αυτα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν.

Fairy η ΠΗΤ σου είναι ενα χρόνο και μια μέρα μετά τη γέννηση του μικρουλη μου! Υπομονή, κοντεύεις! Μην αφήνεις τα ζητήματα τις δουλειάς to get on your nerves, έχεις πιο σημαντικά θέματα να σε απασχολούν από κάποιους που προσπαθουν να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία των Άγγλων εργοδοτών σε θέματα ρατσισμού στο χώρο εργασίας. Το βρίσκω τραγικό να δημιουργούν τέτοιο θέμα σε έγκυο γυναίκα.

Μαμά Τομάτα 2 χρόνια στο Stirling ούτε εγώ είχα δει σε μενού ή οποιονδήποτε να τρώει fried mars bar αν και το ακουγα ανελλιπώς να αναφέρεται από Άγγλους, όπως επίσης έλεγαν για chocolate covered bacon slices. Νομίζω ότι όντως είναι στη σφαίρα του φανταστικού, αν και σε θέματα διατροφής οι περισσοτεροι στο UK βρίσκω ότι θρεφονται πολύ ανθυγιεινα κυρίως για τα δικά μας δεδομένα που έχουμε μαθει στο μαγειρευτο φαγητο. Είναι μια κοπελα στο γραφείο, 30αρα Γερμανιδα παντρεμένη με Ινδό. Μου είπε οτι δεν μαγειρεύει σχεδόν ποτέ και παίρνουν κάθε μέρα έτοιμα γεύματα από Saintsbury's. Εντάξει, άγια δεν είμαι, έχω πάρει και εγώ κάποιες φορές που πεινουσαμε και δεν είχα ξεπαγωσει κάτι για να μαγειρεψω, αλλά αυτό γίνεται σπάνια. Επίσης μου φαίνεται παράξενο το πόσες μαμαδες αγοράζουν βαζακια με έτοιμες τροφές για τα μωρά και δεν μαγειρεύουν. Αγοράζουν ακόμη και τις φρουτοκρεμες αντί να αλεσουν μια μπανάνα και ενα μηλο, τι να πεις...

Isla, ούτε εγώ ήξερα οτιδήποτε περί φροντίδας μωρών πριν κάνω τα δικά μου. Επειδή μου αρέσει να είμαι προετοιμασμένη όσο μπορώ είχα πάρει ενα βιβλίο για την εγκυμοσύνη και αργότερα ένα για τον πρώτο χρόνο του παιδιού. Μου έδωσαν μια γενική εικόνα για αρκετά πράγματα αλλά φυσικά η πραγματική εμπειρία έρχεται μέσα από αυτά που ζεις. Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα χαρακτήρα για ορισμένους να αγχωνονται περισσότερο από τους υπόλοιπους, συμφωνω όμως με τις κοπελες που σου έγραψαν οτι όσο πιο αγχωμενη είσαι τόσο λιγότερο θα το απολαύσεις και ενδεχομένως να περάσεις δύσκολα, κυρίως αν πάρεις από φόβο την εγκυμοσύνη. Θυμάμαι ότι προσωπικά τσαντιζομουν όταν μου φεροντουσαν σαν να ήμουν από πορσελάνη και ήταν μη το ένα και μη το αλλο, και έλεγα στους πάντες πως ημουν έγκυος, όχι άρρωστη, οπότε σε αρκετά έκανα του κεφαλιού μου. Δεν σου λέω να είσαι έτσι, γιατί ομολογώ ότι σε αρκετά είχα πάει στο άλλο άκρο εγώ (να φανταστεις καθαριζα το μπάνιο μέχρι που πήγα και γεννησα) αλλά καλό θα ήταν να μην το πάρεις από φόβο, εκτός και αν συντρέχει ιατρικός λόγος.

Σχετικά με τις πτήσεις κατα την εγκυμοσύνη και εγώ γνωρίζω αυτά που έγραψε η biggi, ότι δηλαδή μετά την 28η εβδομαδα δεν επιτρέπονται οι πτήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος η πίεση στην καμπίνα να σπάσει τον αμνιακό σακο. Πριν απο αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Πέρυσι ταξιδεψα 26 εβδομάδων επιστρέφοντας Χριστούγεννα από Ελλάδα.

Σορρυ για το σεντόνι αλλά είχα να μπω μέρες και γραψατε πολλά :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Μαμά Τομάτα 2 χρόνια στο Stirling ούτε εγώ είχα δει σε μενού ή οποιονδήποτε να τρώει fried mars bar αν και το ακουγα ανελλιπώς να αναφέρεται από Άγγλους, όπως επίσης έλεγαν για chocolate covered bacon slices.

Deep fried pizza είχες φάει; Crappit Heid; Haggis; Roll & pie; Irn Bru; Μην μου πεις ότι όλα αυτά είναι στη σφαίρα του φανταστικού!

Τα chocolate covered bacon slices πάντως πρώτη φορά τα ακούω.

(Καλέ μη ζητάς συγγνώμη για το σεντόνι, μας έλειψες!!)

Θα τα δοκίμαζα πάντως, από περιέργεια!

tumblr_lj28jbVjiX1qfofb2o1_500.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...